Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakibem gecmis olsun ...Okudum internetten de varmış canım adette sökermis bilseydim icmezdim berrak bir renkte pırıl pırıl geliyor hahaha
sabır canım sabır, çok güzel sonuçlar alacaksın inan kendinesabah 1 patates yanına iki galete
öğle: 2 patates, marul maydonoz havuc turpla salata karışımı ve yanına iki galeta, iki kaşık yoğurt yedim,
ısrarla devam edicem ama moralim bozuk
Sanki karbonhidrat ağırlıklı bekleniyorsun, onun yerine protein ağırlıklı beslensen nasıl olur canım?sabah 1 patates yanına iki galete
öğle: 2 patates, marul maydonoz havuc turpla salata karışımı ve yanına iki galeta, iki kaşık yoğurt yedim,
ısrarla devam edicem ama moralim bozuk
buna ne denir diyecek söz yok geçmiş olsunSelam kızlar giremedim dogru düzgün dün bi arkadaşim geldi oturmaya hemde toplu aldıgı kıyafetleri satiyomuş baya ucuza bende bişeyler aldım. Neyse ogitti yemege başladım bide görümcem aradı cabuk hazırlan akşam bi yemege davetliyiz diye.
Hasta cocuklar için düzenlenen bi geceymiş çok farklı bi gece oldu benim için ilk defa böyle biyere gittim. Allah tan kapalı gitmemde sıkıntı olmadı.
Rahat rahat oturdum
İlk başları baya güzeldi kadınlar flemenko yaptılar , bazı şarkıcılar şarkı söyledi. Küçük bi güzellik yarişması yapıldı , falan derken yemekler geldi hep etliydi hiç bişey yiyemedik biksc yaprak salata oda içinde roka vardı ( hiiiiç sevmem ) cok az yiyebildim 1fırında közlenmiş patates vardı kumpire benzer biraz ondan yedim
Derken yemek faslı bitti
Asıl danslar başladı 3-4 tane seksi elbiseli kız dans etmeye başladılar dev ekranda yarı cıplak kadınlar vıkmaya başladı biz artık bi arkadaşla utanıp tuvalete kactık çıktıgımızda bizimkiler hep kalkmiş masadan gidiyolardı
Biz arkadaşin montunu almak için içeri girdimizde bide be görelımerkek strıptizci
Montu aldıgımzla cıktıgımız bir oldu şok olduk
E tabi eve cok gec geldik haliyle anca uyanabildim tartılup sonucu yazarım birazdan
Sanki karbonhidrat ağırlıklı bekleniyorsun, onun yerine protein ağırlıklı beslensen nasıl olur canım?
Sagol canım o gecede bunu cıkartmaları sonunda cok saçma oldu ama sonucta fransız hepsıbuna ne denir diyecek söz yok geçmiş olsun
yaaaa çooooook mutluyum tartıya çıktım bide ne görüyüm 68.2 ilk defa 1 haftada 1.200 gr gitmiş burdaki herkese çok teşekkür ediyorum siz olmasaydınız ben ilk 2 hafta okadar az kilo verdiğim için çoktan bozardım diyeti sizin dirayetiniz beni çok motive etti öpüyorum hepinizi
bende mutluyum bende
geçen yazdan beri kilo verip verip aldım sabit dönemler geçirdim ama hiç bu rakamı görmemiştimmmm
benim tartım manuel dijital değil aslında iki rakamdan küçüğüne daha yakındı ama ben ortasını aldım
yaniiii 70,5şimdi geçen cuma ya bidaha bakıp hesap yapıp döneyim
oynakbasi34 banada düzgün katılırsan bu hafta listeye girersin demiştın
![]()
çok güzel tebrikler
evet 2 hafta ara vermiştim özel sebeplerden sonra gelince bu hafta için düzgün bildirim yaparsan listedesin demiştin![]()
Gunaydin kizlar hayirli cumalar hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.6
Fark -600
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.Gecen hafta 72
Bu hafta 71,4
Fark 600 gr
Yüzde 0,83
sabır canım sabır, çok güzel sonuçlar alacaksın inan kendine
protein ağırlıklı denediğimde de iki kilo almıştım, bunu uzun zamandır yapmıyodum farkettiriyo ama sonra hemen yükseliyo , sanırım işe yaramıyoSanki karbonhidrat ağırlıklı bekleniyorsun, onun yerine protein ağırlıklı beslensen nasıl olur canım?
Esrasi sanırım bir kaç gündür bu proğramı uyguluyor 1 gün patates 1 gün sebze gibi herhalde toparlanmaya mı çalışıyor
bende merak ettim alacağı sonucuda merakla bekliyorum![]()
aa öylemi bilmiyordum yurtdışında olduğunu senin için değişik bir tecrübe olmuşSagol canım o gecede bunu cıkartmaları sonunda cok saçma oldu ama sonucta fransız hepsı