• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyigeceler ben geldim
Bugunkü menüm kahvaltı 1dilim ananas
Öglen 2 yumurta
2dilim tahıllı ekmek
Salata cay

Öglen sonu gransızca kursumdaki hocanın bu seneki son günüymüş onun için toplanım cay saati yapalım demişler bende mervimek köftesi yaptım ve hafif atlattıgımı düşünüyorum çünkü 3-4 tane köfte yedim ve 1-2 catal kekten aldım sadece Cok şükürki

Akşam
1tabak türlü gibi bi yemek yapmıştım dün akşamda aynısını yemiştim
3-4 köfte salata ve yogurt yedim
2lt su

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler :KK66:

Bugün kurstan erken çıktım :KK66: daha doğrusu öğle yemeğine çıktığımızda okuldan bir veli aradı müsaitsen gelebilirmisin kızın gözüm ağrıyor diye tutturuyor dedi :KK53:
Anam yine düştü de bana söylemiyorlar diye panik yaptım tabi :KK48:
Hemen eşyalarımı toplayıp okula döndüm ve şükür önemli bir şey yokmuş ama kuzu çok gözüm ağıyor deyince aldım göz doktoruna götüreyim diye :KK66: her zaman gittiğimi sağlık polikliniği taşınmış meğer :KK43: gösteremedim tabi ama şükür şu anda geçti dedi :KK66: tabi şimdi hemen randevu alıp yeni yerini tam öğreneyim aynı doktora götürüm olmadı benim çoğu zaman gittiğim devlet hastanesinden bir randevu alırım :KK66: ihmal etmeyeyim zaten en son kaşını patlatığından beri gözlükde takamıyor camları çizildi diye :KK66: belkide gözleri zorlandığı için ağrı yaptı :KK66:
mesajları yenı okuyorum cok gecmıs olsun ınsallah gozlerınde bı sorunu yoktur cımcımenın

Karnımıda doyurdum Ellhamdüllillah :KK68: Çayımı içiyorum şimdide :KK66: sonra hemen giyinmeye başlarım :KK66:

Hepimiz için bol bol eksili ve kaçamaksız bir gün olur inşallah...Aminnn

Kızlar bakın cumaya kaldı 3 gün ona göre sıkı tutalımda şu ilk 3e girelim tekrar :21::21:
kızlar benı.cımcıkleyın sopayla kafama kafama vurun:sinirli:valla bu aralar dıyet hak getre oraydı buraydı derken duzenım sastı valla cok sakıncalı seyler yedım bu hafta utanıyorum sızden nasıl kendıme gelcem bılmıyorum kendıme oyle kızdımkı gecenın bu saatnde hırsımdan 1 saat bısıklet surdun ter neremden cıktı valla:kızgın::kızgın::kızgın:ama yarından ıtıbaren duzeltcem kendımı abla gayet guzel vermıssın bence kılo saglıklı bı sekılde gıtsınde azı cogu cok onemlı dıyıl yeterkı vıcut bı tepkı versın bıze yaptıklarımızın karsılıgını alalım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Hayırlı sabahlar :KK68:

Dün gece nedense bir ara çok başım ağrıdı hatta en son eşim tansiyonunu bir ölçelim dedi Büyük 14 küçüğü 10 çıktı ( bazısı için çok olmayabilir ama benim gibi düşük tansiyonu birini resmen maf etti :( )
Allah razı olsun eşim yok başımı ovdu, yok buz koydu, limon sıktı derken sızmışım :KK53:
Tabi sabahın 05:30unda da uyandım :KK66:

Şükür başımın ağrısı geçti ;) Bol suyla güne başladım hatta az kendime geleyim de Şekersiz bir Türk kahvesi yaparım kendime ;)
Bugün kahvaltı faslından sonra az iş yapar sonrada ilk plates seansıma başlarım evde :KK48: TV nasılsa internete bağlı ordan bir video açar ( Ebru Şallı hariç :KK34: o hatuna tahammülüm yok çok cins plates gösteriyor ) bir güzel sporumuda yaparım ;)

Allahtan bugünün Öğle yemeğini de geceden yapmıştım da rahat rahat kendime vakit ayırabilirim aman öğle yemeği yetişmeyecek derdi olmadan ;)

Cumaya çok az kaldı kızlar lütfen herkes çok sıkı tutsun ki şu 2 günde takım olarak güzel sonuçlar elde edelim ;)

mesajları yenı okuyorum cok gecmıs olsun ınsallah gozlerınde bı sorunu yoktur cımcımenın

