• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bende aranıza tekrar dönmeye karar verdim inşallah cuma artı çıkmam

ha bu arada selülit problemi oluşmuştur doğumdan sonra yoğun miktarda dize kadar portakal bahçesi gibiydim biraz önce kızım ve ben mini beyaz etek giyip bale yaptık evin içinde inşallah Şubat tatilinde sonra kursa göndericem bebişimi gidip aynada iyice baktım popoma bacaklarıma çok çok az kalmış yüzme ve diyetin büyük etkisi olmuş sanırım bugün fakültede yine bir tanudıkla karşılaştım çok fark olduğunu söyledi aAyy 7 kilo versem kimbilir ne kadar fark eder :KK66:
Çok tatlısınız kızında sende.Allah ayırmasın.
gülşencim en doğeu kararı verdin aramıza dönmekle canım.toparlarsın merak etme.

Selamün aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Hele şükür evime gelebildim :KK53:
Bizimkiler geçte olsa geldi ve biraz yeğeni mıncıklayıp eve döndüm :KK68:
Maşallah baya kilolu cimcime ve hiç halasına yani bana çekmemiş :KK48: Rus askeri gibi somurtgan :KK70:
Bakalım belki ilerleyen günlerde biraz daha alışır bize :KK66:

Şükür günümüde hasarsız kapattım hatta Annemin yaptığı böreğin tadına dahi bakmadım :KK66: Eve gelirken biraz tabi aldım hazır yarında Karbonhidrat günümken :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Sabah ( 08:00 ) ; 1 adet armut
Öğlen ( 13:00 ) ; 1 tabak zeytinyağlı barbunya
Akşam ( 19:00 ) ; 1 tabak patates salatası

ASlında akşam yemeğini daha erken yiyorum genelde ama Pazardan gelip Anneme geçene kadar o saati buldu :KK66:
Yarın Allahın izniyle evdeyim hem biraz iş yaparım yine ( küçük kuzunun dolabını düzenliyeceğim birde çocukların odası kaldı :KK66: ) ondan sonra bayrama kadar sadece üstten yaparım nasılsa evi kazıdım sayılır :KK53: he birde salondaki tekli koltuğumu sileceğim ama onu cuma gecesi yatmadan evvel yaparım sanırım :KK66: sabaha kadar kurur sonrada üzerini örterim ( beyaz olunca en ufak şeyde kirleniyor )

Ne demek canım her daim dualarımda olacaksın :KK60:

Değerlerinin temiz çıkmasına çok sevindim canım inşallah herşey dahada güzel olur :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnn
Sağol banum strese de girdim cuma eski kiloma bi donebilsem senin dediğin o ilaç ise yarar mı sence gerçi yarın acı cehre içmeyi de düşünmüyo değilim :KK70:

Kızlar bende aranıza tekrar dönmeye karar verdim inşallah cuma artı çıkmam

ha bu arada selülit problemi oluşmuştur doğumdan sonra yoğun miktarda dize kadar portakal bahçesi gibiydim biraz önce kızım ve ben mini beyaz etek giyip bale yaptık evin içinde inşallah Şubat tatilinde sonra kursa göndericem bebişimi gidip aynada iyice baktım popoma bacaklarıma çok çok az kalmış yüzme ve diyetin büyük etkisi olmuş sanırım bugün fakültede yine bir tanudıkla karşılaştım çok fark olduğunu söyledi aAyy 7 kilo versem kimbilir ne kadar fark eder :KK66:
Oh be gülhan da dönsün sende dön canlarım benim iyiki varsınız birlikte fıstık gibi olucaz inşallah güzel arkadaşım :KK74:

SElamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21::21:

Bu sabahda erkenden uyandım şükür :KK66:
Kahvaltı niyetine meyvemide yedim ;) Biraz sonrada keyif kahvemi içeri ufak ufak kalan işlere girişirim :KK66:
Çok fazla işim yok zaten o yüzden rahatım ;)

Dün normalden biraz daha geç yediğimden bu sabah eksi göremedim ama yinede hiç üzülmüyorum çünkü biliyorum bugün hallederim ben onuda sonra yarın süper bir bildirimle karşınıza çıkacağım :21::21::21:

Dun yazamadim menumu yazayim.
Sabah
1 kase uzum

Aksam
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

2 saat yuruyus

Dun mezarliga ziyarete gittim. Pek keyfim yok toparlayamiyorum kendimi.

Bugun menusunu de yazayim bugunde beni idare edin yarin artik bomba gibi donecegim.
Sabah
Kepekli ekmek ile tost

Ogle
1 kase yogurt

Ara
Elma

Aksam
1 kase ne corbasi varsa corba
1 kase yogurt

Min 2 saat yuzerim

Gelince aclik durumuma gore sut ya da yogurt

Keyif kahvemide içtip Nevresimlerimi değiştirdim :KK66:
Dün yıkadıklarımıda ütülemem lazım :KK53: Ay iş yok dedikçe birşeyler buluyorum kendime :KK48:

Çok tatlısınız kızında sende.Allah ayırmasın.
gülşencim en doğeu kararı verdin aramıza dönmekle canım.toparlarsın merak etme.

