Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür bugünü de sağ sağlim atlattım toplamda 7.907 adım atmışım ( gerçi bir ara adım sayarı açmayı unuttum )
Sabah spordan sonra zaten biraz eve uğramıştım sonra kızı alıp Anneme uğradıktan sonra kızı yüzmeye götürdüm tabi paso aklım eşimdeydi ve sık sık kontrol ettim

Büyük kız geldiğinde büyük ihtimalle acile götüreceğim onu inat etti önce ama demin kendi dedi olmadı bu gece gidelim diye en azından içimiz rahat eder

oynakbasi34 banu abla kusura bakma konuyu kacirdim ne oldu esine cok cok gecmis olsun

Canım eşim 2.5 sene önce Beyin Felci geçirmişti 14 gün hastanede yatmıştık ve doktor Allahın sevilen kuluymuş çünkü normalde beyin felci ya öldürür yada makinelere bağlı bırakırmış ama Rabbime şükürler olsun ki hiç hasar kalmadan atlattı Doktor tekrar olmayacağının garantisini veremem ama olacak diye de yaşamayın dedi Tabi özellikle stres ve sıkıntıdan uzak dursun dedi Hamdolsun sağlığı şu anda yerinde gibi ama açıkçası o günden beri aman üzülmesin ama sıkılmasın diye ben kendimi kasıp duruyorum
En ufak yorgunlukta halsiz düşüyor ve en az 2 gün kafayı kaldıramıyor Malülen emekli yapmadılar ( normalde yapılması gerekirmiş )
Geçen haftada 2 gün işe gitmedi dün ve bugün de eşime diyorum valla sonunda kovacak patron diye ama kafayı kaldıramıyor ki gitsin zaten patronda kovmaz çünkü 18 senedir aynı adama çalışıyor ( şirket iflas edip yeni şirkette kurdular ) ve adam eşim hariç kimseye okadar güvenmez heleki o maaşa hayatta kimse çalışmaz
Acıkcası artık benimde eskisi kadar umurum değil yeterki eşim iyi olsun

Bu arada bende bugun is yerinde kaza gecirdim merdivenler kayip kalcamin ustune cok sert bi sekilde dustum Allahtan kirik catlak yok ama baya bi agridi dr. İlac verdi anca o sekilde gecti agrisi dustugum yerde mosmor olmus

Sanada çok çok geçmiş olsun canım Verilmiş sadakan varmış Rabbim beterinden sakınsın Aminnnnnnnn

YENA kontrole gidecektin ? Her şey yolundadır inşallah
oynakbasi34 allah korusun eşinin ciddi değildir inşallah

Belki biz biraz fazla haşhaş davranıyor da olabiliriz ama inan 2.5 senedir adam grip olsa ben aman ya yine nüksederse diye geriliyorum evdekilere çaktırmıyorum ama cidden çok korkuyorum devamlı adamı çaktırmadan gözlemliyorum
Geçti aslında ama işte doktor o zaman garantisi yok her an yine olabilir de dediğinden biraz fazla önemsiyor da olabilirim ama normalde benimki kolay kolay acile gideriz demez resmen sanki beynimde şimşekler çakıyor diyor o yüzden içim rahat etsin diye gitmek istiyorum bende

Bende haftasonu turşu malzemesi aldım dün de yaptığım 4 tane 10 litrelik kavanoz öğleden sonrada aşure yaptım ayıp söylemesi güzel olmuşyedim

Ohhh ellerine sağlık eminnim çok güzel olmuştur
Aşureyi öğlen yediysen sıkıntı yok canım yeterki akşamı çok hafif tutsaydın
Ben hala malzemeleri alıp yapacağım eşim geçen akşam isyan etti bu evde niye hala aşure pişmiyor diye
Hesapta bugün alıp yarın yaparım diyordum ama sanırım pazar pişiririm cumartesiden hazırlığımı yapıp haftaiçi maşallah popişim yer görmüyor

Kızlar bugün güzel geçti menüm de iki küçük dilim kek kacamagim var oglendi

Telafi için akşamı chiali ayranla bitirdim sonra belki mandalina yerim

Hem öğlen yapılmış hemde telafi edilmiş daha ne diyelim biz yine tebrikler hani kaçamak oldu diye salmadın

Bir saat spor yaptım kızlar unutmadan onuda yazayım

Harikasın canım bende aletlerle birlikte 1.5 saat spor yaptım bugün bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhh...Aminnnnnnn

Benim koca yine kıvırdı Şu anda çok daha iyiyim cuma gideriz nasılsa randevu aldık dedi
Bakalım cumaya kadar zaten işe de gitmeyi düşünmüyor artık o zamanda doktora izah ederiz artık ya ilaçlarını değiştirir yada artık başka çare gösterir

oynakbasi34 cok gecmis olsun abla Allah yardimciniz olsun birdaha yasatmasin Rabbim
Sagol abla neyseki cok bisey yok

Aminnnn canım cümle hastalara

Benim bugun kacamaklitydi ama diger gunler dengelicem insallah cok karisik bir gun gecirince ogunler de birbirine giriyor

Dengelenir canım sıkma canını

Selam kizlar kac gündür ugrayamiyorum buraya..ama herşey yolunda..bi yaramazlik yok...4 makina camaşir yaptim cok yogundum bugün..disardada işlerim vardi..yediklerimi yazamicam ..teferuata girmicem şimdi ama kalori sinirimi aşmadim 1143 kalori tükettim bugün...iyi geceler kizlar cocuklari yatircam şimdi....

