Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68::KK68::KK68:

Bugün baya güzel geçti benim için :21:
Tahmin ettiğim gibi eşim Annemlere gidince doğum günümü kutladı herkes kutlayınca :KK70: adamcağız aslında bana karşı mahcup olduğu için bilerek kutlamadı beni çünkü maşallah bu ara ödemeler çoğalınca benim doğum gününe bir şey alamamış olması onu rahatsız etti farkındayım :KK66:
Geçen sene ben kesinlikle hediye istemem demiştim o zaman bile arkadaşlarla yemeğe gittik ve sabahtan akşama kadar ne istediysem olmuştu :KK66:
Bu sene ben boşver dedim çünkü biliyorum sonra o sıkıntısını çekecek :KK66: Benim yanımda ya sağlıklı ya gerisi gerçekten hikaye :KK68:

Annemlerle oturup kahve içtik sonrasında da önce eşimin hastanedeki yengesini ziyaret ettik ( maalesef durumu hala aynı ve doktorlar önce zayıflaması şart sonra ameliyat dediler ama hastaneden de şimdilik salmıyorlar ) ordan kendi doktor randevumuza gittik ama sistemde hata olmuş randevularımız sisteme düşmemiş :KK70:
Gıcık doktorda randevu alıp gelsinler demiş sekreterine hatta eşimin ilacını dahi yazmadı :KK43: Neyse eczaneden alırım boşver dedi eşim de sonra bir arkadaşın dükkanına uğradık :KK66: eşiyle aramız çok iyi ( hastanedeki oda arkadaşımız )

Erkekleri dükkanda bırakıp kız kıza yemeğe gittik doğum günüm münasebetiyle :KK68:
Hatta gittimiz AVMde onun arkadaşlarına da deng geldik yemekten sonrada onlarla buluşup kahve içtik :KK66:
Sağ olsun arkadaşım bir ara çaktırmadan garsona bana sürpriz pasta getirmesini söylemiş ve masaya biz sohbet ederken üzerinde mumla 1 dilim pasta geldi :KK48: Çok mutlu oldum sağ olsun 1.5 senedir tanışıyoruz ( hastanede yatarken onunda eşi beyin kanamasından yanımızda yatıyordu ) ve bu birlikte geçirdiğimiz 2.cü doğum günü ( ilk doğum günüm hastaneye yattıktan 2.5 ay sonraydı zaten ve o günde hep birlikte geçirmiştik )

Pastanın 1 dilim olmasın iyi oldu :KK66: herkes 1er çatal alınca bitti zaten pasta :KK70: :KK70: :KK70:

Büyük kızımda bana gül almak istemiş ama üzerinde fazla para yokmuş adamda tek güle 7 lira çekince bizimkinin cimriliği tutmuş ulen bari bir demek papatya alabilseydim iyidi ama iyice uçmuşlar kusura bakma anneciğim 1 gülede 7 lira vermek istemedim dedi :KK70: dedim almış kadar oldun zaten bana en güzel hediye sizlersiniz dedim :KK68:

Şükür bu senede yeni yaşıma sağlıkla girdim inşallah bir sonraki doğum günüm bir öncekinden çok çok daha güzel geçer ve en önemlisi sağlığım için çok daha fit geçer :KK66: Aminnnnnnnnnnn

Canım dediğin gibi gülüyoruz bazen ağlanacak halimize yada en azından etrafa gülümsemeye çalışırken hepimiz sıkıntılı bölgelerimizden muzdarip olarak bu şekilde davranmak zorundayı :KK66: Ama ben inanıyorum hepimiz göbişlerdende basenlerdende çıkık popişlerden de kurtulacağız :21:
Kesinlikle bu sana motivasyon ve gaz olsun ki bir sonraki pardesünü çok daha ufak bedende alabilesin :KK66:
Ben çoğu zaman hep üst bakıyorum sadece çünkü koca popişe bulmak daha zor oluyor :KK43: bulduğumda da anınca alıyorum ki uygunsa sonradan aramak zorunda kalmayalım diye :KK43:
Evet etrafıma çok fazla enerji verdiğimi söylüyorlar, evet gayette mutlu ve huzurluyum genele bakıldığında ama iş kiloma gelince maalesef işin rengi değişiyor :KK43:
Ben kilolarımla barışığım, kendimi seviyorum diyende kesinlikle yalan söyler :KK66:
Evet bazen bende evin içinde salınırken sanki incecikmişim gibi cilveli cilveli dolanıyorum :KK70: ama hiç kimse 40 beden olmak varken 48 - 50 beden olmak istemez :KK66: zevkine göre cıvıl cıvıl giyinmek varken nene modasını giymek zorunda olmak istemez ;
Bizde kesinlikle iradeli davranıp kendimize en güzel hediyeyi çok daha zayıf ve sağlıklı olarak vereceğiz :KK66:

