Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Planlarda her zamanki gibi değişiklik oldu
Eşim kıvırdı ve minik kuzum çok sıkıldım hani beni eğlenmeye götürecektin diye bana yapışınca ani bir kararla Anne Kız günü yapmaya karar verdik kızlarla

Uzun zamandır gitmek istediğim ama bir türlü gidemediğimiz Akvaryuma ordan da Legoland e gideceğiz Aslında eşimin de gelmesini isterdim ama büyük ihtimalle gelmez
Kızlarla Çoook eğlenecukkk artık akşam gelebilirim ancak yine

Valla benim kilolar gittikçe beni tutmak zor olacak eşimin demesi Eskiden aklım çıkardı yürüyerek birşeyler yapılacağı zaman ama şimdi aksine ben hadi yürüyebileceğim ne yapsak diye düşünür oldum

Neyse sizlerde pazar gezmelerine gidersiniz sanırım artık akşam görüşürüz inşallah

Allaha emanet olun
Öpüyorum sizi kocaman

İyi gezmeler canım ben de kızımla sinemadayım
Güya eşim girecekti kızımla ama ani toplantı çıktı yetişir gelirim dedi ve gelmedi

Slm kızlar azminize hayran oldum. Ben 1.62 böyle ve 60 kiloyum daha doğrusu 64 iken 3 ay öncesine kadar şimdi 60 kiloyum ve inşallah 55 ı görmek istiyorum. Banada yol arkadaşlığı yaparsanız çok sevinirim
Hosgeldin kendini tanitabilirsib bu kilaya nasil geldin niye kilo aldin gibi ?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Gerçi hala erken ama bana göre akşam oldu
Kızlarla inanılmaz güzel vakit geçirdik ve sonrasında bir yerde oturup yemeğimizi yedikten sonra da market alışverişimi yapıp eve döndük
Dışarı çıktıktan baya sonra aklıma geldi pedometreyi açmak ama yinede 5 720 adım atmışız
O kesin 8 000 den fazladır adım sayısı ama işte dediğim gibi jeton geç düştü

Kızlar ne diliyorlarsa yediler ama ben çorba ve salata tercih ettim Malum 8li rakamlar var ucunda

Güya eşim girecekti kızımla ama ani toplantı çıktı yetişir gelirim dedi ve gelmedi

Size de iyi eğlenceler Gülşenciğim maşşallah biz bugün gezme konusunda rekor kırdık eve gelince hesap yapınca adamcağız böyle oldu Neyse artık uzun bir süre adama gezme demem alışverişlik bir durum da yok nasılsa uzun süre Hatta ben ay başına kadar hiç gıkımı çıkarmıyayım

Güya eşim girecekyi

Ay yanlışlık oldu biraz önce neyse ilk menü benden gelsin o zaman

Sabah
Ahhhh dışarda kahvaltı yaptık
Ne kadar yediğimi yazmayım ama
Katmerden yumurtalı ekmeğe pastırmadan sucukiçine menemenden sigara böreğine kadar herşey tam bir kalori bombasıydı
Eh bende yedim Sonra pişman oldum tabi

Öğle bişey yemedim

Akşam
3 tane kuzu pirzola
Küçük kase yoğurt yedim

Daha da birşey yemem o kahvaltının üzerine
Neyse ki dengelemeyi öğrendim kızlar çok şükür

Canım sabah olması akşam olmasından iyidir eminim gündüz dolanırken eritmişsindir ama tabi sen uzun bir süre sakın dışarda kahvaltı yapma canım yoksa akşam gayet süper bence

Iyi aksamlar herkese bugun baya yogundu dersler ondan ugrayamadim menumu yazayim
Sabah : kepek ekmekli sandvic
Oglen : yarim muz
Iki si bir arada nescafe
Eti formun su yuvarlak cikilatali dislerinden iki tane
Aksam : tavuk sote
4 kasik bulgur pilavi
Bir kase yogurt
Ara : kalan iki cikilatali diski yedim
Bu yk ihtimal kaliriyi asmamisimdir o diskler disinda gozume batan pek birsey yok suan onlar da toplam 240 kaloriydi hafta basliyor daha dikkatli olnam lazim :))

Selam arkadaslar bugun ev islerinden elim degip yazamadim
O zaman menumu yazayim
Sabah
1 kasik kavurma
2 kucuk dilim kepek ekmegi
Az peynir zeytin salatalik domates
Öğlen
Tavuklu salata ve findik 3 4 adet
Ara
Sade turk kahves yaninda 2 hurmA
Aksam
Tavuklu salata yulafli yogurt