Yarın Göz doktorunda randevumuz var ;) en erken o güne bulabildim ama şükür gözlerindeki ağrı geçmiş tabi daha evvel kaşını patlattığında gözlüğü çizildiği için zaten görünmesi gerekiyor yeni bir gözlük için ;) Bakalım hala takmasına gerek varmı ;) cimcime bir ara gözlük takmak istemiyordu ben böyle daha güzelim diye :D ama sanırım zorlanmakda istemiyor okulda tahtaya bakarken o yüzden evvelsi gün Anne yine kırmızı gözlük alırız dimi demeye başladı :D

gecmıstr ınsallah sıcaktan ısılık olmus galıba ona benzıyo benımkılerdede oluyo oyle gecmıs olsun abla

Valla kızarıklık isilikmi bilmiyorum ;) bir iki hafta evvel minicik bir alanda oluşmuştu o zamanda doktor bir gözlemle çoğalmaz inşallah demişti hatta tam hastalığın adını ne demişti unuttum ama zona gibi bir şey değildir umarım dedi :KK53:
Bakalım olmadı onun içinde tekrar cildiyeye götürürüm ( benim her zaman tercih ettiğim devlet hastanesi maalesef aynı güne farklı branşlara randevu vermiyor yoksa göz için gitmişken onuda hallederdim )

kızlar benı.cımcıkleyın sopayla kafama kafama vurun:sinirli:valla bu aralar dıyet hak getre oraydı buraydı derken duzenım sastı valla cok sakıncalı seyler yedım bu hafta utanıyorum sızden nasıl kendıme gelcem bılmıyorum kendıme oyle kızdımkı gecenın bu saatnde hırsımdan 1 saat bısıklet surdun ter neremden cıktı valla:kızgın::kızgın::kızgın:ama yarından ıtıbaren duzeltcem kendımı abla gayet guzel vermıssın bence kılo saglıklı bı sekılde gıtsınde azı cogu cok onemlı dıyıl yeterkı vıcut bı tepkı versın bıze yaptıklarımızın karsılıgını alalım

Kız ben demiyormuyum sürüden ayrılanı kurt kapar diye :sinirli:
Neyse en azından 1 saat bisiklet sürmüşsün o bile baya fayda etmiştir ;) Bak kendinde diyorsun düzen diye bir şey kalmadı :KK53: canımıza yazık be arkadaşım :KK60: Boşuna hamallık yapıyoruz ve en ufak etkinlikte öncesinde ne kıyafet içimize sindiği yada dilediğimiz tarzda oluyor :(
Bir müddet sabırlı olursak sonradan keşke değil iyiki diyeceğiz ;) hem sağlık açısından hem görüntü açısından ;)
Benim kadar kilon yok ama emin ol insan bir kere vermeye başladığı an hep dahası gelsin istiyor ki sende bu takımda güzel bildirimler yapanlar arasındasın ;) Ne olur şu saçma düzene bir son ver de hedefine olan yolunu uzatma daha fazla ;)
Bak bu sabah Bismillah çek, güne çok daha enerjik ve inanarak başla ve emin ol çok çok daha kolay gelecek sana :KK68:

O yediğin şeyler yada yemek istediğimiz şeyleri zaten senelerce yediğimiz için böyle debelenmiyormuyuz :KK20:
Hepsinin tadını biliyoruz ve ileride nasılsa yine sınırlı da olsa yiyebileceğiz :sampiyon: ama önce hedefimize odaklanmamız gerekiyor ki beynimizdeki obezlikten kurtulduğumuz an tekrar tadımlıkda olsa yiyebilelim ;)

Ay ancak kendime geldim :) şimdide Türk kahvemi höpürdeterek keyif yapıyorum tabiki şekersizinden :)
gunaydınnnnn. ohhh afyet olsun evet bugun tekrardan kaldıgım yerden devam edıyorum ınsalah sımdı hazrlanıp esım le acık ogretıme gıdıp kayıt yaptrcam yarın sonmus gecmesın barı hem dıyetı hem okulu bırlıkte yurutcem ınsallah hayrlısı

Kızlar kahvaltımı yaptım ;) evdekileri de okula ve işe gönderdim ;)
Şimdi çamaşır makinesini bir posta çalıştırdım az evi toparlayayım Pilates yapmaya başlayacağım :21::21::21:

gunaydınnnnn. ohhh afyet olsun evet bugun tekrardan kaldıgım yerden devam edıyorum ınsalah sımdı hazrlanıp esım le acık ogretıme gıdıp kayıt yaptrcam yarın sonmus gecmesın barı hem dıyetı hem okulu bırlıkte yurutcem ınsallah hayrlısı