Senin nezninde tümmmm arkadaşlara teşekkür ederim :KK68: Gerçekten iyiki varsınız :KK60:
İleride Rabbim bizi nelerle karşılaştırır bilmem ama nasip kısmet olursa belki bir gün bir yerlerde sizlerlede karşılaşırız belki :21:
Bak sen bilmezsin belki eski kaptanımız Moniyi ama onunlada burada yaklaşık 4 sene evvel falandı sanırım tanışalı ve RAbbim nasip etti bir kaç kere bir araya geldik hatta Nisan 1de birlikte diyetisyene gidiceğiz :KK48:
Bazen eşime diyorum bak gittiğimiz yerlerde ( hani bazen tatil amaçlı yada günübirlik gezi amaçlı şehir dışınada çıksak ) bizim kızlardan olan varsa nasip olursa buluşurum diye :KK70: ilk zamanlar yok mok diyen adam artık alıştı sanırım nasip olursa neden olmasın diyor :KK70: hatta Muşda yaşayan bir arkadaşım var nerden baksan 5 senedir onlada tanışır konuşuruz telefonlada olsa :KK66: geçen sene İstanbula tatile geldiler sağ olsunlar eşler bizi kırmadı ailecek tanıştık ve eşimde bayıldı hepsine :KK68: Erkekler sohbet ederken bizde hasret giderdik ve halada eşim arada sorar ne yapıyorlar iyiler dimi diye :KK66: Heee MUŞa yolum belki zor düşer ama bellide olmaz :KK66: eşim gidersek o tarafa kesinlikle ziyaretlerine gideriz diyor :KK66:

Canım hemen moralini bozma daha 3 gün var cumaya :KK66: eminim bol suyla o artı ekside olur :KK66: ekside olmasa bile zarar ne demek :KK66: beni siz az artılarımla kabul etmediniz hiç öyle şey olurmu :KK66: Kuran hatası değil ya varsın artı olsun :KK66: senden değerli değil ya :KK66:

Stres yaptıkça daha fazla şişkinlik yaşarsın :KK66: sen inan gerisi zaten gelir :KK66:

Iyi aksamlar ben topigin eski tonbullarindan beyazcan. Kg verme ve alma konusunda deneyimliyim diyebilirim..sanirim yine yeniden burdayim...banum kendime uygun bir topik ariyorum burasi uygunmu dersin.
.

Banucum dogum gunun kutlu olsun canim arkadasim ..ne guzel tesaduf yillar sona topige giriyorum senin dogum gunune denk geliyorum..

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam canım ;)
Gerçekten çok güzel bir tesadüf oldu ;)

Iyi aksamlar ben topigin eski tonbullarindan beyazcan. Kg verme ve alma konusunda deneyimliyim diyebilirim..sanirim yine yeniden burdayim...banum kendime uygun bir topik ariyorum burasi uygunmu dersin.
.

Ne demek canım sana her zaman yer var ;)
Listede sayı tam ama diğer kaptanlarında onayını alır senide listeye dahil ederiz canım :KK71:
İşte bu haber bana tam bir doğum günü hediyesi oldu :KK36:

Seni görmek çok güzel canım ;) Bende maalesef kilo aldım ( bir ara ne güzel 92 - 94 aralarında gidip geliyordum eşimin durumu iyice işi bozdu :KK48: 110 lardayım tekrar ama birlikte çok daha fazlasını veririz nasılsa :KK74:

Banu abla aygulum tsk ederim destekleriniz için regl olsam sanki rahatliyacagim inş olurum

İnşallah canım bir an önce olursun ;) Bak kendin diyorsun regl olamadım diye oda en az 1 - 1.5 kg fark eder ( bende hatta 2.5 kg artı bile oluyor :( )
Eminim bu hafta regl olsan bile bir sonraki hafta birden çok daha fazlası gitmiş olacak ;) hiç moralini bozma :KK60:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam canım :KK66:
Gerçekten çok güzel bir tesadüf oldu :KK66:

Ne demek canım sana her zaman yer var :KK66:
Listede sayı tam ama diğer kaptanlarında onayını alır senide listeye dahil ederiz canım :KK71:
İşte bu haber bana tam bir doğum günü hediyesi oldu :KK36:

Seni görmek çok güzel canım :KK66: Bende maalesef kilo aldım ( bir ara ne güzel 92 - 94 aralarında gidip geliyordum eşimin durumu iyice işi bozdu :KK48: 110 lardayım tekrar ama birlikte çok daha fazlasını veririz nasılsa :KK74:
Bende seni burda bulduguma cok sevindim canim..bende su ara 4 kg birden aldim ve cok hastayim.bu gun dr dan geldim insulin direncim iyice kotuye gitmis diyetisyene gonderi..bi kac gune diyetisyene gidicem acil diyete baslamam lazim..burasi cok iyi geliyor bana.hayirlisiyla diyetisyene gidiyim diyete baslayim burda kenarda dursamda yer bana..

