- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin tatil çok guzel hiç bitmese...Kolay gelsin... Benim de hem ev de hem dışarıda yapilicak işlerim var ama hala keyifteyim :)
Çalışınca evde yayılmayı ozluyor insan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin tatil çok guzel hiç bitmese...Kolay gelsin... Benim de hem ev de hem dışarıda yapilicak işlerim var ama hala keyifteyim :)
Çalışınca evde yayılmayı ozluyor insan..
Ben bir ara chiayi kefirle denemiştim güzeldi tadı en az 15 dk. Bekletmek gerekiyor aklında olsunEvet kazandı
Günaydınlar kızlar çia (doğrumu yazdım ki)aldım nasıl yeniyor bu :) birde beyaz çay istiyorum ,kayısım bitmiş almaya gidicem bakarım varsa alırım
Tesekkur ederim size de iyi alışverisler :)Ohhh süpersana kolay gelsin aç müziği bir güzel hareket et hem temizlik hem yağ yakma
Ben geçen gün yaptığımda resmen büyük bir zevkle yaptım temizliğimi
Bende bir saat sonra hazırlanıp çıkacağım bizimkilerlebüyük kızın ayakkabıya ihtiyacı vardı kaç haftadır sallayıp duruyordu en sonunda şükür ayakkabısının kumaşı delindi de mecbur ayakkabı alacak
cadı ayakkabılarına çok bağlı şu üstü delikli olan nikelardan vardı nasıl becerdiyse serçe parmağının olduğu yerden delmiş
Hayır erkek olsa maç yaptı diyeceğim ama bütün gün dışarda olunca normaldir
Bu sefer ama hiç kusura bakmasın normal ayakkabı alsın veremem dünya para ayakkabıyayazık günah millet yiyecek ekmek bulamıyor
![]()
Tesekkur ederim size de iyi alışverisler :)
Buldum sen he de:)doga3 Canım ben İG de Bnykknclk diye geçiyorum
seni bu nikle aradım da bulamadım :) artık bir zahmet sen bul beni
![]()
Kefir çok fena denedim içemiyorum ,yoğurtla denerim sağol canımBen bir ara chiayi kefirle denemiştim güzeldi tadı en az 15 dk. Bekletmek gerekiyor aklında olsun
Kefiri çoğu kişi icemiyor zaten canım chia ile puding yapan da var alternatif çok yani sağlıkla afiyet olsun :)Kefir çok fena denedim içemiyorum ,yoğurtla denerim sağol canım
merhaba kızlar sabahtan beri dışardaydım kaçırmışım sohbeti anca yakaladım :) chia tohumun nasıl bir tadı var neye benziyor
madem keskin bir tadı yok ben de alayım yoğurtla denerim bi iyi olur :)Canım chia tohumu minik minik gri li siyahlıçörekotundan az ufak ve sıvı birşeyle bir araya gelince jelimsi bir hal alıyor
Tat olarak nötr diyebilirim yani ne ayranı nede yoğurdu çok fazla tat olarak değiştirmiyor sadece doku biraz daha pıtırlı oluyor
İlkten tuhaf gelmişti bana ama şimdi alıştım ya bana gayet güzel geliyor üstelik çok uzun süre tok tutuyor
Bak iyi akıl ettin bu haftaki listemde chia tohumu yok gerçi ama ben bir posta da olsa yanıma alayım da olur ya çok acıkma hissi oluşursa bahçede ( malum çok yorulacağız) ayranla tüketirim ki uzun süre idare eder beni
![]()
madem keskin bir tadı yok ben de alayım yoğurtla denerim bi iyi olur :)
aa açık satılıyorsa öyle yapayım cidden haber ederim denediğimde :))İstersen önce güvendiğin bir aktardan çok az al deneama cidden çok faydalı ve ben diyetisyene başladığımdan beri bu haftaya kadar her gün bir yemek kaşığı kadar kullandım
![]()
ne güzel evlat , hayatında hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllahKızlar yine çok duygulandırdı beni bu küçük cimcimem
Kuzum 2 senedir benden paten istiyordu bende çok ufak diye erteleyip duruyordum o zamandan beri
