- Emoji Skoru
- 10.197
- Puanlar
- 498
[QUEkızlar kbasi34, post: 42228maalesef, member: 280674"]Harikasın canım gerçekten çok güzel olmuş hepsi 

Bende okullar açılınca eğer bizim mahalledeki İsmek kursu kapanmazsa ( öyle bir ihtimal varmış daha doğrusu taşınacakmış uzak biryere ) bende kurdele nakışına gitmeyi düşünüyorum
en son KVnin sergisine gittiğimde milletin yaptıklarına bayılmıştım
üstelik parayla dışarı satanlarda inanılmaz güzel paralar kazanıyormuş 
Hani ben satmam ama kızçelerime hatıra yaparım birşeyler
[/QUOTE]
Ayy kızlar çok teşekkür ederim maalesef kızımın ilk 1.5 yılı depresyon halimden dolayı maddi ve manevi ona annelik yapamadım ne zaman aklıma gelse o günler ağlarım çok şükür o boşluğu kapatmaya çalışıyorum
Bende okullar açılınca eğer bizim mahalledeki İsmek kursu kapanmazsa ( öyle bir ihtimal varmış daha doğrusu taşınacakmış uzak biryere ) bende kurdele nakışına gitmeyi düşünüyorum
Hani ben satmam ama kızçelerime hatıra yaparım birşeyler
Gülşencim sen ne kadar ilgili bi annesin bunu gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum canım senden öğreneceğim çok şey var Anne olmayı rabbim bana nasip ederse Dila o kadar şanslı bi çocuk ki ben etrafımdaki annelere bakıyorum burda istanbulda hepsi kendi derdinde çocukları zavallim öyle bi köşede tek başına hep senin böyle ilgilendiğini görünce annem geldi aklıma allah ondan razı olsun senin Dila ile ilgilendiğin gibi ilgilenirdi bizimle senin yüreğin o kadar güzel o kadar temiz ki iyiki tanımışım seni canım arkadaşım allah sana ailenle mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin aminnnnnnnn![]()
Ayy kızlar çok teşekkür ederim maalesef kızımın ilk 1.5 yılı depresyon halimden dolayı maddi ve manevi ona annelik yapamadım ne zaman aklıma gelse o günler ağlarım çok şükür o boşluğu kapatmaya çalışıyorum