Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bahçe mağduru kaptanınız geldiiii :KK48:
Dün resmen pestilim çıktı Bahçede :KK53: Bir sürü kap kaçak vardı yıkanacak ( en son geçen hafta kızkardeşim Kvsiyle ve Annemlerle oradayken suyla ilgili sıkıntı yaşamışlardı tabi hepsini sadece akıtıp bırakmışlardı )
1 saat bulaşık yıkadım neredeyse :KK57: İyice temizlensin diye neredeyse kaynar suyla yıkayacaktım bulaşıkları :(
Bezelye ve Baklalar olmuştu onlarıda mecbur topladım ;) tabi devamlı eğilince belim maf oldu :(
Arkadaşlarımız da gelince hadi yemek hazırla iftardan sonra tekrar bulaşık yıka derken en son oturduğumda belimin ağrısından duramaz haldeydim :KK53:

Suyumuda yeterli içemedim ( yediklerim listeye uygunken birde sarma ve dondurma üstüne eklenince tüy dikmiş oldum berbat günün üzerine :KK48: )
Hesap vereceğime 2 gün kala olmasaydı iyidi ama olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden önümüze bakıyoruz :KK48:

Eşim sen oruç tutma artık şu insülin direncini yok edene kadar dedi çünkü iki gündür iftardan sonra iyice elim ayağım boşalıyor ( gündüz de tansiyon yerlerde ) ve 2 aydır tatlı ihtiyacı hissetmeyen ben adamı yiyecek potansiyele sahip oluyorum :D

Bugün oruçlu değilim o yüzden hafif bir kahvaltı yaptım bitkisel çay eşliğinde ve akşama kadar bol suyla inşallah dünü kurtarırım ;) Akşam yemeğimide gizlice mutfakta erkenden yerim ( büyük kız oruçlu sonuçta )
Bu hafta artık sonucuna katlanacağım ( gerçi belki biraz yağdan gitmiştir diye kendimi kandırıyorum :D )

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi günler :KK68:

Bİraz ev işleriyle boğuştum bugün ;) tabi bir yandan da bol bol su ve yeşil çay içiyorum ;)
Şu ana kadar 2 litre oldu ;) yatana kadar kesin 4 litreyi bulurum nasılsa ;)
Öğlenlik çorba salata yedim hafif olması için ;)
Akşamlıkta sanırım chialı yoğurt yerim birde salata ;)

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi günler :KK68:

Bİraz ev işleriyle boğuştum bugün :KK66: tabi bir yandan da bol bol su ve yeşil çay içiyorum :KK66:
Şu ana kadar 2 litre oldu :KK66: yatana kadar kesin 4 litreyi bulurum nasılsa :KK66:
Öğlenlik çorba salata yedim hafif olması için :KK66:
Akşamlıkta sanırım chialı yoğurt yerim birde salata :KK66:
Kız menun çok az etli bir sebze yemeği yesene anacim sonra neyi azaltican

Kız menun çok az etli bir sebze yemeği yesene anacim sonra neyi azaltican

Bahçeden taze Bezelye toplamıştım akşamlık evdekilere kıymalı bezelye yapağım bari ondan yiyeyim bende dimi :KK66: iyice aç kalmakta bana yaramıyor zaten :KK66: Gerçi bezelyede şeker konusunda pek tavsiye edilmiyor ama bir kereden bir şey olmaz

Bahçeden taze Bezelye toplamıştım akşamlık evdekilere kıymalı bezelye yapağım bari ondan yiyeyim bende dimi :KK66: iyice aç kalmakta bana yaramıyor zaten :KK66: Gerçi bezelyede şeker konusunda pek tavsiye edilmiyor ama bir kereden bir şey olmaz
battı balık yan gider banuşum ye gitsin bu hafta zaten battık:KK70:önümüzdeki maçlara bakıcizz artık:cool:
bende öğlende çorba içecektim hesapta dolapta dolmaları görünce yiyiverdim:süslü:ayy böyle garip bi rahatlık içerisindeyim niyekine:confused:
yağdan gitmiştir diye umudum var ondan olabülür:KK59:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Akşam yemeğimi bugün biraz daha erken yedim ( 18:00de ) şimdide son ara öğün olarak 3 gün kurusu ve sıcak su içiyorum ;) Aslında 21:00de yapacaktım ara öğünümü ama kuzuyu yıkamam gerekiyordu ;) tabi onu yıka giydir yatır derken bu saat oldu ;)

Sabah beri 3 litreden biraz fazla su içmişimdir ;) tabi aralarda içtiğim yeşil çay ve bitkisel çayları saymıyorum ;)
Şimdi kuru kayısıda inşallah bağırsakları yumuşatır da sabah yine eski rakamımı görürüm en azından tartıda ( gerçi diyetisyende hep daha az çıkıyorum :D )

