• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar hatayı düzelttim ;) ortalamamız yükseldi ama yinede 2.ciliğimiz baki :KK66:

Bireysellerde Glbrs Arkadaşımız birinciliğe yükseldi :21::21::21::21::21:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bir an önce birinci olduğun için buraya sırrını paylaşman gerekiyor ;)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Haticeciğim çok özür dilerim bu durumda senin derece 4.cülüğe düşmüş oldu ama bizim için önemli olan zaten kilo vermek değilmi :KK60:

Kızlar hatayı düzelttim :KK66: ortalamamız yükseldi ama yinede 2.ciliğimiz baki :KK66:

Bireysellerde Glbrs Arkadaşımız birinciliğe yükseldi :21::21::21::21::21:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bir an önce birinci olduğun için buraya sırrını paylaşman gerekiyor :KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Haticeciğim çok özür dilerim bu durumda senin derece 4.cülüğe düşmüş oldu ama bizim için önemli olan zaten kilo vermek değilmi :KK60:
Banum anlamadım ben noldu tam olarak ben bi yanlış bişey mi hesaplamışım:oops:

Banum anlamadım ben noldu tam olarak ben bi yanlış bişey mi hesaplamışım:oops:

Heee senden ötürü :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
1.7 kg verdiğin halde 1.1 kg verdiğini yazmışsın tabi bende kontrol etmeden direk yazdım :KK48: şimdi doğru hesaplayınca yüzden arttı ve Bireysellerde birinci oldun şekerim :KK71::KK71::KK71:

Heee senden ötürü :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
1.7 kg verdiğin halde 1.1 kg verdiğini yazmışsın tabi bende kontrol etmeden direk yazdım :KK48: şimdi doğru hesaplayınca yüzden arttı ve Bireysellerde birinci oldun şekerim :KK71::KK71::KK71:
Aaaa kız benim bu ikinci yanlış hesaplayisim ya korktum valla ben sizin adınız nasıl etiketlecem o paylaşım alanına banum sizin adınız olmadan hayatta yazmam:KK48::KK19:

Aaaa kız benim bu ikinci yanlış hesaplayisim ya korktum valla ben sizin adınız nasıl etiketlecem o paylaşım alanına banum sizin adınız olmadan hayatta yazmam:KK48::KK19:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Birini etiketlemek istiyorsan nickini yazmadan evvel @ işaretini koyup öyle nikini yazıyorsun ;) hemen yanında anında nickler sıralanan ufak bir pencere belirliyor ordan doğru olanı tıklıyorsun ;)
Şimdilik kaçtım ama akşam girdiğimde hemen damlar okurum zaten orayıda ;) Sana kolay gelsin şekerim :KK15::KK15::KK15::KK15:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Birini etiketlemek istiyorsan nickini yazmadan evvel @ işaretini koyup öyle nikini yazıyorsun :KK66: hemen yanında anında nickler sıralanan ufak bir pencere belirliyor ordan doğru olanı tıklıyorsun :KK66:
Şimdilik kaçtım ama akşam girdiğimde hemen damlar okurum zaten orayıda :KK66: Sana kolay gelsin şekerim :KK15::KK15::KK15::KK15:
Çok sağol banum :KK60:

Kızlar ben çok kötü şeyler yedim:oops:2 dilim bisküvili pudingli pasta ve turşu ya bu nasıl mide:KK70:bugün be yesem bilemiyorum ki kızlar yardım edin bana aslında bugün serbest günüm olsun istiyorum ama o_O

Kızlar ben çok kötü şeyler yedim:oops:2 dilim bisküvili pudingli pasta ve turşu ya bu nasıl mide:KK70:bugün be yesem bilemiyorum ki kızlar yardım edin bana aslında bugün serbest günüm olsun istiyorum ama o_O
sen bugün ki yemek hakkını doldurmuşsun:63:(4.takım ajanından sevgiler:-))

