Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana

Dün gece bir tuttu ağrım resmen gece 1e kadar kıvrandım

gece bile rahat uyuyamadım sık sık uyandım

Eşim hatta bir ara hadi hastaneye götüreyim seni dedi ama onlarda en fazla bir ağrı kesici iğne yapıp gönderecekler diye istemedim

Neyseki sabaha karşıda olsa uyuyabildim ve tabi doğal olarak geç kaldım

Tam hadi sizlere bir bakayım diye düşünürken tekrar ağrım tuttu

eşim hatta söylenip durdu ( akşam ağrı başlamadan önce bir 15 dakika da olsa sağ elim kullanıp biraz mutfağı toparladım dayanamayıp

)
Farkındamısın dün az iş yaptın ondan sonra daha beter ağrın başladı diye fırça atıp durdu
Bugün hiç kolumu kullanmadım resmen put gibi koltukta oturdum hatta cebimi bile bızıklamadım daha beter olur diye
Allah razı olsun arkadaşım eşlerimiz bir iş için dışarı çıkınca kahve içmeye diye geldi sonrada bir daldı mutfağa çıkaramadım

Eşim akşam biz gelirken birşeyler alırız birlikte yiyelim diye telefon açtı oda sağ olsun hazır gelmişken biraz yardımım olsun diye mutfağımı temizledi büyük kızımla birlikte yemek hazırlarken

Ben kız çık büyük kızım yapar dedikçe asıl sen çık biz Beyzanurla yapıyoruz diye beni mutfaktan kovdular
Valla hatuna ne dediysem çıkmadı mutfaktan hatta yarın için çorbamı yemeğimi bile yaptı

Birde gelirken kızlar tatlı birşeyler canları ister diye evde birde bisküvili meyveli bir pasta gibi bir şey yapmış ( tabi ben yemekten sonra çayın yanına çıktığında tadına dahi bakmadım

)
Ne dua ettim ona bugün size anlatamam
Sağ olsun eşimin Halaları da beni görmeye geldiler

KV olacak cuma günü bir tek telefon açtı oda ben eee bir ara bizede beklerim dediğimde birde sen iyileş öyle gelirim demezmi

Büyük görümcede deseniz aynı

oda ben yemek yapamıyorum idare ediyoruz dediğimde dalga geçer gibi Annen yapar nasılsa diye kestirip attı

Hayır kimseden iş beklemiyorum ama insan uyuz oluyor

ben öyle bir durum olsa ve gitmesem anında topa tutarlar beni işte kötü günde gelmeyeceksen hiç gelme hesabı

ama Allah büyük eşime de dedim bende onlarla ilgili bir durum olsa kesinlikle gitmeyeceğim onların yaptığı gibi sadece telefon açacağım

Aynı şey kızkardeşim için geçerli

Eşşek sadece telefonla arayıp nasıl oldun diyor arada ama bir şeye ihtiyacın varmı demiyor bile

Hemen kızın yapar nasılsa

tamam yapar da insan yarım ağızla kız yemek yaptım gönder kızı gelip alsın der yada ihtiyacın olan bir şey varmı diye ama nerdeeee
Arkadaşım hepsinden uzak oturduğu halde kan bağı yok bir şey yok ( Eşimin beyin felci geçtirdiğinde hastanede onlarda aynı odada diye 2.5 sene önce tanışmıştık ) ama hatun koşa koşa geldi hatta tembihledi bak birşeye ihtiyacın olursa bana haber ver atlar gelirim diye ( ki oda her Allahın günü mutlaka birşeye koşturur )
Eğer 1 haftaya geçmezsede ben gelir dip köşe temizliğini yaparım dedi hatta
Hep diyorum akrabanın hiç önemi yok kan bağı olsa ne yazar insanın yürekleri bir olsun diye
Ne dua ettim bugün ona anlatamam

Bütün mutfağı pakladığı yetmiyormuş gibi birde çay kahve bulaşıklarına kadar yıkayıp da gitti
Şu an kolumda hala ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil Allahtan
Beslenme olarak 2 gündür harika gidiyor

ve her geçen gün daha da hafiflediğimi hissediyorum
İyi geceler kızlar
Bir mutsuzluk var üzerimde ne yapsam toparlayamiyorum hep Bir yalancı gülümseme yüzümde
İçim kırık cam parçaları ile dolu herkese herşeye kırgınım
Ani sinirlenmelerimin önünü kesemiyorum mesela okadar doluyum ki gözlerim dolu dolu
Hiç bir şeyden tat almıyorum eşimle Bir sıkıntım yok evimin dışı
Bazen kendimden bile nefret ediyorum
Kızlar kusura bakmayın sizide bunalttim inş toparlanirim biran önce
Canım hepimiz dönem dönem anlam veremediğimiz bir sıkıntı yaşıyoruz

