• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende aklımdayken menümü paylaşayım;

Uyanınca ( Bol bol su )

Kahvaltı; 08:00de
1/2 dilim organik tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 adet salatalık
2 - 3 tane domates
1 fincan yaseminli yeşil çay

ara; 11:00de
1 adet nektarin
1 fincan mısırpüsküllü çay

Öğlen; 14:00de
dışardaydık ve tabi koşturmacadan acıkmamıştım ama kuzu dondurma diyince bende yedim ;) tabi öğle yemeğinden feragat ettim o an dengelemek adına ( haftada 1 kere dondurma hakkımı kullandım yani )

ara; 17:00de
2 adet gün kurusu
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay

akşam; 17:45de
2 kepçe erişteli yoğurt çorbası
2 - 3 çatal menemen

ara; 19:00da
1 adet hurma
1 fincan sıcak su

Şimdide son çok canım çekti diye Nescafe içiyorum ;)
Öğleni boş geçmeseydim iyidi ama cidden hiç acıkmamıştım ;)
Gün içinde de 3 litre su ;)

Kızlar yine çok duygulandırdı beni bu küçük cimcimem :KK61::KK61::KK61::KK61:

Kuzum 2 senedir benden paten istiyordu bende çok ufak diye erteleyip duruyordum o zamandan beri :KK53:
Düşüp bir yerine bir şey olmasından korktuğum için :KK66:
En sonunda bir ay önce arkadaşlarıyla parkta oynamak için buluştuğunda onların patenlerine çok imrenerek baktığında bende dayanamayıp söz doğum gününde alacağım sanada dedim :KK66:

Tabi kuzu inanılmaz sevindi bütün gün benimde patenlerim olacak diye evin içinde dolanıp durdu :KK48: Önüne gelene anlattı hatta :KK48: Sonrada oturdu A4 kağıda bir geri sayım tablosu hazırladı kendi elleriyle :KK66: hatta doğum gününe deng gelen kareye de SÜPRİZ yazdı kırmızı kalemle :KK68: O günden beri her gün onu işaretleyip duruyordu gün geçtikçe hatta salonun duvarına para bandıyla yapıştırmıştı :KK66:

Kuzum özel bir günde doğdu :KK68: 30 Ağustos :KK68:ve şurada kaldı doğum gününe 4 gün :KK66:

Eşimde Annesinin hamileyken kullandığı ilaç yüzünden diş sorunu vardı ve biz evleneceğimize yakın dişlerini yaptırmıştı ( yarım damak yapmışlar önlerde dişler çok kötü durumdaydı diye )
Bu gece aksilik olacak ya damakla ilgili bir sıkıntı yaşadı ve bir baktı bir yeri kırılmış ( tabi oda tutan demirmiş sanırım )
Eşim çocuklar onu öyle görmesin diye direk banyoya kapattı kendini ve o damakla boğuştu hani bir şekilde kendi mekanızmayı tutacak hale getirebilirmi diye o_O

Kuzuya tek kelime etmedik sadece eşim baya uğraştıktan sonra geçici bir çözüm bulmuş banyodan çıkınca ya aşkım bu böyle olmayacak bir ara ayarlayabilirsem implant yaptırmam lazım dedi ( tabi oda çok pahalı ama Allah büyük bakacağız bir çaresine artık )

Aradan biraz vakit geçti kuzum yanıma gelip ya ben vazgeçtim paten istemiyorum dedi ( gerçi doğum gününde Anannesinin vereceği harçlıkla alacaktık ) :KK57: eşimde bende şaşırdık hemen dönüp ona baktık ve neden dedik :KK66:
Kuzum demez mi Doğum günümde birde Bayramda toplayacağım paralarla Babamı dişçiye götürüp dişlerini yaptıracağım :KK66: Benim ailem mutlu ve yanımda olsun ben başka hiç bir şey istemem diye :KK61::KK61::KK61::KK61:

Ay benim sinirler bir boşaldı anlatamam :KK61:Günlerdir sabırsızlıkla o günü bekleyen gün sayan kuşum kendi kendine bunu akıl etti ve o çok istediği patenlerden bir anda vazgeçti diye bir an kendimi çok kötü hissettim :oops:
Anne neden ağlıyorsun ben babamın dişlerini yaptıracağım işte üzülme deyince de yok kuşum ben mutluluktan ağlıyorum şükür Rabbim senin gibi yüreği güzel bir evlat bana nasip etti diye şükrediyorum dedim :KK68:
Sarıldı bana sıkı sıkı ve sen merak etme Anneciğim ben hallederim sizi çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum dedi :KK66: Mutluluktan da olsa ağlama tamam mı dedi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Daha 7 yaşında ( daha doğrusu 7 yaşına girecek ) ve normalde çoğunluk yoktan anlamazken bizimkisi kendi teklif ediyor :KK66: Eşimde sıkı sıkı sarılıp onu öptü ve sen hiç beni kafana takma ben dişlerimi yaptırırım senin mutluluğun bizim için daha önemli teklif etmen bile yeterli dedi :KK66:

Tabiki o patenler kuşuma alınacak Allahın izniyle ama okadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşmak istedim :KK66:
Banu abla benim bile gözlerim doldu Rabbim uzun ömür versin prensese ne kadar uzulmus ki bunu düşünmüş yavrum benim yerimede sıkı sıkı sarıl ona öp annesi

Çocuklar herseyden çok etkilenir biz anlamazlar sanıp konuşuruz herseyi yanlarında

Annemle babam ben oyuncaklarimla oynarken şimdiki oturdukları evi kaba inşaat almışlardı kirada oturuyorduk

Annem babam bu sene çok zorlanacacagiz borç çok şuraya şu kadar para verilecek fln diye konuşuyorlardi

Ben başladım ağlamaya anne biz acmi kalacağız yemegimiz olmuyacakmi diye
Annem babam nasıl Üzgün yok yavrum öyle olurmu fln deyip sarildilar bana hiç unutmam hâlâ

O günden sonra para konusu bizim yanımızda hiç konuşmadılar

Banu abla benim bile gözlerim doldu Rabbim uzun ömür versin prensese ne kadar uzulmus ki bunu düşünmüş yavrum benim yerimede sıkı sıkı sarıl ona öp annesi

Çocuklar herseyden çok etkilenir biz anlamazlar sanıp konuşuruz herseyi yanlarında

Annemle babam ben oyuncaklarimla oynarken şimdiki oturdukları evi kaba inşaat almışlardı kirada oturuyorduk

Annem babam bu sene çok zorlanacacagiz borç çok şuraya şu kadar para verilecek fln diye konuşuyorlardi

Ben başladım ağlamaya anne biz acmi kalacağız yemegimiz olmuyacakmi diye
Annem babam nasıl Üzgün yok yavrum öyle olurmu fln deyip sarildilar bana hiç unutmam hâlâ

O günden sonra para konusu bizim yanımızda hiç konuşmadılar

Kesinlikle çocuklar çok etkileniyorlar ama benim küçük kuzunun 6.hissi çok kuvvetli ;) inan sadece bana bakınca bile bir sıkıntım varmı yokmu anlıyor istediğim kadar sırıtayım hatta bazen uyanınca bile dur sana bir sarılıp enerji vereyim der ;)

Doğduğundan beri gören herkes evet ablasıda çok akıllı ama bunda çok başka bir enerji var diyip durur :KK48: ki ablası bile kabul ediyor Buse Cerenin çok daha farklı bir sinerjisi var diye ;)
Büyükte ufakken yanında konuştuğumuzda etkilenir hemen bayramlık harçlıklarını çıkarıp verirdi :KK48: sonra bayram gezmesine gittiğimizde yine oyuncakçı görünce ufak bir şey alabilirmiyim dediğinde girerdik ama çıkışımız daha masraflı olurdu :D atıyorum 50 lira verdiyse babasına al babacığım bunu bankaya yatır derdi ama gidip 70 liralık oyuncak beğenirdi :D :D :D tabi kırmazdık alırdık sonuçta akıl etmesi yeterli ;)
Bu cimcime kesinlikle istemiyor aksine babası bozukluklarını ona verir bazı akşamları onları bile biriktirir tam bir ödeme olacağı sırada hisseder ( kesinlikle tek kelimesi geçmesede ) çıkarıp babasına verir bunları bütünlet Cavit amcamda ( bizim bakkal ) sana lazım olur dursun sende der :D eşimle birbirimize bakıp şaşırırız çünkü hiç muhabbeti geçmemiştir ;)

Rabbim hiç bir evlada öyle sıkıntıları yüklenmek kendini sorumluluk almak zorunda hissettirmesin ...Aminnnnn

