Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah
2 yumurta haşlanmış
3 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ikı tatlı kaşığı kavme
2 dilim ekmek
Rezene çayı

Ara
2 mandalina
Bir muZ

Öğle
Yarım tabak kuru fasulye
Bir bardak ayran

Ara
Ikı tane kurabiye

Akşam
Izgara balık
Salata
Turşu
Ikı dilim ekmek

Yatmadan önce
Rezene çayı

Su 3lt

Spor 60 dk yürüyüş doga3 doga3

Kızlar bu haftanın birincisini okudum şimdi ip atlamış yaaa
Fitigim olmasa atlarim 100kadar zipliyorum hepsi bu fazlası nasıl olur bilmiyorum

Zaten düğünden kalma ağrım var ağrı kesiciler hafifletiyor biraz belim bacağım ağrıyor

Denemek istiyorum günlük Bir saat değilde atlarim biraz
Bir saat mi atlamış günde :)) zıp zıp ayy alt komşum direk yukarı çıkar :))

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana ;)
Dün gece bir tuttu ağrım resmen gece 1e kadar kıvrandım :( gece bile rahat uyuyamadım sık sık uyandım :KK61: Eşim hatta bir ara hadi hastaneye götüreyim seni dedi ama onlarda en fazla bir ağrı kesici iğne yapıp gönderecekler diye istemedim ;) Neyseki sabaha karşıda olsa uyuyabildim ve tabi doğal olarak geç kaldım :KK53:
Tam hadi sizlere bir bakayım diye düşünürken tekrar ağrım tuttu :( eşim hatta söylenip durdu ( akşam ağrı başlamadan önce bir 15 dakika da olsa sağ elim kullanıp biraz mutfağı toparladım dayanamayıp :KK67: )
Farkındamısın dün az iş yaptın ondan sonra daha beter ağrın başladı diye fırça atıp durdu o_O

Bugün hiç kolumu kullanmadım resmen put gibi koltukta oturdum hatta cebimi bile bızıklamadım daha beter olur diye ;)
Allah razı olsun arkadaşım eşlerimiz bir iş için dışarı çıkınca kahve içmeye diye geldi sonrada bir daldı mutfağa çıkaramadım :D Eşim akşam biz gelirken birşeyler alırız birlikte yiyelim diye telefon açtı oda sağ olsun hazır gelmişken biraz yardımım olsun diye mutfağımı temizledi büyük kızımla birlikte yemek hazırlarken :KK68:
Ben kız çık büyük kızım yapar dedikçe asıl sen çık biz Beyzanurla yapıyoruz diye beni mutfaktan kovdular :KK48:

Valla hatuna ne dediysem çıkmadı mutfaktan hatta yarın için çorbamı yemeğimi bile yaptı :KK68:
Birde gelirken kızlar tatlı birşeyler canları ister diye evde birde bisküvili meyveli bir pasta gibi bir şey yapmış ( tabi ben yemekten sonra çayın yanına çıktığında tadına dahi bakmadım :sampiyon: )
Ne dua ettim ona bugün size anlatamam ;)

Sağ olsun eşimin Halaları da beni görmeye geldiler :KK68:
KV olacak cuma günü bir tek telefon açtı oda ben eee bir ara bizede beklerim dediğimde birde sen iyileş öyle gelirim demezmi :KK67: Büyük görümcede deseniz aynı :KK67: oda ben yemek yapamıyorum idare ediyoruz dediğimde dalga geçer gibi Annen yapar nasılsa diye kestirip attı :sinirli:
Hayır kimseden iş beklemiyorum ama insan uyuz oluyor :( ben öyle bir durum olsa ve gitmesem anında topa tutarlar beni işte kötü günde gelmeyeceksen hiç gelme hesabı :KK53: ama Allah büyük eşime de dedim bende onlarla ilgili bir durum olsa kesinlikle gitmeyeceğim onların yaptığı gibi sadece telefon açacağım ;)
Aynı şey kızkardeşim için geçerli :KK67: Eşşek sadece telefonla arayıp nasıl oldun diyor arada ama bir şeye ihtiyacın varmı demiyor bile :( Hemen kızın yapar nasılsa :KK20: tamam yapar da insan yarım ağızla kız yemek yaptım gönder kızı gelip alsın der yada ihtiyacın olan bir şey varmı diye ama nerdeeee o_O

