• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rabbim senin yardımcın olsun görümcene de akıl fikir versin ne diyelim ....Aminnnn
Takmamaya çalış diyeceğim ama cidden insan uyuz oluyor :KK66:
Benim küçük görümcede bir ara yeni evliyken öyleydi :KK43: ben almanyaya Ailemin yanına gittiğimde yedek anahtarla evime girip kıyafetlerimden tut makyaj malzemelerime hatta en son epilasyon aletimi bile almıştı :KK43: ben gelince ara ara helak olmuştum ve 1 hafta sonunda aa onlar bende demişti ki daha ilk günden sormuştum kız biryere mı koydum gördünmü diye :KK43: Benden izinsiz niye aldın dediğimde de abim izin verdi demişti bende kusura bakma ama Abin onların hiç birini bana almadı hepsini ben kendim bekarken kazandığım parayla aldım üstelik abinde almış olsa bana ait olan birşeyi bana sormadan alınması hiç hoşuma gitmedi dedim :KK66:
Baya bozuldu hatta aldıklarını anında verip kesinlikle bir daha iğne bile almam senden diye triplere girdi :KK70: benimde çok umurumdaydı :KK70:
Epilasyon aletini tabi o günden sonra kesinlikle kullanmadım :KK43: ben sadece bacaklarıma kullanırken o her yerine sürmüş :KK43: sonradan kızkardeşime vermiş annem oda bir güzel kolonyayla sildim kullanırım dedi ama ben kesinlikle istemedim onu bir daha :KK43: hani af edersin kıçımdan donumu alırdı kesin ses etmeseydim :KK70:
Seninki laftan anlamış insan olduğunun bir belirtisi ya bizimki

Eşime konuş diyorum yapmasin diyorum ben konuşmaktan yoruldum kendini tuketme ailede herkes onun nasıl bir insan olduğunu biliyor dedi

Boşver diyo napalım kesip atamayiz diyo ama yinede senin için bir kez daha konuşacağım dedi anlamaz yinede dedi

43yasinda bir konuşsa nasıl vaazlar verir şu günah bu günah diye namazını kılar düşünüyorum bunları bilen bi insan böyle nasıl davranır yalan konuşur diye

Su perisi86 Su perisi86 canım işin zor Allah yardımcın olsun bence eşin konuşsun sen konuştukça sana inadına yapar ama eşin konulursa belki ondan çekinir bir daha yapmaz aslında en iyisi mesafeli olmak benim dayımın gelini var maşallah çok güzel mesafe koydu dayımlarla arasına hiç gelip gitmiyo dayımlar gidince de annesi gi de çağırıyor o yüzden yengemlerde artık gitmek istemiyorlar oturup doğru düzgün konuşmuyor yazık yengem çok üzülüyor bu duruma ama ne yapsınoğlu için sesini çıkarmıyor

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri inşallah tez zamanda hayırlı olarak bizlere nasip eder.....Aminnnnn

Dün gece kuzularım eve döndü şükür :KK68:
Gerçi büyük sabah çıkmıştı ama küçük kuzum 2 gündür Annemlerdeydi :KK48:
Çok eğlenmiş ama beni de bir okadar çok özlemiş :anne: sarılışıp durduk :KK48:
Büyük kuzum çok yorulmuş çünkü hem hizmet etmiş, hem bulaşıklara yardım etmiş hemde gitmişken çardağın bir duvarının kalan boyasını yapmış :KK68::KK68: Annem telefonda maşallah valla çok yoruldu çok yardımcı oldu kızın bana dedi ;) tabi gelen erkek kardeşimin baldızını da görünce benim kız öp başına koy pozisyonuna gelmiş :D

Baldızı benim kızımla yaşıt ama yaşına göre inanılmaz fazla makyaj yapıyor :KK53: Babam saat tutmuş tam 1 saat makyajı sürmüş ( tabi o arada kimse tualetede giremediği için daha çok süreye dikkat etmişler :D )
Bahçeye gidileceğini bildiği halde altı uzun tül bir mini etek giymiş :D normalde düğüne giyilen tarzda :D
Üzerine göbeği açık bir dantelli kolsuz giymiş ve tabiki bahçede de elinden telefon düşmemiş ve kümbet gibi oturmuş :D
Babam bir ara dönüp benim kıza yahu bu nasıl bir şey dakika durmadı telefonu demiş :D kızım diyor Anne dedemi bir ara dürtükledim kızın çaktırmadan mesajını okumaya kalkıştı diye diyor :D

