Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anlem anlem hoşgeldin canım kendini tanitabilirsin
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanımız görünce kuralları anlatir :KK66:
Tamam kuralları okudum aklımda kalmayanlari zamanla öğrenirim :) kendimi tanıtayım167 boyunda 28 yaşındayım 3 aylık bi kızım var 76.6 kiloyum malum kilolar hamilelikten kalma 60 kilo olmak istiyorum minik kızımdan dolayı çok aktif olmasamda günde 5 mesaj atarım heralde :)) bide cuma günü mü başlayacağım Yoksa yarından itibaren mi dahil olacağım

Menüm
Sabah peynirli sahanda yumurta iki dilim ekmek

Ara yarım ayva
Bir lokum dayanamayıp yedim

Öğlen nohut yemeği beş tane minik acı biber turşusu iki dilim ekmek

Ara 10findik

Akşam nohut yemeği salata Bir bardak ayran

Belki yarım ayva 21:00 gibi

Spor Bir saat.

Birazdan 50 mekik çekeceğim

Tamam kuralları okudum aklımda kalmayanlari zamanla öğrenirim :) kendimi tanıtayım167 boyunda 28 yaşındayım 3 aylık bi kızım var 76.6 kiloyum malum kilolar hamilelikten kalma 60 kilo olmak istiyorum minik kızımdan dolayı çok aktif olmasamda günde 5 mesaj atarım heralde :)) bide cuma günü mü başlayacağım Yoksa yarından itibaren mi dahil olacağım
Canım bende 31yasindayim 1.57 boyunda 21aylik bir kız annesiyim benimde İlk hedefim 65
Sonraki 58 inş
Diyetini yediklerini günlük yaz buraya kaptanımız gelince seni bilgilendirir
Üçüncü hafta listeye giriyorsun canım
Birlikte yaza veya bahara çok güzel kilolar vermiş olacağız inşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Demin resmen destan yazmıştım ama nasıl becerdiysem bir tuşla herşeyi bir anda sildim :KK70:
Hemen özet geçiyorum o zaman yoksa aynı şeyleri yaz yaz bitmez :KK70:

Spordan sonra kızkardeşimle Annem kuzuyu görmeye geldiler :KK66: Eşimde sabah grip oldu diye işe gitmemişti oda hafif ateşlenince bir yandan da onla ilgilenmeye başladım :KK66:
Bünye alıştı ya tam oh rahatladım kuzu düzeldi derken bu sefer eşimin yamulması çokta koymadı :KK70: resmen bağışıklık kazandım :KK70:

Annemler gittikten sonra ateşi düşsün diye eşime zorlada olsa duş aldırdım :KK66: Tam mızmız oluyor hastalanınca hatta utanmasa beni yıkasana diyecek :KK70:
Şükür şu anda çok daha iyi ama tabi ıhlamur takviyesi yapıyoruz :KK66:

Spor salonuna başlayalı tam 1 ay olmuş bugün ve tabiki bu durumda ordada tartı günü vardı :KK66: Artı çıkacağımı bile bile tabi mecbur tartıldım ve normalde ilk tartıldığımda da orda evdeki ve diyetisyendekine rağmen 1.5 hatta 2 kg fark olmuştu :KK66:
İlk tartıldığımda 96,6 kg çıkmıştım :KK53: bu sefer 91.6 çıktım :21::21::21::21::21:
Hoca çok çok güzel bir sonuç dedi :KK66: üstelik 1.5 yağdan gitmiş 3.5 kgda kilodan :KK66: Ama anlamadığım tek şey kadının demesi kasda azalma varmış :KK64: dedim nasıl olur burda haftanın 2 gün tam programa uyuyorum fazlası var eksiği yok üstelik diğer günlerde zaten koşturmaca halindeyim diye :KK57:
Ödem varmı diye sordum ki olduğuna adim gibi eminim sonuçta kaç gündür doğru düzgün su içmemiştim bile :KK43:
Demezmi bizde ödem net görünmez diye :KK48:
Kendi kendime amannn salla gitsin sonuçta Sibelde her hafta tartılırken her ölçüm yapılıyor üstelik kas oranımda artış var onun tartısına göre :KK66: zaten okadar sporda kas gitmesi mümkün değil :KK66:

Bugün beslenmeme uygun devam ettim :KK66: hatta akşam yemeğimi de baya erken yedim :KK66:
Birazdan da yediklerimi yazarım :KK66: son aramı bile yaptım artık yatana kadar sırf su yada yeşil çay içerim :KK66:
Bir kaç günlük dengesizliği telafi için şarttı :KK66:

@Derya000 Canım sende sakın pes etme bak bu hafta listeye alacağız seni ve bomba gibi bir giriş yapmanı istiyorum :KK66: şu önümüzdeki iki gün çok daha dikkatli ol ve bol bol suyunu yeşil çayını iç :KK66: Sana güveniyorum :KK66:
Hem pes etmek ne demek daha yolun başındayız ve emin ol kilolar gittikçe daha da motive olacaksın eminim :KK66:

Bu arada daha evvel sordum mu hatırlamıyorum ama senin hedefin kaçtı :KK66: bence şimdilik 65 iyidir nasılsa hedefe ulaşınca yine aşağı çekebiliriz :KK66:

@gcm19944 Canım senide alıntılamıştım da oda uçtu :KK48:
Bence beslenme şeklin çok çok güzel ve eminim faydasını göreceksin :KK66: aynen devam ama suyunu ihmal etme :KK66: ben 3 litrenin altına düşmemeye çalışıyorum :KK66: yoksa ödem oluşuyor anında :KK66:
Kesinlikle çok güzel kilolar vereceğiz birlikte :KK66: 11 kasımda sende listemizdesin Allahın izniyle :KK68:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Demin resmen destan yazmıştım ama nasıl becerdiysem bir tuşla herşeyi bir anda sildim :KK70:
Hemen özet geçiyorum o zaman yoksa aynı şeyleri yaz yaz bitmez :KK70:

Spordan sonra kızkardeşimle Annem kuzuyu görmeye geldiler :KK66: Eşimde sabah grip oldu diye işe gitmemişti oda hafif ateşlenince bir yandan da onla ilgilenmeye başladım :KK66:
Bünye alıştı ya tam oh rahatladım kuzu düzeldi derken bu sefer eşimin yamulması çokta koymadı :KK70: resmen bağışıklık kazandım :KK70:

Annemler gittikten sonra ateşi düşsün diye eşime zorlada olsa duş aldırdım :KK66: Tam mızmız oluyor hastalanınca hatta utanmasa beni yıkasana diyecek :KK70:
Şükür şu anda çok daha iyi ama tabi ıhlamur takviyesi yapıyoruz :KK66:

Spor salonuna başlayalı tam 1 ay olmuş bugün ve tabiki bu durumda ordada tartı günü vardı :KK66: Artı çıkacağımı bile bile tabi mecbur tartıldım ve normalde ilk tartıldığımda da orda evdeki ve diyetisyendekine rağmen 1.5 hatta 2 kg fark olmuştu :KK66:
İlk tartıldığımda 96,6 kg çıkmıştım :KK53: bu sefer 91.6 çıktım :21::21::21::21::21:
Hoca çok çok güzel bir sonuç dedi :KK66: üstelik 1.5 yağdan gitmiş 3.5 kgda kilodan :KK66: Ama anlamadığım tek şey kadının demesi kasda azalma varmış :KK64: dedim nasıl olur burda haftanın 2 gün tam programa uyuyorum fazlası var eksiği yok üstelik diğer günlerde zaten koşturmaca halindeyim diye :KK57:
Ödem varmı diye sordum ki olduğuna adim gibi eminim sonuçta kaç gündür doğru düzgün su içmemiştim bile :KK43:
Demezmi bizde ödem net görünmez diye :KK48:
Kendi kendime amannn salla gitsin sonuçta Sibelde her hafta tartılırken her ölçüm yapılıyor üstelik kas oranımda artış var onun tartısına göre :KK66: zaten okadar sporda kas gitmesi mümkün değil :KK66:

Bugün beslenmeme uygun devam ettim :KK66: hatta akşam yemeğimi de baya erken yedim :KK66:
Birazdan da yediklerimi yazarım :KK66: son aramı bile yaptım artık yatana kadar sırf su yada yeşil çay içerim :KK66:
Bir kaç günlük dengesizliği telafi için şarttı :KK66:

@Derya000 Canım sende sakın pes etme bak bu hafta listeye alacağız seni ve bomba gibi bir giriş yapmanı istiyorum :KK66: şu önümüzdeki iki gün çok daha dikkatli ol ve bol bol suyunu yeşil çayını iç :KK66: Sana güveniyorum :KK66:
Hem pes etmek ne demek daha yolun başındayız ve emin ol kilolar gittikçe daha da motive olacaksın eminim :KK66:

Bu arada daha evvel sordum mu hatırlamıyorum ama senin hedefin kaçtı :KK66: bence şimdilik 65 iyidir nasılsa hedefe ulaşınca yine aşağı çekebiliriz :KK66:

@gcm19944 Canım senide alıntılamıştım da oda uçtu :KK48:
Bence beslenme şeklin çok çok güzel ve eminim faydasını göreceksin :KK66: aynen devam ama suyunu ihmal etme :KK66: ben 3 litrenin altına düşmemeye çalışıyorum :KK66: yoksa ödem oluşuyor anında :KK66:
Kesinlikle çok güzel kilolar vereceğiz birlikte :KK66: 11 kasımda sende listemizdesin Allahın izniyle :KK68:
tesekkur ederim cnm su iciyorum tbikide 3 olmasa bile 2 kilo kesin iciorumdur spor pek yapamiorum ama evde telefona indirdigim 30 gün fit programi var onu yapiorum insallah herkez incecik olir:)

Canım bende 31yasindayim 1.57 boyunda 21aylik bir kız annesiyim benimde İlk hedefim 65
Sonraki 58 inş
Diyetini yediklerini günlük yaz buraya kaptanımız gelince seni bilgilendirir
Üçüncü hafta listeye giriyorsun canım
Birlikte yaza veya bahara çok güzel kilolar vermiş olacağız inşallah
60 kilo olana kadar burda olacağım inş :)
Çok teşekkür ederim yardımın için. Ne güzel söyledin :))Insallah incecik oluruz :)

selam kızlarr:KK54:
oynakbasi34 ablacım büyük gecmis olsun trafik magandası dolu etraf ya valla ucuz kurtulmussunuz :KK17:
kuzunun iyilesmesine sevindim :KK66:
esinede acil sifalar diliyorum ablacım
bu arada -5 kg vermissin cok sevindim darısı basımıza:halay:

Sağ olasın canım hakikaten ucuz atlattım ;)
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnn
Şükür eşimde şu anda biraz daha iyi daha doğrusu uyuyor ;) en azından vücudu dinlenir o şekilde
Bakalım yarın nöroloji doktoru ne diyecek Emar sonucuyla alakalı ;)

60 kilo olana kadar burda olacağım inş :)
Çok teşekkür ederim yardımın için. Ne güzel söyledin :))Insallah incecik oluruz :)

Aramıza hoş geldin canım ;)
Tabiki hemen dahil oldun canım cumayı beklemeye gerek yok ;)
Seninde bilgilerini not aldım canım 11 kasımda sende aramızdasın Allahın izniyle ;)
Bakma her gün 5 mesaj dediğime günlük paylaşımın olsun ona da razıyız malum bende çoluk çocuktan bu ara pek fırsat bulamıyorum ;)

