Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar :KK66:

Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2 :KK73:
%1.24

Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cok Balonyanak Balonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)
tebrikler canım.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhh.......Aminnnnnnnnn

Şükür bu sabah çok çok daha iyiyim :KK66: Bu sabah minik kuşumda ufaktan öksürmeye başladı :KK53: Evi revire çevirmezsek iyidir :KK70: Büyük kızı gönderdim :KK66: eşimde yattıkça daha kötü oluyorum sabah işe giderim olmadı erken çıkarım işten dedi :KK66:
Bakalım eğer haftasonu küçük kuşumda hasta olmazsa Pazartesiye kadar diğerleride iyileşmiş olur inşallah :KK48:

Bugün malum kurs günü :21: gidip azcık hocayı çıldırtayım yine :KK70: :KK70: :KK70: Bugün yeni başlayacağım işin renglerine yine kendim karar vereceğim ( hatun ille herşey danışılsın istiyor ama diğer kurstakiler bile sen kendin karar verince netice çok daha güzel oluyor diyorlar :KK70: )

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Helal kız sana Cidden süper bir bildirim olmuş :KK66: Sen en geç 1 ay sonra 8li rakamlarıda görürsün bu azimle :KK66: Tebrikler
geçmiş olsun canım.
Kuzum yine cok agladi bu sabah. :KK43: Erkenden uyandi yine :KK43: annemi daha cok seviyor o varken bu kadar ağlamıyordu ama annem bu ara cok hasta kayinvaliden bu ayın sonuna kadar gitmesin dedi :KK43: anneme de dua edin bir an once iyi olsun. Boynunda boyun fıtığı çıkmış fizik tedaviye gidecekmiş. Zaten seker tansiyon kalp ve astım var :KK43: diyetisyene gitti o da zayiflamasi icin ilac vermis. Birde simdi nörolojinin verdiği ilaclar var. Avuç avuç ilac iciyor :KK43: Rabbim tüm hastalarla birlikte anneciğime de şifa versin.
Allah anneciğine şifalar versin canım.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.3
Fark 0.80
Yüzde 1 inşallah dogru hesaplamışımdır. Kızlar sizde benim yüzdeyi hesaplar misiniz. Yanlışlık yapmayayım.

Tebrikler canım ;) güzel gitmiş ;) seninde 6li rakamlara az kaldı
Yüzdende 1.08 % ;)

Benim acil çıkmam lazım kızlar ekler listeye ;)
Kocaman öpüyorum hepinizi

Günaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar :KK66:

Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2 :KK73:
%1.24

Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cok Balonyanak Balonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)

Günaydıııın hayırlı cumalar, süpersiniz Maşallah 80'lere az kalmış :) Diyete başladığımdan beri aşırı aktifim, sürekli bir işim bir acelem var 2 gündür zaman da ayıramadım kusura bakmayın. Misafir de bitmiyor, gece 1 2'lere kadar.. Sabah tartıldım tabiki, başlangıç kilom 76,100 gram, 1 hafta diyet sonucunda 72,500 gramım :KK36: Bir de dün gerçekten kuruyemişi çok fazla kaçırdım ilk defa (2 avuç kadar :KK75:), işyerine gelen çorba kıymalı ve yağlıydı da ondan da çok yedim, ama bu aşırı yeme atakların sebebini biliyorum regl dönemim yaklaştı. 4-5 gün kaldı ve vücudumda 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor :ukala: Şu an biraz şişkinlik hissediyorum, haftaya cumaya İnşallah 70'i göreceğim büyük ihtimalle şişkinlik sıkıntı olacak ama bakalım :KK36:

Günaydıııın hayırlı cumalar, süpersiniz Maşallah 80'lere az kalmış :) Diyete başladığımdan beri aşırı aktifim, sürekli bir işim bir acelem var 2 gündür zaman da ayıramadım kusura bakmayın. Misafir de bitmiyor, gece 1 2'lere kadar.. Sabah tartıldım tabiki, başlangıç kilom 76,100 gram, 1 hafta diyet sonucunda 72,500 gramım :KK36: Bir de dün gerçekten kuruyemişi çok fazla kaçırdım ilk defa (2 avuç kadar :KK75:), işyerine gelen çorba kıymalı ve yağlıydı da ondan da çok yedim, ama bu aşırı yeme atakların sebebini biliyorum regl dönemim yaklaştı. 4-5 gün kaldı ve vücudumda 1 hafta önceden şişkinlik başlıyor :ukala: Şu an biraz şişkinlik hissediyorum, haftaya cumaya İnşallah 70'i göreceğim büyük ihtimalle şişkinlik sıkıntı olacak ama bakalım :KK36:
Vaaaav mükemmel tebrik ederim.:KK5::KK5::KK5:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.3
Fark 0.80
Yüzde 1 inşallah dogru hesaplamışımdır. Kızlar sizde benim yüzdeyi hesaplar misiniz. Yanlışlık yapmayayım.
Maşallah, kilolarımız yakın ablacım sıvı diyeti için sabırsızlıkla bekliyorum seni de 60'ları göreceğiz İnşallah :KK36:

Günaydın kızlar
Giremiyorum buraya kızımın öksürüğü başladı şimdi çok huysuz sürekli ağlamaklı yavrum
Bende çok şükür biraz daha iyiyim benimde öksürük var ama olsun

Bu hafta diyet yapamadım ballı süt ıhlamur fln derken kilom sabit
Inşallah herşey yoluna girerde bende kilo verebilirim artık

Herkese hayırlı cumalar bol eksili bir gün olur ins

Kuzum yine cok agladi bu sabah. :KK43: Erkenden uyandi yine :KK43: annemi daha cok seviyor o varken bu kadar ağlamıyordu ama annem bu ara cok hasta kayinvaliden bu ayın sonuna kadar gitmesin dedi :KK43: anneme de dua edin bir an once iyi olsun. Boynunda boyun fıtığı çıkmış fizik tedaviye gidecekmiş. Zaten seker tansiyon kalp ve astım var :KK43: diyetisyene gitti o da zayiflamasi icin ilac vermis. Birde simdi nörolojinin verdiği ilaclar var. Avuç avuç ilac iciyor :KK43: Rabbim tüm hastalarla birlikte anneciğime de şifa versin.
canım tebrik edyorum azminden dolayı:nazar::KK9:
anneciğinede acil şifalar:KK60:

Kilom sabit kaptanim ben mezun olmak istiyorum

Eklentiler

• 20170310_102939.webp
    20170310_102939.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 33
Selam kizlar hayirli cumalar...
Uzgunum asiri sisirdi diaformin beni
2 gundur sadece corba salata beslendim ama artilardayim karnim ve goguslerim balon gibi sisti:(

Kilom sabit ....
Haftaya daha guzel sonuc alirim umarim odem giderse ;)

Back
X