Akşamlık 4 yk kadar kıymalı bezelye ve 1 tabak bol limonlu göbek salata yedim ;)
Hakikatan aç kalmaya gelmiyormuşum ( gerçi ben açlık hissetmediğimi düşünüyordum ama bugün farkı bir kere daha anladım ;) )
Kendimi bugün çok daha iyi hissettim gerçi vicdani yönden biraz kemiriyor beni ama tekrar hastanelik olmayı göze alamazdım ( her sene direnince bir kere hastanelik oluyordum )

İnşallah yarın az da olsa eksi görürüm ;)

battı balık yan gider banuşum ye gitsin bu hafta zaten battık:KK70:önümüzdeki maçlara bakıcizz artık:cool:
bende öğlende çorba içecektim hesapta dolapta dolmaları görünce yiyiverdim:süslü:ayy böyle garip bi rahatlık içerisindeyim niyekine:confused:
yağdan gitmiştir diye umudum var ondan olabülür:KK59:

Yedim canım ama çok çok az ;) gerçi bezelyeyle ilgili sorduğumda çok sık olmaması kaydıyla yiyebilirsin demişti ;)
Çok şükür şu anda aç hissetmiyorum ;) yatana kadarda suya devam ;)

Valla Ayşeciğim çok fazlada rahatlık bize yaramıyor o yüzden önümüzdeki listeye harfiyen uyacağım ;) malum ben salınca bazen toparlanmak zor oluyor ve verdiğim emeğe yazık ;)
Ramazanın sakinliği bize beslenme konusunda çökmesin bence :KK20: yolumuz uzun niye bir kaç hafta daha uzatalım ;)

Bu gece eşim halıya oturmuş Tv izliyordu hemen kedi gibi dibine girdim adamın :D birlikte hesapta haber izliyoruz bizimki beni izliyormuş :D valla hatun cidden senin her yerin ufaldı zaten harikasın ama dahada harika oluyorsun dedi :) birde şu göbiş ufalsa daha da belli olacak dedi :KK48: tabi öbür yerler ufalınca göbiş daha fazla ortaya çıktı ( bende bugün ayna karşısına geçince aynısını düşünmüştüm :D )
Cidden artık yerde oturduğumda eskisi gibi yayılmıyor etlerim :21: resimlerde bile artık aaa evet daha zayıf çıkmışım diyebiliyorum ( eskiden devasa görünürken şimdi kilolu ama daha normal görünüyorum kendi gözüme :D )

İyi geceler arkadaşlar benim üç gündür standart besleniyorum malum ramazan sahurda yemek yenmiyor sağlıklı kahvaltı yapıyorum yumurta peynir zaytin akşamları da sadece suku yemek salata yada çorba proteinli salata şeklinde yemekten iki saat sonra da kabız olmamak için meyveli yoğurt ayrıca bir porsiyon meyve yiyoruö fakat spor yapamıyorum sizler yapıyor musunuz birde hangi saatlerde yapıyosunuz

İyi geceler arkadaşlar benim üç gündür standart besleniyorum malum ramazan sahurda yemek yenmiyor sağlıklı kahvaltı yapıyorum yumurta peynir zaytin akşamları da sadece suku yemek salata yada çorba proteinli salata şeklinde yemekten iki saat sonra da kabız olmamak için meyveli yoğurt ayrıca bir porsiyon meyve yiyoruö fakat spor yapamıyorum sizler yapıyor musunuz birde hangi saatlerde yapıyosunuz
Bende spor yapamıyorum ya... Ağır yemedigim halde çok yorulmus oluyorum...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün yine erkenden uyuya kalmışım ( erken dediysem saat 23:00de )
Kaç gündür iyice dengem bozuldu şükür bugün daha iyiyim ;) Uyanır uyanmaz bir duş alıp kendime geldim ;)
Bugün diyetisyen günü ya onun heycanıyla çok dinç uyandım ;) şükür sabah tartıda da geçen hafta diyetisyende gördüğüm rakamı gördüm ( orda daha hafif çıkıyorum evdekine nazaran ) tabi onun verdiği bir sevinçte var çünkü pazartesi sabahı resmen 108i görmüştüm tekrar :KK57:
Nasıl çins bir bünyeye sahipsem hemen düzen bozulunca arı sokmuş gibi bütün vücudum şişiyor ve cildim bile ağrı yapıyor :( Bol su ve yeşil çayla ödemi attım sanırım ;) Bakalım hatun ne diyecek bu haftanın değerleri için ;)

