- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Banum ben nasıl heyecanlaniyorum bi bilsen arkadaşım inşallah seneye bu zamanlarda bize gösterdiğin eski fotondaki gibi olacaksın eminim ayyy çok heyecanlı![]()
ayyyy inşallah canım arkadaşım inşallah banada seneye size fıstık gibi hallerimi göstermek nasip olur
İnan her şeyden fazla istiyorum
Eeee sizler hedeflerinize ulaşıp yakında mezunda olsanız sonuçta buradan bizlere destek olmaya devam edeceksiniz
Bu arada SElinden haberin varmı görünmedi merak ettim
Mezun olunca eskisi gibi her an burada olmayacağı zaten normal ama iki gündür görmedim hiç bir yazısını yoksa benmi gözden kaçırdım
Umarım bir sıkıntısı yoktur
Fatoşda tatil hazırlıklarıyla boğuşuyor sanırım inşallah yarın Cuma olduğunu unutmaz
Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim..hem size merhaba diyeyim hem de kendimi biraz tanitayim istedim. 32 yasindayim kismetse bu yaz evlenirim herhalde bir evlenme teklifi bekliyorum artik :) ama evlenme teklifini almis tombik gelinlerden olmak istemiyorum78.7 kiloyum ama yarin net kilomu yazarim size. Boyum 1.68. Hedefim 63 kiloya inmek hatta 60a inmek. Cok hareketli bir hayatim yok. Yarin bir is gorusmem var olursa beni birde yepyeni bir is hayati bekliyor olacak. Bu yuzden hem saglikli beslenmek hemde yapabildigim bir spor ile bunu desteklemek istyorum. Iste boyle :))
ARamıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimze ulaşırız
Bu arada bende kısaca kendimi tanıtayım
Adım Banu, 35 yaşında biri 15 diğeri 5 yaşında iki cadının Annesiyim
Aslında çok güzel bir yaşda evliliğe niyetlenmişsin inşallah Allah gönlüne göre verir
Gelelim bana
Topiğin Çakma kaptanıyım şimdilik ( yani asıl Kaptanımız Moni tatilden dönene kadar beni vekil tayin etti
Takımın en ağır Assolisti benim şimdilik ( inşallah kilolar gittikçe bende sizlere yetişirim gerçi siz o zamana kadar hedeflerinize ulaşmış olursunuz
O bir sene içinde bazen bir iki ay ara verdiğimde oldu bunalıma girip ama şükür her defasında kızlar kolumdan tutup tekrar beni yüzeye çıkardılar
Bundan sonra inşallah bende kıyıdan kıyıdanda olsa hedefime doğru ilerleyeceğim