• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet kazandı:kahve:

Günaydınlar kızlar çia (doğrumu yazdım ki)aldım nasıl yeniyor bu :) birde beyaz çay istiyorum ,kayısım bitmiş almaya gidicem bakarım varsa alırım
Ben bir ara chiayi kefirle denemiştim güzeldi tadı en az 15 dk. Bekletmek gerekiyor aklında olsun

Ohhh süper :KK66: sana kolay gelsin aç müziği bir güzel hareket et hem temizlik hem yağ yakma :KK66:
Ben geçen gün yaptığımda resmen büyük bir zevkle yaptım temizliğimi :KK66:

Bende bir saat sonra hazırlanıp çıkacağım bizimkilerle :KK66: büyük kızın ayakkabıya ihtiyacı vardı kaç haftadır sallayıp duruyordu en sonunda şükür ayakkabısının kumaşı delindi de mecbur ayakkabı alacak :KK70: cadı ayakkabılarına çok bağlı şu üstü delikli olan nikelardan vardı nasıl becerdiyse serçe parmağının olduğu yerden delmiş :KK70: Hayır erkek olsa maç yaptı diyeceğim ama bütün gün dışarda olunca normaldir :KK66:
Bu sefer ama hiç kusura bakmasın normal ayakkabı alsın veremem dünya para ayakkabıya :KK66: yazık günah millet yiyecek ekmek bulamıyor :KK43:
Tesekkur ederim size de iyi alışverisler :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Öğlen çıktık çok şükür büyük kıza uygun ayakkabı bulabildik :21:Normalde marka isterde şükür bu ara biraz sıkıştık diyince aman ayağıma olsunda marka önemli değil dedi bu sefer :D
Bir kaç eksiğimizi daha alıp dönüşte alışverişimizi de yapıp döndük ;) Hemen mutfağa attık kendimi ve 17:45de oturduk akşam yemeğimizi de yedik şükür ;)
Reglden dolayı ağrım başladı ( Kendi kendime nazar deydirdim :D ) daha doğrusu dolaşırken sıkıntı yoktu ama eve gelip az oturunca baya sıkıntı oldu :(

Bu arada yarından itibaren ben bir 3 gün kadar yokum kızlar :cry:
Bahçedeki demir çitlerin boyanması gerekiyordu eşimde hazır bir kaç gün izin almışken birlikte hallederiz biz dedi ;) Annemde elin adamına vereceğime sizlere veririm emeğinizin karşılığını sizde bir ihtiyacınızı giderirsiniz dedi ;) tabi eşim için çok daha güzel bir durum oldu bu ve Basalı muayeneyiyramdan önce halledelim madem dedi ;)
Salı günü arabanın muayenesi var malum Silivride ben ordan direk bahçeye gideriz diye düşünürken oda yarın sabah gidelim ki Salı ordan muayeneye geçer işimiz bitince eve döneriz dedi ;)

Tabiki şarj aletimi de yanıma alacağım ama o çitleri 2 gün içinde bitirmemiz gerektiği için çok sık bakamayabilirim tabi cepten girince açılırsa site :KK48:

merhaba kızlar sabahtan beri dışardaydım kaçırmışım sohbeti anca yakaladım :) chia tohumun nasıl bir tadı var neye benziyor

Canım chia tohumu minik minik gri li siyahlı ;) çörekotundan az ufak ve sıvı birşeyle bir araya gelince jelimsi bir hal alıyor ;) Tat olarak nötr diyebilirim yani ne ayranı nede yoğurdu çok fazla tat olarak değiştirmiyor sadece doku biraz daha pıtırlı oluyor ;) İlkten tuhaf gelmişti bana ama şimdi alıştım ya bana gayet güzel geliyor üstelik çok uzun süre tok tutuyor ;)

Bak iyi akıl ettin bu haftaki listemde chia tohumu yok gerçi ama ben bir posta da olsa yanıma alayım da olur ya çok acıkma hissi oluşursa bahçede ( malum çok yorulacağız :D ) ayranla tüketirim ki uzun süre idare eder beni ;)

Canım chia tohumu minik minik gri li siyahlı :KK66: çörekotundan az ufak ve sıvı birşeyle bir araya gelince jelimsi bir hal alıyor :KK66: Tat olarak nötr diyebilirim yani ne ayranı nede yoğurdu çok fazla tat olarak değiştirmiyor sadece doku biraz daha pıtırlı oluyor :KK66: İlkten tuhaf gelmişti bana ama şimdi alıştım ya bana gayet güzel geliyor üstelik çok uzun süre tok tutuyor :KK66:

