Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, tabikii seve seve@oynakbasi34 tamammm ben zaten sizden ayrilamzdm sadece liste disi kalaym braz dicektm ama T turkmenkizi86 ninda dedgi gbi o zamn tamamn salna ihtimali artyo bendeBalonyanak da kabul edwrse onnla el ele verp sivi diyeti yapym vucut direndgnde detox lar devreye girmelisya belki bnde ise yarar ins:)tammm listede devam iyiki de beni engellednz anlik bi haflete kapilablrdim Allah hepinizden razi olsun ins.
*** 8. Takım 507. Etap ***
Diademe ( 71,4 / / / %)
IrResistible_ ( 76,4 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
LargeGemini ( 70,6 / / / % )
Esrası ( 68,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / 75,1 / 0,3 / 0,40 %)
Huzurvemavi (90,3 / / / % )
xyz_s ( 66,3 / / / % )
elifdnzzz ( 71,9 / / / % )
zambak86 ( 65,5 / / / % )
saimeberen ( 68,2 / / / % )
Sevimasi ( 74,7 / 74,1 / 0,6 / 0,80 % )
Alya39 (70,5 / / / % )
afy3646 ( 96.5 / 96.5 / 0 / 0 % ) Üye 472. Etapta ayırldığı izinden döndü, yüzdesi 36ya bölündü )
Takım Toplamı;
Sen takılma öyle diyenleresonuçta sağlık ocağında tartılırken üzerinde ayakkabılar bile oluyor
Sen evdekinde eksi görüyormusun önemli olan o
Bugünde çatıdaysa arayıp bir danışhani kedidir her zaman çıktığı yerden iner derler ama bazende inemeyebiliyor
Süperrrrr en azından ayrıldığın kiloya dönmüş oldun
Valla artı çıksaydın kesin sinir olurduntabi ben daha fazla
![]()
sıkma canını benimki içinde aynısını söylüyorlar ama biz hep onda tartılıyoruz onu esas alıyoruz
bu hafta regl sırası bizde
hadi hayırlı olsun listede 80 ler 70 ler görürüz inşallah
Ben 45 dk yapmadim icin cok terlemiyorum. Bu hafta kararlıyım her gün yapacağım. Haftaya diyetisyene gideceğim cunku.lesliede daha çok terledi,ğimi itiraf etmeliyim :) bende çok zorlanmıştım hareketlerde insansnın canı yanıyo ama alışıyosun zamanla
haftaya inşallah bende 6 lı rakamları görürümgünaydın herkese geçen haftaki kilom 68.2 bu haftaki 67.6 fark 600 gr şükür allaha buda bişey yavaş yavaşta olsa gidiyo
bence bi şey yeme wc den sonra tekrar tartıl daha eksili çıkarsa yüksek moral olurDün 82.5 göz kirpti bu tartıda şaşırdı anlamadım bu sabahta ilk çıkan rakam bu WC gitmedim henüz belkide ondandir
yap canım ya sevdiğin müziklerle yap keyif al ki devam edebilesinBen 45 dk yapmadim icin cok terlemiyorum. Bu hafta kararlıyım her gün yapacağım. Haftaya diyetisyene gideceğim cunku.
boşver canım haftaya daha güzel sonuçlar alırsın, bu meditasyon videosu işe yarıyo benceeKizlar cok uzgunum hepinizden ozur dilerimgecen hafta 70.6 bugun 71 kilo ciktim tartida +400 malesef
![]()