bozma canım bi daha yaptığında daha iyi olur.. denmiş odun.. bende yapsam hepsini kaynatıdım ama hazır vardı elimde.. hangi filmdi canım..bende bazen bi filmin etkisiyle 2-3 gün yaşarım.. eee kilolar ve sevgililer yanayana gelince muhabbet olmasın mı.. biz kızların iki büyük derdiCADIARZU
dün akşam çoook uzun bi yürüyüş yaptık kardeşimleee
bn şimdil çıktım kızlar yine glriim
geldiğim de herkese kandil repi atcaam :jeyyar:
normalde diet yaparken hamur işi yemem canım ama bu ara diet moduna giremiyorum bir türlü kafam çok dolu bir türlü adapte olamıyorum o yüzden bitanemiltecim madem poaça yiycen onun yerine bol susamlı simit yesen daha iyi canım benima.s.
senin şu rahim filmi ne oldu varmı bir gelişme
ne durumdasın yani merak ettim
evet cnaım bir türlü kendimi toparlıyamıyorumseni bu hafta isteksiz gördüm ilter
evet canım hiç denk gelmiyoruz bitanem yaaılter bende özledım canım görüşemiiyoruz a.s.
ben herkese verdim takımda vermediğim kalmadı sanırım herkese kandil repi verdim güle güle kullansınlar :)bn şimdil çıktım kızlar yine glriim
geldiğim de herkese kandil repi atcaam :jeyyar:
amin cnaım amingünaydın herkese
hayırlı kandıller rabbım herkesın sıkıntısını gıdersın kaldıramıyacagımız yük vermesın
sanada hayırlı kandiller canımhayırlı kandinler . kardeş takımın güzelleri .......
Kandİlİnİz mÜbarek olsun kızlarrrr.....
ben kahvaltı yapmadım daha yumurta var ama evde yumurta yok cocuklarda yatıyor ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?