Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün baya güzel geçti benim için

Tahmin ettiğim gibi eşim Annemlere gidince doğum günümü kutladı herkes kutlayınca

adamcağız aslında bana karşı mahcup olduğu için bilerek kutlamadı beni çünkü maşallah bu ara ödemeler çoğalınca benim doğum gününe bir şey alamamış olması onu rahatsız etti farkındayım

Geçen sene ben kesinlikle hediye istemem demiştim o zaman bile arkadaşlarla yemeğe gittik ve sabahtan akşama kadar ne istediysem olmuştu

Bu sene ben boşver dedim çünkü biliyorum sonra o sıkıntısını çekecek

Benim yanımda ya sağlıklı ya gerisi gerçekten hikaye
Annemlerle oturup kahve içtik sonrasında da önce eşimin hastanedeki yengesini ziyaret ettik ( maalesef durumu hala aynı ve doktorlar önce zayıflaması şart sonra ameliyat dediler ama hastaneden de şimdilik salmıyorlar ) ordan kendi doktor randevumuza gittik ama sistemde hata olmuş randevularımız sisteme düşmemiş

Gıcık doktorda randevu alıp gelsinler demiş sekreterine hatta eşimin ilacını dahi yazmadı

Neyse eczaneden alırım boşver dedi eşim de sonra bir arkadaşın dükkanına uğradık

eşiyle aramız çok iyi ( hastanedeki oda arkadaşımız )
Erkekleri dükkanda bırakıp kız kıza yemeğe gittik doğum günüm münasebetiyle

Hatta gittimiz AVMde onun arkadaşlarına da deng geldik yemekten sonrada onlarla buluşup kahve içtik

Sağ olsun arkadaşım bir ara çaktırmadan garsona bana sürpriz pasta getirmesini söylemiş ve masaya biz sohbet ederken üzerinde mumla 1 dilim pasta geldi

Çok mutlu oldum sağ olsun 1.5 senedir tanışıyoruz ( hastanede yatarken onunda eşi beyin kanamasından yanımızda yatıyordu ) ve bu birlikte geçirdiğimiz 2.cü doğum günü ( ilk doğum günüm hastaneye yattıktan 2.5 ay sonraydı zaten ve o günde hep birlikte geçirmiştik )
Pastanın 1 dilim olmasın iyi oldu

herkes 1er çatal alınca bitti zaten pasta
Büyük kızımda bana gül almak istemiş ama üzerinde fazla para yokmuş adamda tek güle 7 lira çekince bizimkinin cimriliği tutmuş ulen bari bir demek papatya alabilseydim iyidi ama iyice uçmuşlar kusura bakma anneciğim 1 gülede 7 lira vermek istemedim dedi

dedim almış kadar oldun zaten bana en güzel hediye sizlersiniz dedim
Şükür bu senede yeni yaşıma sağlıkla girdim inşallah bir sonraki doğum günüm bir öncekinden çok çok daha güzel geçer ve en önemlisi sağlığım için çok daha fit geçer

Aminnnnnnnnnnn
Canım dediğin gibi gülüyoruz bazen ağlanacak halimize yada en azından etrafa gülümsemeye çalışırken hepimiz sıkıntılı bölgelerimizden muzdarip olarak bu şekilde davranmak zorundayı

Ama ben inanıyorum hepimiz göbişlerdende basenlerdende çıkık popişlerden de kurtulacağız

Kesinlikle bu sana motivasyon ve gaz olsun ki bir sonraki pardesünü çok daha ufak bedende alabilesin

Ben çoğu zaman hep üst bakıyorum sadece çünkü koca popişe bulmak daha zor oluyor

bulduğumda da anınca alıyorum ki uygunsa sonradan aramak zorunda kalmayalım diye

Evet etrafıma çok fazla enerji verdiğimi söylüyorlar, evet gayette mutlu ve huzurluyum genele bakıldığında ama iş kiloma gelince maalesef işin rengi değişiyor

Ben kilolarımla barışığım, kendimi seviyorum diyende kesinlikle yalan söyler

Evet bazen bende evin içinde salınırken sanki incecikmişim gibi cilveli cilveli dolanıyorum

ama hiç kimse 40 beden olmak varken 48 - 50 beden olmak istemez

zevkine göre cıvıl cıvıl giyinmek varken nene modasını giymek zorunda olmak istemez ;
Bizde kesinlikle iradeli davranıp kendimize en güzel hediyeyi çok daha zayıf ve sağlıklı olarak vereceğiz
Senin nezninde tümmmm arkadaşlara teşekkür ederim

Gerçekten iyiki varsınız

İleride Rabbim bizi nelerle karşılaştırır bilmem ama nasip kısmet olursa belki bir gün bir yerlerde sizlerlede karşılaşırız belki

Bak sen bilmezsin belki eski kaptanımız Moniyi ama onunlada burada yaklaşık 4 sene evvel falandı sanırım tanışalı ve RAbbim nasip etti bir kaç kere bir araya geldik hatta Nisan 1de birlikte diyetisyene gidiceğiz

Bazen eşime diyorum bak gittiğimiz yerlerde ( hani bazen tatil amaçlı yada günübirlik gezi amaçlı şehir dışınada çıksak ) bizim kızlardan olan varsa nasip olursa buluşurum diye

ilk zamanlar yok mok diyen adam artık alıştı sanırım nasip olursa neden olmasın diyor

hatta Muşda yaşayan bir arkadaşım var nerden baksan 5 senedir onlada tanışır konuşuruz telefonlada olsa

geçen sene İstanbula tatile geldiler sağ olsunlar eşler bizi kırmadı ailecek tanıştık ve eşimde bayıldı hepsine

Erkekler sohbet ederken bizde hasret giderdik ve halada eşim arada sorar ne yapıyorlar iyiler dimi diye

Heee MUŞa yolum belki zor düşer ama bellide olmaz

eşim gidersek o tarafa kesinlikle ziyaretlerine gideriz diyor
Canım hemen moralini bozma daha 3 gün var cumaya

eminim bol suyla o artı ekside olur

ekside olmasa bile zarar ne demek

beni siz az artılarımla kabul etmediniz hiç öyle şey olurmu

Kuran hatası değil ya varsın artı olsun

senden değerli değil ya
Stres yaptıkça daha fazla şişkinlik yaşarsın

sen inan gerisi zaten gelir