Sağ olasın canım hakikaten ucuz atlattım :KK66:
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnn
Şükür eşimde şu anda biraz daha iyi daha doğrusu uyuyor :KK66: en azından vücudu dinlenir o şekilde
Bakalım yarın nöroloji doktoru ne diyecek Emar sonucuyla alakalı :KK66:

Aramıza hoş geldin canım :KK66:
Tabiki hemen dahil oldun canım cumayı beklemeye gerek yok :KK66:
Seninde bilgilerini not aldım canım 11 kasımda sende aramızdasın Allahın izniyle :KK66:
Bakma her gün 5 mesaj dediğime günlük paylaşımın olsun ona da razıyız malum bende çoluk çocuktan bu ara pek fırsat bulamıyorum :KK66:
Insallah Tamam teşekkürler :)) yarından itibaren yazıyorum. Bu arada geçmiş olsun

Bugün erken yedim ya sanki hangi sayfaya bakarsam bakayım bir yerden bir yemek reklamı karşıma çıkıyor :D
KKya bakarken de şu anda ekranın altında kocaman Dominos reklamı ama bana fark eder mi hiç :KK20: Aslaaaaaaaaaaaaa :KK20: Hİç ihtiyaç hissetmiyorum heee açmıyım evet açım ama huzurluyum ;) biliyorum ki karşılığını fazlasıyla alacağım Allahın izniyle ;)

Kızlar sizlerde ne olursa olsun sakın kaçamak yapmayın ;) karşılığında göreceğiniz bol eksileri düşününce inanın hiç cazip gelmiyor ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır ;) ben kesinlikle hedefime ulaşacağıma adım gibi eminim ve sizlerde beni bu yolda yalnız bırakmazsınız biliyorum :21::21::21::21:

Bugün erken yedim ya sanki hangi sayfaya bakarsam bakayım bir yerden bir yemek reklamı karşıma çıkıyor :KK70:
KKya bakarken de şu anda ekranın altında kocaman Dominos reklamı ama bana fark eder mi hiç :KK20: Aslaaaaaaaaaaaaa :KK20: Hİç ihtiyaç hissetmiyorum heee açmıyım evet açım ama huzurluyum :KK66: biliyorum ki karşılığını fazlasıyla alacağım Allahın izniyle :KK66:

Kızlar sizlerde ne olursa olsun sakın kaçamak yapmayın :KK66: karşılığında göreceğiniz bol eksileri düşününce inanın hiç cazip gelmiyor :KK66:
İnanmak başarmanın yarısıdır :KK66: ben kesinlikle hedefime ulaşacağıma adım gibi eminim ve sizlerde beni bu yolda yalnız bırakmazsınız biliyorum :21::21::21::21:
Insallah hepimiz hedefimize ulaşırız:)) sen kaç kilosun

Insallah hepimiz hedefimize ulaşırız:)) sen kaç kilosun

Benim maalesef jeton 123445693 köşeliydi :D
Küçükken hafif tombikken evleneceğime yakın ilk kilo verme maceramla başladı herşey :KK48:
18 yaşında 75 kgdan 52 kgya düştüm ama yurtdışından ( almanya ) istanbula evlenip aileden ayrı kalınca birazda depresyona girince kilo aldım ( gerçi eşim çok zayıfsın ölümü gör ye diye diye de midemi genişletti :D )
70le hamile kalıp 26 kg alarak doğuma 96la girdim :KK53:
Hadi doğurdun az tut gırtlağını ama yooook akılsız başım depresyona devam etti ve ikinci kızıma 108le hamile kaldım :kızgın: heee bari onda doğru beslenerek 5 kg verdim doğuma kadar tabi akıllandım mı yoook :D
2 sene emzirme bahanesiylede agobun kazı gibi yedim ve rekorum olan 124.5 kgyu gördüm :(
Yok ben böyle ölürüm yok mide ameliyatı olacağım diye kendimi yırttım bir dönem ve sonra buradaki arkadaşlarımın olsun ailemin olsun ikna çabaları sonucunda vazgeçtim ve benim diyet maratonum başladı ;)
96 kglara kadar düştüm sonrada manken oldum havalarına girip yine saldım kendimi :KK67:
En sonunda 6 ay evvel tekrar 118i görünce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine şimdiki diyetisyenime başladım ve şükürler olsun ki geçen hafta 89.5i görmüştüm :21: gerçi bir kaç gündür yine düzen şaşınca az artı gördüm ama inanıyorum cumaya kadar yine aynı rakama dönerim ;)