Tabi onlara göre normaldir belki ama benim ailem ne bizlerden nede kızımdan öyle bir şey görmediği için tuhaflarına gitmiş birde tabi yaşlı insanlar :KK48:

İnşallah bugün de herkes bol bol eksiler görür ;)
Hemen listemizide buraya taşıyıp düzenliyorum ;)

Hoş geldin canım ;)
Ben yatmışım sen yazmışsın ;)
Biraz kendini bize tanıtırsan sevinirim ;)
Bu arada bendeniz Banu ;) 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ;) İstanbulda evhanımıyım ;)
Takımın kaptanlığını üstlendim uzun süre önce ve inşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşıp mezunda olsak burada kilo verme yolunda elimizden geldiğince arkadaşlık yapacağız birbirimize ;)

Kuralları okumuşsundur ama ben özet geçeyim ;

Yeni gelen arkadaşlar kısaca kendini takıma tanıtır ;)
Günde en azından 4 - 5 mesaj beklentimiz var
Her gün mümkünse menülerimizi de paylaşıyoruz ki farkında olmadan bir yanlışlık varsa birbirimizi uyarabilelim ;)
Her cuma bildirim günü ;) ki birazdan da sende görürsün ;)
Yeni gelen üyeler kural gereği ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( tek esnetemediğimiz kural devamlılık açısından yönetim o konuda çok daha dikkatli çünkü bir heves gelenler 2 gün sonra kayıp olabiliyorlar )

Eğer bunları kabul ediyorum diyorsan bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim ;) Birde daha önce bir başka niklede olsa bu yarışmaya katıldın mı ? katıldıysanda o nikin adını yada en son ne zamanlar yarıştığını da bana yazman lazım canım ;)
Ona göre not edeyim ki bugün ilk bildirimini yaparsan bayram sonrası hemen listeye dahil olursun istikrarla devam edersen ;)

İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz ;)

Aslında bira dememek lazımda adı öyle ya neyse dukan suyu diyelim içinde yeşilçay soda ve limon var tadı biraz tuhaf ben içerken zorlandım yarında yapıcam bakalım

Bİze Sibel soda madensuyu tarzı şeyleri kesinlikle tavsiye etmiyor ;) zayıflama sürecinde kesinlikle :( korumada da ancak kırk yılda 1 oda ancak yarım şişe dedi ;) İçindeki bir madde vücudun yağ depolamasına sebep oluyormuş ;)
Hatta bir hafta Ayşede bende birbirimizden habersiz madensuyu içmiştik ne o bağırsaklar yumuşasın hesabı :D ikimizde o hafta yağdan almış görünüyorduk kilodan da sabit :rolleyes: acaba neden diyip dururken Sibel bize şunlar şunlar ancak sebep olur diyince ikimizde aynı hatayı yaptığımızı anladık ve tövbe o gündür ağzıma sürmem :21:

Seninki laftan anlamış insan olduğunun bir belirtisi ya bizimki

Eşime konuş diyorum yapmasin diyorum ben konuşmaktan yoruldum kendini tuketme ailede herkes onun nasıl bir insan olduğunu biliyor dedi

Boşver diyo napalım kesip atamayiz diyo ama yinede senin için bir kez daha konuşacağım dedi anlamaz yinede dedi

43yasinda bir konuşsa nasıl vaazlar verir şu günah bu günah diye namazını kılar düşünüyorum bunları bilen bi insan böyle nasıl davranır yalan konuşur diye