İyi geceler kızlar hafta sonu yoğun geçti erkek kardeşimin düğünü yaklaştığı için artık böyle devam eder

Menüm
Sabah iki dilim salam, kaşar peyniri zeytin iki dilim ekmek

Öğlen (misafir vardı )
Bi kâse bol yeşillikli kısır bir dilimde kek yedim
Şekersiz çay

(Anneme geldim aşure çorbası yapmıştı)
Bı küçük kâse çorba 16:00 gibi

19:00 da cislardan yemedim annemlerde Bir tavuk bageti yedim Bir lokma ekmekle

21:00 4findik

22:30da yoğurt kürü
Spor hiç oturmadim bugün çok yoruldum hafta içinin iki kat fazla hareketli gün oldu

oynakbasi34 Banu abla bizde bayramda gitmiştik akvaryuma Floryadakine ama gerçekten okadar paraya değdi fln demedim hiç ama iyi geldi kızım köpek balığı ve diğer büyük balıklardan çok korkup ağladı bide hayvanları çok sever

Gezmek candır ben çok severim gezmeyi

Herkese günaydın kızlar umarım hepimiz için güzel bir hafta olur öncelikle güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım hala kayserideyiz bugün öğleden sonra dersim olduğu için 9 buçuk 10 gibi çıkarız inşallah batur da biraz hasta ateşi var hafta sonu diyet miyet kalmadı anne yanında diyet yapılmıyor inşallah bugünden itibaren çok sıkı tutup bu 2 günü dengeleyecegim herkese kolay gelsin: )

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugün de erkenden uyandım Küçük kuzumla kahvaltımızı yaptık şimdide okula hazırlayıp eşimle göndereceğim ( gerçi adam işe gitmeyecekmiş bugün ama inşallah kıvırıpda sen götür demez )
Bu aralar yine kendini pek iyi hissetmiyor Nöroloji doktorumuza randevu almam şart oldu yine beyin felci öncesindeki semtomları yaşıyormuş hatta gece kalk gidelim dedim acile ama onada yanaşmadı
Bir iki gün dinlensin o arada bende randevu işini hallederim inşallah

Öğleden sonra da kv Antepe uçacakmış onuda havaalanına bırakmam lazım
Hastanede çalışan arkadaşa da mesaj attım şimdi eğer gelin hemen araya sıkıştırırız derse hastaneye de gideriz belki

Aman kuzu iyileşsin de canım nasılsa yine dönersin aramıza ama cuma bildirimi unutma yeter

Bencede abartılı bir menü değil canım cumaya kadar yine güzel eksiler görürsün

Sonunda 65 li bir kilo gormustum bu hafta ki hedef de 64 ile baskayan bir deger gormek insAllah :)) iki haftaya zaten yine adet sisligi gelince yerimde sayiyorum ben o yuzden bu zamanlari iyu degerlendirmek lazim :)

Suyu ihmal etme canım eminim 64leri de göreceksin bu cuma

Harika bir menü canım bol eksi olarak döner inşallah

Bence güzel bir menü olmuş yine cumayı bana iple çektiriyorsunuz

Floryadakine bende çok istiyordum ama maşallah her iki tarafın fiyatları da uçmuş ilk açıldığında Forum istanbulda giriş ücreti 18 liraydı bugün 50 lira Allahtan alışveriş fazla yapınca çocuk bileti hediye etmişlerdi tabi cimcime görünce tutturdu gidelim ama bilet ancak büyük bilet alınca geçerli
Eeee büyük kızıda ayırmak istemedim kıskançlık olmasın diye
Akvaryum çok güzeldi ama eminim Floryadaki çok daha büyük ve güzeldir heee o fiyata dersen bencede fazla Kuzum hiç korkmadı buradakinden ama diğerinden ben bile tedirgin olabilirim

Kuzucuğuna çok geçmiş olsun aman toparlansın da sende hemen dönersin sistemine
Eskiden benim annemde diyetimi bozmaya çalışırdı ay boğazımdan geçmez falan diye ama şimdi hiç ses etmiyor aksine soruyor bu hafta ne var listende ona göre yapayım birşeyler diye

Valla haklısın banucum iki ileri bir geri atamadım kendimi 7 lere hayr olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…