• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaçıncı bu yaktığım sigara bilmiyorum evde içmediğim yada dila uyuduktan sonra içtiğim için okulda öğle arasından sonra yoğun bir şekilde içmeye başladım.yalnızlığıma arkadaş oluyo dermişim yook yok liseden kalma üstü örtülmüş bir alışkanlık şimdi yanımda bi dostla içmek isterdim bu sigarayı eskilerden gelecekten konuşarak hayalleri planları ...

kaçıncı bu yaktığım sigara bilmiyorum evde içmediğim yada dila uyuduktan sonra içtiğim için okulda öğle arasından sonra yoğun bir şekilde içmeye başladım.yalnızlığıma arkadaş oluyo dermişim yook yok liseden kalma üstü örtülmüş bir alışkanlık şimdi yanımda bi dostla içmek isterdim bu sigarayı eskilerden gelecekten konuşarak hayalleri planları ...
ay bende dükkanda içemiyorum eve gidince içiyorum tek tük sigara içen ben 5-6 tane içiyorum her gece yatana kadar ama dediğin gibi bir dost lazım bi kahve bide sigara uyuyan kocayla hiç olmuyo :KK70::KK70::KK70:

güzel oldu banum çorba az önce ilk kasemi içtim bugün sadece çorba içicem yarın evdeyim sıvı gününü denicem yada her öğünde birer elma olarak mı yapsam bilemedimo_O

Canım sıvı diye başla dayanabildiğin kadar devam et ama inan hiç açlık hissetmiyor insan suyu yeterli tüketince ;) olmadı dediğin gibi arada bir elma yersin ;)

canım senin kız sabahçı mı keşke öğle ye kayıt yaptırsaydın sabah uyanması açısından senden öğleden sonra bol bol gün gezerdin keyif yapardın valla

Canım valla baştan bende öğlenci olsun diyordum ama onlar kuraya kalıyor kesinlik yok denince bende hadi sabahcı olsun bari uykusu düzene girer dedim ki iyikide demiştim :KK48: her akşam saat 20:00de bile başlııyor Anneciğim uyku saatim geldimi ( sanki gelmedi desem yatmak yasakmış gibi ) hani uyku saatim geldiyse bir an evvel yatayım ki sabah olsun hemen Anaokuluna gideyim diye her gece büyük bir zevkle biz demeden yatağına yatıyor :21::21::21::21:

Zaten seneye birinci sınıfa başlayınca eğer okulumuz tam güne dönmezse öğlenci olacak mecbur ( 1.sınıfdan 4 e kadar öğlenci oluyor öğrenciler bizim okulda ;) ) Heee tam gün olursa tam süper olur :KK48: en azından öğlen 3e kadar rahat olurum etütlü olursa ;)

üniversiten arkadaşım face den resmimi görmüş gülşen eski haline dönmene çok az kalmış dedi nasıl mutlu oldum anlatamam zayıflayıp çıtır halime dönmezsem bende Gülşen değilim ben kim tutar beni motoru çalıştırma zamanı geldi tam gaz ileri hedef yeni yıla 56 olmak yeni yaş yeni kilo

İşteeee buuuuu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Kesinlikle yapabilirsin bunu sende çok iyi biliyorsun ;)

Ayyy bizde lisede arkadaşla yeni yeni sigara içmeye başladığımızda hayaller kurardık ve ben o zaman bile hep derdim benim iki kızım olacak ve can dostum sınıf arkadaşım bize geldiğinde kızım Beyza ( daha bekarken takmıştım o isme ) Ayla ablana kül tablası getir diye seslenecektim :KK70::KK70::KK70::KK70: Kör olmayasıca ben daha o zamandan sigarayı bırakmayacağımı ilan etmişim farkında olmadan :KK70::KK70::KK70:
Hakikaten o anı düşünmedende olsa kızım olacağını öğrendiğimde kesinlikle Beyza olacak adı demiştim :KK48:
Hayallerin bazıları gerçek oldu ama işte keşke hepsi olaydı iyidi :KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK69: :KK69: :KK69: :KK69: :KK69:

Tekrar merhabalar :KK68:

Akşam yemeğimide yediğime göre bugünlük mutfak faslı benim için kapandı ;)
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım :KK66:
Malum hala ödemlerle boğuşuyorum ve cumaya kadar güzel bir rakam görebilmek adın Protein günümüde en hafif şekilde geçirmek için bugün çok dikkatli beslendim :KK66:

Sabah; ( 06:30 ) 2 adet ufak elma
Öğlen; ( 11:00 ) 1 büyük parça beyaz peynir, 1 ufak dilim kaşar, 5 zeytin, 1/2 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek
ara; ( 11:30 ) 1 adet şekersiz sütlü kahve
ara; ( 14:30 ) 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; ( 16:30 ) 1 koca kase Cacık ( bol naneli )

Bu saatten sonra ancak bol su ve belki geç saatte bir sütlü kahve daha içerim tabiki şekersiz :KK66:

Bu arada evde Biberiye yağımda varken bir güzel yağlandım ve korsemi giydim biraz daha etkisi olur ve yumuş yumuş olan göbişim belki biraz daha çabuk yok olur diye :KK48:
Gecede titreşimli kemerimi bağlarım :KK58: :KK58:

Yarınki nişasta günümde de kırmızı mercimek çorbasıylada son darbeyi vurup tamamen bütün ödemlerden kurtulacağımı düşünüyorum :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK69: :KK69: :KK69: :KK69: :KK69:

Tekrar merhabalar :KK68:

Akşam yemeğimide yediğime göre bugünlük mutfak faslı benim için kapandı :KK66:
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım :KK66:
Malum hala ödemlerle boğuşuyorum ve cumaya kadar güzel bir rakam görebilmek adın Protein günümüde en hafif şekilde geçirmek için bugün çok dikkatli beslendim :KK66:

Sabah; ( 06:30 ) 2 adet ufak elma
Öğlen; ( 11:00 ) 1 büyük parça beyaz peynir, 1 ufak dilim kaşar, 5 zeytin, 1/2 domates, 1 salatalık, 1 dilim ekmek
ara; ( 11:30 ) 1 adet şekersiz sütlü kahve
ara; ( 14:30 ) 1 adet şekersiz Türk kahvesi
Akşam; ( 16:30 ) 1 koca kase Cacık ( bol naneli )

Bu saatten sonra ancak bol su ve belki geç saatte bir sütlü kahve daha içerim tabiki şekersiz :KK66:

Bu arada evde Biberiye yağımda varken bir güzel yağlandım ve korsemi giydim biraz daha etkisi olur ve yumuş yumuş olan göbişim belki biraz daha çabuk yok olur diye :KK48:
Gecede titreşimli kemerimi bağlarım :KK58: :KK58:

Yarınki nişasta günümde de kırmızı mercimek çorbasıylada son darbeyi vurup tamamen bütün ödemlerden kurtulacağımı düşünüyorum :KK66:
banum menün şahane olmuş maşallah sana nasıl güçlü iraden:nazar:bende bu saate kadar bir kase çorba içtim bi tanede havuç yedim:kk77:

banum menün şahane olmuş maşallah sana nasıl güçlü iraden:nazar:bende bu saate kadar bir kase çorba içtim bi tanede havuç yedim:kk77:

Süpersin canım ;) inşallah hepimiz günü hasarsız atlatırız da cumaya bari güzel bildirimler görürüz malum yüzdemizde bölünecek ;)

Süpersin canım :KK66: inşallah hepimiz günü hasarsız atlatırız da cumaya bari güzel bildirimler görürüz malum yüzdemizde bölünecek :KK66:
ben çok ümitli değilim bu haftadan canım sabitim ama hastalanıcam gitmiyo kilolar böyle olunca of hemen 48 olmak istiyorum:KK43:

Süpersin canım :KK66: inşallah hepimiz günü hasarsız atlatırız da cumaya bari güzel bildirimler görürüz malum yüzdemizde bölünecek :KK66:
banum ya sanki ben ayran diyeti yapamıcam acaba special k diyetimi yapsam bi ara yapmıştım 2 kilo vermiştim bi haftada:KK14:

ben çok ümitli değilim bu haftadan canım sabitim ama hastalanıcam gitmiyo kilolar böyle olunca of hemen 48 olmak istiyorum:KK43:

olsun canım sabit olmak bile güzel ;) en azından kilo almamış olmak bile insanı rahatlatıyor ;)

banum ya sanki ben ayran diyeti yapamıcam acaba special k diyetimi yapsam bi ara yapmıştım 2 kilo vermiştim bi haftada:KK14:

Sen bilirsin canım ;) eğer öyle kendini daha iyi hissedeceksen öyle dene ;)
Ben cuma sonucuna göre ayran diyetini yaparım sonra yine 90lık diyeti devam ettiririm ( bünyede ne yapmaya çalıştığımı anlamadan afallayıp daha çok kilo versin :KK48: )

kızlar ben sanırım hastalanıcam diye hiç diyet havasında değilim bu hafta beni affedin bi daha tekrarlanmayacak söz veriyorum:KK43:

kızlar ben sanırım hastalanıcam diye hiç diyet havasında değilim bu hafta beni affedin bi daha tekrarlanmayacak söz veriyorum:KK43:

Canım sen iyi olur gerisi önemli değil :KK66: her zaman kilo verilebilir yeterki kafamız dinç olsun :KK66:
Bende regl olmadım daha ve ota çoka ağlıyorum :KK48: arkadaşda içime kurt düşürdü kız hamile olmayasın diye :KK70::KK70::KK70::KK70: gerçi daha geçen hafta mıydı kadın doğuma gittim kadınada iyi bak yerindemi spiral demiştim :KK70: kadın hatta 3cüye bebek olursa takibini burada ücretsiz yapıyoruz falan dedi bak şimdi valla kıllandım kadındanda :KK70:
Hayır küçük cimcimeyi doğurduktan 15 dakika sonra doktoruma şakasına hadi 5 -6 sene sonra tekrar görüşürüz demiştim şakasına :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şimdide deli gibi tırsıyorum saatinemi deng geldi yoksa diye :KK70: cünkü bekarken hep şakasına 20 - 30 ve son olarak 40 yaşında birer tane doğururum diyordum hatta doktorumada söylediğimde adam koptu ben senin gibi kadın hayatımda görmedim diye :KK70: ne yani 10 sene sonra yinemi geleceksin dediğinde yok 10 çok olur 3.cüyüde artık 35 en geç 36yla yaparım demiştim :KK67: anammmmmmmmmm çok pis tırsıyorum bak şimdi :KK70::p

Kızlarrrrrrrr yine nereye kayıp oldunuz :KK31:

Ben gecenin son kahvesini içip suya devam ediyorum ve şükür hiç kaçamaksız atlattım günümü :KK66: eşimin eve gelince döner yemesine rağmen :KK53: tadına bari bak dedi ama kesinlikle ağzıma sürmedim ;)

Canım sen iyi olur gerisi önemli değil :KK66: her zaman kilo verilebilir yeterki kafamız dinç olsun :KK66:
Bende regl olmadım daha ve ota çoka ağlıyorum :KK48: arkadaşda içime kurt düşürdü kız hamile olmayasın diye :KK70::KK70::KK70::KK70: gerçi daha geçen hafta mıydı kadın doğuma gittim kadınada iyi bak yerindemi spiral demiştim :KK70: kadın hatta 3cüye bebek olursa takibini burada ücretsiz yapıyoruz falan dedi bak şimdi valla kıllandım kadındanda :KK70:
Hayır küçük cimcimeyi doğurduktan 15 dakika sonra doktoruma şakasına hadi 5 -6 sene sonra tekrar görüşürüz demiştim şakasına :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: şimdide deli gibi tırsıyorum saatinemi deng geldi yoksa diye :KK70: cünkü bekarken hep şakasına 20 - 30 ve son olarak 40 yaşında birer tane doğururum diyordum hatta doktorumada söylediğimde adam koptu ben senin gibi kadın hayatımda görmedim diye :KK70: ne yani 10 sene sonra yinemi geleceksin dediğinde yok 10 çok olur 3.cüyüde artık 35 en geç 36yla yaparım demiştim :KK67: anammmmmmmmmm çok pis tırsıyorum bak şimdi :KK70::p
Kiz banu olur mu olur ilk günlerde muayenede anlaşılmaz valla abowww teyzemi olucam ben kız ben sana gelir bakarım :KK48::KK48::KK48:

Kiz banu olur mu olur ilk günlerde muayenede anlaşılmaz valla abowww teyzemi olucam ben kız ben sana gelir bakarım :KK48::KK48::KK48:

:KK70::KK70::KK70: Kız valla öyle bir şey olacağını sanmıyorum aslında da işte arkadaş içime kurt düşürdü :KK70: bende maşallah gaza gelmede birinci :KK70::KK70::KK70::KK70:
Aslnda eşime dedim kızı alırken nöbetci eczane bak diye ama boşver yarın alırım dedi :KK53:
Kız benim Teyze olmam lazım senin değil :KK70:
Ya büyük ihtimal mevsim geçişlerinden benimkide cins bir depresyon gibi birşey :KK66: zaten sulu gözdüm iyice sulu göz oldum bakalım regl olursam geçer belki :KK48::KK48::KK48:

Neyse kızlar bu gecelik bana müsaade :KK3:

Tekrar Biberiye yağıyla bir güzel yağlandım güreşlere hazırım :KK70::KK70::KK70:
Şaka bir yana ama inşallah onunda faydası olur yoksa bütün gün korseyle oturmak pek zevkli değil :KK53: resmen sıcaklıyorum ama işte incelmede olursa süper olur ;)

Birazdan yatarım çünkü cidden baya acıktım :KK53: yarın karşılığınıda fazlasıyla alacağıma inanıyorum :KK68:

Kizlar geckaldim biraz dugunvarya kuzenin bu hafta sarmasi alisverisi eve sor geliyom inanin ha bu arada cumada kinasivar birde ehliyet kursuna girecem insallah kazanirim :stop: bilemiyorum cumada kuzenin kinasivar bide canlar hangirek elbize alsamki kumralim elbize almadim dahaben bi akil verin :KK31:kapaiyim ben hadi kizlar kilo 78 boy 1/70 nasil birsey alsamki acaba

Kizlar hayirli geceler geldim canlarim:eek:

Hoşgeldin canım :KK3:
Bende tam bilgisayarı kapatacakken son kez bakayım dedim :KK48:

Kizlar geckaldim biraz dugunvarya kuzenin bu hafta sarmasi alisverisi eve sor geliyom inanin ha bu arada cumada kinasivar birde ehliyet kursuna girecem insallah kazanirim :stop: bilemiyorum cumada kuzenin kinasivar bide canlar hangirek elbize alsamki kumralim elbize almadim dahaben bi akil verin :KK31:kapaiyim ben hadi kizlar kilo 78 boy 1/70 nasil birsey alsamki acaba

CAnım valla maşallah baya yoğunsun hakikaten ;) kız yoğunluktan listeye dahil olamadın hala :KK48:
İnşallah çok çok güzel bir kına olur ;) ehliyetinide başarılı bir şekilde alırsın :KK60: Aminnnnnnnn

Bu arada bence şöyle bir zümrüt yeşili hatta petrol yeşili bir elbise olabir :KK68:yada güzel bir parlament mavisi ;) hem asil hemde çok fazla ben burdayım diye bağırmaz ve başka zamanlardada yakın akraba düğünlerinde giyebilirsin üzerinden vakit geçince :KK66:
Patlıycan moruda çok moda ama onuda şimdi herkes giyebilir :KK48:

Back
X