Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bu sabah kahvaltı yapamasam da limonlu su içeyim bari dedim kilom 73.5 çıktı sabah. düzen oturtursam başarıcam diye umuyorum.
Selam kızlar
oynakbasi34 banumm nerelerdesin
inşallah her şey yolundadır
Kızz nazara mı geldinpis gözlülere
![]()
hosgeldin aramiza helopini....bemim eşimde sigarayi 1 sene önce birakti..oda kilo aldi ama su an o bikac ay önceki iştahi yok artik.cok sükür düzene girdi.hatta kiloda verdi...birazdaha kilo vermek istiyo dikkat ediyo yediklerine...Günaydın aslında gece yemek yeme olayım şöyle gelişti iki yıl öncesine kadar gece iki üç saatte bir uyanır mutfağa gider sigara içerdim evi turlardım bi sigarayı 6 ay bıraktım bu seferde gece sürekli dolabın önünde buldum kendimi doymak bilmez oldum şimdi sigarayı gece içmiyorum ama gece yemek 12ye 1e kadar devam ediyor![]()
Yarin icin tartida güzel bir sonuc bekliyorum bu hafta cünkü cok dikkat ettim..tek kacamağim 5 tane kavrulmuş yer fistigi oldu yememiz yasak olan.....reglde oldum biraz şişlikte var...ama genelde beni pek etkilemiyo regl durumu...bakalum yarin nasil bir sonuc alacagiz hepimiz...![]()
Bence sende dikkat ettin bu hafta..tamam makarna gibi bazi seyler yemistin ama dengeliydi..abartili deyilSevindim senin adına. .
Ben pek umutlu değilim sürpriz olmaz ise..
Bakalım yarın ola hayır ola...
Bence sende dikkat ettin bu hafta..tamam makarna gibi bazi seyler yemistin ama dengeliydi..abartili deyil
Okadar olur dostum insaniz sonucta .her hafta mükkemel bir sonuc bekleyemezkiGenel de dengeledim evet.
Bir de kendim de dikkat ettiğim bir hafta iyi veriyorsam diğer hafta az yahut sabit oluyor bakalım yarın ne diyecek sevgili tartım :)
Okadar olur dostum insaniz sonucta .her hafta mükkemel bir sonuc bekleyemezki![]()
Selam yenam iyiyim canım sen de iyisindir umarımSelam monicim, nasılsın nasıl gidiyor...
Selam yenam iyiyim canım sen de iyisindir umarımKilo verimi artık zorluyor gıdım gıdım gitmeye başladı bu durum da can sıkıyor vs.
Ben yozgatliyim...eşim OrduluElimizden geleni yapalım da dimi.
Perihan aslen nerelisin.?
sigarayı bıraktım ama kiloları alınca yeniden başladımKahvaltı özellikle çok önemli bir öğün.
Aliskamliklarimizi degistirmek bizim elimiz de..
Ki sen sigarayı bırakmışsın en zoru diyebilirim... Zamanla yoluna girecektir biraz çabayla biraz da bizim desteğimizle istediğin kiloya gelirsin canım...
valla kilolar bunalıma soktuğu için tekrar başladım sigarayahosgeldin aramiza helopini....bemim eşimde sigarayi 1 sene önce birakti..oda kilo aldi ama su an o bikac ay önceki iştahi yok artik.cok sükür düzene girdi.hatta kiloda verdi...birazdaha kilo vermek istiyo dikkat ediyo yediklerine...