Arkadaşım hepsinden uzak oturduğu halde kan bağı yok bir şey yok ( Eşimin beyin felci geçtirdiğinde hastanede onlarda aynı odada diye 2.5 sene önce tanışmıştık ) ama hatun koşa koşa geldi hatta tembihledi bak birşeye ihtiyacın olursa bana haber ver atlar gelirim diye ( ki oda her Allahın günü mutlaka birşeye koşturur )
Eğer 1 haftaya geçmezsede ben gelir dip köşe temizliğini yaparım dedi hatta :KK68:

Hep diyorum akrabanın hiç önemi yok kan bağı olsa ne yazar insanın yürekleri bir olsun diye ;)
Ne dua ettim bugün ona anlatamam ;) Bütün mutfağı pakladığı yetmiyormuş gibi birde çay kahve bulaşıklarına kadar yıkayıp da gitti :KK68:

Şu an kolumda hala ağrı var ama dayanılmayacak gibi değil Allahtan ;)
Beslenme olarak 2 gündür harika gidiyor ;) ve her geçen gün daha da hafiflediğimi hissediyorum :21:

İyi geceler kızlar
Bir mutsuzluk var üzerimde ne yapsam toparlayamiyorum hep Bir yalancı gülümseme yüzümde

İçim kırık cam parçaları ile dolu herkese herşeye kırgınım
Ani sinirlenmelerimin önünü kesemiyorum mesela okadar doluyum ki gözlerim dolu dolu

Hiç bir şeyden tat almıyorum eşimle Bir sıkıntım yok evimin dışı
Bazen kendimden bile nefret ediyorum
Kızlar kusura bakmayın sizide bunalttim inş toparlanirim biran önce

Canım hepimiz dönem dönem anlam veremediğimiz bir sıkıntı yaşıyoruz ;) Rabbim yüreğine ferahlık verir inşallah...Aminnn
Bol bol dua et canım ;) Hep diyorum bizler evlerin direğiyiz ve direk yıkılırsa bütün sistem çöker ;) Sen iyi olacaksın ki evdekilerde iyi olsunlar :KK68:
Kendinden hiç nefret etme canım aksine her sabah şükret :KK68: sağlıklısın, pırlanta gibi evladın var maşallah ;) fıstık gibi hatunsun ve eminim eşinde çok seviyordur seni :KK60:
Ben çok inanıyorum birazda biz kendi kendimizi depresyona sokuyoruz :KK53: ben kendi adıma öyleydim eskiden hep ay içim sıkılıyor diye diye kendimi daha beter yaptım ve sonunda o dönem hiç bir şeyden mutlu olmayan ota çoka ağlayan biri olmuştum ;) hatta deli dana gibi her şeye söylenip bağırıp çağırıyordum ( çok basit şeylere bile sinirlenir oluyordum )
Sonra kendi kendime telkinlerde bulunmaya başladım ;) Rabbim bana sağlıklı bir vücut vermiş ;) niye onu bozuyorum ki diye ;) Her fırsatta dua okudum ( özel bir şey değil sadece bildiğim duaları ;) ) ve her gün önce şükrederek güne başladım ;)

Birde ben nazara çok inanıyorum :KK20: İnsanlar bazen çok kem gözlü olabiliyorlar :KK20:
Hatırlasana daha bir hafta önce ne kadar mutluydun hatta saçlarını boyamıştın kendine bakıyordun ve tabiki kilolarda çok güzel gidiyordu ;) Düğün telaşında eminim herkes senin çok güzel kilo verdiğini de görünce belki birinin nazarı deymiştir :KK64:Bol bol Nas ve Felak oku canım ;) Rabbim istemedikten sonra kimsenin bana nazarı deymez diye de kendini telkin et ;) Eminim bir kaç güne yine eski enerjine kavuşursun :KK60:
Senin için bizlerde dua ederiz canım ;) sen yeterki iyi ol ve biraz gayret et toparlanmak için ;)

