Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende mutluyum bende:halay::halay::halay::halay:
geçen yazdan beri kilo verip verip aldım sabit dönemler geçirdim ama hiç bu rakamı görmemiştimmmm
benim tartım manuel dijital değil aslında iki rakamdan küçüğüne daha yakındı ama ben ortasını aldım
yaniiii 70,5 :rapci::rapci::rapci:şimdi geçen cuma ya bidaha bakıp hesap yapıp döneyim
oynakbasi34 oynakbasi34 banada düzgün katılırsan bu hafta listeye girersin demiştın:KK12:

Kilo bildirimi
Baslangic 77.5
Geçen hafta 76
Bu hafta 74.7
Fark 1.3
Çok şükür güzel vermişim. Devamı da gelir inşallah. Yüzdenin nasıl hesaplandığını bilmiyorum.
:KK9::KK9::KK9: çok güzel tebrikler
Alya39 Alya39 kız şimdi kafama takıldı ; sen neden hala listede değilsin :KK64:
Hayır B12 eksikliği olunca balık hafızalı gibi oldum ama uzun zamandır birlikteyiz burada :KK66: hayır bir sıkıntı vardıda benmi unuttum
evet 2 hafta ara vermiştim özel sebeplerden sonra gelince bu hafta için düzgün bildirim yaparsan listedesin demiştin:KK5:

Butun akintilarim gitti bu reklamlar yuzundennn:KK43:(ayy pardon iyi geceler oncelikle oynakbasi34 oynakbasi34 canim kaptanim ewet 7.gun regl devam etse dahi tekrr baslmn gerekiyr eger cok ara verrsen veya baslamzsan malasef uzun sureli ara kanaman olablr ki bende olmstu resmen reglimden 10 15 gun sonra bi 10 gun daha azda olsa kanamam oldu onun disinda gecen sene maydonoz kurunu cok yaptm ve gerckten iyi etksi oldgnu dusunuyrm ben bide yogutt kuru yapiyrdum ozellkle gobek bolgesi icin onu da tekrr yapmyi planliyrm veee bu hafta izinli gbi taklsamda ewwt yediklerime cook cok dikkat edemdm dogru fakat diyet psikolojsnden kopmamaya calstm suyuma dikkt etmye calstm en azndan .. iste benden de bole
LargeGemini LargeGemini simdiden tebrikler tatlim.
Şimdi bu benim zamansız reglim sebebi maydanoz kürümü ben şok ama neden?

yaaaa çooooook mutluyum tartıya çıktım bide ne görüyüm 68.2 ilk defa 1 haftada 1.200 gr gitmiş burdaki herkese çok teşekkür ediyorum siz olmasaydınız ben ilk 2 hafta okadar az kilo verdiğim için çoktan bozardım diyeti sizin dirayetiniz beni çok motive etti öpüyorum hepinizi
çok mutlu oluyoruz böyle:rolleyes: sonra sevincimizi paylaşıyoruz :KK5: veEn Büyük KK
tebbrikler canım hepimiz için devamını diliyorum

yaaaa çooooook mutluyum tartıya çıktım bide ne görüyüm 68.2 ilk defa 1 haftada 1.200 gr gitmiş burdaki herkese çok teşekkür ediyorum siz olmasaydınız ben ilk 2 hafta okadar az kilo verdiğim için çoktan bozardım diyeti sizin dirayetiniz beni çok motive etti öpüyorum hepinizi
Tebrikler canım.

bende mutluyum bende:halay::halay::halay::halay:
geçen yazdan beri kilo verip verip aldım sabit dönemler geçirdim ama hiç bu rakamı görmemiştimmmm
benim tartım manuel dijital değil aslında iki rakamdan küçüğüne daha yakındı ama ben ortasını aldım
yaniiii 70,5 :rapci::rapci::rapci:şimdi geçen cuma ya bidaha bakıp hesap yapıp döneyim
oynakbasi34 oynakbasi34 banada düzgün katılırsan bu hafta listeye girersin demiştın:KK12:

Harikasin canim inan cok sevindim ;)
Cepten zot oluyor ama aksam üzere eve gelir gelmez ilk isim seni eklemek olacak ;)

Maydanoz dan nefret ettim şuan hafta sonu -1 kiloyu görmüştüm şuan Allah Allah yani bildiğin gergin davul

Canim belki sana yaramiyordur :( bana yeşil cayin yaramadigi gibi ;)
Üzülme zaten o sislikte gider haftayada daha beter güzel bir sonucun olacaktır

oynakbasi34 oynakbasi34 canım kilom
Geçen hafta :66.7
Bu hafta:65.7
Fark:1 kg
Ya ben az önce tartıldığımda tam boşaltım sağlayamadım galiba, şimdi bi daha wc'ye gittim ve tartıldığımda 65.5 geldim
Yani, 1.200 gr vermişim, sabah çok sıvı almıştım ondan sanırım
oynakbasi34 oynakbasi34 canım kilomu güncelliyorum
Geçen hafta:66.7
Bu hafta:65.5
Fark:1.200

Back
X