Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam büyük kızda hasta oluyor :rolleyes:
Evde aynı anda 2 hasta hiç çekilmez :D gerçi yarın mecbur okula gidecek hatun daha evvel devamsızlık hakkını kullandığı için yaz tatiline kadar sadece 1.5 günü kaldı o_O
İnşallah haftasonu iyice dinlenip toparlanır gerçi yarın ve cumartesi yine okçuluk dersi de var :KK53:
Hoca çok memnun ve onun daha fazla çalışmasını istiyor ;) eğer aynı istikrarda devam ederse ileride Mİlli takımada girebilirsin demiş :21:
Bu hafta oda benim kadar yoğundu :KK48: salı almanca dersi, çarşamba önce okçuluk sonra almanca dersi, perşembe okçuluk, yarın ve cumarteside yine okçuluk dersleri var ( gündüz okuldan çıkıp ancak 2 saat evde oturabiliyor sonra koşturmaca )
Allahtan okadar koşturmacaya rağmen derslerini yetiştiriyor ;)

Kızlar nerelerdesiniz :) herkes yarın için erkenden yattımı yoksa :KK48:

Bende hazır fırsat bulmuşken yarın işleyeceğim kumaşın Antikasını yaptım :21: Ellimdeki diğer işlerin hepsi bitti ;)

*** 8. Takım 508. Etap ***

Diademe ( 71,4 / / / %)
IrResistible_ ( 76,4 / / / %)
ISILDURU ( 83,3 / / / % )
LargeGemini ( 71 / / / % )
Esrası ( 68,3 / / / % )
serenalar ( 75,1 / / / %)
Huzurvemavi (90,1 / / / % )
xyz_s ( 67,4 / / / % )
elifdnzzz ( 71,6 / / / % )
zambak86 ( 65,5 / / / % )
saimeberen ( 67,6 / / / % )
Sevimasi ( 74,1 / / / % )
Alya39 (69,8 / / / % )
afy2646 ( 96.5 / / / % )

Takım Toplamı; %

Yarınki listemizde doldurulmaya hazır ;)
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam LargeGemini LargeGemini canım sen ablan gidene kadar izne ayır beni demiştin ;) hala geçerlimi ona göre not düşeceğim senin bildirimin sonuna ;)

Abla sabah son kararı tartiya gore versem olurmu yani kararsizim son 1 kilo icinde izne ayrilmak istemiyorum ama ablam varkende diyet pek mümkün olmuyo sabah arti cikmazsam mesaj yazarim olmaz mi

Diademe ( 71,4 / / / %)
Esrası ( 68,3 / / / % )
xyz_s ( 67,4 / / / % )
Alya39 (69,8 / / / % )
afy2646 ( 96.5 / / / % )

Takım Toplamı; %

Yarınki listemizde doldurulmaya hazır :KK66:
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam LargeGemini LargeGemini canım sen ablan gidene kadar izne ayır beni demiştin :KK66: hala geçerlimi ona göre not düşeceğim senin bildirimin sonuna :KK66:

Abla sabah son kararı tartiya gore versem olurmu yani kararsizim son 1 kilo icinde izne ayrilmak istemiyorum ama ablam varkende diyet pek mümkün olmuyo sabah arti cikmazsam mesaj yazarim olmaz mi

Tabiki olur canım ama biliyorsun bildiriminide artı yaparsan mecbur öyle yazmak zorundayız :confused:
İnşallah eksi görürsün yada en azından sabit çıkarsın ;)

Ay benimde felaket uykum geldi birden :D
Bende kendi kendime hayırdır niye uykum geldi ki diye düşünürken saatte baktım :D 12 olmuş ya la :D

Neyse şimdilik bana müsaade :KK3:
Sabah Allahın izniyle çıkmadan tekrar bakarım buraya ;)

İnşallah yarın herkes bol bol eksi bildirimlerde bulunur ;)
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Diademe ( 71,4 / / / %)
Esrası ( 68,3 / / / % )
xyz_s ( 67,4 / / / % )
Alya39 (69,8 / / / % )
afy2646 ( 96.5 / 95.3 / 1.2 / %1.24 )

Takım Toplamı; %

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhh.......Aminnnnnnnnn

Şükür bu sabah çok çok daha iyiyim ;) Bu sabah minik kuşumda ufaktan öksürmeye başladı :KK53: Evi revire çevirmezsek iyidir :D Büyük kızı gönderdim ;) eşimde yattıkça daha kötü oluyorum sabah işe giderim olmadı erken çıkarım işten dedi ;)
Bakalım eğer haftasonu küçük kuşumda hasta olmazsa Pazartesiye kadar diğerleride iyileşmiş olur inşallah :KK48:

Bugün malum kurs günü :21: gidip azcık hocayı çıldırtayım yine :D :D :D Bugün yeni başlayacağım işin renglerine yine kendim karar vereceğim ( hatun ille herşey danışılsın istiyor ama diğer kurstakiler bile sen kendin karar verince netice çok daha güzel oluyor diyorlar :D )

Günaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar :KK66:

Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2 :KK73:
%1.24

Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cok Balonyanak Balonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helal kız sana Cidden süper bir bildirim olmuş ;) Sen en geç 1 ay sonra 8li rakamlarıda görürsün bu azimle ;) Tebrikler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhh.......Aminnnnnnnnn