Rabbim yüreğine ferahlık verir inşallah...Aminnn
Bol bol dua et canım

Hep diyorum bizler evlerin direğiyiz ve direk yıkılırsa bütün sistem çöker

Sen iyi olacaksın ki evdekilerde iyi olsunlar

Kendinden hiç nefret etme canım aksine her sabah şükret

sağlıklısın, pırlanta gibi evladın var maşallah

fıstık gibi hatunsun ve eminim eşinde çok seviyordur seni

Ben çok inanıyorum birazda biz kendi kendimizi depresyona sokuyoruz

ben kendi adıma öyleydim eskiden hep ay içim sıkılıyor diye diye kendimi daha beter yaptım ve sonunda o dönem hiç bir şeyden mutlu olmayan ota çoka ağlayan biri olmuştum

hatta deli dana gibi her şeye söylenip bağırıp çağırıyordum ( çok basit şeylere bile sinirlenir oluyordum )
Sonra kendi kendime telkinlerde bulunmaya başladım

Rabbim bana sağlıklı bir vücut vermiş

niye onu bozuyorum ki diye

Her fırsatta dua okudum ( özel bir şey değil sadece bildiğim duaları

) ve her gün önce şükrederek güne başladım
Birde ben nazara çok inanıyorum

İnsanlar bazen çok kem gözlü olabiliyorlar
Hatırlasana daha bir hafta önce ne kadar mutluydun hatta saçlarını boyamıştın kendine bakıyordun ve tabiki kilolarda çok güzel gidiyordu

Düğün telaşında eminim herkes senin çok güzel kilo verdiğini de görünce belki birinin nazarı deymiştir

Bol bol Nas ve Felak oku canım

Rabbim istemedikten sonra kimsenin bana nazarı deymez diye de kendini telkin et

Eminim bir kaç güne yine eski enerjine kavuşursun

Senin için bizlerde dua ederiz canım

sen yeterki iyi ol ve biraz gayret et toparlanmak için
Günaydın millet,
Şimdi size bir sorum var ben çocukluğumdan beri kabızlık problemi yaşayan biriyim ve bir diyet yapmaya başladığımda daha beter oluyor durum. İki günde bir tuvalete çıkabiliyorum şimdi bu bile eskiye nazaran iyi bir durum. benim en acilinden bu duruma çözüm bulmam lazım doğal yollardan ne deneyebilirim? kalıcı bir çözüm istiyorum bir iki günlük falan değil sürekli işe yarayacak tembelliği kökten çözecek bir yöntem söyleyebilir misiniz? Hayatımda hiç normal günlerde iki kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Probiyotikler falan bir gün işe yarıyor sonra yine aynı? Annem bekunis kullanıyor ben de mi kullansam o da iyice tembelleştirir mi?
Yenanında dediği gibi Bekunise hiç bulaşma
Banada doktor vermişti işte çok sıkışırsan kullan diye ve ilk kullandığımda baya bir ishal yapmıştı ama inan vücut çok çabuk alışıyor sanırım 3.cü kullandığımda hiç bir işe yaramadı

üstelik sonradan okudum düzenli kullanınca bağırsak tembelliğini tetikliyormuş
En güzeli sabah uyanınca sıcağa yakın su içmek

hatta ben kendimde fark ettim ben ne kadar çok sıcağa yakın su içersem okadar rahat oluyor lavabo olayı

Yoğurt suyu çok faydalı kesinlikle onu da dene

Benim Annem senelerdir yoğurdun suyunu dökmez içer ( tabi ev yoğurdu ) ve hatun maşallah bir gün kabızlık yaşamadı

Kayısıyı geceden suya koyup sabah suyunu içip tanelerini de yersen oda rahatlatır

hem doğal bir şey hemde metabolizmayı da hızlandırır ( tatlı isteğini de kesiyor tabiki )
Umarım birinden biri işini görür
Selam kızlar
Malum serumluk olduğum günden beri iştahım kesildi yediğimden tat almıyorum itiraf ediyim regliydim zaten dün makarna salatası yedim ve 1 tane çikolatayla durdum daha da bişey yemedim bu sabahtan beride daha lokma koymadım ağzıma çok sağlıksız biliyorum ama yarın devlet hastanesindeki diyetisyrnle konuşup düzene oturtucam artık olmadı özele gitmeye düşünüyorum bakalım
Çok geçmiş olsun canım

inşallah çabucak toparlanırsın ve gönlüne göre diyetisyende bulursun