Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar okadar yorgunumki anlatamam fun yaprak topladik asiri sicakti goruumceme bana kv diger gorumceler falan derken baya cok toplamamiz lazimdi
Sadece gorumcem ve ben topluyotuz digerleri yanimizda degillet

Esimin halasiyla beraber oglene kadar bize topladik daha sonra kadin oglen sonu esini ve kizlarini cagirdi bizede toplayalim gelmisken dedi. Aksam 6-7 gibi geldik kadin bize yardima geldi katlayip sondurmek icin tabi 11de bitti bizimkisi bide hava okadar sıcaktıkı tpladıgımızdan 1 çanta sı komple yanmıştı mecburen attmak zorunda kaldık tabi cok gec saate kadar kaldıgımız için oldu
11den sonra da eşimin halasınınkini katladık 2 de bitti öldüm adeta sırtım belim komple agrıdı tüm vucudum şişti sanli

Aekadaşlar ben dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum
Sabah
Bir dilim ekmek bir dilim peynir salatalık domates
Ara yok
Öğle bir tabak sebzeli bulgur pilavı bir kase salata bir kase yoğurt 3 tane salatalık turşusu
İkindi vakti bir kupa sütlü kahve
Su 3 lt olmuştur spor yok

*** 8. Takım 519. Etap ***

Oynakbasi34 ( 107,8 / 106,6 / 1,2 / 1,11 % )
Diademe ( 69,9 / 70,2 / + 0,3 / - 0,43 % )
Yena ( 96,8 / 95,3 / 1,5 / 1,55% )
Huzurvemavi ( 88,3 / 88 / 0,3 / 0,34 % )
Üye İzne ayrılmak istiyor
saimeberen ( 59,9 / 59,4 / 0,5 /0,83 % )
türkmenkizi86 ( 87,6 / 86,4 / 1,2 / 1,37 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Üye sabit
Azmin zaferi ( 73 / / / % )
Zehra_eymen ( 86,6 / 86,4 / 0,2 / 0,23 % )

8.Takım Ortalaması; %

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kurstan bugün biraz erken çıktık ;) daha doğrusu çoğunluk erken kaçınca bizde hadi gidelim dedik :KK48:
Bugün yeni bir masa örtüsüne başladım ;) kurs kapansa bile yaparım diye baştan kenarlarını birde antikasını yapayım dedim ;) Beyaz masa örtüsü üzerine gelincik işleyeceğim :21::21::21::21:

Şimdi biraz dinleneyim sonra direk bir posta çamaşır serip sonrada ütülerimi yaparım ;) malum yarın Anamlar gelecek bari onlarda bitmiş olsun ki rahat olayım ;)
Bu gece ilk sahurumuzu yapacağız :21::21::21: İnşallah şeker beni zorlamaz da bende orucumu tutarım yoksa normal diyetisyenin listesine dönerim ;)

A Azmin zaferi canım bir tek sen kaldın bildirim yapmayan :KK66: inşallah güzel bir rakamla gelirsin sende

Şimdi geçmişe bakınca hatırladım izne ayrılmak istediğini ;) o zaman bildirimsiz izne ayırıyorum sonra nasılsa yine toparlanıp bomba gibi döner inşallah listeye ;)

Son düzenleme:
*** 8. Takım 519. Etap ***

Oynakbasi34 ( 107,8 / 106,6 / 1,2 / 1,11 % )
Diademe ( 69,9 / 70,2 / + 0,3 / - 0,43 % )
Yena ( 96,8 / 95,3 / 1,5 / 1,55% )
Huzurvemavi ( 88,3 / 88 / 0,3 / 0,34 % )
Üye İzne ayrılmak istiyor
saimeberen ( 59,9 / 59,4 / 0,5 /0,83 % )
türkmenkizi86 ( 87,6 / 86,4 / 1,2 / 1,37 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Üye sabit
Azmin zaferi ( 73 / / / % ) Üye bildirimsiz izne ayırılmak istiyor
Zehra_eymen ( 86,6 / 86,4 / 0,2 / 0,23 % )

8.Takım Ortalaması; 0,556 %

Bu arada kızlar aklımdayken sizlerede söyleyeyim ;)

