Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım

meyvemide yedim

Çok şükür dün pammıhhhh gibi bir göbişle uyudum ve hala göbişim var ama eskiye nazaran dahada ufak ( eşim yine her gece yaptığı gibi kontrol edince dedi gitti kız iyice ha gayret dümdüz de olacak orası diye

)
Hazır kış geldi bari korse giysene hem yumuşamışken yer çekimine engel olmuş onu daha çabuk ufaltmış olursun dedi
Neyse onuda hallederiz

Bugün Annemlerle dışarda ( İKEA

) da kahvaltı edeceğiz

küçük kuşumun tabi haberi yok yoksa kıyameti koparır ama haksızlık bu ben hep okula gidiyorum izinli oluncasa sıkılıyorum beni götürmüyorsun diye

Artık öğlen onu alıp kendimi eve atarım
Kızlar neden ben dahil kimse menü yazmıyor sadece banuyu görüyorum ne bileyim takım kendine gelmeli kurallar mı koysak yine hepimiz de bir dağınıklık var
Hakikaten yaaa kimsecikler yok ortada şöyle takımca yarından itibaren yine bir araya gelelim

hatta diğer takımlar yapıyor menü takip listesi onuda yapalım

3 kere menü bildirmeyene ceza hatta kaçamak yapanada ceza veriyorlar

Kız Victorya Secret Meleğimizin takımında kimse kaçamak yapmaya cesaret edemiyor o yüzden

tabi doğal olarak daha çabuk fıstık kıvamına geliyorlar

Bİrde her gün en azından 100 kere ip atlama gibi bir şart koyalım az da olsa sporumuz olmuş olması için
Canım hiçmi et yiyemiyorsun hani tavuk butunu şu fırın poşetlerinde baharatlayıp yapsan pamuk gibi oluyor ve cidden çok lezzetli

yada ne bileyim hindi füme tarzıda olsa bir çeşit protein yesen ( en kötü ihtimal şöyle güzel bir omlet

)
Hadi o zaman yarın 1 haftalığına 90 günlük diyete ara verip yapalım madem

hem birlikte yapınca daha eğlenceli oluyor

Yanlız hazır ayranı ancak dışarda deng gelirse içeriz evde kendimiz yapalım

hatta light yoğurtmu kullansak

belki daha güzel gider ( gerçi ben hiç sevmem light yoğurdu

hatta ev yapımı ayranıda sevmem pek

neyse hedefe giden yolda herşey mübahdır

birlikte karar verip ona göre yarın başlarız bende eksiğimi ona göre alırım