Allah kabul etsin canım çok güzel bir beslenme oturtmuşsun ;) ne güzel ben tutamıyorum :( ne tansiyon nede insülin direnci izin vermedi o_O Aslıında oruçta tutmayınca pek bir şey gelmiyor içimden kendimi eksik hissediyorum :( Normalde Ramazan başladığı an hemen her fırsatta açıp kuran okurdum hatta 2 hatim yaptığım bile olmuştu ama kaç gündür bir türlü hem yoğunluklardan hemde bir yanın buruk olmasından okuyamadım :( ama bugün kararlıyım eve gelir gelmez abdestimi alıp okurum ;) oruç tutamıyorsam bile yinede faydalanmak lazım şu mübarek aydan ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün yine erkenden uyuya kalmışım ( erken dediysem saat 23:00de )
Kaç gündür iyice dengem bozuldu şükür bugün daha iyiyim :KK66: Uyanır uyanmaz bir duş alıp kendime geldim :KK66:
Bugün diyetisyen günü ya onun heycanıyla çok dinç uyandım :KK66: şükür sabah tartıda da geçen hafta diyetisyende gördüğüm rakamı gördüm ( orda daha hafif çıkıyorum evdekine nazaran ) tabi onun verdiği bir sevinçte var çünkü pazartesi sabahı resmen 108i görmüştüm tekrar :KK57:
Nasıl çins bir bünyeye sahipsem hemen düzen bozulunca arı sokmuş gibi bütün vücudum şişiyor ve cildim bile ağrı yapıyor :KK43: Bol su ve yeşil çayla ödemi attım sanırım :KK66: Bakalım hatun ne diyecek bu haftanın değerleri için :KK66:

Allah kabul etsin canım çok güzel bir beslenme oturtmuşsun :KK66: ne güzel ben tutamıyorum :KK43: ne tansiyon nede insülin direnci izin vermedi o_O Aslıında oruçta tutmayınca pek bir şey gelmiyor içimden kendimi eksik hissediyorum :KK43: Normalde Ramazan başladığı an hemen her fırsatta açıp kuran okurdum hatta 2 hatim yaptığım bile olmuştu ama kaç gündür bir türlü hem yoğunluklardan hemde bir yanın buruk olmasından okuyamadım :KK43: ama bugün kararlıyım eve gelir gelmez abdestimi alıp okurum :KK66: oruç tutamıyorsam bile yinede faydalanmak lazım şu mübarek aydan :KK66:
bu sabah bende tartıda geçen hafta sibel deki kilonun 200 grm eksiğini gördüm nihayet:KK49:
bakalım orada ne çıkacak:dua:
dün akşam yemeğimi 7,30 da yedim çorba salata cacık,iftar sofrasına oturmayacağım artık hem çok geç saate kalıyor hem de ondan şundan az cık derken ipin ucu kaçıyor:bicak:
ara öğünümü yapıp,11 de de uyudum:uykucu:
sahurda masayı hazırlayıp,görüntü ve kokusuyla beni benden alan patatesli sigara böreklerini:110: pişirip masaya koyup yatmaya gittim direk:uykucu:tembih ettim sabah kalktığımda 1 tane bile börek görmeyeceğim ona göre diyeEn Büyük KKhepsini yemişler nasıl çemkirdiysem:KK70:

Günaydin kizlar,

izinden sonra (20. Hazirdandan sonra) tekrar daha aktif olucam. Kusura bakmayin bosladim burayi biraz.

Sanada Günaydın canım ;)
Ramazan münasebetiyle zaten çok fazla kimse yok ortada ama eminim Bayramdan sonra daha da fazla kaynayacak burada sohbetler ;)
sana iyi tatiller canım ;) bol bol dinlen ama sakın fazla kaçırma ;)

bu sabah bende tartıda geçen hafta sibel deki kilonun 200 grm eksiğini gördüm nihayet:KK49:
bakalım orada ne çıkacak:dua:
dün akşam yemeğimi 7,30 da yedim çorba salata cacık,iftar sofrasına oturmayacağım artık hem çok geç saate kalıyor hem de ondan şundan az cık derken ipin ucu kaçıyor:bicak:
ara öğünümü yapıp,11 de de uyudum:uykucu:
sahurda masayı hazırlayıp,görüntü ve kokusuyla beni benden alan patatesli sigara böreklerini:110: pişirip masaya koyup yatmaya gittim direk:uykucu:tembih ettim sabah kalktığımda 1 tane bile börek görmeyeceğim ona göre diyeEn Büyük KKhepsini yemişler nasıl çemkirdiysem:KK70:

Kız tartılarımız bile Sibelden korktu sanırım :D
Aynen canım bizde iftar sofrasına oturduğumuz an hem geç kalıyoruz yemek yemek için hemde ne kadar sağlıklı da beslensek yediğimizi hazmetmeden yatıyoruz :(
Bende dün 18:00de yedim yemeğimi ;) büyük kız o arada odasında uyukluyordu o yüzden rahat ettim ;) onada dedim Anneciğim ne olur kusura bakma bekleyemem seni kötü oluyorum diye ;) Eşim de sağ olsun büyük kızı bekliyor yalnız kalmasın diye iftarda ;)

Sahur için bende kalkacaktım da büyük kız Anne ben 2 de yer yatarım boşver sen uyanma dedi ;) Allah razı olsun benim düzenim bozulmasın diye hepsi seferber :D

İnşallah Sibelde çok daha az çıkarız evdekilere nazaran ;)

Back
X