Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün yine erkenden uyuya kalmışım ( erken dediysem saat 23:00de )
Kaç gündür iyice dengem bozuldu şükür bugün daha iyiyim :KK66: Uyanır uyanmaz bir duş alıp kendime geldim :KK66:
Bugün diyetisyen günü ya onun heycanıyla çok dinç uyandım :KK66: şükür sabah tartıda da geçen hafta diyetisyende gördüğüm rakamı gördüm ( orda daha hafif çıkıyorum evdekine nazaran ) tabi onun verdiği bir sevinçte var çünkü pazartesi sabahı resmen 108i görmüştüm tekrar :KK57:
Nasıl çins bir bünyeye sahipsem hemen düzen bozulunca arı sokmuş gibi bütün vücudum şişiyor ve cildim bile ağrı yapıyor :KK43: Bol su ve yeşil çayla ödemi attım sanırım :KK66: Bakalım hatun ne diyecek bu haftanın değerleri için :KK66:

Allah kabul etsin canım çok güzel bir beslenme oturtmuşsun :KK66: ne güzel ben tutamıyorum :KK43: ne tansiyon nede insülin direnci izin vermedi o_O Aslıında oruçta tutmayınca pek bir şey gelmiyor içimden kendimi eksik hissediyorum :KK43: Normalde Ramazan başladığı an hemen her fırsatta açıp kuran okurdum hatta 2 hatim yaptığım bile olmuştu ama kaç gündür bir türlü hem yoğunluklardan hemde bir yanın buruk olmasından okuyamadım :KK43: ama bugün kararlıyım eve gelir gelmez abdestimi alıp okurum :KK66: oruç tutamıyorsam bile yinede faydalanmak lazım şu mübarek aydan :KK66:
Kaptanım gerçekten çok mübarek ay en güzel şekilde değerlendirmek lazım oruç da zaten sağlıklı olana farz sende fidyesini verebilirsin rabbim tüm ibadetlerimizi kabul eylesin

İyi günler kızlar cok şükür başladım orucuma
Tutmasam bile dogrıçu düzgün bişey yemiyodum iftar saati sanki oruclu gibi saldırıyodum bende

Normalde bugun tutmam sanıyodum ama sahurun son dklarında banyomu yaptım be başladım tutmuycam diye bişeyde yemedim 1 kayisiyla 1yassı şeftali yemiştim eşim yerken
Cuma ne cıkarım cok merak ediyorum fogrusu

Kizlar ben bugun diyetisyene gittim. 3.4 yagdan vermisim yaklasik 35 günde. Diyetisyenin tartisinda 86.1 geldim kendi tartim 87.5 gosteriyordu. Orucluyken cok degisiyor demekki. Benim zayiflayan_fenci diye instagram hesabim vardi israrla onu kullanmami soyledi. Ben herkese seni tavsiye ediyorum. Paylasim yapmıyormussun dedi. Ben surekli takip edemiyorum falan dedi ama golge gibi ustumdeydi. Neyse bende actim tekrar orayi. Bugun baslıcam paylasmaya. Diyet listemide atacagim buraya iftara corba ic 45 dk dinlen dedi cok falan desemde 45 dk dedi. Bugun dayanabilcek miyim bakalım. Listemi de atiyorum buraya diyetisyene gitmeyenler icin fikir olsun...
20170530_152915-1.webp

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Şükür evime gelebildim ;) Çok yoruldum ama bütün işlerim bitti ;)
Diyetisyene Ayşeyle 1 - 2 dakika arayla gittik ve girdiğimiz an şaşırdık kaldık sakinliğe :D normalde oturacak yer bulamayan biz bugün nereye oturacağımızı şaşırdık :D

Bu hafta az da olsa eksi gördüm ama tabiki beklediğimden çok çok daha azdı eksi :(
Eeee şekere inat oruç tutar susuz kalırsam, gece sahura kadar oturur sabahda uykumu almadan uyanırsam olacağı oydu ;) heee tabi birde pazar günü yediğim dolmalar bugün beni tırmaladı :D
Yinede güzel dedi Sibel berbat haftasonuma göre :KK48:

Bu hafta ben ; 900 gr vermişim ( 800 grda yağdan gitmiş ) ve tartıda 105.7 kg gördük :KK53:
Ayşede; 800 gr vermiş ( 300 gr yağdan gitmiş ) ve tartıda yanlış hatırlamıyorsam 94lü bir şey gördü :)

Yeni listelerimizi aldık ve inşallah önümüzdeki hafta çok çok daha güzel rakamlar göreceğiz tartıda ;)
Cumartesiye kadar listeme uygun beslenirim ( cumartesi bahçede amcamlarla iftar var onda bir tek akşam yemeği biraz daha gecikebilir ama yine listeye uygun olur ;) )
Pazar zaten evdeyiz ;) Cuma ve pazartesi kurs günü sabah kahvaltımı sağlam yapar çaktırmadan ara öğün yaparım öğle paydosunda da işim var diyip dışarı atarım kendimi ve çorba içerim ;)

Kizlar ben bugun diyetisyene gittim. 3.4 yagdan vermisim yaklasik 35 günde. Diyetisyenin tartisinda 86.1 geldim kendi tartim 87.5 gosteriyordu. Orucluyken cok degisiyor demekki. Benim zayiflayan_fenci diye instagram hesabim vardi israrla onu kullanmami soyledi. Ben herkese seni tavsiye ediyorum. Paylasim yapmıyormussun dedi. Ben surekli takip edemiyorum falan dedi ama golge gibi ustumdeydi. Neyse bende actim tekrar orayi. Bugun baslıcam paylasmaya. Diyet listemide atacagim buraya iftara corba ic 45 dk dinlen dedi cok falan desemde 45 dk dedi. Bugun dayanabilcek miyim bakalım. Listemi de atiyorum buraya diyetisyene gitmeyenler icin fikir olsun...Eki Görüntüle 2002314

Ne güzel canım bak baya yağdan gitmiş ;) inşallah bir sonraki kontrollerimizde çok daha güzel rakamlar görürüz ;)
Bencede hatun seni takip ediyorsa o hesaptan devam et canım ;) en azından yanlış bir kere yaparsın uyardığı an daha dikkat eder çok daha güzel sonuçlar alırsın ; )

Kızlar akşam yemeğimi de 18:45de yedim ;) şimdi bol suyla devam ediyorum ;)
Son ara öğünüm de 1 saat sonra ( 1 dilim ananas + 1 bardak sıcak su )

İnşallah bu hafta çok daha dikkatli olup çok çok daha güzel kilolar vereceğim ;)

Kızlar valla Ramazanda kimsenin girmeye takati kalmıyor sanırım :)
Ben bugün yine çok yoruldum sanırım resmen uykum geldi direniyorum o_O

Kendime bir kahve yapayım bari belki uykum kaçar gerçi ben gece 2de de kahve içsem yatar uyurum :D

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Şükür evime gelebildim :KK66: Çok yoruldum ama bütün işlerim bitti :KK66:
Diyetisyene Ayşeyle 1 - 2 dakika arayla gittik ve girdiğimiz an şaşırdık kaldık sakinliğe :KK70: normalde oturacak yer bulamayan biz bugün nereye oturacağımızı şaşırdık :KK70:

Bu hafta az da olsa eksi gördüm ama tabiki beklediğimden çok çok daha azdı eksi :KK43:
Eeee şekere inat oruç tutar susuz kalırsam, gece sahura kadar oturur sabahda uykumu almadan uyanırsam olacağı oydu :KK66: heee tabi birde pazar günü yediğim dolmalar bugün beni tırmaladı :KK70:
Yinede güzel dedi Sibel berbat haftasonuma göre :KK48:

Bu hafta ben ; 900 gr vermişim ( 800 grda yağdan gitmiş ) ve tartıda 105.7 kg gördük :KK53:
Ayşede; 800 gr vermiş ( 300 gr yağdan gitmiş ) ve tartıda yanlış hatırlamıyorsam 94lü bir şey gördü :)

Yeni listelerimizi aldık ve inşallah önümüzdeki hafta çok çok daha güzel rakamlar göreceğiz tartıda :KK66:
Cumartesiye kadar listeme uygun beslenirim ( cumartesi bahçede amcamlarla iftar var onda bir tek akşam yemeği biraz daha gecikebilir ama yine listeye uygun olur :KK66: )
Pazar zaten evdeyiz :KK66: Cuma ve pazartesi kurs günü sabah kahvaltımı sağlam yapar çaktırmadan ara öğün yaparım öğle paydosunda da işim var diyip dışarı atarım kendimi ve çorba içerim :KK66:

Ne güzel canım bak baya yağdan gitmiş :KK66: inşallah bir sonraki kontrollerimizde çok daha güzel rakamlar görürüz :KK66:
Bencede hatun seni takip ediyorsa o hesaptan devam et canım :KK66: en azından yanlış bir kere yaparsın uyardığı an daha dikkat eder çok daha güzel sonuçlar alırsın ; )
Sukur yagdan gidiyor. Hatta baskalari kastan veriyor benim bu durumum iyi mi kötü mu dedim kotu olur mu hic tam istedigimiz gibi kilo veriyorsun dedi. Yaninda stajyer gibi bir diyetisyen var. Benimkinin calismadigi saatlerde o calisiyor o da onayladi. Hatta bir ara sana bahsettigim kisi bu dedi. 4 ayda 14 kg yag cok iyi falan dedi o stajyerde. Nasil mutlu oldum anlatamam...
Insallah sende gönlünce verirsin. Burdaki butun arkadaslarla beraber. Ramazan geleli benim tersim döndü. Evim o kadar daginikki anlatamam. Birde okul bir hafta erken kapaniyor ve idare notlari girisimizi bugin beste kapatacak. Bir suru sinava girmeyen ogrenci var. Yazili sozu proje davranis notu kitap sayisi karne gorusu... Bir kismini hallettim sukur insallah yarin yetistirebilirim. Bir tek ben kalmışim herkes girmis notlari.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün kahveyi de içmeye fırsat bulamadan yine sızmışım :D valla sabah erken kalkmak çok güzel de akşamda erkenden uyuklamayı sevmedim :KK53: Ne o yaşlı gibi :D :D :D gencim ben genççççççççççç :mad:

Bugün arkadaşımıza iftara davetliyiz ;) Yemek derdim olmayacak derken büyük kız ya ben gelmesem dedi ( arkadaşın evinde 2 tane kedi var ve benimki malum deli gibi korkar gerçi ev sahibi Büyük kızım ne zaman gelse kedileri odaya kapatıyor ama bizimkinin midesine sıkıntıdan kramplar giriyor o_O )
Madem öyle ben sana hazırlıyayım iftarlık menünü sende apartmandaki 2 arkadaşını iftara davet et hem tek başına yememiş olursun hemde arkadaşlarınla iki sohbet edersiniz rahat rahat dedim kabul etti ;)

Tabi gelenler genç kızda olsa bugün gündüz bir üstten de olsa biraz temizlik yapmam şart ( Bir tanesinin Anası pek sever laf yapmayı :D belli olmaz kızına sorar çaktırmadan ağzından laf alır :D gerçi kızı saf hiç öyle işlerle meşgul olmaz ama sohbet ederken ağzından laf alır anası :D :D :D ) hem o bahaneyle evimde temiz kalır dağılmaz ;)

