Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzeller
Hayırlı bol eksili haftalar olsun
Kız menun çok az etli bir sebze yemeği yesene anacim sonra neyi azalticanSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese iyi günler
Bİraz ev işleriyle boğuştum bugüntabi bir yandan da bol bol su ve yeşil çay içiyorum
Şu ana kadar 2 litre olduyatana kadar kesin 4 litreyi bulurum nasılsa
Öğlenlik çorba salata yedim hafif olması için
Akşamlıkta sanırım chialı yoğurt yerim birde salata![]()
Kız menun çok az etli bir sebze yemeği yesene anacim sonra neyi azaltican
battı balık yan gider banuşum ye gitsin bu hafta zaten battıkBahçeden taze Bezelye toplamıştım akşamlık evdekilere kıymalı bezelye yapağım bari ondan yiyeyim bende dimiiyice aç kalmakta bana yaramıyor zaten
Gerçi bezelyede şeker konusunda pek tavsiye edilmiyor ama bir kereden bir şey olmaz
battı balık yan gider banuşum ye gitsin bu hafta zaten battıkönümüzdeki maçlara bakıcizz artık
bende öğlende çorba içecektim hesapta dolapta dolmaları görünce yiyiverdimayy böyle garip bi rahatlık içerisindeyim niyekine
yağdan gitmiştir diye umudum var ondan olabülür![]()
Bende spor yapamıyorum ya... Ağır yemedigim halde çok yorulmus oluyorum...İyi geceler arkadaşlar benim üç gündür standart besleniyorum malum ramazan sahurda yemek yenmiyor sağlıklı kahvaltı yapıyorum yumurta peynir zaytin akşamları da sadece suku yemek salata yada çorba proteinli salata şeklinde yemekten iki saat sonra da kabız olmamak için meyveli yoğurt ayrıca bir porsiyon meyve yiyoruö fakat spor yapamıyorum sizler yapıyor musunuz birde hangi saatlerde yapıyosunuz
İyi geceler arkadaşlar benim üç gündür standart besleniyorum malum ramazan sahurda yemek yenmiyor sağlıklı kahvaltı yapıyorum yumurta peynir zaytin akşamları da sadece suku yemek salata yada çorba proteinli salata şeklinde yemekten iki saat sonra da kabız olmamak için meyveli yoğurt ayrıca bir porsiyon meyve yiyoruö fakat spor yapamıyorum sizler yapıyor musunuz birde hangi saatlerde yapıyosunuz
bu sabah bende tartıda geçen hafta sibel deki kilonun 200 grm eksiğini gördüm nihayetSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine erkenden uyuya kalmışım ( erken dediysem saat 23:00de )
Kaç gündür iyice dengem bozuldu şükür bugün daha iyiyimUyanır uyanmaz bir duş alıp kendime geldim
Bugün diyetisyen günü ya onun heycanıyla çok dinç uyandımşükür sabah tartıda da geçen hafta diyetisyende gördüğüm rakamı gördüm ( orda daha hafif çıkıyorum evdekine nazaran ) tabi onun verdiği bir sevinçte var çünkü pazartesi sabahı resmen 108i görmüştüm tekrar
Nasıl çins bir bünyeye sahipsem hemen düzen bozulunca arı sokmuş gibi bütün vücudum şişiyor ve cildim bile ağrı yapıyorBol su ve yeşil çayla ödemi attım sanırım
Bakalım hatun ne diyecek bu haftanın değerleri için
Allah kabul etsin canım çok güzel bir beslenme oturtmuşsunne güzel ben tutamıyorum
ne tansiyon nede insülin direnci izin vermedi
Aslıında oruçta tutmayınca pek bir şey gelmiyor içimden kendimi eksik hissediyorum
Normalde Ramazan başladığı an hemen her fırsatta açıp kuran okurdum hatta 2 hatim yaptığım bile olmuştu ama kaç gündür bir türlü hem yoğunluklardan hemde bir yanın buruk olmasından okuyamadım
ama bugün kararlıyım eve gelir gelmez abdestimi alıp okurum
oruç tutamıyorsam bile yinede faydalanmak lazım şu mübarek aydan
![]()
Günaydin kizlar,
izinden sonra (20. Hazirdandan sonra) tekrar daha aktif olucam. Kusura bakmayin bosladim burayi biraz.
bu sabah bende tartıda geçen hafta sibel deki kilonun 200 grm eksiğini gördüm nihayet
bakalım orada ne çıkacak
dün akşam yemeğimi 7,30 da yedim çorba salata cacık,iftar sofrasına oturmayacağım artık hem çok geç saate kalıyor hem de ondan şundan az cık derken ipin ucu kaçıyor
ara öğünümü yapıp,11 de de uyudum
sahurda masayı hazırlayıp,görüntü ve kokusuyla beni benden alan patatesli sigara böreklerinipişirip masaya koyup yatmaya gittim direk
tembih ettim sabah kalktığımda 1 tane bile börek görmeyeceğim ona göre diye
hepsini yemişler nasıl çemkirdiysem
![]()