- Emoji Skoru
- 5.604
- Puanlar
- 398
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz uyumuşum
Yinede erken uyandım şükürgerçi büyük kız Anne diye seslenmeseydi belki daha yeni kalkmış olurdum
Bu arada kızlar dün eşimin Amcasına gitmiştik yagiderken benim listelerin fotokopisini de götürdüm
Eşimin yengesi sağ olsun baya kilolu ( hatta kilosundan çok daha fazla gösteriyor, tamamen yuvarlak bir hatun bel oyuntusu sıfırdı ) Aşırı kilodan disk kayması yaşayıp ameliyat olmuştu bir ay evveltabi hastanede kaldığı süe içinde ( öncesinde de bir iki kere yatırdılar sonra ameliyat birşeyler olunca hep aksadı )
Hatun dün baktım da baya zayıflamış ( gerçi hala çok var ama hesapta 89 kiloya düşmüş ki eşim onu duyduğu halde len o senden kilolu diyip duruyordu)
Benim gittiğim diyetisyene çok istedi ama Kadın yatalak hastayı ( o dönem yerinden kalkamıyordu ) kabul edemem demişti sonuçta ölçüm yapılması gerekiyor üstelik kadın yürüyüş de veriyor herkeseYengesi bana baya bir ısrar etti hatta arabam olduğu için sen beni götür getir seninkini de üstleneceğim falan dedi
Bende açıkçası o zaman sinir oldum sonuçta taksiyle gitse okadar tutmaz üstelik ben asla kimseye güvenipte başlamadım ve onun bu desteğine şükür ihtiyacım yok
Hani nasıl bir inatsa ( benim zayıfladığımı gördükten sonra sanırım onu geçip daha ince olacağımdan mı endişe etti nedir
) ille ona gitmek için elinden geleni yaptı ama en sonra Diyetisyen ben danışan almayı bir müddet yoğunluğu azaltmak için bıraktım diyince bu seferde o zaman bana listelerini ver dedi
Hatta ben yazarım sana yenge dediğimde de ısrarla yok fotokopisini istiyorum dedi
sanki listeleri eksik yazacağım o az kilo versinde bende onu geçeyim diye
![]()
![]()
![]()
Ay cok guldum yengeye. Insallah o da zayıflar...
Neyse hafifdi dedin af ettim