Sukur yagdan gidiyor. Hatta baskalari kastan veriyor benim bu durumum iyi mi kötü mu dedim kotu olur mu hic tam istedigimiz gibi kilo veriyorsun dedi. Yaninda stajyer gibi bir diyetisyen var. Benimkinin calismadigi saatlerde o calisiyor o da onayladi. Hatta bir ara sana bahsettigim kisi bu dedi. 4 ayda 14 kg yag cok iyi falan dedi o stajyerde. Nasil mutlu oldum anlatamam...
Insallah sende gönlünce verirsin. Burdaki butun arkadaslarla beraber. Ramazan geleli benim tersim döndü. Evim o kadar daginikki anlatamam. Birde okul bir hafta erken kapaniyor ve idare notlari girisimizi bugin beste kapatacak. Bir suru sinava girmeyen ogrenci var. Yazili sozu proje davranis notu kitap sayisi karne gorusu... Bir kismini hallettim sukur insallah yarin yetistirebilirim. Bir tek ben kalmışim herkes girmis notlari.

Allah yardımcın olsun canım ;) inşallah halledersin çabucak ;)
Kız benim yardım edebileceğim bir şey olsa sana bile yardım ederdim ne olacak ;)

Bak ne güzel hatun peşinde ama verdiğin emeğin değerini biliyor ;) Kesinlikle insan çok çok mutlu oluyor kilolar gittikçe hele birde çevre fark edince dahada motive oluyor insan :21:
Benim eşim de devamlı ufaldın sen dedikçe inan havalara uçuyorum :KK68: daha bir gaza geliyorum ;)
Dün Annem bile dişçiye giderken dedi baya fark var diye hatta bir ara kızkardeşim evine uğrayıp gelecekken bizde yanlızken biraz daha rahattık resmen hatun dedi kardeşinde diyet yapıyor ama onun zaten kalçalar geniş ve nasıl birşeyse sırf üstten gidiyor onun dedi :KK48: dedim hatun sayemde diyete başladı :D diyetisyene başlayacağımı duyunca diyete başladı aman Banu benden daha zayıf olurda beni geçerse korkusuna :D :D :D Annem bile farkında ve kesinlikle fesatlığından yemiyor diyor :D
Özellikle Bayramı bu sene daha bir iple çekiyorum :KK48: Sülalenin çoğu beni bayadır görmedi birde kesinlikle bayramlık kendime güzel bir pantolon ve üst alacağım :21: Birde uzun senelerdir hiç topuklu ayakkabı giymiyordum şöyle rahat bir topuklu alıp bir güzel salınmak istiyorum ;) Az havamı atayım hak ettim dimi ama :D gerçi daha şimdiden böyle oluyorum 40 kiloyu verdikten sonra artık ne olurum bilmem :D havam batsın :D

Geçen Ayşeye de dedim daha 12 kg oldu vereli ama yürürken bile yaylana yaylana yürüyorum görende hatun 38 beden sanır :D artık 40 kiloyu verince kesin kanatlanır uçarım diye :D :D :D

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Bu akşam arkadaşa yemeğe davetliyiz eşimin gelmesini bekliyorum ;)
Büyük kızında arkadaşları biz gidince gelecekler iftara ;) İnat etti büyük cadı sahura uyanamadığımız halde orucunu tuttu :KK68:

Bol su ve yeşil çayla güne devam ettim ;) çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum bugün ;)

Cumartesi günü bahçeye gidecektik ya ( Amcamlarla iftarı orada yapacağız ) geçen hafta Annem KVye uğradığında onuda davet etmiş ;) yabancı değil oda gelsin diye ;)
Bende bugün hadi birde ben arayıp hatırlatayım dedim :KK53: gerçi kıvırır gelmez diye düşünüyordum ama yanıldım :D
Hatun sabah boşuna gelmeyin beni almaya ben cumadan size yatıya geleceğim demezmi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hem kızlarda birer gün iftar yaptım sizede cuma iftara gelirim haksızlık olmasın dedi :KK48: Dedim ne demek her zaman bekleriz davetiyeye ihtiyacın yok ;) sonuçta bana zararı olmaz Allah ne verdiyse yeriz diye bende seve seve kabul ettim ;)
Kadıncağız Ramazanda yalnız kalıyor diye sanırım bunalıyor ;) kurstan kaçta çıkacaksın ona göre geleyim dedi bende 17:00de evde olurum dedim ama tabi cuma biraz erken çıkarım :D hem cuma listesi var hemde az dinlenirim o gelmeden ;) yemek sıkıntı değil nasılsa yapacağım bir çeşit yemek bir çorba birde salata ( KV pek fazla yemez zaten )

