Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzel sözlerin ve tavsiyelerin icin tesekkür ederim oynakbasi34 :KK66:
ben de pek spor yapmam aslında ama artık yapmaya baslayacagım hatta bugün basladım 50 mekik cektim ve kollarımı calıstırdım simdi de 2 km yürüyecegim :KK33:
ben de insallah 118 den 89 u görürüm suanki tek hedefim 3 haneliden 2 haneliye inmek Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :KK16::KK16:
oynakbasi34 Allah kızına sifa versin ablacım gecmis olsun :KK43:

Allah razı olsun canım ;) şu anda biraz düştü de uyuyor ama gözüm hep üzerinde ;)
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah canım ;) biraz azimle herşeyi başarabilirsin inan ;)

Allah senden de razı olsun ablacım Hoppa
iyilesir insallah en yakın zamanda prenses :KK66:
evet herseyin bası azim bakalım cıktık bi yola en yakın zamanda 99 u görsem cok rahatlayacagım :oops::KK16:
YENA yeni gördüm hosbuldum :KK54:

Bugün dogru dürüst birsey yemedim..dünki günü telafi ediyorum...bugünki kaloriyide dün tükettim ..:-)

Kahvaltim..1 bardak portakal suyu.
1 muz

Öylen vakti..
Kücük kaze yogurt bitki toz karişimi ile

Akşam...
1/2 mandalina
Yine yogurt bitki tozlu karişimi ile.

Ayrica bol su ve bitki caylari

Son düzenleme:
bende bugünümü paylasayım kızlar :21:
sabah:
1 yumurta
2 dilim domates 5 dilim salata
cok az peynir
7 tane zeytin
1 bardak yesil cay
öglen:
5 kasık makarna
1 kase yogurt
1 kase patlıcan salatası
1 bardak hoşaf
aksam: saat 6 da son yemegimi yedim
1 kase nesfitli süt
1 muz
:KK16::KK16:
1 .gün icin cok iyi menün....
Ben birde kalori sayar indirdim cep tel.e
Onunda cok faydasi var...fatsekret mesela iyi bir app...ben yazio kullaniyorum..yurtdişindayim ben .yazio Türkce olarak varmi bilmiyorum..ama cok memnumum yazio dan..

merhabalar, ben 22 yasında üniversite ögrencisiyim kendimi bildim bileli yani 12-13 yaslarımdan beri kiloluyum ve bu durumdan hep kactım cokta kilolu degilim veririm nolacak vs dedim ve diyetlere pzartesi basladım salı bitirdim bir türlü istikrar saglayamadım ama artık bir seyler dank etmeye basladı artık kendimi aynada görmek istemiyorum giydiklerim yakısmıyor sinir oluyorum suanki kilom 118 boyum 1.73 baya bir kiloluyum:110:
internette arastırma yaparken bu siteye rastladım ve destek takımlarını gördüm ben de o takımlardan birine dahil olmak istiyorum:oops: suan ki hedefim hırslı bir sekilde 1 ayda -10 kg vermek Allahın izniyle basarabilirim :) :21:
ve sizin takıma girmekten cok mutluyum :KK68:
hoşgeldin canım boyun da uzunmuş sen bir 5 kilo verince bile farkı hissedersin öncelikle yeni yaşam biçimine adapte olursun ilk hafta sonra bol bol vericeksin kiloları merak etme :) spor yapıyor musun

güzel sözlerin ve tavsiyelerin icin tesekkür ederim oynakbasi34 :KK66:
ben de pek spor yapmam aslında ama artık yapmaya baslayacagım hatta bugün basladım 50 mekik cektim ve kollarımı calıstırdım simdi de 2 km yürüyecegim :KK33:
ben de insallah 118 den 89 u görürüm suanki tek hedefim 3 haneliden 2 haneliye inmek Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar :KK16::KK16:
oynakbasi34 Allah kızına sifa versin ablacım gecmis olsun :KK43:
görürsün görürsen sana daha yolun başından önerim şu olsun bazen bırakasın yeter be diyesin gelicek ay kızlar ben bir laç hafta ara verip gelcem diye düşünceksin bunu yapan herkese sor ben dahil hep artı kilolarla geri göndük yani diyet yapamadığın sürede bile ayrılma ki istikrarın bozulmasın

bende bugünümü paylasayım kızlar :21:
sabah:
1 yumurta
2 dilim domates 5 dilim salata
cok az peynir
7 tane zeytin
1 bardak yesil cay
öglen:
5 kasık makarna
1 kase yogurt
1 kase patlıcan salatası
1 bardak hoşaf
aksam: saat 6 da son yemegimi yedim
1 kase nesfitli süt
1 muz
:KK16::KK16:
güzel bir başlangıç yapmışsın süper :)

