• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese merhaba 29 yaşındayım öğretmenim 22 aylık bir oğlum var sivasta yaşıyorum doğumdan sonra başladı kilo sorunum aslında çok kilo almamıştım hamilelikte 10 alıp 9unu 3 ay içinde vermiştim ama sonrası gitmedi bir türlü zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım 69 kiloyla bebeğim 6 aylıkken diyetisyene gittim 3 ayda 9 kilo vermiştim ama sonra diyeti bıraktım veee giden kilolar 1 yıl içinde geri geldi bu sene mayıs ayında yine diyetisyene gittim ama bu sefer daha zor oluyor kilo vermem yaz tatili memlekete gitmeler derken diyet yine bozuldu neyseki evime geldim ve tekrardan başladım sağlıklı beslenmeme ve bu sabah burayı gördüm birilerinden destek almak çok iyi olacak diye düşünüyorum

Hoşgeldin aramıza. .
Allah bağışlasin bebeğini ..
Umarım sağlıkla hedefledigimiz kilolara geliriz hepimiz. .

Kaptanımız oynakbasi34 oynakbasi34 geldiğin de gerekli bilgiyi verir..

herkese iyi günler yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende kilo bildiriminde bulunuyum hazırmısınız veeee kilom 55 sonunda artık koruma zamanı tekrar eski günlere dönmemek daha zor sanki nereye gitsem senin zayıflamaya ihtiyacın yok ye diye ısrar ediyolar ama bana ters etki yapıyom inatım birazcık onlar ısrar ettikçe ben sinir oluyorum yiyceksem onuda yemiyorum şükür

Şuan 68,7 kiloyum geçen sene 66.8 ile kapamışım baktım ilk hedefim 65 olmak sonra ise 60 :) biraz nasıl bu kiloya geldiğimi anlatayım ygs/lys stresiyşe bir yıl içinde 57 den 64 e sonraki yıl da 73 e kadar çıktım ve insanlar bebk kilolarımı verirken ben sınav kilolarından kurtulamadım hala kaç yıl oldu :( 16 kg aldım yani toplamda . Şuan ki planım ise ölçülü yiyip güzel spor yapmak

Siz neler yapıyorsunuz spor olarak ben genelde leslie ile yürüyüp üstüne 10-15 dk lık karın egzersizleri yapıyorum Tiffanny ile
Hoşgeldin aramıza ben spor salonuna gidiyorum birgün plates birgün zumaba birde eliptik ve yürüş yapıyorum baya incelme oldu bakalım kilolarda giderse süper olacak spor olmadan kilo gitmiyor

Canım spor salonu olunca insan kendini mecbur hissediyor bide bizim burdakinde rekabet ortamı da var küçük yer ya herkes birbirini tanıyor ve takip ediyor kadın işte her yerde kadın :süslü:
ben malesef spor salonu yapamıyorum hem maddi olarak hem de akşam gittiğim için eve dönüşüm zor oluyo yakınlarda salon yok .. youtube sağolsun işimi görüyorum :)

Back
X