Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın bu sabah kahvaltı yapamasam da limonlu su içeyim bari dedim kilom 73.5 çıktı sabah. düzen oturtursam başarıcam diye umuyorum.

Günaydın bu sabah kahvaltı yapamasam da limonlu su içeyim bari dedim kilom 73.5 çıktı sabah. düzen oturtursam başarıcam diye umuyorum.

Kahvaltı özellikle çok önemli bir öğün.
Aliskamliklarimizi degistirmek bizim elimiz de..
Ki sen sigarayı bırakmışsın en zoru diyebilirim... Zamanla yoluna girecektir biraz çabayla biraz da bizim desteğimizle istediğin kiloya gelirsin canım...

Günaydın aslında gece yemek yeme olayım şöyle gelişti iki yıl öncesine kadar gece iki üç saatte bir uyanır mutfağa gider sigara içerdim evi turlardım bi sigarayı 6 ay bıraktım bu seferde gece sürekli dolabın önünde buldum kendimi doymak bilmez oldum şimdi sigarayı gece içmiyorum ama gece yemek 12ye 1e kadar devam ediyor:KK43:
hosgeldin aramiza helopini....bemim eşimde sigarayi 1 sene önce birakti..oda kilo aldi ama su an o bikac ay önceki iştahi yok artik.cok sükür düzene girdi.hatta kiloda verdi...birazdaha kilo vermek istiyo dikkat ediyo yediklerine...

Hayirli mutlu sabahlar kizlar..kacamaksiz saglikli bafif bir gün dileği ile.:KK68:.bugün yine dikkat etmemiz gereken gündeyiz...yarin tartilma günümüz...az önce bende kahvaltimi yaptim kalori hesabina bakilirsa biraz fazla kacirmişim ama saglikli şeyler yedim yine...aksam dengelemeye calişirim...1000 kaloriyi aşmamaya dikkat ederim insallah bugün....

Yarin icin tartida güzel bir sonuc bekliyorum bu hafta cünkü cok dikkat ettim..tek kacamağim 5 tane kavrulmuş yer fistigi oldu yememiz yasak olan.....reglde oldum biraz şişlikte var...ama genelde beni pek etkilemiyo regl durumu...bakalum yarin nasil bir sonuc alacagiz hepimiz...:rolleyes:

Yarin icin tartida güzel bir sonuc bekliyorum bu hafta cünkü cok dikkat ettim..tek kacamağim 5 tane kavrulmuş yer fistigi oldu yememiz yasak olan.....reglde oldum biraz şişlikte var...ama genelde beni pek etkilemiyo regl durumu...bakalum yarin nasil bir sonuc alacagiz hepimiz...:rolleyes:

Sevindim senin adına. .
Ben pek umutlu değilim sürpriz olmaz ise..

Bakalım yarın ola hayır ola...

Sevindim senin adına. .
Ben pek umutlu değilim sürpriz olmaz ise..

Bakalım yarın ola hayır ola...
Bence sende dikkat ettin bu hafta..tamam makarna gibi bazi seyler yemistin ama dengeliydi..abartili deyil

Bence sende dikkat ettin bu hafta..tamam makarna gibi bazi seyler yemistin ama dengeliydi..abartili deyil

Genel de dengeledim evet.
Bir de kendim de dikkat ettiğim bir hafta iyi veriyorsam diğer hafta az yahut sabit oluyor bakalım yarın ne diyecek sevgili tartım :)

Genel de dengeledim evet.
Bir de kendim de dikkat ettiğim bir hafta iyi veriyorsam diğer hafta az yahut sabit oluyor bakalım yarın ne diyecek sevgili tartım :)
Okadar olur dostum insaniz sonucta .her hafta mükkemel bir sonuc bekleyemezki :KK19:

Selam yenam iyiyim canım sen de iyisindir umarım❤️Kilo verimi artık zorluyor gıdım gıdım gitmeye başladı bu durum da can sıkıyor vs.

Iyiyim canım Sağol. .
Kilolar evet yaa direniyorlar. .

Bugün ne yemeği yapiyorsunuz kizlar..benim menü yine sebze ağirlikli olacak.kiymali karnabahar yapacagim..salata ve domates corbasi olacak menüde...:KK54:

Kahvaltı özellikle çok önemli bir öğün.
Aliskamliklarimizi degistirmek bizim elimiz de..
Ki sen sigarayı bırakmışsın en zoru diyebilirim... Zamanla yoluna girecektir biraz çabayla biraz da bizim desteğimizle istediğin kiloya gelirsin canım...
sigarayı bıraktım ama kiloları alınca yeniden başladım :( yani şu an daha az içiyorum ama bırakmak sayılmaz artık:(

hosgeldin aramiza helopini....bemim eşimde sigarayi 1 sene önce birakti..oda kilo aldi ama su an o bikac ay önceki iştahi yok artik.cok sükür düzene girdi.hatta kiloda verdi...birazdaha kilo vermek istiyo dikkat ediyo yediklerine...
valla kilolar bunalıma soktuğu için tekrar başladım sigaraya :( ben 56dan 73.5 e çıktım hiç az değil :(

Back
X