- 13 Mart 2015
- 4.051
- 8.844
- 158
Amin banummmmKesinlikle haklısın canım ben kendime inanmam lazım ki karşımdakilerde bana cidden inansın
Benim Holde boy aynası var maalesefBu ara eşimi her işe geçirdiğimde yada kapıya gittiğimde kendime bakıp bakıp sen bu musun, ruhun 38 - 40 bedenken senin göbeğin her gün sanki daha fazla büyüyor ama sen hala sadece kendine acıyorsun diye kendi kendime konuşuyorum ama icraat sıfır ( spor açısından )
Allah razı olsun eşim bir gün bile sen çok kilo aldın göbeğin ne hale geldi demedi kaç senedir aksine benim gözümde hala evlendiğimizde 52 kg olan fıstıksın der ama tabi aynada kendimi görünce hep sen işte bu yalanlara inandığın sürece böyle kalırsın diyorum
Ben bile güzel bir hatun görünce vay be diyorsam o adamın aklından kim bilir ne geçiyordur diyorum kendi kendime sonrada evet seviyor asla bakmaz ama Allah korusun elden ayaktan düşsen bu adam sana nasıl bakacak diyorum bırak başka birilerine imrenerek bakmayı
Bunu önce kendim sonra ailem için başarmak zorundayım
Hep doğum günümde 2li rakamlarda olmayı hayal ederken ( ki geçen sene 2li rakamlardaydım ama doğum günüme kadar yine almıştım ) bu kez söz veriyorum kendime ve sizlere ; bu sene son kez bu kadar kilolu olarak doğum günü kutlayacağım ( ki pasta bu sene olmayacak bile )
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nekadar sevindim bilemezsin
Şükürler olsun seninde mucizen yola çıkmış
Rabbim inşallah sağlıkla hayırlı birşekilde kucağına da almayı nasip eder inşallahhhhhhh .....Aminnnnnnnnnn

Son düzenleme: