Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

buarada iftarda 3 kaşım çorba 5 bardak su ve bol salata yedim...
1 saat sonrada şekersiz 2 bardak çay..
az öncede 1 elma yedim.......

tebrik edrim canım süpersin herzamanki gibi..:lepi:

ne zamandır yazmıyorum yediklerimi gerçi pek bişey yediği söylenemez.. süt ve meyveyle geçiştiriyorum.. bu hafta 2 gün fena kaçamak yaptım..
bugün iftarda 1 kase çorba, 1 kaşık pilav, 1kaşık nohut, bol salata yedim.. sonra dabi bol su.. ve çay şimdide yeşil çay içiyorum.. umarım yarın 2 kilo gitmiş olur bu haftaki hedefim 62 de:bbo:

Sabahtan buyana 1 porsiyon karpuz,2 bardak gazoz,2 börek,1fincan kahve, 2 bardak meyan kökü ve 3 lt. su hepsi bundan ibaret .Sanırım yarın sabah rahatsız olduğumdan( aşırı derecede şişkinlik var) kilom pek düşük çıkmayacak. Çok üzgünüm çoook
İyi geceler arkadaşlar...

cnm bnm
bi aralar üye arıyorudum bulamıyorduum takıma gircek
şimdi de
istemeye istemeye yer yok diyorum
neden şu takımlar 15 er kişil değil yaaa
[/QUOTE]
olsun cnm ben böyl takılırım yer accıldığında girerim inşallah
lubabe gelmiş bu arada karşılamıyoz gerçi ama canım takımdaki kızlar hepsi birbirinden sıcak ve çok hırslılar biraz takılsan görürsün paylaşım çok güzel
bundan sonra buralardayım cnm eminim arkadaşlarla hedefimize ulaşacağız
sabah vaktim olmayacaktır kızlar hepinizden özür dileyerek bildiriyorum kilom 77(((
sendemi huselim ben 79 zu gördüm ya takımdan ayrıldığımda 74 tüm bir tatile gittim manya oldum hiç dikkat etmedim sonucu böyle oldu hala dikkat ettiğim söylenemez ya artık burada sizlerle toparlanacağım inş....

evet ya nasıl geri o 5 kg yu aldığımı inan anlamadım bu kadarmı kolay kg alınır ya vermeye kalktıkmı canımız çıkıyor almaya geldimi hemen alıyoruz allahım yardımcımız olsun bu mübarek günlerde metebolizmamızı hızlı çalıştırsın inşallaah

inşallah canım inşallah
ben de aytenle konuşuyordum tel de elma dieti öneriyor ben beceremem ama sen denesene cidden harikalar yarttığını iddia ediyor falla

kg ÿäzäÿìm hemen 䮆ìdäÿìm mäleseƒ ämä dün 84 400 düm ßu gün 85 600 õlmu§um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…