Selam kızlar iyi akşamlar bugun cok güzel bi menüm varken akşam sinema ya gittik eşimle şekerli popcorn yedim bide fanta içtim
Sabah öglen 12 de
3 yumurta sarılarını pek yemem 3 dilim kepek ekmek
Cay domates peynir
Ara 1elma 1 mandalin
Akşam 1tabak karni bahar yogurt 2-3 kaşik pilav

Benim popom büyük, basen yok, bekarken bende beline pens attırırdım anneme, şimdi düşük bel giydiğim için çok sorun olmuyor artık, fazla kilo almazsam seviyorum popomu aslında, ama fazla kilo alırsam devleşiyor:KK70::KK70::KK70:
evet canım bizim vücut tipimize düşük bel gidiyor.

Oh maşallah, benim sporum daha 90 dk, o da çocukları okula götürüp geliyorum ondan yürümek zorundayım, hasta olduğum için başka da bişey yapamıyorum
imkânın varsa çocuğunu okuldan almaya giderken biraz erken çıkıp yolu uzat. Ben öyle yapıyorum.

benim daha kötü vücudum kiloluda olsam orantılı ama benim de bacaklarım çok kalındır anneden geliyo zayıflasamda bacaklar incelmiyo en çok istediğim şey uzun bi çizme giymek ama olmuyo bacaklarım sığmıyo malesef

Yalnız değilsin bende kum saati gibiyim ama basenlerim daha geniş kocaman bir popom var zayıflasakda kalacaktır. Yürüyüş yapmaya çalış bolca.

Dün arkadaşım geldi ankaradan kendisi de kilolu ve diyetislenle birlikte zayıflıyor bende ona uyuyorum bakalım sonuç nasıl olacak...
Sabah hş. Yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek yedim tabi o 1 dilim yedi.
Öğlen pretoin ile besleniyor yeşil mercimek yemeği yedik
Akşam ise sebze yiyor tek menüde kereviz yemeği var :kk77:
Öğle ve akşam ekmek yok.
Yemeğin yanında da yoğurt yiyoruz.

Kaptanım :KK200: doğum günün kutlu olsun. Sağlık huzur mutlulık dolu yıllar dilerim. Hastanada geçmiş olsun oynakbasi34 oynakbasi34
evet ya herkesin bölgesel kilo ile ilgili sıkıntısı var galiba. İnşallah burada en aza indirecez.

benim daha kötü vücudum kiloluda olsam orantılı ama benim de bacaklarım çok kalındır anneden geliyo zayıflasamda bacaklar incelmiyo en çok istediğim şey uzun bi çizme giymek ama olmuyo bacaklarım sığmıyo malesef
genetik sanırım en iyi çare yürümek bence benimde eskiden elma tipim vardı, üste yoğun spor yaptım inceldi hakikaten önceden sadece yürürdüm şimdi yürümüyom diye alttan kilo aldım

Bence sen ozguveni yuksek bi kadinsin cok takdir ettim:)

Iste fiziki yapi cogu zamnda genetik bolgesel kilolar daha zor gidiyo sanki mesela ben gecen sene 66 lara dusms baya baya zayif gozukuydm yanlarmda incelmsti ama tamamen gtmemstiii tabi bunda spor eksiklgide cok etkili gerci ben yuruyus yapiyodm ama demkki simit bolgesne cokda etkili deglms napsamki acaba:KK43:

tebriklerrrr:)
pump it up yap canım benim göbek bölgesini o inceltti

günaydın
ben halen hastayım dün akşam erkenden su torbalarıyla yatağa girdim ısınamıyordum ilaç almama rağmen gece boyunca kafatasımın kemikleri ağrıyordu
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dl ekmek 1 dl peynir
ara 2 elma
öğlen 6 yk yeşil fasülye 2 bardak ayran
ara 2 gün kurusu çay
akşam bol salata 4 yk makarna
su 3 lt
spor yok malesef

günaydın
ben halen hastayım dün akşam erkenden su torbalarıyla yatağa girdim ısınamıyordum ilaç almama rağmen gece boyunca kafatasımın kemikleri ağrıyordu
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dl ekmek 1 dl peynir
ara 2 elma
öğlen 6 yk yeşil fasülye 2 bardak ayran
ara 2 gün kurusu çay
akşam bol salata 4 yk makarna
su 3 lt
spor yok malesef

Benimde sesim hala duzelmedi. Bir an once iyi olursun insallah. Iyi oluncada sporunu yaparsın.

evet canım bizim vücut tipimize düşük bel gidiyor.

imkânın varsa çocuğunu okuldan almaya giderken biraz erken çıkıp yolu uzat. Ben öyle yapıyorum.

evet ya herkesin bölgesel kilo ile ilgili sıkıntısı var galiba. İnşallah burada en aza indirecez.
Havalar ısınsın düşünüyorum aslında ama, şuan hem hastayım hem hava soğuk
Ben Sivastayım

dünkü menü
sabah: yarım peynirli sandviç
öğle: 1 pernirli sandviç, 1 kase mercimek
akşam: tavuk ızagara, ve makarna kaçamak günümdü

Back
X