Ay ne güzel okullu oluyorsun :21:
Eminim her ikisinide çok güzel yaparsın canım :KK60: Fıstık gibi olup eğitime devam :sampiyon:

Sağ olasın canım :KK66:
Allah seninde yardımcın olsun
Bende bazen söyleniyorum iki pasaklı marimarlar keyif yaparken ben peşlerini toplamayla uğraşıyorum :KK43: şu anda bile ufak cadı almış eline tableti çizgi film izliyor bir yandan cubuk kraker yiyerek ben hatunun eşyalarını toparladım :KK67: büyükde ders çalışıyor balkonda onada ilişmeyeyim dedim :KK66:
Hiç iş bitmiyor :KK66: ama yapacak bir şey yok maalesef kaderimizse çekeceğiz :KK66:

Bu arada eşinde cidden ayıp etmiş :KK43: konuşmamamkta haklısın canım :KK66:
Tabi huzurunuzu kaçıracak kadarda uzatma canım :KK66: heee ben hep derim eşime bana ters olan bir şey olduğunda yap nasılsa vakit gelir bende intikam alırım diye :)
valla benimki ben hastayken bir yere keyfi gitse dönüşte başına gelebilecekleri film şeridi gibi gözünün önünden geçeceği için gitmez :KK70:

Bence sen bir müddet hiç ses etme hatta konuş ama ilk fırsatta oda kendini iyi hissetmediğinde sende git arkadaşlarınla buluş :KK66: baktın hık mık yapıyor hemen yapıştır lafı; Niye bozuluyorsun aşkım sen ben hastayken balığa giderken iyidi diye :KK66:
Bazen erkekler cidden düşüncesizce davranabiliyor sonuçta o an ona çorba yap temizlik yap diyen yok ama bari az ilgi alaka göster :sopa:

ya sorma tam odun valla.gecen kasımda iş kazasında parmakları kopma noktasına geldi.bir hafta hastande kaldı.hep basındaydım.ama maalesef insan egoist olunca bu kadar.çok kırgınım umurunda değil herifin:KK12:

ya sorma tam odun valla.gecen kasımda iş kazasında parmakları kopma noktasına geldi.bir hafta hastande kaldı.hep basındaydım.ama maalesef insan egoist olunca bu kadar.çok kırgınım umurunda değil herifin:KK12:

Allah yardımcın olsun canım gerçekten işin zor :(
Hakkını yiyemem eşim sağ olsun o konuda çok dikkatlidir ;) hele en son 1.5 sene evvel Beyin felci geçirdiğinde 13 gün hastanede birlikte kaldığımızdan beri ( ki Kayınvalidem ve eşimin halaları bir gece de olsa eve gidip rahat uyu dedikleri halde kabul etmedim :( ) çok çok daha dikkat eder oldu ;) hepde der senin hakkını ne yapsam ödeyemem diye ki bana göre bu çok doğal bir şey sonuçta hayatı paylaşıyorsa insan iyi günde kötü günde paylaşmalı ;)

Kırılmakta çok haklısın canım ;) artık eşinin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin ama bir şekilde ona bunu hatırlatman gerekiyor ;) sonuçta iyi günde herkes herkese destek olur ;)
Hee her gün el pençe divan aman aşkım birşeye ihtiyacın varmı demese bile arada da olsa ihtiyacın olduğunda senin yanında olması gerek ;) kız gerekirse az vicdan yaptır adama ;) her fırsatta söyle belki 40 kere söyleyince olur lafı tutarda eşinde anlar ;)

Anammm kızlarrrrrrrrrrrrr 30 dakika plates yaptım ama ben Patates oldum :D
Kan ter içinde kaldım yeminle ;)
Ama kesinlikle pes etmek yok bir gün yürüyüş bir gün platesle devam edeceğim ;) inşallah bu salı karşılığınıda fazlasıyla alırımda bana daha çok hırs yaptırırım ;)

Lennnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Valla körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu diyeceğim ama tek başınayım :D başka körde yok :D

Kızlar hadi ama toparlanın artık yuvaya dönün ;)
Ne güzel bir ara herkes tam gaz devam ediyordu sayfalar akıp duruyordu artık kendi kendime sayfaları dolduruyorum :KK61:

Back
X