Günaydın millet,
Şimdi size bir sorum var ben çocukluğumdan beri kabızlık problemi yaşayan biriyim ve bir diyet yapmaya başladığımda daha beter oluyor durum. İki günde bir tuvalete çıkabiliyorum şimdi bu bile eskiye nazaran iyi bir durum. benim en acilinden bu duruma çözüm bulmam lazım doğal yollardan ne deneyebilirim? kalıcı bir çözüm istiyorum bir iki günlük falan değil sürekli işe yarayacak tembelliği kökten çözecek bir yöntem söyleyebilir misiniz? Hayatımda hiç normal günlerde iki kere tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden kilo veremiyorum. Probiyotikler falan bir gün işe yarıyor sonra yine aynı? Annem bekunis kullanıyor ben de mi kullansam o da iyice tembelleştirir mi?

Yenanında dediği gibi Bekunise hiç bulaşma ;)
Banada doktor vermişti işte çok sıkışırsan kullan diye ve ilk kullandığımda baya bir ishal yapmıştı ama inan vücut çok çabuk alışıyor sanırım 3.cü kullandığımda hiç bir işe yaramadı :( üstelik sonradan okudum düzenli kullanınca bağırsak tembelliğini tetikliyormuş ;)
En güzeli sabah uyanınca sıcağa yakın su içmek ;) hatta ben kendimde fark ettim ben ne kadar çok sıcağa yakın su içersem okadar rahat oluyor lavabo olayı :KK53:
Yoğurt suyu çok faydalı kesinlikle onu da dene ;) Benim Annem senelerdir yoğurdun suyunu dökmez içer ( tabi ev yoğurdu ) ve hatun maşallah bir gün kabızlık yaşamadı :KK48:
Kayısıyı geceden suya koyup sabah suyunu içip tanelerini de yersen oda rahatlatır ;) hem doğal bir şey hemde metabolizmayı da hızlandırır ( tatlı isteğini de kesiyor tabiki )

Umarım birinden biri işini görür ;)

Selam kızlar
Malum serumluk olduğum günden beri iştahım kesildi yediğimden tat almıyorum itiraf ediyim regliydim zaten dün makarna salatası yedim ve 1 tane çikolatayla durdum daha da bişey yemedim bu sabahtan beride daha lokma koymadım ağzıma çok sağlıksız biliyorum ama yarın devlet hastanesindeki diyetisyrnle konuşup düzene oturtucam artık olmadı özele gitmeye düşünüyorum bakalım

Çok geçmiş olsun canım ;) inşallah çabucak toparlanırsın ve gönlüne göre diyetisyende bulursun :KK66:

İyi akşamlar kızlar sporcu hatunlarımız
1- oynakbasi34 oynakbasi34 ...317 dk:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2- @YENA .............300 dk:sampiyon::sampiyon:
3- doga3 doga3 .............125 dk:sampiyon:
4- kittenlove kittenlove .......80 dk:KK73:
5- anlem anlem ..............50 dk:KK73:
6- Su perisi86 Su perisi86 .........30 dk:KK73:

H helopini seninde baya sporun vardı dk olarak yazmadığı için listeye yazamadım dk olarak yazarsan iyi olur:KK36:

Yeni gelen kızlarımız hoş geldiniz sizinde spor zamanlarını dakika olarak yazarsanız eklerim :KK52:
Tamam bundan sonra dakika hesabı yazayım ben de günlük yaptıkça ekleyim

Kızlar bu haftanın birincisini okudum şimdi ip atlamış yaaa
Fitigim olmasa atlarim 100kadar zipliyorum hepsi bu fazlası nasıl olur bilmiyorum

