- 14 Nisan 2016
- 547
- 1.202
- 33
- 44
tebrikler canım.Günaydın güzel hatunlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimi mi yapayım
Gecen hafta 96.5
Bu hafta 95.3
Fark 1.2
%1.24
Hadi güzel sonuclarimiz olsun insallah...
En cokBalonyanak ne yaptı onu merak ediyorum :)
geçmiş olsun canım.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve Hayırlı Cumalar
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhh.......Aminnnnnnnnn
Şükür bu sabah çok çok daha iyiyimBu sabah minik kuşumda ufaktan öksürmeye başladı
Evi revire çevirmezsek iyidir
Büyük kızı gönderdim
eşimde yattıkça daha kötü oluyorum sabah işe giderim olmadı erken çıkarım işten dedi
Bakalım eğer haftasonu küçük kuşumda hasta olmazsa Pazartesiye kadar diğerleride iyileşmiş olur inşallah
Bugün malum kurs günügidip azcık hocayı çıldırtayım yine
![]()
![]()
Bugün yeni başlayacağım işin renglerine yine kendim karar vereceğim ( hatun ille herşey danışılsın istiyor ama diğer kurstakiler bile sen kendin karar verince netice çok daha güzel oluyor diyorlar
)
Helal kız sana Cidden süper bir bildirim olmuş
Sen en geç 1 ay sonra 8li rakamlarıda görürsün bu azimle
Tebrikler
Allah anneciğine şifalar versin canım.Kuzum yine cok agladi bu sabah.Erkenden uyandi yine
annemi daha cok seviyor o varken bu kadar ağlamıyordu ama annem bu ara cok hasta kayinvaliden bu ayın sonuna kadar gitmesin dedi
anneme de dua edin bir an once iyi olsun. Boynunda boyun fıtığı çıkmış fizik tedaviye gidecekmiş. Zaten seker tansiyon kalp ve astım var
diyetisyene gitti o da zayiflamasi icin ilac vermis. Birde simdi nörolojinin verdiği ilaclar var. Avuç avuç ilac iciyor
Rabbim tüm hastalarla birlikte anneciğime de şifa versin.