• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın fıstıklaaarr:KK54: benim için alarm çaldı 58.3 çıktım bugün tartida:KK12: almanyadan gelen çikolatalar bitirdi beni:KK53: ama yinede çok almadim 1 buçuk ay kaldı misafirim ve ben 2 kilo almışım bu benim için muzice çünkü haftada 3 kilo almişliğim bile olmuştu sanirim yavaştan oturdu kilo :KK16: neyse ben bayrama tekrar 55 56 olurum :21: cumalari bende kilo bildiriyim kislar olur mu motive olurum:KK23:
Gel canim gel bende yaoamiyorum zaten kilo bildirimi ama inssn bir sey yerken tskim aklina geliyor...yahu ne hale geldim bi sey yiyemiyooooruummmm:mad::mad::mad:
Hg seker pancari. Ve takimim gunaydin. Gecen cumanin cezasi 2 saat sporumu tamamladim. Hatta bu tempoyla gidersem hergun 2 saat spor yapiyo olcam. Cuma tartidan cok umuuyum bu hafta bakalim.
benim cezam duruyor bir bucuk saat daha cezam var...bu sksam tamam lamam lazım:KK25::KK25::KK25:

Banu yeni diyet gem mutlu ediyor hemde metabolizmana iyi geliyor sanirim.
benide mutlu ediyor artık diyetsiz yasayamiycam gibi geliyor:cool::cool::cool:

günaydın kızlar ben 2 gündür -400 çıkıyorum çok şükür çok mutluyum gerçi bu hafta sizinle olamıcam listede ama olsun. belkide hiç olamam dimi :KK43:
neyse bugün eşim iş görüşmesine gitti kızlar işi var aslında ama askeri ücretli olduğu için daha iyi bir yer bakıyorduk da edin de allahım hayırlıysa nasip etsin inşallah
hsyirlidi olsun sizin için canim ev gecindirmek kolay degil...zaten bende listede eegilim.benim durumum daha kotu kilo aldigim icin listede degilim amaaaannn olsun ben burada mutluyum:KK71::KK71::KK71:

kızlar merhaba gecen pazartesi miydi salımıydı ne kilomu 71 görmüştüm bu gün sabah 69,80 gördüm çok mutluyum ....

bu gün meyve günüm... bakalım hayırlısı bol bolda su içelim...aksamda sporumu yaspacağım...hadi hayırlısı...:21::21::21:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :21:

Şükür evime dönebildim ;)
Baya gezdik AVMde hatta eşimde başı ağrıyor diye işten erken çıkınca bizi AVMde buldu :KK48: Reyonun arkasından kafayı bir uzattı resmen böyle oldum :KK57:
Nasıl gülüyor aşkım ne o ödünmü koptu diye :KK48:

Kızıma bir cift beğendik ama pazartesi bir yere daha bakacağız sonradan ay bunları görseydim alırdım diye aklında kalmasın dedik :KK66:
Birazdan son öğünüm meyveyi yiyeceğim ve mutfak benim için kapanacak :KK66: ondan sonrada kıl tüy işlerine bir girişeyim :KK48: hesapta saç boyasıda alacaktım ama unuttum eşimi görünce :KK48: neyse onuda artık olmadı yarın aldırırım kızıma :KK66: eğer iyi saatine deng gelirse belki bir iki saatte bile gider alırsa gece yaparım :KK66:

Anammmm yine kaldı benim ağda işi :mad::mad::mad::mad:

Şimdi tam başlıyacakken eşim aradı hazırlan arkadaşlarla buluşup çadır bakmaya gidiceğiz diye :KK70:
Çıkmışken boyamı kendim alırım bari o bahaneyle ama yine ağda yarına kaldı yaaaa :mad: yapmasamda olmaz çünkü kesinlikle denize girmek istiyorum :21:

Neyse birazdan hazırlanayım bari artık yine gece gelirim ;)
İnşallah arkadaşlar ille dışarda yemek yiyelim diye tutturmazlar gerçi tuttursalarda ben yemeyi düşünmüyorum son öğünümü yaptım sonuçta :KK66:

Kızlar bütün gün yazamadım kusura bakmayın annemler gelecek birazdan bütün gün temizlik yaptım ben sanırım izne ayrıLicam kızlar adapte olamıyorum :KK11:gece fırsat bulursam yazarım mutlaka öpüyorum hepinizi :KK200:En Büyük KK

Kızlar bütün gün yazamadım kusura bakmayın annemler gelecek birazdan bütün gün temizlik yaptım ben sanırım izne ayrıLicam kızlar adapte olamıyorum :KK11:gece fırsat bulursam yazarım mutlaka öpüyorum hepinizi :KK200:En Büyük KK

Kız 1 ay geçmeden izne ayrılınmıyordu senin 1 ay oldu dimi izinden döneli ;)
Olmadı bari yarın için bu gece bildirimini yap ki 1 hafta idare edelim seni sonra nasılsa kararın aynıysa izne ayrılırsın ;)

herkese merhaba
menü paylaşımı
sabah
1 bardak kahve
öğle
1 kase tavuk döner
1 kase yoğurt
akşam
2 dilim patates mücveri
şekersiz çay
1 meyveli dondurma

bugün hiç ekmek yemedim bakalım yarın kaç çıkıcaz inşallah birinci oluruz kızlaaar

Günaydınlar :KK68:
Bugün tartıda -1kg çıktım
Geçen hafta 67.0 bugün 66.0
İnş önümüzdeki uç hafta içinde toplam 3 kilo veririm de ilk hedefime ulasirim.Sonrasına da yılbaşına kadar 52 kilo olmuş olacağım inş:KK71:
90 günlük diyet yapanlar güzel sonuçlarınızı bekliyorum :KK36:

Günaydın kızlar hayirli cumalar inşallah çok güzel kilolar vermişsinizdir :KK60: bende iki gündür dikkat ediyorum çok diyet sayilmaz ama :KK53: yinede bende bildirim yapiyim

Başlangıç kilo : 75.2
Mezun olduğum kilo : 55.0
Aldığım kilo: 58.5
Şimdiki: 58.1
Fark:400gr :KK16:

Back
X