Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese selamlar insallah herkes iyidir batur dun cok hastaydi Ben okuldan izin aldim esim de kaymakamdan sivasa hastaneye gittik bogaz enfeksiyonu olmus antibiyotik kulkanacagiz yogunluktan giremedim insallah su 2gunu hafif atlatip hafta sonunu dengeleyecegim

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Bugün yediklerim. ..

Sabah,
Krep
Peynir
Zeytin

Ara,
3 sarma

Öğle,
Sahanda yumurta
Çeyrek dilim ekmek

Ara,
2 ceviz
Kahve

Aksam,
Kıymalı kabak
Salatalık
Yoğurt

Ara,
Armut yiyeceğim.

70 dk. Aerobik plates

Geçmiş olsun canım. Boğaz enfeksiyonu çokta ateş yapar.

Bugun erkenden menumu paylasayim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti yarim domates yarim salatalik biraz maydanoz ve dereotu azicik peynir bir dilim cavdar ekmegi
Ara yok
Ogle bir kase mercimek corbasi bir dilim pide
Ara bir kupa sekersiz cay Aksam 5gibi cok aciktim 2lokma ekmek yedim
Aksam bir tabak firinda karnabahar bir kase yogurt
Su cok AZ ictim bol bol su icip gunu tamamlarim insallah

Selam arkadaslar bugunku menum
Sabah
Beyaz peynir labne zeytin salatalik domates 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara
1 avuc findik
2 hurma
Kacamak olarak 1 baklava(dayanamadim yedim)
Ogle
Kofteli bir yemek vardi ve 1 dilim tam bugday
Ara yine hurma ve findik
Aksamda
Salata
Et yedim az biraz haslanmis
Ara yine 1hurma

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah peynirli yumurta iki dilim tb ekmeği iki zeytin

Ara beş fındık

Öğlen yağsız tost (iki dilim tb ekmeğinden)
yedim canım bişey istemedi
(Kızımla parka gittik erimismistir)

Ara şekersiz Türk kahvesi kayısı 10findik

Akşam tantuni bol yeşil salata iki kepçe çorba Bir dilim ekmek
(Bugün ekmek çok oldu gibi gerçi yemek sonrası nevresim takımını değiştirdim hem kendimizin hem kızımın mutfağı topla fln umarım yakmisimdir)

Spor Bir saat
Birazdan 50mekik cekecegim

et
Gayet guzel bir menu ustube aktif bir gun gecirmissin :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün acil eşime niyet bana kısmet oldu
Öğleden sonra biraz koltuğa uzanıp eşimin laptobun başından kalkmasını beklerken birden sırtımın sol tarafına felaket bir ağrı girdi ha şimdi geçer ha şimdi geçer derken bir türlü geçmek bilmedi ve nefes aldıkça bıçak saplanıyormuş gibi oldu
Bengay falanda sürdü eşim ama yok En sonunda büyük kızda ısrar edince akşam acile gittik
Tabi kalabalık olunca yok sıra bekle yok kan ver sonucu bekle röntgen derken saat oldu 21:00 Doktor kas sıkışması olmuş olabilir ama ne olur ne olmaz 23:00e kadar bekle tekrar kan tahlili yapalım dedi Sanırım kalpten de şüphelendi ( ekg falanda çekildi birde tansiyonum gittiğimde 13/4dü ufağı düşük yani
Hareket ettikçe ağrı nefesimi kesiyordu hatta eşim doktora hatun 25 kgya yakın kilo verdi dedi hani acaba onla alakalı mı diye
En son kan tahlili çıktığında da tamam kalple ilgili herşey temiz çıktı kas sıkışmasıymış dedi ( hatta öncesinde birde kas gevşetici iğne yapıldı )
Tabi eve gelmemiz 00:15i bulunca da gelir gelmez zorda olsa yatıp uyudum

Şükür Rabbime ki bugün ağrı çok çok hafifledi en azından rahat nefes alıyorum
Eşim diyor aklım gitti acaba yoğunluk ve yorgunluk kalbine mi vurdu diye dedim daha çok uğraşacaksın benle

Maşallah sana canım..
Sibelin haftalık listesini burda da paylaşırmısın rica etsem..

Canım dün göremedim kusura bakma ama birazdan paylaşırım geçen haftanın listesini

Kizcem aşure zamanı cuma günü bitti diye biliyorum yada bu cuma son, sen bir bak

Anam sorma salladım durdum gerçi normal zamanda aşure yapılmaz günah diye bir şey yok bugün olmadı alıp yarın yaparım öğleden sonra

Çok çok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn

oynakbasi34 Banu abla nerelerdesin sesin çıkmadı bugün hiç
Uyumussundur sen ohhh missskacinci ruyadasin kimbilir
Benim kiz yeni uyudu dizim bitsin bende uyuyacağım hemen

Yok anam o saatlerde daha hastaneden dönmek üzereydim Şükür şu anda çok çok daha iyiyim ve eminim yarına birşeycik kalmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…