Düşüp bir yerine bir şey olmasından korktuğum için
En sonunda bir ay önce arkadaşlarıyla parkta oynamak için buluştuğunda onların patenlerine çok imrenerek baktığında bende dayanamayıp söz doğum gününde alacağım sanada dedim
Tabi kuzu inanılmaz sevindi bütün gün benimde patenlerim olacak diye evin içinde dolanıp durduÖnüne gelene anlattı hatta
Sonrada oturdu A4 kağıda bir geri sayım tablosu hazırladı kendi elleriyle
hatta doğum gününe deng gelen kareye de SÜPRİZ yazdı kırmızı kalemle
O günden beri her gün onu işaretleyip duruyordu gün geçtikçe hatta salonun duvarına para bandıyla yapıştırmıştı
Kuzum özel bir günde doğdu30 Ağustos
ve şurada kaldı doğum gününe 4 gün
Eşimde Annesinin hamileyken kullandığı ilaç yüzünden diş sorunu vardı ve biz evleneceğimize yakın dişlerini yaptırmıştı ( yarım damak yapmışlar önlerde dişler çok kötü durumdaydı diye )
Bu gece aksilik olacak ya damakla ilgili bir sıkıntı yaşadı ve bir baktı bir yeri kırılmış ( tabi oda tutan demirmiş sanırım )
Eşim çocuklar onu öyle görmesin diye direk banyoya kapattı kendini ve o damakla boğuştu hani bir şekilde kendi mekanızmayı tutacak hale getirebilirmi diye
Kuzuya tek kelime etmedik sadece eşim baya uğraştıktan sonra geçici bir çözüm bulmuş banyodan çıkınca ya aşkım bu böyle olmayacak bir ara ayarlayabilirsem implant yaptırmam lazım dedi ( tabi oda çok pahalı ama Allah büyük bakacağız bir çaresine artık )
Aradan biraz vakit geçti kuzum yanıma gelip ya ben vazgeçtim paten istemiyorum dedi ( gerçi doğum gününde Anannesinin vereceği harçlıkla alacaktık )eşimde bende şaşırdık hemen dönüp ona baktık ve neden dedik
Kuzum demez mi Doğum günümde birde Bayramda toplayacağım paralarla Babamı dişçiye götürüp dişlerini yaptıracağımBenim ailem mutlu ve yanımda olsun ben başka hiç bir şey istemem diye
Ay benim sinirler bir boşaldı anlatamamGünlerdir sabırsızlıkla o günü bekleyen gün sayan kuşum kendi kendine bunu akıl etti ve o çok istediği patenlerden bir anda vazgeçti diye bir an kendimi çok kötü hissettim
Anne neden ağlıyorsun ben babamın dişlerini yaptıracağım işte üzülme deyince de yok kuşum ben mutluluktan ağlıyorum şükür Rabbim senin gibi yüreği güzel bir evlat bana nasip etti diye şükrediyorum dedim
Sarıldı bana sıkı sıkı ve sen merak etme Anneciğim ben hallederim sizi çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum dediMutluluktan da olsa ağlama tamam mı dedi
Daha 7 yaşında ( daha doğrusu 7 yaşına girecek ) ve normalde çoğunluk yoktan anlamazken bizimkisi kendi teklif ediyorEşimde sıkı sıkı sarılıp onu öptü ve sen hiç beni kafana takma ben dişlerimi yaptırırım senin mutluluğun bizim için daha önemli teklif etmen bile yeterli dedi
Tabiki o patenler kuşuma alınacak Allahın izniyle ama okadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşmak istedim![]()
ne güzel evlat , hayatında hep kendi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah
günün menüsü
kahvaltı : iki dilim tam buğday ekmeğine domates peynir tost
öğlen : tavuklu sandviç
150 ml ayran
yarım patates kızartma (başkasından az az yedim valla anca yarım patatestir )
ara : şekersiz sütlü soğuk kahve
akşam : 1 tabak yoğurtlu bulgur pilavı
spor : 30 dk cardio
unutmuşum onu yazmayıAminnn ...Cümlemizin evladını iyilerle karşılaştırsın
Menün gayet güzel canımsuyunuda yeterli içtiysen yansın yağlar
![]()