Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar nasılsınız bakalım yaa benim uykum geldi off mesaii bitmesine az kaldı ama eve gidicem mesai evde başlıyacak akşama misafir gelicek iftara gidicem yemek hazırlıyacam

bitkin haldeyim artıkın kızlar ya kaç saattir ayakta durmaktan sızım sızım sızlıyor ayacıklarım
önce kızımla parka gittik
orda çarşıya çıktık dolaştık biraz
market alışverişi yaptık
epey yürüdük yani sude zaten başlı başına işkence adama:))
geldikten sonrada rutin ev işleri birde közlenmiş biber turşusu yaptım oda epey uğraştırdı velhasılı kelam fırsat bulupta 2 satrı yazamadım size

slm kızlar ben geldimmmm

nasılsınızzzz bu arada benim tartı bozuldu p.tesi tartılmıştım ama onumu yazsam ne yapsamm başka tartıda tartılsam mı ya farklı ise az gelip haavaya girmim çok gelip moralimi bozmim

bende bugün sirkeli biber yapacağım kırmıı biberde katacağım canım feci istiyor..........

ıltercım emınım benım kadar ışın yoktur şu an o kadar cok ışım varkı anlatamam heryer mahfolmuş nasıl cıkacagım bu ışın ıcınden bılmem o yüzden gezmeye gıtmeye korkuyorum gelınce bır sürü ış

offfff KOCıK ÖLDÜRCEK BENıııı DEDı ZATEN GEÇENLERDE GÜNDE 50 BıNKEE TARTIYA ÇIKARSAN BOZULUR TABıı DEDıYDı...

allah kolaylık versin ama ben gezmeye gitsem gelsem evimi çiçek gibi bulurum snaırım çünki benim eşim çok titiz bana iş bırakmaz ne varsa yapar garibim
ben evde oldummuda elini sürmüyor ilk zamanlar yapıyorduda şimdi yapmıyor aman ben istemem zaten ayağımın altında dolanmasın yeter

nelihancım dijital tartılardada fark oluyor iki farklı tartı farklı farklı tartıyor yapılacak birşey yok bende ya tartını değiştir yada tamir ettir

ben varım elımpıya
kardeşım ve gelınımızle bırlıktede yarışma düzenledık bakalım bayrama kadar kac kg verecegız başarılı olacakmıyım bılmıyorum

Bu arada selmacıĞım bız takım olarak kendı ıÇımzde bır yarıŞ dÜzenledık bayram a kadar 8 kg. Verme yarıŞı....katılırsın belkı....

Neyse kızancıklarım ben Çıkıyorummmm

daha ıftara kadar pazara urayacaĞım ıŞ ÇıkıŞnda ıftarımıda sahurumuzuda annemlerde yapıyoruz bız; ÇalıŞtĞıĞımız ıÇın annem kıyamıyor karŞısında oturuyoruz zatennn...... ıı oluyor ama sahurda evde yapmaya karar verdıkkk. PAZARINI BEN YAPIYORUM BıRDE ONU ANNEME BIRAKMIM DıME AMAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…