Yaşıda ufak değil ama hala aynı şeylere devam ederse bence sen bir ortamda sohbet esnasında valla ben artık kimse için kendimi sinirlendirmiyorum ;) Hayatımda bana zarar veren herkesi ben en yüksek mercie havale ettim ;) kimseyle mahalle kadınları gibi tartışmaya bile girmem ama hakkımı helal etmiyorum oluyor bitiyor de :KK48: eminim seninki bilerek yapıyorsa zaten anında yüzünden belli olur ;)
Ben KVye eskiden bir şey olunca bana atıyorum namazla ilgili laf sokuyorsa hemen diyordum haklısın namaz çok önemli ama Müslümanlık sadece Namazdan ibaret değil ;) Namaza kadar okadar çok şey var ki dikkat edilmesi gereken :KK53: Ne insanlar var namazını 5 vakit kılar ama her türlü haltı her, kul hakkına önem vermez, Emanete hıyanet eder hatta ve hatta kendi menfaatleri uğruna insan kullanıp birde hocalık taslar diye :D :D :D

Hatta bir keresinde KP bana sen Cehennemde yanacaksın bizim Cennet garanti demişti o_O Ne alaka dediğimde de biz 5 vakit abdestli geziyoruz hatta namazdan sonra abdesti bozulsada yatarken abdest alıp yatıyormuş :KK53: Hatta bana sen Gavur gibi yaşıyorsun demişti ( hiçte öyle aşırı bir yaşantımda yoktu halende yok )
Bende hiç kusura bakma Baba ama kimin Cennete kimin Cehenneme gideceğini Allah bilir sonuçta evet namaz önemli ama her kılınan namazında kesin kabul olduğunun garantisi yok ;) oldu bende o zaman 5 vakit abdest alayım ama her türlü naneyi yiyeyim yok öyle bir uyanıklık dedim :D :D :D
Hem boşver madem senin Cennet garanti hiç kafanı yorma sen nasılsa kendini kurtarmışsın ben gavurum ya bırak oda benim derdim olsun demiştim :D :D :D

Hatta o anki sinirle içimden Allahım ya bu Cennete girecekse ben girmesemde olur demiştim :D :D :D tövbe ya Rabbim tövbe :confused::confused::confused:
5 sene oldu öleli ve inan şimdi bazen o lafları aklıma gelince kendi kendime ne durumda acaba diye düşünüyorum ;) aslında okadar çok şeyler varki ama ben Rabbime havale ettim ;) hee benim babam diyor ben asla hakkımı helal etmedim etmemde diye ;) maddi manevi zararları oldu hadi parayı boşver ama sana yapılanlardan dolayı bile hakkımı helal etmem diyor şu anda KVn istediği kadar sana iyi davransın geçmişte en güzel günlerinde seni ağlattılar diyor ;) Bende diyorum aman Babacığım salla gitsin ;) onlar geçmişte kaldı ve herkes yaptıklarınında yapmadıklarının da hesabını çekecek ;) buna tabiki bende dahilim ;)

Yani diyeceğim o ki her sülalede denyo var :D sen gerekeni söyle sonra kenara çekil ;) baktın hala yapıyor Allaha inancı olan bir insansın, namazınıda Allah kabul etsin kiliyorsun ama bu yaptığın benim hakkıma tecavüz ve bir daha olursa asla hakkımı helal etmem de ;) bak ondan sonra yapabiliyormu ;)

*** 8. Takım 532. Etap ***

Oynakbasi34 ( 96 / / / % )

Yena ( 82,3 / / / % )
saimeberen ( 55,3 / / / % )
Zehra_eymen ( 83,5 / / / % )
doga3 ( 99 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Listemiz bu şekilde bu hafta ;) inşallah herkes eksilerle gelir ;)
Bende sabah tartıldım ve şükür eksik çıktım geçen haftaya göre ama bakalım sibelde ne çıkacağım ona göre bildirim daha net olur ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri inşallah tez zamanda hayırlı olarak bizlere nasip eder.....Aminnnnn

