- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrr 

Herkese hayırlı sabahlar
Bugün kızı okula gönderdikten sonra az daha uyumuşum ( dün maşallah baya yoğun geçince resmen baygın düşmüşüm
)
Hazır evdeyken bir güzel temizlik yaparım
Yarın Akraba günümüz var eee cumada Kurs günüm
Haftayı bitirdim ve Cumartesi Annemin Amca kızı gelecek Annemlere ve eğer yatıya kalırlarsa pazar sabahı kahvaltıya almayı düşünüyorum onları ( sağ olsun köye ne zaman gitsek bizi hep ağırlar yada bahçeye gittiğimizde eksik bir şey olduğunda hep en yakın o oturduğu için imdadımıza yetişir
)
Cumartesi gündüz bende Annemde olacağım için bugün temizlik için tek gün kalmış oluyor
Yani kaçarım yok mecbur yapacağım 
Kahvaltımı çok güzel ve sağlıklı birşekilde yaptım şimdi de kahvemi içip direk girişeceğim
Tamamdır canım o zaman ilk fırsatta bekliyorum senide
Bende diyetisyene başlayacağım nasipse ama baya yoğun olduğu için 1 nisana ancak randevu alabildim

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün kızı okula gönderdikten sonra az daha uyumuşum ( dün maşallah baya yoğun geçince resmen baygın düşmüşüm

Hazır evdeyken bir güzel temizlik yaparım

Cumartesi gündüz bende Annemde olacağım için bugün temizlik için tek gün kalmış oluyor

Kahvaltımı çok güzel ve sağlıklı birşekilde yaptım şimdi de kahvemi içip direk girişeceğim

Bende seni burda bulduguma cok sevindim canim..bende su ara 4 kg birden aldim ve cok hastayim.bu gun dr dan geldim insulin direncim iyice kotuye gitmis diyetisyene gonderi..bi kac gune diyetisyene gidicem acil diyete baslamam lazim..burasi cok iyi geliyor bana.hayirlisiyla diyetisyene gidiyim diyete baslayim burda kenarda dursamda yer bana..
Tamamdır canım o zaman ilk fırsatta bekliyorum senide

Bende diyetisyene başlayacağım nasipse ama baya yoğun olduğu için 1 nisana ancak randevu alabildim