- Emoji Skoru
- 8.844
- Puanlar
- 158
Banum valla seni ayakta alkışlıyorum kız nasıl kuvvetli irade bu maşallah maşallahSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Sabah beri uğramaya fırsatım olmadı bir türlü
Erkenden Annemlerle Botanik bahçeye gittik Annemlerin köydeki yere meyve ağacı bakmak içinTabi okadar bitkiyi ve çiçeği görünce kendimden geçmişim ve eve geldiğimde Akraba günü için hemen hazırlanmam gerekiyordu
Eşimin yengesi bir sürü şey hazırlamış; 2 çeşit börek ( biri pırasalı biride makarnalı peynirli ), kısır, Muhallebili bir tatlı üzeri incir püreli ve narlıbirde un helavsı ( top top yapmış bol yağlı
)
Tabi gitmeden evvel 1 kase cacık yedim acıkmış olmayayım diye ve hiç bir ikramlığın tadına dahi bakmadım1 adet mandaline ve bol şekersiz çayla atlattım günü
ASlında 15 gün evvelde beni gören akrabalar hepsi irademe ve bana helal olsun çektilerİltifatları yağdırdılar ve tabi bende onlar saydıkça iyice havalara girdim
Bana çok güzel motivasyon oldu
Eve gelince saat 17:30 gibi çok acıktığımdan 1 kase daha cacık yaptım kendime ama cidden midem ufalmış o bir kase cacık bile fazla geldi
Yarın sabahda kaç senedir yüz yüze görüşmediğimiz eşimin eski iş arkadaşına kahvaltıya gidiceğiz ve onlarında tepkisini çok merak ediyorum
En son beni küçük kuzum doğduktan sonra sadece 1 kere gördüler o zamanlarda 124 kg olmasamda rahat 115 vardımBakalım bu kez görünce birşeyler fark edeceklermi
Protein günüm olduğu için erken öğle yemeği gibi olacak bana bu kahvaltı faslı ve yine çaktırmadan günüme uygun besleneceğim![]()