- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Günaydın :) buzluktan çıkarıyorum o yüzden haşlıyorum. Aslında çok mantıklı dediğin.Hiç haşlamaya gerek yok doğra tavada kavur pişince yumurta kır daha kıtır güzel oluyor
Günaydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın :) buzluktan çıkarıyorum o yüzden haşlıyorum. Aslında çok mantıklı dediğin.Hiç haşlamaya gerek yok doğra tavada kavur pişince yumurta kır daha kıtır güzel oluyor
Günaydın![]()
Gunaydin kizlar O kadar yogunum ki buraya bile giremedim yaptigim sinavlari okuyamiyorumbu sene nasil bitecek bilmiyorum 10 Kasim calismalari derken bur taraftan Kutlu Dogum calismalari basladı ayni zamanda 10 Kasim için ilce programinda sunucuymusum offfff... takıma
oynakbasi34 kaptanim Rica etsem bana Kasimin sonuna kadar izin verseniz bu yogunlukta dikkat edemezsem takıma Zarar vermek istemem hem de buraya girecek vaktim yok inan 3 hafta sonra biraz daha sakinlicem insallah
Kızlar başlayalı 10 gün oldu sabah tartıldım 1 kilo vermişim 10 günde.
Kızlar başlayalı 10 gün oldu sabah tartıldım 1 kilo vermişim 10 günde.
Kolay gelsin canım. Bir de ufak çocuk olunca iyice zorlanıyorsundur. ..
Sen imam hatiptemi görevlisin. .?
Bence iyi tebrik ederim..
Teşekkürler kızlarBence gayet güzel bir sonuç canım ve eminim cumaya kadar çok daha güzel rakamlar göreceksin![]()
Kızlar annem geliyor bir ay kadar kalacak ben de. O protein diyetinde. Daha hızlı kilo veriyor. Bakalım nasıl olacak belki ben ona ayak uydururum.
Hayırlı günler kızlar :) çok ugrayamiyorum misafirlerimden dolayı seviliyorsunuz görüşürüz inşallah:))
Insallah :)) Pazartesi gidecekler ondan sonra son gaz devam :)Sana kolay gelsin canımbir an önce misafirleri çufçufla da aramıza dön
![]()
Banum boynun tutulmuş,çok geçmiş olsun canımSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün daha rahat uyanırım diye düşünüyordum ama boynumda gram değişiklik yok halakafamı sabit tutunca ağrı var ama biraz oynattığım ana deli gibi ağrı oluyor resmen yenim zonkluyor
Eşim bir ara baktır belki sende de boyun fıtığı vardır diyor ki inşallah öyle bir şey yoktur
Hayır alışmışım devamlı pır pır dolanmaya herşeye koşturmaya okadar rahatsız oluyorum ki rahat hareket edemediğimden
Rabbim dermansız dert vermesin tabi buda geçecek ama inanın hiç bir iş bile yapamıyorum
Artık bugün de büyük kız okula gitmeden birşeyler yapar mecbur ama onada kıyamıyorum okulda zaten yeterince beyni yoruluyor hem sınavlarıda var onlara odaklanması lazım
Bakalım bugün de bol bol bengay sürüp sararım boynumu belki yarına daha iyi olur inşallah
Beslenmeye bu iki gün çok dikkat edeceğim inşallah ama tartı ne gösterir bilmiyorum çünkü kafayı eyemediğimden rakamı da göremiyorum diye sabah çıkmadım da tartıda
Allah yardımcın olsun canımişin çok zor
İçin rahat edecekse izne ayırırım bu cuma seni canım ama sakın izinliyim diye beslenmeni boşlama okadar güzel yol kat ettin emeğine yazık![]()
Ay inşallah canımBence kesinlikle Annene uyne güzel ilk kez Annem geliyor diyetim güme gidecek cümlesi çıkmadı birinin ağzından
Eskiden Anneler insanı baltalamaya çalışırdı şimdi benimki bile sana ne uygun ona göre yapalım der ne zaman beni yemeğe çağırsa
Eminim o arada süper kilolar vereceksiniz Annenle birlikte
Sana kolay gelsin canımbir an önce misafirleri çufçufla da aramıza dön
![]()
Çok geçmiş olsun. Annem de spor salonuna üye, hasta olunca doktor raporu götürüyor gelemediği günleri ekliyorlar. Belki sizde de öyle bir sistem vardır.Bu arada kızın okul çıkışına 1 saat kala okuldan bir arkadaş aradı benim kızın karnı ağrıyormuş diyebu halde de olsa zar zor giyinip kızın okuluna gittim ama son ders önceki tenefüsde 1 ders daha dayanabilirim diyince bende kantindeki arkadaşla oturdum okul çıkış saatine kadar
SAğ olsun hemen çay ikram etti
Okulda halimi gören herkes kız ihmal etme git bir doktora diyip durdulareşimde sabah söylendi ve kaçarın yok akşam doktora gidiyoruz dedi
İnşallah bir an önce rahatlarım artık iğne mi yaparlar yoksa daha etkili bir ilaç mı verirler bilmiyorum
Yarında fitness günü ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorumtabi mecbur gideceğim çünkü öbür türlü devamsızlıktan üyeliği iptal ederler diye
artık kart basıp bir 15 dakika orda biraz spor yapar sonrada yürüyerek eve dönerim
hiç yoktan iyidir ama vicdanen rahatsız oluyorum öbür türlü
![]()