Dün gece kuzularım eve döndü şükür :KK68:
Gerçi büyük sabah çıkmıştı ama küçük kuzum 2 gündür Annemlerdeydi :KK48:
Çok eğlenmiş ama beni de bir okadar çok özlemiş :anne: sarılışıp durduk :KK48:
Büyük kuzum çok yorulmuş çünkü hem hizmet etmiş, hem bulaşıklara yardım etmiş hemde gitmişken çardağın bir duvarının kalan boyasını yapmış :KK68::KK68: Annem telefonda maşallah valla çok yoruldu çok yardımcı oldu kızın bana dedi :KK66: tabi gelen erkek kardeşimin baldızını da görünce benim kız öp başına koy pozisyonuna gelmiş :KK70:

Baldızı benim kızımla yaşıt ama yaşına göre inanılmaz fazla makyaj yapıyor :KK53: Babam saat tutmuş tam 1 saat makyajı sürmüş ( tabi o arada kimse tualetede giremediği için daha çok süreye dikkat etmişler :KK70: )
Bahçeye gidileceğini bildiği halde altı uzun tül bir mini etek giymiş :KK70: normalde düğüne giyilen tarzda :KK70:
Üzerine göbeği açık bir dantelli kolsuz giymiş ve tabiki bahçede de elinden telefon düşmemiş ve kümbet gibi oturmuş :KK70:
Babam bir ara dönüp benim kıza yahu bu nasıl bir şey dakika durmadı telefonu demiş :KK70: kızım diyor Anne dedemi bir ara dürtükledim kızın çaktırmadan mesajını okumaya kalkıştı diye diyor :KK70:

Tabi onlara göre normaldir belki ama benim ailem ne bizlerden nede kızımdan öyle bir şey görmediği için tuhaflarına gitmiş birde tabi yaşlı insanlar :KK48:

İnşallah bugün de herkes bol bol eksiler görür :KK66:
Hemen listemizide buraya taşıyıp düzenliyorum :KK66:

Hoş geldin canım :KK66:
Ben yatmışım sen yazmışsın :KK66:
Biraz kendini bize tanıtırsan sevinirim :KK66:
Bu arada bendeniz Banu :KK66: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim :KK66: İstanbulda evhanımıyım :KK66:
Takımın kaptanlığını üstlendim uzun süre önce ve inşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşıp mezunda olsak burada kilo verme yolunda elimizden geldiğince arkadaşlık yapacağız birbirimize :KK66:

Kuralları okumuşsundur ama ben özet geçeyim ;

Yeni gelen arkadaşlar kısaca kendini takıma tanıtır :KK66:
Günde en azından 4 - 5 mesaj beklentimiz var
Her gün mümkünse menülerimizi de paylaşıyoruz ki farkında olmadan bir yanlışlık varsa birbirimizi uyarabilelim :KK66:
Her cuma bildirim günü :KK66: ki birazdan da sende görürsün :KK66:
Yeni gelen üyeler kural gereği ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( tek esnetemediğimiz kural devamlılık açısından yönetim o konuda çok daha dikkatli çünkü bir heves gelenler 2 gün sonra kayıp olabiliyorlar )

Eğer bunları kabul ediyorum diyorsan bana başlangıç kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim :KK66: Birde daha önce bir başka niklede olsa bu yarışmaya katıldın mı ? katıldıysanda o nikin adını yada en son ne zamanlar yarıştığını da bana yazman lazım canım :KK66:
Ona göre not edeyim ki bugün ilk bildirimini yaparsan bayram sonrası hemen listeye dahil olursun istikrarla devam edersen :KK66:

İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz :KK66:

Bİze Sibel soda madensuyu tarzı şeyleri kesinlikle tavsiye etmiyor :KK66: zayıflama sürecinde kesinlikle :KK43: korumada da ancak kırk yılda 1 oda ancak yarım şişe dedi :KK66: İçindeki bir madde vücudun yağ depolamasına sebep oluyormuş :KK66:
Hatta bir hafta Ayşede bende birbirimizden habersiz madensuyu içmiştik ne o bağırsaklar yumuşasın hesabı :KK70: ikimizde o hafta yağdan almış görünüyorduk kilodan da sabit :rolleyes: acaba neden diyip dururken Sibel bize şunlar şunlar ancak sebep olur diyince ikimizde aynı hatayı yaptığımızı anladık ve tövbe o gündür ağzıma sürmem :21:

Yaşıda ufak değil ama hala aynı şeylere devam ederse bence sen bir ortamda sohbet esnasında valla ben artık kimse için kendimi sinirlendirmiyorum :KK66: Hayatımda bana zarar veren herkesi ben en yüksek mercie havale ettim :KK66: kimseyle mahalle kadınları gibi tartışmaya bile girmem ama hakkımı helal etmiyorum oluyor bitiyor de :KK48: eminim seninki bilerek yapıyorsa zaten anında yüzünden belli olur :KK66:
Ben KVye eskiden bir şey olunca bana atıyorum namazla ilgili laf sokuyorsa hemen diyordum haklısın namaz çok önemli ama Müslümanlık sadece Namazdan ibaret değil :KK66: Namaza kadar okadar çok şey var ki dikkat edilmesi gereken :KK53: Ne insanlar var namazını 5 vakit kılar ama her türlü haltı her, kul hakkına önem vermez, Emanete hıyanet eder hatta ve hatta kendi menfaatleri uğruna insan kullanıp birde hocalık taslar diye :KK70: :KK70: :KK70:

Hatta bir keresinde KP bana sen Cehennemde yanacaksın bizim Cennet garanti demişti o_O Ne alaka dediğimde de biz 5 vakit abdestli geziyoruz hatta namazdan sonra abdesti bozulsada yatarken abdest alıp yatıyormuş :KK53: Hatta bana sen Gavur gibi yaşıyorsun demişti ( hiçte öyle aşırı bir yaşantımda yoktu halende yok )
Bende hiç kusura bakma Baba ama kimin Cennete kimin Cehenneme gideceğini Allah bilir sonuçta evet namaz önemli ama her kılınan namazında kesin kabul olduğunun garantisi yok :KK66: oldu bende o zaman 5 vakit abdest alayım ama her türlü naneyi yiyeyim yok öyle bir uyanıklık dedim :KK70: :KK70: :KK70:
Hem boşver madem senin Cennet garanti hiç kafanı yorma sen nasılsa kendini kurtarmışsın ben gavurum ya bırak oda benim derdim olsun demiştim :KK70: :KK70: :KK70:

Hatta o anki sinirle içimden Allahım ya bu Cennete girecekse ben girmesemde olur demiştim :KK70: :KK70: :KK70: tövbe ya Rabbim tövbe :confused::confused::confused:
5 sene oldu öleli ve inan şimdi bazen o lafları aklıma gelince kendi kendime ne durumda acaba diye düşünüyorum :KK66: aslında okadar çok şeyler varki ama ben Rabbime havale ettim :KK66: hee benim babam diyor ben asla hakkımı helal etmedim etmemde diye :KK66: maddi manevi zararları oldu hadi parayı boşver ama sana yapılanlardan dolayı bile hakkımı helal etmem diyor şu anda KVn istediği kadar sana iyi davransın geçmişte en güzel günlerinde seni ağlattılar diyor :KK66: Bende diyorum aman Babacığım salla gitsin :KK66: onlar geçmişte kaldı ve herkes yaptıklarınında yapmadıklarının da hesabını çekecek :KK66: buna tabiki bende dahilim :KK66:

Yani diyeceğim o ki her sülalede denyo var :KK70: sen gerekeni söyle sonra kenara çekil :KK66: baktın hala yapıyor Allaha inancı olan bir insansın, namazınıda Allah kabul etsin kiliyorsun ama bu yaptığın benim hakkıma tecavüz ve bir daha olursa asla hakkımı helal etmem de :KK66: bak ondan sonra yapabiliyormu :KK66:
Kaptanım 5 gün deneyeceğim bakalım ptesi ayrıntılı kilo ölçümü yapıcaklar baktım olmuyo yapmayı bırakırım

Kızlar Günaydın bol eksili bir gün olur inşallah

Günaydın canım

Yazdıklarını okudum çok gıcık bir durum hakikaten...
Sen küçüksün diye herseyi yapma ve senin de bunu hoş görmek zorunlulugun varmış gibi düşünüyor bazı tipler maalesef...