Inşallah toparlıcam canım ama acele yok çünkü hedefim 7 kilo ocak ayında kadar
haftada 300-400 gr versem yetiyor inşallah

Oh be gülhan da dönsün sende dön canlarım benim iyiki varsınız birlikte fıstık gibi olucaz inşallah güzel arkadaşım :KK74:

Canım benim çok sağol fıstık olucaz tabii ve evde mini Mini elbiseyle dolaşırken kocişler popomuzdan ayrılmıcak :)

Keyif kahvemide içtip Nevresimlerimi değiştirdim :KK66:
Dün yıkadıklarımıda ütülemem lazım :KK53: Ay iş yok dedikçe birşeyler buluyorum kendime :KK48:

Ütü mü en nefret ettiğim şeydir okul zamanı yorgunum bahanesiyle ütücüye gönderiyodum şimdi mecburen kendim ütülüyorum hemen okul acılsıııııın ;)

Dun yazamadim menumu yazayim.
Sabah
1 kase uzum

Aksam
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

2 saat yuruyus

Dun mezarliga ziyarete gittim. Pek keyfim yok toparlayamiyorum kendimi.

Bugun menusunu de yazayim bugunde beni idare edin yarin artik bomba gibi donecegim.
Sabah
Kepekli ekmek ile tost

Ogle
1 kase yogurt

Ara
Elma

Aksam
1 kase ne corbasi varsa corba
1 kase yogurt

Min 2 saat yuzerim

Gelince aclik durumuma gore sut ya da yogurt

Canım çok az geldi ama sağlıklı görünüyor nişan ne zaman senin

Ütü mü en nefret ettiğim şeydir okul zamanı yorgunum bahanesiyle ütücüye gönderiyodum şimdi mecburen kendim ütülüyorum hemen okul acılsıııııın :KK66:

Sorma bende sevmiorum ( daha doğrusu biriktirdiğimden ööö geliyor yoksa anında ütülesem zaten 5 - 10 parça )
Dün hepsini yapmıştım zaten ama yıkadığım postada kuruyunca hemen ütülüyeyimde aradan çıksın birikmesin diyorum ;) Zaten maşallah çamaşırhane gibi ev her gün bir posta yıkıyorum ( bir gün beyaz bir gün renkli :KK48: eeee nevresimiydi havlusuydu derken başka şeylerde var tabi :KK53: ) Annem diyor kızım çok doğaldır 4 kişisiniz üstelik kızlar günde 2 kere üst baş değiştiriyorlar en azından :KK48: birde benim bir pis huyum var dışarı çıktığımda bir thirt giydiysem terlemesemde onu ille makineye atarım :KK48: hata bende aslında ama içim rahat etmiyor onu tekrar katlayıp dolaba koyma konusunda :KK53:

Millet zengin olma hayalleri kurarken ay havuzlu ev son model araba diye kurar ben senelerdir eşime hep diyorum zengin olayım sırf ütü için kadın tutacağım diye :KK70: adamda ulen millet yatılı hizmetci ister sen sırf ütü diyorsun diyor :KK70:yok öyle evin içinde kadın istemem neme lazım uyku sersemi çişe kalkar odaları karıştırırsın diyorum resmen yerlere yatıyor gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

günaydın kızlar bende bugünden itibaren sabahları meyve yiyecem bakalım iyi gelecekmi sorun olmazsa bende 90lık diyete başlamak istiyorum neyseki dünkü yediklerimden sonra + görmedim :KK71:araştırayım bir şu diyeti ben hangisi hangi gündü karıştı kafam

Kızlar bugün meyve günü erken saatte bitiricem günü gitsin artık bu kilolar yeni yıla kadar 48 olmak istiyorum canlarım ama 90 günlük diyetten umutluyum cuma başlıyorum bakalım nasıl sonuç alıcam :KK200:

2015-09-17 13.51.29.webp Latte keyfi yapıyorum kızlarrrrrr :KK50::KK200:

Hmmm o zamaann

20 kedi pozisyonunda arkaya tekme
25 selülit savar haraketi
20 köpek işeme haraketi
25 squat
20 sn plank
30 mekik
Nasil senin için bu program tatlim 20 dkni bile almaz bunlar baktın sonra değişim hoşuna gitti sayilari çogaltir baska haraketler ekleriz :KK66: bilmediğin haraket varsa tarif ederim canim:KK15:
Canım ben bütün hareketlere baktım ama selülit savar haraketini bulamadım bir sürü hareket çıkıyo internete yazınca

Canım ben bütün hareketlere baktım ama selülit savar haraketini bulamadım bir sürü hareket çıkıyo internete yazınca

Diğerlerini buldun mu canim? Selülit savar hareketini ben anlatiyim yere yüz üstü yat dizlerini kır ve topuklarini birlestir ve o şekilde yukari yukari kaldir bacaklari ama sadece bacak haraket edecek kalçan hiç oynamayacak yerinden yoksa belin ağrir tatlim inşallah anlatabilmisimdir sen yine youtubeden ebru salli selülit savar hareketi diye arat çikar bide ordan bak ;)

Diğerlerini buldun mu canim? Selülit savar hareketini ben anlatiyim yere yüz üstü yat dizlerini kır ve topuklarini birlestir ve o şekilde yukari yukari kaldir bacaklari ama sadece bacak haraket edecek kalçan hiç oynamayacak yerinden yoksa belin ağrir tatlim inşallah anlatabilmisimdir sen yine youtubeden ebru salli selülit savar hareketi diye arat çikar bide ordan bak :KK66:
ne haber çıtır

Back
X