Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

A Walk To remember dı film canım..Mandy Moore 'un..kız kan kanseriydi öldü falan dayımı da yeni kaybettim kanserden onla da birleşince çok ağladım ama birdaha izlemicem böyle filmler gözlerim hala şiş...

dün akşam çoook uzun bi yürüyüş yaptık kardeşimleee

ne güzel yapmışsınız ..benim yürüyüş arkadaşım izne çıktı zaten ne zamandır yürümüyorduk akşamları spor yapcam diyorum o da olmuyor bu cuma izne çıkıyorum haftaya p.tesi gelcem ..ramazan 20 ağustosta mı başlıyordu??

herkese gunaydıınnnn kandılınız mubarek olsun. ramazan 20 agustos evet. bu arada cok erkencısınız bu sabah yahu masallah. gecmısı kımse okuyamayacak demıstım dun aksam baya sohbet ettık bız

günaydın herkese

hayırlı kandıller rabbım herkesın sıkıntısını gıdersın kaldıramıyacagımız yük vermesın

iltecim madem poaça yiycen onun yerine bol susamlı simit yesen daha iyi canım benima.s.
senin şu rahim filmi ne oldu varmı bir gelişme
ne durumdasın yani merak ettim
normalde diet yaparken hamur işi yemem canım ama bu ara diet moduna giremiyorum bir türlü kafam çok dolu bir türlü adapte olamıyorum o yüzden bitanem
rahim filmi iyi çıktı kanallarım açıkmış ama hayatımda yaşamadığım bir acıyı yaşadım diye bilirim çok cnaım yandı neyseçi çabuk bitti 3 dk sürdü zaten bu ay tedavbi olmuyorum doktor önümüzdkei ay başlayalım dedi ama ben başlayıp başlamamakta kararsızım halen

seni bu hafta isteksiz gördüm ilter
evet cnaım bir türlü kendimi toparlıyamıyorum

ılter bende özledım canım görüşemiiyoruz a.s.
evet canım hiç denk gelmiyoruz bitanem yaa

bn şimdil çıktım kızlar yine glriim
geldiğim de herkese kandil repi atcaam :jeyyar:
ben herkese verdim takımda vermediğim kalmadı sanırım herkese kandil repi verdim güle güle kullansınlar :)
günaydın herkese

hayırlı kandıller rabbım herkesın sıkıntısını gıdersın kaldıramıyacagımız yük vermesın
amin cnaım amin

kızlar ben dün akşam beyaz leblebi ve 3 dilim kadar da karpuz yedim..
bu sabah da ayrana başladım ama şimdilik kendisiyle muhattap olmadım:))sadece normal kahvaltımı yaptım..

dün akşam 4 tane az yağlı kıyma ile köfte yaptım yanında salata yedim
sabahta yarım domates + salatalık +1 dilim kepek ekmeği + peynir yedim

bakalım nasıl bışey olacak bu ayran corbası bence güzel olur gıbıme gelıyor üstüne pul bıber ve kekıkte koyunca süper olr herhaldecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…