Allah razı olsun canım :KK66: şu anda biraz düştü de uyuyor ama gözüm hep üzerinde :KK66:
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah canım :KK66: biraz azimle herşeyi başarabilirsin inan :KK66:
Tekrar geçmiş olsun canım..
Uğramayınca bizim takıma bakayım dedim..
Paylaşımda oylama var.. Baktınmı canım?

merhaba kittenlove:KK16:
evet boydan biraz olsun kurtarıyorum ama artık 3 haneliden sıkıldım bende yasıtlarım gibi her istedigimi giymek ve üzerime yakısmasını istiyorum :oops:
spor yapmıyordum normalde ama bugün basladım ve yürüyüs yaptım 50 mekik cektim kollarım icin agırlık calıstım seninde dedigin gibi vazgecmek yok :21:

Tekrar geçmiş olsun canım..
Uğramayınca bizim takıma bakayım dedim..
Paylaşımda oylama var.. Baktınmı canım?

Sağ olasın canım valla demesen hiç fırsat bulupta bakmazdım ;) kuzuyla ilgilenmekten kendi takımıma bile zorla arada bakıyorum ;)

Kuzuu tekrar götürdük hastaneye ;) sağ olsun doktor direk yine ilgilendi ve kan tahlili yaptı ;) normalde ateşin şimdiye geçmiş olması gerekiyordu hatta doktor bile şaşırdı ;)
Şükür kan sonuçları normal çıktı yani ilaça antibiyotik bitene kadar devam ama 3 gün içinde geçmemiş olursa mutlaka tekrar getir dedi ;)
Öksürük başladı ufak ufak rahatlatmak için hava makinesini de bağlayabilirsin dedi ( laf arasında ben söyledim evde var diye )
Şu anda daha iyi şükür uzandı ;)
Umarım bir daha çıkmazda bende bu gece deliksiz bir uyku çekerim ;) hastanede bir ara ben bile bayılacak gibi oldum hemşire abla otur dinlen biraz dedide nerde mecbur koşturdum ;)

Bu arada yarın Allahın izniyle Fitnesse gideceğim :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Kaç gündür anasını satam bende düzen diye bir şey kalmadı :( hemen toparlamam için spor şart bana ;)
Hem spor salonunda da yeni program hazırlayacaklar sanırım ;)

Merhaba kızlar
Bu sabah kahvaltiya kızkardeşime gittim kahvaltı sonrası kızımı kardeşime bırakıp önce bankada işim vardı onu hallettim daha sonra kuaföre gittim

Perşembe günü için randevu aldım ombre yaptircam
Kızımı alıp eve geçtim uyutup yemek ve salata yaptım akşama

Sağ olasın canım valla demesen hiç fırsat bulupta bakmazdım :KK66: kuzuyla ilgilenmekten kendi takımıma bile zorla arada bakıyorum :KK66:

Kuzuu tekrar götürdük hastaneye :KK66: sağ olsun doktor direk yine ilgilendi ve kan tahlili yaptı :KK66: normalde ateşin şimdiye geçmiş olması gerekiyordu hatta doktor bile şaşırdı :KK66:
Şükür kan sonuçları normal çıktı yani ilaça antibiyotik bitene kadar devam ama 3 gün içinde geçmemiş olursa mutlaka tekrar getir dedi :KK66:
Öksürük başladı ufak ufak rahatlatmak için hava makinesini de bağlayabilirsin dedi ( laf arasında ben söyledim evde var diye )
Şu anda daha iyi şükür uzandı :KK66:
Umarım bir daha çıkmazda bende bu gece deliksiz bir uyku çekerim :KK66: hastanede bir ara ben bile bayılacak gibi oldum hemşire abla otur dinlen biraz dedide nerde mecbur koşturdum :KK66:
Oy canım kolay değil bebişlerin hasta olması. Anne yüreği daha perişan oluyor..
Rabbim acil şifalar versin inşallah.

Back
X