Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri inşallah tez zamanda hayırlı olarak bizlere nasip eder.....Aminnnnn
Dün gece kuzularım eve döndü şükür

Gerçi büyük sabah çıkmıştı ama küçük kuzum 2 gündür Annemlerdeydi

Çok eğlenmiş ama beni de bir okadar çok özlemiş

sarılışıp durduk

Büyük kuzum çok yorulmuş çünkü hem hizmet etmiş, hem bulaşıklara yardım etmiş hemde gitmişken çardağın bir duvarının kalan boyasını yapmış

Annem telefonda maşallah valla çok yoruldu çok yardımcı oldu kızın bana dedi

tabi gelen erkek kardeşimin baldızını da görünce benim kız öp başına koy pozisyonuna gelmiş
Baldızı benim kızımla yaşıt ama yaşına göre inanılmaz fazla makyaj yapıyor

Babam saat tutmuş tam 1 saat makyajı sürmüş ( tabi o arada kimse tualetede giremediği için daha çok süreye dikkat etmişler

)
Bahçeye gidileceğini bildiği halde altı uzun tül bir mini etek giymiş

normalde düğüne giyilen tarzda

Üzerine göbeği açık bir dantelli kolsuz giymiş ve tabiki bahçede de elinden telefon düşmemiş ve kümbet gibi oturmuş

Babam bir ara dönüp benim kıza yahu bu nasıl bir şey dakika durmadı telefonu demiş

kızım diyor Anne dedemi bir ara dürtükledim kızın çaktırmadan mesajını okumaya kalkıştı diye diyor
Tabi onlara göre normaldir belki ama benim ailem ne bizlerden nede kızımdan öyle bir şey görmediği için tuhaflarına gitmiş birde tabi yaşlı insanlar
İnşallah bugün de herkes bol bol eksiler görür

Hemen listemizide buraya taşıyıp düzenliyorum
Hoş geldin canım

Ben yatmışım sen yazmışsın

Biraz kendini bize tanıtırsan sevinirim

Bu arada bendeniz Banu

37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim

İstanbulda evhanımıyım

Takımın kaptanlığını üstlendim uzun süre önce ve inşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşıp mezunda olsak burada kilo verme yolunda elimizden geldiğince arkadaşlık yapacağız birbirimize
Kuralları okumuşsundur ama ben özet geçeyim ;
Yeni gelen arkadaşlar kısaca kendini takıma tanıtır

Günde en azından 4 - 5 mesaj beklentimiz var
Her gün mümkünse menülerimizi de paylaşıyoruz ki farkında olmadan bir yanlışlık varsa birbirimizi uyarabilelim

Her cuma bildirim günü

ki birazdan da sende görürsün

Yeni gelen üyeler kural gereği ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( tek esnetemediğimiz kural devamlılık açısından yönetim o konuda çok daha dikkatli çünkü bir heves gelenler 2 gün sonra kayıp olabiliyorlar )
Eğer bunları kabul ediyorum diyorsan bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim

Birde daha önce bir başka niklede olsa bu yarışmaya katıldın mı ? katıldıysanda o nikin adını yada en son ne zamanlar yarıştığını da bana yazman lazım canım

Ona göre not edeyim ki bugün ilk bildirimini yaparsan bayram sonrası hemen listeye dahil olursun istikrarla devam edersen
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Bİze Sibel soda madensuyu tarzı şeyleri kesinlikle tavsiye etmiyor

zayıflama sürecinde kesinlikle

korumada da ancak kırk yılda 1 oda ancak yarım şişe dedi

İçindeki bir madde vücudun yağ depolamasına sebep oluyormuş

Hatta bir hafta Ayşede bende birbirimizden habersiz madensuyu içmiştik ne o bağırsaklar yumuşasın hesabı

ikimizde o hafta yağdan almış görünüyorduk kilodan da sabit

acaba neden diyip dururken Sibel bize şunlar şunlar ancak sebep olur diyince ikimizde aynı hatayı yaptığımızı anladık ve tövbe o gündür ağzıma sürmem
Yaşıda ufak değil ama hala aynı şeylere devam ederse bence sen bir ortamda sohbet esnasında valla ben artık kimse için kendimi sinirlendirmiyorum

Hayatımda bana zarar veren herkesi ben en yüksek mercie havale ettim

kimseyle mahalle kadınları gibi tartışmaya bile girmem ama hakkımı helal etmiyorum oluyor bitiyor de

eminim seninki bilerek yapıyorsa zaten anında yüzünden belli olur

Ben KVye eskiden bir şey olunca bana atıyorum namazla ilgili laf sokuyorsa hemen diyordum haklısın namaz çok önemli ama Müslümanlık sadece Namazdan ibaret değil

Namaza kadar okadar çok şey var ki dikkat edilmesi gereken

Ne insanlar var namazını 5 vakit kılar ama her türlü haltı her, kul hakkına önem vermez, Emanete hıyanet eder hatta ve hatta kendi menfaatleri uğruna insan kullanıp birde hocalık taslar diye
Hatta bir keresinde KP bana sen Cehennemde yanacaksın bizim Cennet garanti demişti

Ne alaka dediğimde de biz 5 vakit abdestli geziyoruz hatta namazdan sonra abdesti bozulsada yatarken abdest alıp yatıyormuş

Hatta bana sen Gavur gibi yaşıyorsun demişti ( hiçte öyle aşırı bir yaşantımda yoktu halende yok )
Bende hiç kusura bakma Baba ama kimin Cennete kimin Cehenneme gideceğini Allah bilir sonuçta evet namaz önemli ama her kılınan namazında kesin kabul olduğunun garantisi yok

oldu bende o zaman 5 vakit abdest alayım ama her türlü naneyi yiyeyim yok öyle bir uyanıklık dedim

Hem boşver madem senin Cennet garanti hiç kafanı yorma sen nasılsa kendini kurtarmışsın ben gavurum ya bırak oda benim derdim olsun demiştim
Hatta o anki sinirle içimden Allahım ya bu Cennete girecekse ben girmesemde olur demiştim

tövbe ya Rabbim tövbe

5 sene oldu öleli ve inan şimdi bazen o lafları aklıma gelince kendi kendime ne durumda acaba diye düşünüyorum

aslında okadar çok şeyler varki ama ben Rabbime havale ettim

hee benim babam diyor ben asla hakkımı helal etmedim etmemde diye

maddi manevi zararları oldu hadi parayı boşver ama sana yapılanlardan dolayı bile hakkımı helal etmem diyor şu anda KVn istediği kadar sana iyi davransın geçmişte en güzel günlerinde seni ağlattılar diyor

Bende diyorum aman Babacığım salla gitsin

onlar geçmişte kaldı ve herkes yaptıklarınında yapmadıklarının da hesabını çekecek

buna tabiki bende dahilim
Yani diyeceğim o ki her sülalede denyo var

sen gerekeni söyle sonra kenara çekil

baktın hala yapıyor Allaha inancı olan bir insansın, namazınıda Allah kabul etsin kiliyorsun ama bu yaptığın benim hakkıma tecavüz ve bir daha olursa asla hakkımı helal etmem de

bak ondan sonra yapabiliyormu