Valla biz o konuda ufakken benzer şeyler yaşadık ;) Almanya gibi yerde ekmek alamadığımız günlerde oldu ( Amcam olacakları adam edecekler diye Annem ve Babam defalarca borca girdiler aman onlarda mal sahibi olsun iş sahibi olsun diye )
Tek kelime etmezdi Annem ama bilirdik para bitti ( gerçi bankada vardı birikmiş ama onu kötü gün parası diye saklardı )
Ekmek alamıyorsa oturup kendi yapardı ;) Hatta ben kızardım içten içe ya para var niye gidip bankadan çekmiyor diye ama şimdi hep diyorum Allah bin kere razı olsun ;) sıkıntı çekti ama yinede kolaya kaçıp hazırı yemedi ;) sırf bizlere gelecek olsun diye ;)
Allah razı olsun 3ümüzede birer ev aldı ve hala biriktirme peşinde hatta bazen takılıyorum kız yeter artık kendi hayatınızı yaşayın emekli babamda nasılsa gidin gezin diye ama yok bu seferde neymiş ileride torunları evlenmeye kalkıştıklarında erkek tarafının durumu yoksa yada kısıtlıysa onlara ev alacakmış :KK68: :KK68::KK68:1 erkek 4 kız torun hangisine yettireceksin diyorum olsun şükür var alırız iyi kötü der geçer ;)

Kadıncağız alışmış hala yok gibi yaşıyor ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Rabbim mutlulugunuzu daim etsin kuzuyu da öpüyorum kocaman maşallah ona :nazar: benim menü de şöyleydi
Sabah
Bir dilim tam tahilli ekmek domates salatalik bir dilim light beyaz peynir yeşillikler ve fırında kozlenmis mantar
Ara bir fincan şekersiz türk kahvesi 2 tane gün kurusu kayısı 1 tane ceviz
Öğle bir tabak sarımsak yogurtlu makarna 3 4 dilim karpuz
Ara activia içinde kurutulmuş çilek ve buğday gevregi var
Akşam bir kase mercimek çorbası 1 dilim tam tahilli ekmek salata
Ara yeşil çay
Sabahlari uyanınca tarcinli limonlu elma sirkeli sıcak şu içiyorum
Bugünün suyu da 2 litre
Spor temizlik :)

elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar :KK68:

Bu sabah resmen uyanma rekorumu kırdım :D sabahın 5inde uyandım ama çok da dinç bir şekilde :KK71:
Biraz kendime geledikten sonra tabiki yine dayanamayıp tartılayım dedim ;) tabi dün dondurmayı götürdüm gerçi diyetisyenim haftada 1 e izin veriyor ama içten içe öğle yemeğini kendi kafama göre dondurma yedim diye ertelemesemiydim dedim :KK48: tabi sonucu görünce kendi kendime tamamdır bu iş sende artık dengelemeyi öğrendin dedim :sampiyon:

Gözlerime inanamadım tam 95,1 kg çıktım tartıda :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Cumadan bu yana 2 günde 500 gr gitmiş üstelik regl olduğum halde :KK71:

İnşallah şu bahçede kalacağımız 3 günü de hasarsız ve bol suyla atlatırım da döndüğümde Çarşamba sabahı çok daha güzel bir rakam görürüm yada en azından sabit çıkarım :KK66:

Ara öğün için kayısımı hurmamı ve tabiki olmazsa olmazım yeşil çaylarımı yanıma alıyorum :KK68:
Yemekte sorun değil tüpüm var ne gerekiyorsa yaparım bahçede zaten sebzeden bol bir şey yok ;)
Allahın izniyle Bayramda 94leri bile göreceğime adım gibi eminim :KK68:

Şimdi kahvem olmadığına göre bir fıncan sıcak suyumu içeyim ;) daha sonra kahvaltımıda ederim çıkmadan ;) yolda nasılsa ara öğünümü de alırım sıkıntı olmaz ;) Çok geçe kalmadan çıkalım ki bugün boş geçmesin de salı sabahına kadar halledilsin işlerimiz ( gerçi yarım kalırsada sıkıntı yok bir sonraki gidişimizde de hallederiz ;) )

Regl olmasaydım daha rahat olurdu ama Allahtan bahçede tuvaletimiz var yoksa hayatta kalamazdım bu halde :KK48:

Dünde dediğim gibi fırsat oldukça girmeye çalışırım ama söz veremiyorum ;) gelemesemde takım size emanet nasılsa ben yokum diye uğramamazlık yapmayın ;) Bol bol suyla kaçamaksız devam edelim ki bayrama kadar daha da az çıkalım tartılarımızda ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 Rabbim mutlulugunuzu daim etsin kuzuyu da öpüyorum kocaman maşallah ona :nazar: benim menü de şöyleydi
Sabah
Bir dilim tam tahilli ekmek domates salatalik bir dilim light beyaz peynir yeşillikler ve fırında kozlenmis mantar
Ara bir fincan şekersiz türk kahvesi 2 tane gün kurusu kayısı 1 tane ceviz
Öğle bir tabak sarımsak yogurtlu makarna 3 4 dilim karpuz
Ara activia içinde kurutulmuş çilek ve buğday gevregi var
Akşam bir kase mercimek çorbası 1 dilim tam tahilli ekmek salata
Ara yeşil çay
Sabahlari uyanınca tarcinli limonlu elma sirkeli sıcak şu içiyorum
Bugünün suyu da 2 litre
Spor temizlik :)

Canım menün gayet güzel ama karbohidratlara biraz daha dikkat edersen bence daha güzel sonuç alırsın ;) Birde suyunu mutlaka arttırmaya çalış ;)

Kahvaltım da tamam ;) hatta çay keyfi yapıyorum ;)
Birazdan hazırlanıp çıkarız şansa havada serin ;)

elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar :KK68:

Bu sabah resmen uyanma rekorumu kırdım :KK70: sabahın 5inde uyandım ama çok da dinç bir şekilde :KK71:
Biraz kendime geledikten sonra tabiki yine dayanamayıp tartılayım dedim :KK66: tabi dün dondurmayı götürdüm gerçi diyetisyenim haftada 1 e izin veriyor ama içten içe öğle yemeğini kendi kafama göre dondurma yedim diye ertelemesemiydim dedim :KK48: tabi sonucu görünce kendi kendime tamamdır bu iş sende artık dengelemeyi öğrendin dedim :sampiyon:

Gözlerime inanamadım tam 95,1 kg çıktım tartıda :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Cumadan bu yana 2 günde 500 gr gitmiş üstelik regl olduğum halde :KK71:

İnşallah şu bahçede kalacağımız 3 günü de hasarsız ve bol suyla atlatırım da döndüğümde Çarşamba sabahı çok daha güzel bir rakam görürüm yada en azından sabit çıkarım :KK66:

Ara öğün için kayısımı hurmamı ve tabiki olmazsa olmazım yeşil çaylarımı yanıma alıyorum :KK68:
Yemekte sorun değil tüpüm var ne gerekiyorsa yaparım bahçede zaten sebzeden bol bir şey yok :KK66:
Allahın izniyle Bayramda 94leri bile göreceğime adım gibi eminim :KK68:

Şimdi kahvem olmadığına göre bir fıncan sıcak suyumu içeyim :KK66: daha sonra kahvaltımıda ederim çıkmadan :KK66: yolda nasılsa ara öğünümü de alırım sıkıntı olmaz :KK66: Çok geçe kalmadan çıkalım ki bugün boş geçmesin de salı sabahına kadar halledilsin işlerimiz ( gerçi yarım kalırsada sıkıntı yok bir sonraki gidişimizde de hallederiz :KK66: )

Regl olmasaydım daha rahat olurdu ama Allahtan bahçede tuvaletimiz var yoksa hayatta kalamazdım bu halde :KK48:

Dünde dediğim gibi fırsat oldukça girmeye çalışırım ama söz veremiyorum :KK66: gelemesemde takım size emanet nasılsa ben yokum diye uğramamazlık yapmayın :KK66: Bol bol suyla kaçamaksız devam edelim ki bayrama kadar daha da az çıkalım tartılarımızda :KK66:

Canım menün gayet güzel ama karbohidratlara biraz daha dikkat edersen bence daha güzel sonuç alırsın :KK66: Birde suyunu mutlaka arttırmaya çalış :KK66:
Günaydın canım haftada bir defa böyle makarna gibi bişey yiyorum uyarın için teşekkür ederim

iyi pazarlar herkese akşama yolcuyum ben de gitceğim yerde internet bazen çekiyor ama ben çektikçe yazarım her fırsatta :) ama cuma günü kilo bildiremicem çünkü tartı yok köy bildiğin orası inşAllah iki hafta birleşir :)