Hay maşallah çamaşırdan ütüden başını kaldıramamışsın belli ki
Neyseki gün beslenme açısından baya başarılı geçmiş tebrikler

Hadi sanada iyi geceler

Normalinde erken yatiyorlar ama bugün geciktiler 2 haylazim..

Banu abla inş amin sen güzel gidiyorsun valla her hafta gidiyor senin kilolar imreniyorum valla ne yiyip içiyorsun formülü ne

Şuan midem sırtıma yapıştı açlıktan kızım erken uyusa bende erken uyurum sen erken uyuyup erken kalkıyorsun akşam kaçamak riskin düşüyor maşallah 41kere hemde

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Sabah şerifleriniz hayrolsun

Rabbime şükürler olsun ki bu sabaha da sağlıkla uyandık
Dün nasıl yorulduysam bu sabah 6da uyandım bir sevindim size anlatamam çünkü 1 haftadan fazladır sabahın 5inde uyanıyordum ve bir yandan mutluyken bir yandan da akşam erkenden uyku basıyordu

Beslenme şükür güzel gidiyor ama suyumu iki gündür biraz ihmal ettiğimi hissediyorum o yüzden bugün yarın daha sıkı tutacağım ki Cuma bomba rakamlarla karşınızda olabileyim

Şekersiz Türk kahvemi aldığım gibi kendimi buraya attım

Merhaba kızlar

Ben de menümü yazıp kaçayım

Sabah
2 dilim peynir
Domates salatalık roka

Öğle
1 mandalina
1 elma
1/2 çubuk kraker

Akşam
1 Yk pilav
2 baget
Salata

Ara
1 mandalina

Menün şahane Gülşenciğim harika gidiyorsun bol bol suyunu da içersen tam süper olacak

Özel bir sırrı Sibelllll
Valla Allah razı olsun vesile olanlardan da ondan da her hafta acaba bu hafta nasıl güzel bir liste verecek diye heycanla gidiyorum ve inan hiç aç kalmıyorum 6 öğün yiyorum desem yeridir gerçi bazı ara öğünlerde sadece yeşil çay veya kahve var ama cidden kendimi çok iyi hissediyorum Sibele başladığımdan beri

Dediğin gibi çoğu zaman erken uyuyorum erken kalkıyorum çok iyi oluyor ama bak mesela dün gece eşim sıcak pudding istedi kızçelerinden ve gece gece mis gibi pudding kokusuyla karşı karşıya kaldım Kızım Anne sende yermişin dediğinde inan bir an bile düşünmeden direk kesinlikle hayır dedim sonuçta evet çok severim evet çokta lezzetli olur hele sıcakken ama o bir anlık zevk için bir haftanın emeğini çöpe atmış olurum Üstelik hedefime giden yolda 1 hafta geri atmış olurum kendimi o saatte yenen bir pudding sayesinde

Senin erken yatma şansın şu ara sıfır gibi ama suyunu bol içersen zaten açlık hissetme şansın olmaz birde söğüş salatalık saat kaç olursa olsun izin vermişti Sibel hani çok acıktığında 1 tane salatalık ye yada en güzeli şekersiz Türk kahvesi inanılmaz tıkıyor Daha dün Annem dedi valla bu Türk kahvesi çok uzun süre tok tutuyormuş insanı diye ( kendisi benim sayemde başladı ama yanlızken yine yapmaz günde 1 tane nescafesi vardı onuda benden alıştı sütsüz içiyor artık gerçi hatun 67 kg ama inan hala bile aman fazla kaçmasın yaşlandık kilo bize hastalık olarak döner der ve babama bile yedirmez )

Günaydın kızlar kahvaltı yaptım evi toplayıp oturma odasinin camını silmeyi düşünüyorum diğerlerini kızım uyuyunca

Tâbi bide parka gideceğiz kızımla

Banu abla 8leri bitirip 7lere geçtiğin günleride görürüz inşallah
Bende en kısa zamanda 6li rakamları

Maşallah sana canım..
Sibelin haftalık listesini burda da paylaşırmısın rica etsem..

Kızlar artık 1000 kalorilik listem var :))
Artık ekmeğim var her öğün de...

Haftada bir,iki tatlım bilem var .
Yemek yemekle mutlu oluyorum hala..
Kendimi kestim biçtim risk aldım hala yemeyle mutlu oluyorum. Allah cezamı verecek.

Iyi oglenler herkesee sabah mecbur tost yedim ben corba kalmamis ama oglne dengeli oldu sporla yesil cayimi da ictim ooh :) bu arada arada yesil cay iciyorum farkettiyseysenix sizin sayenizde oldu tesekkur ederim deneye deneye alistim sonunda

Kizcem aşure zamanı cuma günü bitti diye biliyorum yada bu cuma son, sen bir bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…