Kızlar yine çok duygulandırdı beni bu küçük cimcimem

Kuzum 2 senedir benden paten istiyordu bende çok ufak diye erteleyip duruyordum o zamandan beri

Düşüp bir yerine bir şey olmasından korktuğum için

En sonunda bir ay önce arkadaşlarıyla parkta oynamak için buluştuğunda onların patenlerine çok imrenerek baktığında bende dayanamayıp söz doğum gününde alacağım sanada dedim
Tabi kuzu inanılmaz sevindi bütün gün benimde patenlerim olacak diye evin içinde dolanıp durdu

Önüne gelene anlattı hatta

Sonrada oturdu A4 kağıda bir geri sayım tablosu hazırladı kendi elleriyle

hatta doğum gününe deng gelen kareye de SÜPRİZ yazdı kırmızı kalemle

O günden beri her gün onu işaretleyip duruyordu gün geçtikçe hatta salonun duvarına para bandıyla yapıştırmıştı
Kuzum özel bir günde doğdu

30 Ağustos

ve şurada kaldı doğum gününe 4 gün
Eşimde Annesinin hamileyken kullandığı ilaç yüzünden diş sorunu vardı ve biz evleneceğimize yakın dişlerini yaptırmıştı ( yarım damak yapmışlar önlerde dişler çok kötü durumdaydı diye )
Bu gece aksilik olacak ya damakla ilgili bir sıkıntı yaşadı ve bir baktı bir yeri kırılmış ( tabi oda tutan demirmiş sanırım )
Eşim çocuklar onu öyle görmesin diye direk banyoya kapattı kendini ve o damakla boğuştu hani bir şekilde kendi mekanızmayı tutacak hale getirebilirmi diye
Kuzuya tek kelime etmedik sadece eşim baya uğraştıktan sonra geçici bir çözüm bulmuş banyodan çıkınca ya aşkım bu böyle olmayacak bir ara ayarlayabilirsem implant yaptırmam lazım dedi ( tabi oda çok pahalı ama Allah büyük bakacağız bir çaresine artık )
Aradan biraz vakit geçti kuzum yanıma gelip ya ben vazgeçtim paten istemiyorum dedi ( gerçi doğum gününde Anannesinin vereceği harçlıkla alacaktık )

eşimde bende şaşırdık hemen dönüp ona baktık ve neden dedik

Kuzum demez mi Doğum günümde birde Bayramda toplayacağım paralarla Babamı dişçiye götürüp dişlerini yaptıracağım

Benim ailem mutlu ve yanımda olsun ben başka hiç bir şey istemem diye

Ay benim sinirler bir boşaldı anlatamam

Günlerdir sabırsızlıkla o günü bekleyen gün sayan kuşum kendi kendine bunu akıl etti ve o çok istediği patenlerden bir anda vazgeçti diye bir an kendimi çok kötü hissettim

Anne neden ağlıyorsun ben babamın dişlerini yaptıracağım işte üzülme deyince de yok kuşum ben mutluluktan ağlıyorum şükür Rabbim senin gibi yüreği güzel bir evlat bana nasip etti diye şükrediyorum dedim

Sarıldı bana sıkı sıkı ve sen merak etme Anneciğim ben hallederim sizi çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum dedi

Mutluluktan da olsa ağlama tamam mı dedi

Daha 7 yaşında ( daha doğrusu 7 yaşına girecek ) ve normalde çoğunluk yoktan anlamazken bizimkisi kendi teklif ediyor

Eşimde sıkı sıkı sarılıp onu öptü ve sen hiç beni kafana takma ben dişlerimi yaptırırım senin mutluluğun bizim için daha önemli teklif etmen bile yeterli dedi
Tabiki o patenler kuşuma alınacak Allahın izniyle ama okadar hoşuma gitti ki sizlerle paylaşmak istedim