sen alyuruyus olur hem
özlemcım söylemesi ayıp ama hayatımda hıç bakkala gıtmedım desem ayıp olurmu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ama bu gün bir ılk olsun pazara markete cöp atmaya hıçççç gıtmedım :kedi::kedi::kedi: dur ama gidiyorum üzerimi giyinip gideyım hemencecık
bakalım nasıl bışey olacak bu ayran corbası bence güzel olur gıbıme gelıyor üstüne pul bıber ve kekıkte koyunca süper olr herhaldecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ohho tabı kılo veremıyorum dıye dert yanarsınkalk hemen kos kos kos hatta yolu uzatarak gıt gel :)
kızlar topik hazır kalabalıkken şu ramazan meselesini konuşsak diyorum..nedir durum..Ramazanda ben genelde kilo veremem bazen de alırım..bu sene tutabilcem mi bilmiyorum denicem ama tutmak da çok istiyorum...Ramazan diyetiyle annem bir zamanlar 8 kg vermişti ramazanda..sahurda az yağlı tavuklu pilav cacık yerdi akşamları da çorba salata ve ızgara et gibilerinden bir diyetti hatırladığım kadarıyla..
araştıran var mı ortak bişiler mi yapsak??
nasıl gitmedin selmacım ya..şaka mı yapıyorsun kim yapıyor alışverişini...:)
geldım yumurtamı ocaga koydum haşlanıyor
özlemcım ben cok sıkıntılı bir insanım hemen canım sıkılıyor alışverişte ama ev eşyası alışverişini süper severim bak o konuda üstüme adam tanımam evin ne alınacagı konusunda tüm bursayı gezebilirim
=) saka gıbısın he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?