Şükür bu sabah çok çok daha iyiyim :KK66: Bu sabah minik kuşumda ufaktan öksürmeye başladı :KK53: Evi revire çevirmezsek iyidir :KK70: Büyük kızı gönderdim :KK66: eşimde yattıkça daha kötü oluyorum sabah işe giderim olmadı erken çıkarım işten dedi :KK66:
Bakalım eğer haftasonu küçük kuşumda hasta olmazsa Pazartesiye kadar diğerleride iyileşmiş olur inşallah :KK48:

Bugün malum kurs günü :21: gidip azcık hocayı çıldırtayım yine :KK70: :KK70: :KK70: Bugün yeni başlayacağım işin renglerine yine kendim karar vereceğim ( hatun ille herşey danışılsın istiyor ama diğer kurstakiler bile sen kendin karar verince netice çok daha güzel oluyor diyorlar :KK70: )

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helal kız sana Cidden süper bir bildirim olmuş :KK66: Sen en geç 1 ay sonra 8li rakamlarıda görürsün bu azimle :KK66: Tebrikler
Tabiki kendi zevklerinle yap bosver hocayı. ;) nefret ederim öyle hocalardan. Gerci cocuklar bana bazen isyan ediyor ama ben onlarin iyiliğini düşünüyorum :D

Tesekkur ederim kaptancım yarin diyetisyene gidecegim ya sonra 4 hafta sonra gideceğim insallah o zaman 8 li rakamlarda giderim. Seninde diyetisyen gününe az kaldı. Eminim bu sefer olacak önceden yapmıştın sonucta. Evdekilere de Allah acil şifa versin tez zamanda iyi olsunlar insallah.

Kuzum yine cok agladi bu sabah. :KK43: Erkenden uyandi yine :KK43: annemi daha cok seviyor o varken bu kadar ağlamıyordu ama annem bu ara cok hasta kayinvaliden bu ayın sonuna kadar gitmesin dedi :KK43: anneme de dua edin bir an once iyi olsun. Boynunda boyun fıtığı çıkmış fizik tedaviye gidecekmiş. Zaten seker tansiyon kalp ve astım var :KK43: diyetisyene gitti o da zayiflamasi icin ilac vermis. Birde simdi nörolojinin verdiği ilaclar var. Avuç avuç ilac iciyor :KK43: Rabbim tüm hastalarla birlikte anneciğime de şifa versin.

Tabiki kendi zevklerinle yap bosver hocayı. :KK66: nefret ederim öyle hocalardan. Gerci cocuklar bana bazen isyan ediyor ama ben onlarin iyiliğini düşünüyorum :KK70:

Tesekkur ederim kaptancım yarin diyetisyene gidecegim ya sonra 4 hafta sonra gideceğim insallah o zaman 8 li rakamlarda giderim. Seninde diyetisyen gününe az kaldı. Eminim bu sefer olacak önceden yapmıştın sonucta. Evdekilere de Allah acil şifa versin tez zamanda iyi olsunlar insallah.

Ay sorma valla bende heycanla diyetisyen günü bekliyorum :21: Ayşeyle ( moni ) ile birlikte gideceğiz ;) hem uzun zamandır görüşemiyorduk o bahaneyle sık sık görüşeceğiz hemde birbirimizle yarışıp gaz veririz :KK48:
Evdekilerede aynı beslenmeyi uygulayacağım gerçi eşim dışarda kesin dışına çıkar :D Ağustosta evlilik yıldönümümüz bari o zamana kadar çok güzel fark yaratmış olurum inşallah :21: Zaten diyetisyenle birlikte sabah yürüyüşlerime de başlıyacağım ;) o zaman çok daha güzel gider inşallah :KK68:

Kuzum yine cok agladi bu sabah. :KK43: Erkenden uyandi yine :KK43: annemi daha cok seviyor o varken bu kadar ağlamıyordu ama annem bu ara cok hasta kayinvaliden bu ayın sonuna kadar gitmesin dedi :KK43: anneme de dua edin bir an once iyi olsun. Boynunda boyun fıtığı çıkmış fizik tedaviye gidecekmiş. Zaten seker tansiyon kalp ve astım var :KK43: diyetisyene gitti o da zayiflamasi icin ilac vermis. Birde simdi nörolojinin verdiği ilaclar var. Avuç avuç ilac iciyor :KK43: Rabbim tüm hastalarla birlikte anneciğime de şifa versin.

Rabbim Anneciğine acil şifalar versin canım ....Aminnnn
Kuzular alışınca başkası da bakınca düzenleri şaşıyor :KK53: Benim kızımda aslında Babannesini çok sever ama Ananne daha yakın davrandığı için onu daha çok sever :KK48: tabi bir dediği iki olmamasınında etkisi büyük :D
Umarım senin kuzuda bir iki güne alışır ;) Belki KVn onunla yanlızken çok fazla oyun falan oynamıyorsa sıkılıyor olabilir ;) Benim annem işini gücünü bırakıp devamlı onunla ilgilenir ama KV genelde oturup TV izler yada el işi yapar :D

Allah yardımcın olsun canım çalışan anne olmak çok daha zor ;)

Back
X