- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Kizlar Anneme geldik sarjim az
Eve geçince rahat rahat yazarım
Hafi kuzu sende toparlan bak kombo yapalim takimca
Yok canim eger sen girmezsen kimse göremez birde nikini onlarin bildiği birşey olmasin ki google a yazinca kkdaki su uye şunu yazmış gibi birşey gorundugunde bu bizim gelin olabilirmi acep demesinler
Ay hiç gulesim yoktu 
Aslinda bizimde eskiden öyleydi şimdi hesapta seviyorlar da bende eşimi doğurduğu icinn saygi duyuyorum ama esime de diyorum öbür tarafta hesaplasacagiz diye
Eve geçince rahat rahat yazarım
Ben de geldim bende
Uyuntu yardımcın geldi kaptanım
Saati 10 kez kurup caldıkca kapatan bi benimdir heralde yaa
Sinir oluyorum bu duruma ama başa cıkamıyorum bi türlü
Hafi kuzu sende toparlan bak kombo yapalim takimca
spieglein.spieglein__ diye geciyo canim. Simdilik almanca yazdim hep ama bundan sonra türkcede yazarim.
Bide bisey sorcam ben beni taniyanlar bilmesinler istiyorum, ne facle nede telefon numaramla kayit oldum, bu durumda kimse bilemez dimi?
Insallah canim insallah, dur ben kendime bi yesil ve issirgan cayi yapimda bari biraz su atim![]()
Yok canim eger sen girmezsen kimse göremez birde nikini onlarin bildiği birşey olmasin ki google a yazinca kkdaki su uye şunu yazmış gibi birşey gorundugunde bu bizim gelin olabilirmi acep demesinler
Hani su whatsapp da durum var ya, resim paylasiyosun geri siliniyo, kaynanayla görümceye nispet olsun diye ordan günlerdir resim atiyorum, bakmiyorlar diye gicik oldum, sonra ne görim megersem bizzat kendi elcagizlarimla engellemisim görmelerini
Hic anlatmadim dimi, ben cooooook iyi anlasirim hem kaynana hemde görümceyle hahahaha, o kadar severiz ki karsilikli birbirimizi, bir kasik suda degil tükürükle bogasimiz gelir![]()
Aslinda bizimde eskiden öyleydi şimdi hesapta seviyorlar da bende eşimi doğurduğu icinn saygi duyuyorum ama esime de diyorum öbür tarafta hesaplasacagiz diye

Anama geliyormuş ille gel sende Annemle kahve içeriz falan diye tutturdu