Ramazanda genelde Perşembeden bildirimlerimizi yapıyoruz ;) iftardan önce tabiki ;)
Hani sahurdan sonra sabah kalkıp biraz şişlik olabilir diye cumaya bırakmayalım ;) 5.takım geçen sene öyle yapmış bu senede öyle yapacaklar ;)
Tabi sizcede uygunsa ;) hani en azından perşembe günü aç karnına tartılmış oluruz ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür yatak odasınında çoğu bitti :21: Ütülenmeyecekleri ayırınca fark ettim aslında çokta ütüm yokmuş :D
Artık bu gece yaparmıyım emin değilim ;)

Yarın küçük kuşumda oruç tutacağım diye tuturdu :KK68:
Allah için tuttuğumuzu tabiki biliyor ( oturup geçen sene izah etmiştik ilk oruç tuttuğunda ;) nefsimizi terbiye etmek adına ve durumu olmayanları daha iyi anlamak adına tuttuğumuzu falan söylemiştim ) ama bu sene tam gün tutmak istiyor kuşum ( gerçi biraz zor dayanır gibime geliyor ama dayanabildiği kadar tutmasını söyledim ) ve sırf biraz daha motive olması için tam gün tuttuğu her gün için 5 TL vericek babası :KK48: Yarım gün tutarsan 1 Lira vereceğiz :KK48:
Ablasına da ilk zamanlar yapıyorduk aynı şeyi şimdi valla benden daha çok oruca önem veriyor ;)

Bu gecede eşim oruç tutmasada ( denemek istedi de ben izin vermedim kötü olursa diye gerçi yine sahurda karar verecek sanırım ;) ) ailecek yapacağız ilk sahurumuzu :KK68:

Rabbim hepimize laikiyle oruçlarımızı tutmayı nasip eder inşallah..........Aminnnnnnnnn

Sanırım herkes ilk sahura rahat uyanabilmek için erkenden yattı yada hazırlıklarla boğuşuyor :KK48:

Ben şükür işleri bitirdim sayılır :KK66: bir tek koltuğu silmek kaldı onuda birazdan yeşil çayımı içip sileceğim :KK66:
Birde bir kaç parça dolaba yerleşecek kıyafet kaldı :21:
Yarına hiç bir şey kalmadı :KK53: sabah eğer kalkabilirsem saat 10 gibi eşimle Eminönüne ineceğiz :KK66: Aslında eşim tek gidecekti ama bende peşine takılayımda bana spor olsun dedim :KK66: 12 - 13 gibi en geç evde oluruz ondan sonrada zaten az dinlenir hemen iftarlık hazırlıklara başlarım :KK66:

Annemler geleceği için rahatım :KK66: Menüde belli :KK66:

Önden bir Tarhana çorbası yaparım iftara yakın ;)
Ana yemek olarak da karnıyarık ve pilav ( tabi ben pilavdan asla yemem ;) )
Bol salata, yoğurt ve belki biraz biber közleme ;)
Tatlı olarak bir şey yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama bakalım belli de olmaz büyük kızda oruç tutacağı için ona sorar eşim canın ne istedi diye :D gerçi ufaklıkta tutacak ama akşama kadar dayanabileceğini düşünmüyorum açıkçası ;)

An itibariyle koltuklarımda silindi :KK53: yarına bir tek yemek yapmak kaldı :21::21::21::21:
Tabi salonun tozunu alıp son bir süpürge tutmakda var ama onu büyük kız yapacağına söz verdi ;) tabi karşılığında bugün hiç iş yapmamasına müsaade ettim :D :D :D
Anam pazarlıkla iş yaptırıyorum kızlara :D

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür Sahura kadar oturmama rağmen bu sabah gayet dinç uyandım ;) Hee tabi 2 - 3 saat gecikmeli yatınca uyanma saatide biraz gecikti ama işim ne :KK48:
Az kendime geleyimde mutfağa dalıp şu patlıycanlarımı hemen yumuşatayım ;) sonra eşimle Eminönüne gideriz dönüşü iç harçı için kıymayıda alır gelirim ;) baktım çok yoruldum yatar uyurum biraz gönül rahatlığı ile sonuçta yapacak iş kalmamış olacak ;) çorba, pilav ve salata nasılsa 1 saat kala yaparım ;)

Hayırlı ramazanlar kızlar... Ben o kadar yorulmusum ki giremedim. Malum donem sonu yazililar vs uğraşıyorum...

Kolay gelsin canım sana ;) RAbbim yardımcın olsun ...Aminnnn

Back
X