Ertesi günde erkenden kalkıp yola çıkarız ( yine tabi 09:30u bulur evden çıkmamız )
Hee Kv bizde olunca akşam girebilirmiyim bilmiyorum ama deneriz :D hani açıkçası çok dikkat ediyorum bize geldiğinde telefonu bile çok bızıklamamaya sonra alınganlığı tutup benden sıkıldı da oynuyor demesin ;)

Günaydın ...

Ugrayamiyorum işlerim yoğun.
Bu hafta böyle pek telaşlı geçiyor. .

Kolay gelsin canım sana ;) Ramazanda daha da yoğun oluyor insan ;)

selam kızlar:KK3:
ayy böyle yorgun uykusuz yazacak mecali olmayan birine dönüştüm bugün zombieden hallice:KK70:
ne dicektim ya hu unuttum neyse:KK64::KK70::KK70::KK70:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Bak bende merak ettim şimdi acaba ne diyecekti diye :D

Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

İftara Arkadaşa davetliydik daha yeni eve girdim :KK66: Gayet keyifli bir akşamdı ve çok şükür kaçamaksız geçirdim ( tatlı olarak yemeğin üzerine dondurma ikram etti ama ben yemedim :sampiyon: )
Bol bol sohbet edince bu saatte kaldık :KK48:

Büyük kızımda arkadaşlarıyla keyifli bir akşam geçirmiş ;) şükür ev geldiğimde tertemizdi baya bir dağınık bırakır diye düşünmüştüm ama beni yanılttı :KK70:

:KK200: Merhaba 8. takımcım,

502. ve 519. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-39#post-51593721

Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.

Ellerine ve emeğine sağlık Baharcığım :KK68:
İnşallah bir sonraki dönemde geçer not almayı başarırız ;)

İyi skşamlar kızlar kimseden ses cıkmıuo valla bugun baya yorgunum bende

Valla RAmazan hepimizi biraz uzak tuttu buradan yoğunluklardan ama inşallah cuma güzel sonuçlarla herkes bildirimini yapınca en azından onun mutluluğunu yaşarız ;)
Bayrama kadar herkeste bir durgunluk yoğunluk görünüyor :( neyse idare edeceğiz artık 2 hafta daha sonra nasılsa herkes yine sahalara döner tam gaz devam ederiz ;)

Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

İftara Arkadaşa davetliydik daha yeni eve girdim :KK66: Gayet keyifli bir akşamdı ve çok şükür kaçamaksız geçirdim ( tatlı olarak yemeğin üzerine dondurma ikram etti ama ben yemedim :sampiyon: )
Bol bol sohbet edince bu saatte kaldık :KK48:

Büyük kızımda arkadaşlarıyla keyifli bir akşam geçirmiş :KK66: şükür ev geldiğimde tertemizdi baya bir dağınık bırakır diye düşünmüştüm ama beni yanılttı :KK70:

Ellerine ve emeğine sağlık Baharcığım :KK68:
İnşallah bir sonraki dönemde geçer not almayı başarırız :KK66:

Valla RAmazan hepimizi biraz uzak tuttu buradan yoğunluklardan ama inşallah cuma güzel sonuçlarla herkes bildirimini yapınca en azından onun mutluluğunu yaşarız :KK66:
Bayrama kadar herkeste bir durgunluk yoğunluk görünüyor :KK43: neyse idare edeceğiz artık 2 hafta daha sonra nasılsa herkes yine sahalara döner tam gaz devam ederiz :KK66:

Buyuyor annesi ne güzel maşallah. Insallah benim oglumda akıllı uslu olur.

Back
X