Zaten düğünden kalma ağrım var ağrı kesiciler hafifletiyor biraz belim bacağım ağrıyor

Denemek istiyorum günlük Bir saat değilde atlarim biraz

Nazara geldinnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah çabucak toparlanırsın canım ;)
Valla ip atlamayı çok faydalı diyorlar ama 1 saat biraz imkansız gibi geliyor bana ( en azından ben hayatta atlayamam okadar :D )

Bir saat mi atlamış günde :)) zıp zıp ayy alt komşum direk yukarı çıkar :))

Bende günde 100 taneyle başlayacaktım hesapta ama bu hastalık girdi araya :D heee dediğim gibi 1 saat biraz zor ( ki kilosu fazla olanlara zaten dizlere zarar verir diye tavsiye edilmez ) ama sabah öyle akşam 100er kere atlanabilir ;)
Ben iyileşeyim hemen denemek istiyorum açıkçası ;)
Şimdi kolumu sabit tutup atlayayım desem bir aksilik olurda ağrım artarsa kendi kendime acaba ondan mı diye kafama takılır ol yüzden iyileşmeyi beklemem şart ;)

Bu arada doga3 doga3 Canım dünden bana bir 30 dakika yürüyüş yazabilirsin :D bugün tabi kırlent vazifesinden dolayı hiç yürüyüşüm yok ;)
İyileşeyimde fazlasıyla acısını çıkartırım nasılsa ;)

Bugünkü menüm tamamen kahvaltı gibi oldu temizlik yaptım o yüzden yemekle uğraşmayı istemedi canım. Spor da yok bugün. Değişik bomboş bir gün oldu bir temizlik işe yaradı gibi.
Sabah iki tost ekmeği ve peynir zeytin kahve
Öğle; yumurtalı ekmek hellim kızartması domates salatalık çay
Akşam; öğlenden kalan bir yumurtalı ekmek ve iki üç dilim peynir
İlerleyen saatlerde zencefilli tarçınlı süt ve bir kurabiye. Aslında baya baya tok tuttu yediklerim tabi yağda kızarttığım için kalorisi boldur kesin bunların. bugünlük kaçamak olsun :)

Merhaba kuzular nasılsınız

5 te 5 bol kaçamaklı diyetimin sonucunda 1.7 kilo vermiş görünüyordum ama bu sabah tartıya çıktım ki ne göreyim 1.7 ye göre +700 gr tartı yarın da suçunu şekilde olursa sadece 1 kg vermiş olacağım ama olsun 5 günde 1 kilo hiç yoktan iyidir umarım yağlardan gitmiştir ki o gelen 700 gr un hiç yağdan gittiğini düşünmüyorum
Yarın yeni farklı bi diyete başlıyorum 4 günlük çorba salata ağırlıklı bir diyet amacım yine 4 günde en az 1 kilo verebilmek
Diyeti sizinle paylaşmak istiyorum yapmak isteyen olursa birlikte yapalım ne derseniz

Eklentiler

• B711252D-A8F9-4CEB-8E96-344DD1248882.webp
    B711252D-A8F9-4CEB-8E96-344DD1248882.webp
    11 KB · Görüntüleme: 32
Bu diyette sabah 2 yumurta ve peynir olması yine öğle ve akşam yoğurt olmasını şok beğendim protein olarak gayet zengin
Çorba olarak ise istediğiniz çorba demiş ben okulda maalesef bardak çorba içmek zorundayım sanırım 2 kez içerim 150 cal eder yine akşam gelince de evde çorba ve bol limonlu salatamı yedim mi bir de erkenden uyuyup açlığı unuttum mu gitsin kilolarrrrrrr

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine sabaha karşı deli gibi bir ağrıyla uyandım :KK61: Hakikaten kafayı yemek üzereyim o_O geçeceğine aynen devam ediyor :KK57: Tam hafifliyor diyorum sanki daha beter ağrıyor :(
Dün arkadaşım ya bir ara birde röntgen çektir acaba kemikte çatlak falan mı var dedi çünkü Emarda sadece kas ve sinirler görünüyor dedi :KK64:
Bugün doktoru arayacağım bakalım ne diyecek :KK66: ona göre olmadı hastaneye gidip bir de röntgen çeker uygun olursa ;)