Bir çoğunuza göre ( hatta hepinize göre diyeyim ;) ) yolum çok daha uzun ama inanıyorum bu kez bir daha geri almamak üzere veriyorum ve ömrümün sonuna kadar da Allahın izniyle bir daha kilo almayacağım hedefe ulaşınca ;)
Dİyetisyenim 70 - 75 yeterli senin için diyor ama benim açıkçası daha aşağı kilolarda gözüm var hatta onada dedim ben tamam diyene kadar korumaya geçmem diye ;) Ablacığım aynı azimde devam edersen sen yaparsın diye verdi çoşkuyu :KK71:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bu gece de deliksiz bir uyku çektim ve sabah erkenden uyandım ;) Şekersiz kahvemi de kaptığım gibi kendimi buralara attım :KK48:
Evdekiler tabi doğal olarak mışıl mışıl uyuyor ama ben akşamlık pişireceğim Kuru fasülyeyi bile haşlamaya koydum :21: Eşimi bugün Nöroloji doktoruna kontrole götüreceğim bari gitmeden haşlanmış olsun ki gelince hemen iki dakikada soğanlarım dedim ;) Öğlenlik de çorba salata yaparım yine ( bu hafta ya çorba yada tavuk sote demişti ;) gerçi tavuk sotede yapabilirim öğlenlik özledim :KK48: )
Hayırlısıyla bir doktor faslını atlatalım da ;)

Anam daha kahvaltıyı yapmadan öğlenle akşamı düşünür oldum :D
Birazdan da güzelce kahvaltımı yaparım yeşil çayımla birlikte ;)

CUmaya kaldı 2 gün o yüzden kızlar rica ederim herkes üzerine düşeni yapıp sıkı tutsun ve sakın suyunu ihmal etmesin ;) ben düne nazaran az da olsa eksi gördüm cumaya sabit çıkarsam bile memnun olacağım ;)

İyi geceler kızlar yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bir iki gündür giremedim kusura bakmayın sınav haftasındayım ondan ordan oraya yalpalanıyorum .

Allah zihin açıklığı versin Güzelim ;) İnşallah sınavlarından da çok güzel dereceler alırsın ;) Aminnnnn

Benim maalesef jeton 123445693 köşeliydi :KK70:
Küçükken hafif tombikken evleneceğime yakın ilk kilo verme maceramla başladı herşey :KK48:
18 yaşında 75 kgdan 52 kgya düştüm ama yurtdışından ( almanya ) istanbula evlenip aileden ayrı kalınca birazda depresyona girince kilo aldım ( gerçi eşim çok zayıfsın ölümü gör ye diye diye de midemi genişletti :KK70: )
70le hamile kalıp 26 kg alarak doğuma 96la girdim :KK53:
Hadi doğurdun az tut gırtlağını ama yooook akılsız başım depresyona devam etti ve ikinci kızıma 108le hamile kaldım :kızgın: heee bari onda doğru beslenerek 5 kg verdim doğuma kadar tabi akıllandım mı yoook :KK70:
2 sene emzirme bahanesiylede agobun kazı gibi yedim ve rekorum olan 124.5 kgyu gördüm :KK43:
Yok ben böyle ölürüm yok mide ameliyatı olacağım diye kendimi yırttım bir dönem ve sonra buradaki arkadaşlarımın olsun ailemin olsun ikna çabaları sonucunda vazgeçtim ve benim diyet maratonum başladı :KK66:
96 kglara kadar düştüm sonrada manken oldum havalarına girip yine saldım kendimi :KK67:
En sonunda 6 ay evvel tekrar 118i görünce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine şimdiki diyetisyenime başladım ve şükürler olsun ki geçen hafta 89.5i görmüştüm :21: gerçi bir kaç gündür yine düzen şaşınca az artı gördüm ama inanıyorum cumaya kadar yine aynı rakama dönerim :KK66:

Bir çoğunuza göre ( hatta hepinize göre diyeyim :KK66: ) yolum çok daha uzun ama inanıyorum bu kez bir daha geri almamak üzere veriyorum ve ömrümün sonuna kadar da Allahın izniyle bir daha kilo almayacağım hedefe ulaşınca :KK66:
Dİyetisyenim 70 - 75 yeterli senin için diyor ama benim açıkçası daha aşağı kilolarda gözüm var hatta onada dedim ben tamam diyene kadar korumaya geçmem diye :KK66: Ablacığım aynı azimde devam edersen sen yaparsın diye verdi çoşkuyu :KK71:
Maşallah ama yanlış anlamadiysam son 6 ayda 28-30 kilo vermişsin çok iyi bence:)) 63 ile hamile kaldım 84 ile doğum yaptım işte şimdide 76 oldum eşim çok dalga geçiyor çaktırmıyorum ama cok kırılıyorum eşimle aramda 2 kilo var :((( Ona söylemedim diyete başladığımı misal göbeğin senden iki metre önden falan gidiyor diyor :(( İnşallah bir ayda 4-5 kilo vermek istiyorum.

Bu arada herkese günaydın

Maşallah ama yanlış anlamadiysam son 6 ayda 28-30 kilo vermişsin çok iyi bence:)) 63 ile hamile kaldım 84 ile doğum yaptım işte şimdide 76 oldum eşim çok dalga geçiyor çaktırmıyorum ama cok kırılıyorum eşimle aramda 2 kilo var :KK43:(( Ona söylemedim diyete başladığımı misal göbeğin senden iki metre önden falan gidiyor diyor :KK43:( İnşallah bir ayda 4-5 kilo vermek istiyorum.

Bu arada herkese günaydın

Canım sen eşine takılma ;) malum erkeklerin çoğu akım diyeceğine çokum der :KK48:
Belkide aklı sıra seni o şekilde gaza getirecek ama sen ona en güzel cevabı fıstık gibi olarak vereceksin zaten ;) hem bence öyle aşırı bir kilon da yok dediğin gibi bir 4 - 5 kg verdiğinde bile inanılmaz fark olacaktır ;)
Emin ol bazı erkeklerde kıskandıkları için mod düşürmeye çalışırlar ;) hani daha çok ilgi çekerse başkaları farklı yaklaşmaya çalışır hesabı :KK48:
Sen hiç umursama onu aksine her gün gülümseyerek güne başla ;) aynada her baktığında daha da iyi göründüğünü düşün ve elinden geleni yap ;) 1 ay sonra bile baya fark olduğunu göreceksin ;)
Benim eşim senelerce benden çok daha zayıftı :KK48: şimdi bazen ben ona diyorum koca göbişli erit şunu biraz diye hemen ya aşkım aşk olsun beni göbişimle sev diye güler :KK48: hee sağlığımız için hepimizin vermesi gerekiyor oda farkında ama seviyor adam yemeyi ;) tabi bulabilirse :D

Hatta bak şimdi aklıma geldi dün Su perisi86 Su perisi86 ile de konuştuk ;) biraz daha takımı gaza getirmek adına yarışma gibi birşeyler yapalım ;) ölçülerimizi alacaktık hesapta geçenlerde hatta kittenlove kittenlove sanırım önermişti ama ben saftirik yine unuttum ve sizlerede hatırlatamadım :olamaz:
Motive olmak için biraz daha eğlence katalım işin için ;)

Back
X