Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Dün kahveyi de içmeye fırsat bulamadan yine sızmışım

valla sabah erken kalkmak çok güzel de akşamda erkenden uyuklamayı sevmedim

Ne o yaşlı gibi

gencim ben genççççççççççç
Bugün arkadaşımıza iftara davetliyiz

Yemek derdim olmayacak derken büyük kız ya ben gelmesem dedi ( arkadaşın evinde 2 tane kedi var ve benimki malum deli gibi korkar gerçi ev sahibi Büyük kızım ne zaman gelse kedileri odaya kapatıyor ama bizimkinin midesine sıkıntıdan kramplar giriyor

)
Madem öyle ben sana hazırlıyayım iftarlık menünü sende apartmandaki 2 arkadaşını iftara davet et hem tek başına yememiş olursun hemde arkadaşlarınla iki sohbet edersiniz rahat rahat dedim kabul etti
Tabi gelenler genç kızda olsa bugün gündüz bir üstten de olsa biraz temizlik yapmam şart ( Bir tanesinin Anası pek sever laf yapmayı

belli olmaz kızına sorar çaktırmadan ağzından laf alır

gerçi kızı saf hiç öyle işlerle meşgul olmaz ama sohbet ederken ağzından laf alır anası

) hem o bahaneyle evimde temiz kalır dağılmaz
Sukur yagdan gidiyor. Hatta baskalari kastan veriyor benim bu durumum iyi mi kötü mu dedim kotu olur mu hic tam istedigimiz gibi kilo veriyorsun dedi. Yaninda stajyer gibi bir diyetisyen var. Benimkinin calismadigi saatlerde o calisiyor o da onayladi. Hatta bir ara sana bahsettigim kisi bu dedi. 4 ayda 14 kg yag cok iyi falan dedi o stajyerde. Nasil mutlu oldum anlatamam...
Insallah sende gönlünce verirsin. Burdaki butun arkadaslarla beraber. Ramazan geleli benim tersim döndü. Evim o kadar daginikki anlatamam. Birde okul bir hafta erken kapaniyor ve idare notlari girisimizi bugin beste kapatacak. Bir suru sinava girmeyen ogrenci var. Yazili sozu proje davranis notu kitap sayisi karne gorusu... Bir kismini hallettim sukur insallah yarin yetistirebilirim. Bir tek ben kalmışim herkes girmis notlari.
Allah yardımcın olsun canım

inşallah halledersin çabucak

Kız benim yardım edebileceğim bir şey olsa sana bile yardım ederdim ne olacak
Bak ne güzel hatun peşinde ama verdiğin emeğin değerini biliyor

Kesinlikle insan çok çok mutlu oluyor kilolar gittikçe hele birde çevre fark edince dahada motive oluyor insan

Benim eşim de devamlı ufaldın sen dedikçe inan havalara uçuyorum

daha bir gaza geliyorum

Dün Annem bile dişçiye giderken dedi baya fark var diye hatta bir ara kızkardeşim evine uğrayıp gelecekken bizde yanlızken biraz daha rahattık resmen hatun dedi kardeşinde diyet yapıyor ama onun zaten kalçalar geniş ve nasıl birşeyse sırf üstten gidiyor onun dedi

dedim hatun sayemde diyete başladı

diyetisyene başlayacağımı duyunca diyete başladı aman Banu benden daha zayıf olurda beni geçerse korkusuna

Annem bile farkında ve kesinlikle fesatlığından yemiyor diyor

Özellikle Bayramı bu sene daha bir iple çekiyorum

Sülalenin çoğu beni bayadır görmedi birde kesinlikle bayramlık kendime güzel bir pantolon ve üst alacağım

Birde uzun senelerdir hiç topuklu ayakkabı giymiyordum şöyle rahat bir topuklu alıp bir güzel salınmak istiyorum

Az havamı atayım hak ettim dimi ama

gerçi daha şimdiden böyle oluyorum 40 kiloyu verdikten sonra artık ne olurum bilmem

havam batsın
Geçen Ayşeye de dedim daha 12 kg oldu vereli ama yürürken bile yaylana yaylana yürüyorum görende hatun 38 beden sanır

artık 40 kiloyu verince kesin kanatlanır uçarım diye