Sürekli bir arada olmanız büyük handikap..
Bu durum da kendini fazla uzmemeye calisicaksin hasta gözüyle bakicaksin işin diğer iyi tarafı herkesin seninle aynı fikir de olmasi eşin de dahil..o çok önemli yalnız değilsin. . Kimi eşler bilirim ne olursa olsun ailesini tutuyor savunuyor. .
Sen eliinden geldiğince kirici olmadan bu konu da kararlı ve mesafeli olmaya çalış. .
Inşallah düzelir yahut anlar..

Su perisi86 Su perisi86 canım işin zor Allah yardımcın olsun bence eşin konuşsun sen konuştukça sana inadına yapar ama eşin konulursa belki ondan çekinir bir daha yapmaz aslında en iyisi mesafeli olmak benim dayımın gelini var maşallah çok güzel mesafe koydu dayımlarla arasına hiç gelip gitmiyo dayımlar gidince de annesi gi de çağırıyor o yüzden yengemlerde artık gitmek istemiyorlar oturup doğru düzgün konuşmuyor yazık yengem çok üzülüyor bu duruma ama ne yapsınoğlu için sesini çıkarmıyor

Çok kötü bir durum.. evlatlarını göremiyorlar..
Ne gereği var ki ölümlu dünyada böyle olmaya.. iyilik güzellik varken...
Bu durum da bana yanlis geliyor misal..
Bi ortası olmalı. . Hepimizin çocukları var
. Allah iyilerle karsilastirsin ..:dua:

Yena ( 82,3 / / / % )
Zehra_eymen ( 83,5 / 82,5 / 1 / 1,20 % )
doga3 ( 99 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Günaydın arkadaşlar ilk kilo bildirimi benden olsun 82,4 yuppiii sonunda tam bir kilo verebildim çok mutluyum:halay:

Süpersin canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ha gayret 7li rakamlara çok az aldı ;)
Listeye süper bir başlangıç yaptın inşallah bizlerde harika rakamlarla destek oluruz da takımca güzel bir derece alırız ;) benim eksi var tabi de bakalım önce bir sibel tartısında ne çıkacak :D

Yena ( 82,3 / 81.4/ 0,9/ 1,105% )
doga3 ( 99 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Yena ( 82,3 / / / % )
doga3 ( 99 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Süpersin canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ha gayret 7li rakamlara çok az aldı :KK66:
Listeye süper bir başlangıç yaptın inşallah bizlerde harika rakamlarla destek oluruz da takımca güzel bir derece alırız :KK66: benim eksi var tabi de bakalım önce bir sibel tartısında ne çıkacak :KK70:
Kaptanım 82,4 kilom sen 100 gr fazla eklemişsin

Merhabalar ben 24 yaşındayım istanbulda üniversite öğrencisiyim :) daha önceden geçen yıl aynı nickle hesabıml katılmıştım okul yüzünden ara verdim üç ay sonunda çok pişman oldum tabi sonra ☹️boyum 1,65 kilo 68.7 şuan

Hoşgeldin aramıza. .

Daha önce takım da yarismismiydin. ?

erciyes111 erciyes111 hoşgeldin canım kendini tanitabilirsin
herkese merhaba 29 yaşındayım öğretmenim 22 aylık bir oğlum var sivasta yaşıyorum doğumdan sonra başladı kilo sorunum aslında çok kilo almamıştım hamilelikte 10 alıp 9unu 3 ay içinde vermiştim ama sonrası gitmedi bir türlü zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım 69 kiloyla bebeğim 6 aylıkken diyetisyene gittim 3 ayda 9 kilo vermiştim ama sonra diyeti bıraktım veee giden kilolar 1 yıl içinde geri geldi bu sene mayıs ayında yine diyetisyene gittim ama bu sefer daha zor oluyor kilo vermem yaz tatili memlekete gitmeler derken diyet yine bozuldu neyseki evime geldim ve tekrardan başladım sağlıklı beslenmeme ve bu sabah burayı gördüm birilerinden destek almak çok iyi olacak diye düşünüyorum

Back
X