Benimki artık şerrimden korkar oldu

Önceden bende ona uyuyordum şimdi anında açıyorum bayramlık ağzımı işte; '' Sen bana inat yapıyorsun, suikastci

dışarda bütün gün yediğin yetmiyor bizide bozuyorsun ( malum kızda benle birlik

) ''
Artık bu ara yaw aşkım kasma kendini arada seninde vucudunun tatlı birşeye ihtiyacı var, ben kendim için demiyorum hasta olacaksın falan diye beni kandırmaya çalışıyorlar ama yemezler ne yerim ne yediririm

Bugün daha net fark ettim ki cidden evdekilere de eziyet ediyorum farkında olmadan

Küçük kuzu bile bugün 90lik diyeti duyunca durup durup Anneeee ne zaman başlıyorsun ona, ne zaman pizza yiyebileceğiz diyip durdu hatta babası eve gelince sevinçle Babaaaa Annem çok güzel bir diyet buldu bize pizza bile yapacakmış diye anlattı

Görende onlarıda aç bırakıyorum sanır

ama alışmasınlar diye onlarada kurallar koyuyorum doğal olarak

Sonradan anaları gibi uğraşmasınlar istiyorum gerçi ufaklık her gün göbeğini ayna karşısında kontrol edip heh tamam cıkmamış diyor yada ben tartıya her çıktığımda dur bende tartılacağım ne kadar büyümüşüm diyor

Minnak kuşuma aslında diyet yaptırmıyorum ama oda 3 ay evvel 20 kgken geçenlerde 18 kg çıktı

Annem boşver hiç ye diye ısrar etme sonra oda senin gibi uğraşmak zorunda kalır diyor hatta