Dene bencede tatlım bak mesela ben cumartesi günleri serbestim pazar saf Protein yapıyorum pazartesi yine 5 te 5 é baslicam En Büyük KKiyi taktik valla :KK48::KK48::KK48:
ayyy ben o beşte beşi beceremedim ya,patates gününü yaptım sebze gününün akşamı pes ettim:-)bizim gruptaki tam yapanlarda geri aldı.seni takipteyim ozaman:-)

ayyy ben o beşte beşi beceremedim ya,patates gününü yaptım sebze gününün akşamı pes ettim:-)bizim gruptaki tam yapanlarda geri aldı.seni takipteyim ozaman:-)
Ben hiç geri almadım tatlım sadece tatilde aldım o da suyu çok içmediğim için oldu sadece 1 kilo aldım geri mart ayında başladım genel olarak 5 te 5 yaptım 66.9 du başlangıç kilom bu cuma 54.9 u gördüm :KK200:istersen beraber yapalım bu hafta canım menü hazırlayalım :KK200:kızz daha tanısmadık bile gülsah ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çoluk çocuk yok henüz inşallah bu sene düşünüyoruz kilolari o yüzden veriyorum zaten :KK70:

Ben hiç geri almadım tatlım sadece tatilde aldım o da suyu çok içmediğim için oldu sadece 1 kilo aldım geri mart ayında başladım genel olarak 5 te 5 yaptım 66.9 du başlangıç kilom bu cuma 54.9 u gördüm :KK200:istersen beraber yapalım bu hafta canım menü hazırlayalım :KK200:kızz daha tanısmadık bile gülsah ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim çoluk çocuk yok henüz inşallah bu sene düşünüyoruz kilolari o yüzden veriyorum zaten :KK70:
ayyy bir daha hayatta başlamam ona ben bayağı iradeli insan işi o , sizin önünüz de eğiliyorum baaayyaaannn :KK52::KK52::KK70: ben de feyza canım ,25 yaşındayım bekarım:KK42::-)

kızlar iyi akşamlar ben bu aralar çok katılamıyorum :(
dersler çok yoğun gerçekten inşallah bana kızmıyorsunuzdur
kilomda sabit kaldı bi türlü toparlayamadım ve çok zaman kaybettim
geçen hafta kalori hesabına başlamıştım ama sanırım belirlediğim kalori benim kilomu koruyabildi anca.
sizinle 90lık diyeti çok yapmak istiyordum ama okul ve derslerden hiç vaktim kalmıyor
o yüzden bu hafta kalorimi daha da düşürüp devam edicem bakalım
birde nerdeyse hiç su içmiyordum suyu arttırmaya karar verdim bu hafta regl haftam belki de kilo veremem ama olsun
bu kez vazgeçmicem lütfen bana destek olun

ayyy bir daha hayatta başlamam ona ben bayağı iradeli insan işi o , sizin önünüz de eğiliyorum baaayyaaannn :KK52::KK52::KK70: ben de feyza canım ,25 yaşındayım bekarım:KK42::-)
Bak şu 25 yaşındayım bekarım cümlesini çok beğendim tatlım evlenme kiiizzz en iyisi en güzeli bekarlik:KK70::KK70::KK70:

Kızlar ben bugünsapıttım valla pişman da değilim ama yarın sabah yumurta aksam balık yicem allah kısmet ederse En Büyük KK pazartesi 5 te 5 yine beni bekler ama regl olcam haftaya pazar falan işi sıkı tutmaliyim bu hafta hemde çok :KK67:kacamak yok:KK20:

Kızlar ben bugünsapıttım valla pişman da değilim ama yarın sabah yumurta aksam balık yicem allah kısmet ederse En Büyük KK pazartesi 5 te 5 yine beni bekler ama regl olcam haftaya pazar falan işi sıkı tutmaliyim bu hafta hemde çok :KK67:kacamak yok:KK20:

Bende yarın balık yemeyi düşünüyorum canım eşim evde balık kokusunu sevmediği için dışarda yiyoruz genelde şimdi hangi balık taze olur acaba

Ye canım bence bugün birinci olmuşsun çoktan hakettin bence
heralde ben 1.olsam iskender yerdim üstüne de künefe Ohh miss

Back
X