Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kaptanım ya bende alt kısımda kimse gözükmüyor siz yazıp kaçıyormusunuz anlamadım :) bu arada ben 1 kg vermişim 75 olmuşum

günaydın milleetttt,
kiloooooo 76,2kg'den 75kg'e gerilemiş durumda yani 1,2kg gitmiş durumdaa :dance: :teytey:

häklìsìn käp†änìm ßende änlämädìm ge®©ek†en dìÿe©ek söz ÿõk ßänä

GÜNAYDIN FISTIKLARRR.....opuyorumnanaktan

ÖNCELıKLE YAZIM SONRA MÜSAıT OLURSAM GEÇMıŞı OKUYACAĞIM....

BU ARADA BENıM KıLOM 82 GÜSEL GÖZLÜ KAPTANIMMMM...(SALI TARTILDIĞIMI YAZIYORUM ÇÜNKÜ TARTI BULAMADIMM AMA BUGÜN ALACAĞIM OLMUYOR BÖYLEE..) GEÇEN HAFTA 84,3 DÜ SANIRIMMM.......kaydirigubbakcemile

BıRDE 3 GÜNDÜR WC ÇIKAMIYORUM ÇOK ŞıŞıM BU YEDıKLERıM NEREYE GıDıYOR ANLAMADIMMM......KENDıMı 200 KıLOLUK BALıNA GıBı HıSSEDıYORUMMM....:bbo:

ıHTARDA AZ HEPSıNDEN; ÇORBA+2KÖFTE+FIRIN MAKARNA YEDıM...KEŞKE HıÇ YEMESEYDıM UYUTMADI BENııı.........

SAHURDA SADECE 3 BARDAK SU ıÇTıMMM...VE SABAHA KADAR AYAKTAYDIMMM MıĞDEM FECı KRAMPLI GEZDıM..... NıYE BÖYLE OLDU ANLAMIYORUMMM......mafoldumben

önce tebrik ederima.s.
sonrada çok geçmiş olsun
neden öle oldu acaba

du®un kìzlä® sîîze puän ve®eÿìm kendìmì 䃃e††ì®eÿìm ßä®ì ßänä gì©ìk õlmäÿìn dìÿe ßenìm säÿemde gene sõnun©u õlu®uz gìßìme gelìÿõ®

neslihan canım geçmiş olsun
kilo veren arkadaşları tbrik ediyorum bu haftada gerçekten çok güzel kilo vermiş olduk takım olarak inanıyorum bayrama kadar hepimiz 8 kilo vemiş olacaz

selma sen tartılırken tartının yerini felan sürekli değiştirmiyorsun demi sabit bir yerde duruyor demi tartın yani çok ilginç bir günde okadar kilo alman ya yemek yedikten sonra tartılmış olman lazım yada tartının yeri değiştiği için (dijitaller öyle oluyor ) kilonu fazla çıkarmış gibime geldi

günaydın kızlar....
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederimmm.
veremeyenler üzülmesin önümüzde uzun bir maraton var.........
buarada ben hala regl olamadım ya şişim ve sancım çok ama bişi yok anlamadıım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…