Selam güzeller ben tatilden döndüm eve geldim derin dondurucunun fişi yerinden oynamış tüm kışlık hazirliklarim akmış mutfağa bisuru iş çıktı bana zaten yorgundum beynimden kaynar sular döküldü puff

Selamın aleyküm kizlar ;)

Amele gibi çalışıyorum bahcee geldigimden beri :D baya iş varmış bana basit göründü ama daha tek duvarin yarisini ancak yapabildik ;) Neysr akşam yemeğine kadar 1 duvar biter inşallah yani zimparasi citlerin ;) boyamaya en son sirayla girisiriz dedik ;)

2 dakikada olsa bakayım sizlere dedim ;) telefonu sarj edeyimde gece bakarim rahat rahat;)

iyi pazarlar herkese akşama yolcuyum ben de gitceğim yerde internet bazen çekiyor ama ben çektikçe yazarım her fırsatta :) ama cuma günü kilo bildiremicem çünkü tartı yok köy bildiğin orası inşAllah iki hafta birleşir :)

Bayrama deng geldii icin etaplar birlesti canim bu cuma buraya yazamazsanda sikinti olmaz ;) tabi yazilabilirse süper olur ;)

Selam güzeller ben tatilden döndüm eve geldim derin dondurucunun fişi yerinden oynamış tüm kışlık hazirliklarim akmış mutfağa bisuru iş çıktı bana zaten yorgundum beynimden kaynar sular döküldü puff

Canim inan çok üzüldüm :( tam oh kışın rahatim derken hem ziyan hem iş :( Allah yardimcin olsun canım

Mutlu pazarlar...
1 kasa domates aldım onunla uğraşıyorum... Kırmızı biber közleyip dondurucuya koyucam
Daha yemek yok ortada. Az dinleneyim diye oturdum . Birazdan fırına balık atıcam. .
Özetle yorucu bir pazar benim için. .

Ufff kötü olmus hakikaten.. geçmiş olsun canım. ..

Herkese iyi akşamlar herkes için yorucu bir pazar olmuş anlaşılan biz de bugün sivasa gittik (sivasin bir ilçesinde yaşıyoruz) 3 gün önceki evlilik yıldönümümüzü kutladık bugün biraz kaçırdım yani :(( menüm şöyleydi sabah sıcak suy limonlu tarcinli
Menemen bir dilim ekmek yeşillik
Ara 2 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğlen tavuk dünyasına gittik ( ne romantik :)) tavuk makarna (dün de etmiştim makarnayı gideceğimizi bilsem yemezdim) ve salata limonata
Akşam 7 8 tane cig kofte ve yeşillik bir de ayran
Daha yeşil çayımi içmedim bir de dışarı çıkınca suyumu icemiyorum 2 litreyi zor bulur yani ışte böyle herkese iyi geceler yeni haftamiz güzel olsun inşallah :dua:

Menum
Kahvalti : sucuklu yumurta bi porsiyon
Iki dilim suzme peynir
Domates,salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
Aksam : bi tabak bulgur pilavi
4-5 kasik tavuk sote
4 kasik yogurt
Suan yoldayim ve cok aciktim buyuk ihtinal mola verince bisiler yicem ama ne yesem bilemiyorum hem doyurucu hem gece yenilebilcwk birsey

Herkese iyi akşamlar herkes için yorucu bir pazar olmuş anlaşılan biz de bugün sivasa gittik (sivasin bir ilçesinde yaşıyoruz) 3 gün önceki evlilik yıldönümümüzü kutladık bugün biraz kaçırdım yani :KK43:( menüm şöyleydi sabah sıcak suy limonlu tarcinli
Menemen bir dilim ekmek yeşillik
Ara 2 tane gün kurusu kayısı ve türk kahvesi
Öğlen tavuk dünyasına gittik ( ne romantik :)) tavuk makarna (dün de etmiştim makarnayı gideceğimizi bilsem yemezdim) ve salata limonata
Akşam 7 8 tane cig kofte ve yeşillik bir de ayran
Daha yeşil çayımi içmedim bir de dışarı çıkınca suyumu icemiyorum 2 litreyi zor bulur yani ışte böyle herkese iyi geceler yeni haftamiz güzel olsun inşallah :dua:
Ben eger hesapladigimdam fazla yersem genelde 30 dk fazldan egzersiz ekliyorum o kaloriyi tam karsilamasa da bi yerden kendime hesap veriyorum :)

Back
X