Bak iyi akıl ettin bu haftaki listemde chia tohumu yok gerçi ama ben bir posta da olsa yanıma alayım da olur ya çok acıkma hissi oluşursa bahçede ( malum çok yorulacağız :KK70: ) ayranla tüketirim ki uzun süre idare eder beni :KK66:
madem keskin bir tadı yok ben de alayım yoğurtla denerim bi iyi olur :)

madem keskin bir tadı yok ben de alayım yoğurtla denerim bi iyi olur :)

İstersen önce güvendiğin bir aktardan çok az al dene ;) ama cidden çok faydalı ve ben diyetisyene başladığımdan beri bu haftaya kadar her gün bir yemek kaşığı kadar kullandım ;)

Kızlar yine çok duygulandırdı beni bu küçük cimcimem :KK61::KK61::KK61::KK61:

Kuzum 2 senedir benden paten istiyordu bende çok ufak diye erteleyip duruyordum o zamandan beri :KK53:
Düşüp bir yerine bir şey olmasından korktuğum için :KK66:
En sonunda bir ay önce arkadaşlarıyla parkta oynamak için buluştuğunda onların patenlerine çok imrenerek baktığında bende dayanamayıp söz doğum gününde alacağım sanada dedim ;)

Tabi kuzu inanılmaz sevindi bütün gün benimde patenlerim olacak diye evin içinde dolanıp durdu :KK48: Önüne gelene anlattı hatta :KK48: Sonrada oturdu A4 kağıda bir geri sayım tablosu hazırladı kendi elleriyle ;) hatta doğum gününe deng gelen kareye de SÜPRİZ yazdı kırmızı kalemle :KK68: O günden beri her gün onu işaretleyip duruyordu gün geçtikçe hatta salonun duvarına para bandıyla yapıştırmıştı ;)

Kuzum özel bir günde doğdu :KK68: 30 Ağustos :KK68:ve şurada kaldı doğum gününe 4 gün :KK66:

Eşimde Annesinin hamileyken kullandığı ilaç yüzünden diş sorunu vardı ve biz evleneceğimize yakın dişlerini yaptırmıştı ( yarım damak yapmışlar önlerde dişler çok kötü durumdaydı diye )
Bu gece aksilik olacak ya damakla ilgili bir sıkıntı yaşadı ve bir baktı bir yeri kırılmış ( tabi oda tutan demirmiş sanırım )
Eşim çocuklar onu öyle görmesin diye direk banyoya kapattı kendini ve o damakla boğuştu hani bir şekilde kendi mekanızmayı tutacak hale getirebilirmi diye o_O

Kuzuya tek kelime etmedik sadece eşim baya uğraştıktan sonra geçici bir çözüm bulmuş banyodan çıkınca ya aşkım bu böyle olmayacak bir ara ayarlayabilirsem implant yaptırmam lazım dedi ( tabi oda çok pahalı ama Allah büyük bakacağız bir çaresine artık )

Aradan biraz vakit geçti kuzum yanıma gelip ya ben vazgeçtim paten istemiyorum dedi ( gerçi doğum gününde Anannesinin vereceği harçlıkla alacaktık ) :KK57: eşimde bende şaşırdık hemen dönüp ona baktık ve neden dedik ;)
Kuzum demez mi Doğum günümde birde Bayramda toplayacağım paralarla Babamı dişçiye götürüp dişlerini yaptıracağım ;) Benim ailem mutlu ve yanımda olsun ben başka hiç bir şey istemem diye :KK61::KK61::KK61::KK61:

Ay benim sinirler bir boşaldı anlatamam :KK61:Günlerdir sabırsızlıkla o günü bekleyen gün sayan kuşum kendi kendine bunu akıl etti ve o çok istediği patenlerden bir anda vazgeçti diye bir an kendimi çok kötü hissettim :oops:
Anne neden ağlıyorsun ben babamın dişlerini yaptıracağım işte üzülme deyince de yok kuşum ben mutluluktan ağlıyorum şükür Rabbim senin gibi yüreği güzel bir evlat bana nasip etti diye şükrediyorum dedim :KK68:
Sarıldı bana sıkı sıkı ve sen merak etme Anneciğim ben hallederim sizi çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum dedi ;) Mutluluktan da olsa ağlama tamam mı dedi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Daha 7 yaşında ( daha doğrusu 7 yaşına girecek ) ve normalde çoğunluk yoktan anlamazken bizimkisi kendi teklif ediyor ;) Eşimde sıkı sıkı sarılıp onu öptü ve sen hiç beni kafana takma ben dişlerimi yaptırırım senin mutluluğun bizim için daha önemli teklif etmen bile yeterli dedi ;)

Tabiki o patenler kuşuma alınacak Allahın izniyle ama okadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşmak istedim ;)

Kızlar yine çok duygulandırdı beni bu küçük cimcimem :KK61::KK61::KK61::KK61:

Kuzum 2 senedir benden paten istiyordu bende çok ufak diye erteleyip duruyordum o zamandan beri :KK53:
Düşüp bir yerine bir şey olmasından korktuğum için :KK66:
En sonunda bir ay önce arkadaşlarıyla parkta oynamak için buluştuğunda onların patenlerine çok imrenerek baktığında bende dayanamayıp söz doğum gününde alacağım sanada dedim :KK66:

Tabi kuzu inanılmaz sevindi bütün gün benimde patenlerim olacak diye evin içinde dolanıp durdu :KK48: Önüne gelene anlattı hatta :KK48: Sonrada oturdu A4 kağıda bir geri sayım tablosu hazırladı kendi elleriyle :KK66: hatta doğum gününe deng gelen kareye de SÜPRİZ yazdı kırmızı kalemle :KK68: O günden beri her gün onu işaretleyip duruyordu gün geçtikçe hatta salonun duvarına para bandıyla yapıştırmıştı :KK66:

Kuzum özel bir günde doğdu :KK68: 30 Ağustos :KK68:ve şurada kaldı doğum gününe 4 gün :KK66:

Eşimde Annesinin hamileyken kullandığı ilaç yüzünden diş sorunu vardı ve biz evleneceğimize yakın dişlerini yaptırmıştı ( yarım damak yapmışlar önlerde dişler çok kötü durumdaydı diye )
Bu gece aksilik olacak ya damakla ilgili bir sıkıntı yaşadı ve bir baktı bir yeri kırılmış ( tabi oda tutan demirmiş sanırım )
Eşim çocuklar onu öyle görmesin diye direk banyoya kapattı kendini ve o damakla boğuştu hani bir şekilde kendi mekanızmayı tutacak hale getirebilirmi diye o_O

Kuzuya tek kelime etmedik sadece eşim baya uğraştıktan sonra geçici bir çözüm bulmuş banyodan çıkınca ya aşkım bu böyle olmayacak bir ara ayarlayabilirsem implant yaptırmam lazım dedi ( tabi oda çok pahalı ama Allah büyük bakacağız bir çaresine artık )

Aradan biraz vakit geçti kuzum yanıma gelip ya ben vazgeçtim paten istemiyorum dedi ( gerçi doğum gününde Anannesinin vereceği harçlıkla alacaktık ) :KK57: eşimde bende şaşırdık hemen dönüp ona baktık ve neden dedik :KK66:
Kuzum demez mi Doğum günümde birde Bayramda toplayacağım paralarla Babamı dişçiye götürüp dişlerini yaptıracağım :KK66: Benim ailem mutlu ve yanımda olsun ben başka hiç bir şey istemem diye :KK61::KK61::KK61::KK61:

Ay benim sinirler bir boşaldı anlatamam :KK61:Günlerdir sabırsızlıkla o günü bekleyen gün sayan kuşum kendi kendine bunu akıl etti ve o çok istediği patenlerden bir anda vazgeçti diye bir an kendimi çok kötü hissettim :oops:
Anne neden ağlıyorsun ben babamın dişlerini yaptıracağım işte üzülme deyince de yok kuşum ben mutluluktan ağlıyorum şükür Rabbim senin gibi yüreği güzel bir evlat bana nasip etti diye şükrediyorum dedim :KK68:
Sarıldı bana sıkı sıkı ve sen merak etme Anneciğim ben hallederim sizi çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum dedi :KK66: Mutluluktan da olsa ağlama tamam mı dedi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Daha 7 yaşında ( daha doğrusu 7 yaşına girecek ) ve normalde çoğunluk yoktan anlamazken bizimkisi kendi teklif ediyor :KK66: Eşimde sıkı sıkı sarılıp onu öptü ve sen hiç beni kafana takma ben dişlerimi yaptırırım senin mutluluğun bizim için daha önemli teklif etmen bile yeterli dedi :KK66:

Tabiki o patenler kuşuma alınacak Allahın izniyle ama okadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşmak istedim :KK66:
ne güzel evlat , hayatında hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah

günün menüsü
kahvaltı : iki dilim tam buğday ekmeğine domates peynir tost
öğlen : tavuklu sandviç
150 ml ayran
yarım patates kızartma (başkasından az az yedim valla anca yarım patatestir )
ara : şekersiz sütlü soğuk kahve
akşam : 1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı
spor : 30 dk cardio

SU : 2.5 lt

ne güzel evlat , hayatında hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah

Aminnn ...Cümlemizin evladını iyilerle karşılaştırsın ;)

günün menüsü
kahvaltı : iki dilim tam buğday ekmeğine domates peynir tost
öğlen : tavuklu sandviç
150 ml ayran
yarım patates kızartma (başkasından az az yedim valla anca yarım patatestir )
ara : şekersiz sütlü soğuk kahve
akşam : 1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı
spor : 30 dk cardio

Menün gayet güzel canım ;) suyunuda yeterli içtiysen yansın yağlar ;)

Back
X