SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahta erkenden uyandım ve şükür iki gündür olan ödemlerimide attım

Bugün protein günüm ve öğlenlik kendime melemen yapacağım

akşamlıkda balık düşünüyoruz eğer bir aksilik olmazsa
Senelerdir her arife mezarlık ziyaretimizi yaparız Bayram sabahı çok kalabalık oluyor ve yoğunluktan zor oluyor diye

Sanırım öğleden sonrada kabristana gideriz ailecek ( ufak kızım çok sevindi

çocuk idrak edecek yaşta ölümüde biliyor ama bir keresinde gittiğimizde bir dal parçasıyla mezarı dürtüp durdu kızım sen ne yapıyorsun dediğimizde de Dedemi dürtüklüyorum demişti

şimdi ne zaman dedenin mezarına gitsek o geliyor aklına oleyyy dedemi yine dürtüklüyeceğim diyor

Ona ölümün aslında bir son değil bir başlangıç olduğunu, herkesin vakti dolduğunda öleceğini ama ileride hepimizin tekrar daha güzel bir yerde bir araya geleceğini izah etmeye çalıştık dilimiz döndüğünce

şimdi oda çocuk haliyle dedesinin orada sadece uzun bir uykuya yattığını düşünüyor sanırım ki her defasında dürtükleyeceğim diyor

)
Tövbe ya Rabbim ölümü bile insana sevimli hissettiriyor cimcime
Canım meyve gününde nasıl sebze oluyo ya zahmet olmazsa açıklar mısın hayat mayat meselesi
Canım nişasta içermeyen tüm sebzeleri tüketebilirsin

salatalık, marul, turp, havuç, semizotu, ıspanak gibi sebzelerin hepsi

Ben garantiye almak için bir keresinde sırf salatalık yemiştim ama hiç acıkmadım

hee dün mor erik yedim sabahtan akşama ve çok daha zevkli geldi ( çok tatlı olmadığından hiç içim bayılmadı üstelik sert olduğundan bol çiğnedim ve hiç acıkmadım )
Canım tam olarak hazır şablonu mu boyuyosun hangi boyaları kullandın eline sağlık hem çok güzel olmuş hemde iyi stress giderir
Evet canım D&Rda bir sürü büyükler için boyama kitabı vardı bende içlerinden birini aldım desenleri hoşuma giden

normal kuru boyayla boyuyorum hatta küçük kuşumda o anda ne TV ne cizgi film diye tutturmadan saatlerce benle boya yaptı

valla teknolojiden uzaklaşmanın en zevkli şekli bence

eşim bile diyor iki gündür kedi gibi oldun diye
Kızlar albüme bayram kıyafetimi ekledim aAyysanki çocuk gibiyim cicileri giyince nasıl mmutlu oldum
Hemen bakıyorum canım

hatta baktım bile :) yeminle harika olmuşsun canım BA - YIL - DIMMMMMMMMMMMMMM
Darısı benimde başıma inşallahhhhhhh...Aminnnnnnn