Şimdi kendime zorla da olsa kahvaltı hazırlıyayım da ilaçlarımı içeyim ;)

Bu arada kızlar dün hani size yazmıştım ya görümcem olsun kardeşim olsun sadece iş olsun diye telefonla geçmiş olsun dediler diye :KK53: Size ben onları yazdıktan 10 dakika sonra eşim kendi de aynı konuda sitem etti :KK48:
Böyle günde kimin ne olduğu belli oluyor bak daha 2.5 sene önce hastalık sebebiyle tanıştığımız kadıncağız bile bizim için kendini paraladı ama ne kızkardeşin nede bizimkiler hiç görünmedi bile değil bir şeye ihtiyacın varmı diye özel aramak dedi :KK48:
Dedim hiççç sıkıntı değil bunların hepsi hem kızkardeşime hemde seninkilere yol su elektrik olarak geri dönecek söylemedi deme :D :D :D Elbet benim kardeşim yada seninkilerde zorda kalacak o zaman bende gidersem banada Banu demesinler :sopa:
Valla kesinlikle haklısın bak Annem kendi Halamlar için bile ay onlar için kendini paraladın hani nerdeler diye çamur attı ama onlar duyar duymaz hemen ertesi gün atlayıp geldiler ama Annem yok meydanda dedi eşim ;) Eeee ben bekliyorum vakti gelicek nasılsa o zaman görüşeceğiz :KK48:

Aslında iş değil yada yemek değil mesele :KK66: bu gönül almaktır ama KV kimseye yaranamazsın derken çok haklıymış ;) başta kendilerine yaranılmıyor o yüzden bundan sonra herkes hak ettiği kadardan gram fazla göremeyecek benden ;)

Yine sabaha karşı deli gibi bir ağrıyla uyandım :KK61: Hakikaten kafayı yemek üzereyim o_O geçeceğine aynen devam ediyor :KK57: Tam hafifliyor diyorum sanki daha beter ağrıyor :KK43:
Dün arkadaşım ya bir ara birde röntgen çektir acaba kemikte çatlak falan mı var dedi çünkü Emarda sadece kas ve sinirler görünüyor dedi :KK64:
Bugün doktoru arayacağım bakalım ne diyecek :KK66: ona göre olmadı hastaneye gidip bir de röntgen çeker uygun olursa :KK66:

Şimdi kendime zorla da olsa kahvaltı hazırlıyayım da ilaçlarımı içeyim :KK66:
Günaydın arkadaşın doğru söylüyor benim de yeğenimin geçenlerde omzu çok ağrıyordu Omzu çıkmış 1 cm aşağı düşmüş onu fizikçi tekrar yerine yerleştirmiş acaba bu tarz birşey olabilir mi ama emarda da iltihap vardı ayyyy bu devirde insanın doktorlara bile güveni kalmıyor herbiri farklı şeyler söylüyor

Yine sabaha karşı deli gibi bir ağrıyla uyandım :KK61: Hakikaten kafayı yemek üzereyim o_O geçeceğine aynen devam ediyor :KK57: Tam hafifliyor diyorum sanki daha beter ağrıyor :KK43:
Bugün doktoru arayacağım bakalım ne diyecek :KK66: ona göre olmadı hastaneye gidip bir de röntgen çeker uygun olursa :KK66:

Bu kadar uzun sürmesi başka neden olabilir diye düşündürüyor bencede bi git doktora inşallah sorunu bulurlar çokkk geçmiş olsun ben az çekmedim boyun ağrısı insanı hayattan soğutuyor :)))

Bu arada kızlar dün hani size yazmıştım ya görümcem olsun kardeşim olsun sadece iş olsun diye telefonla geçmiş olsun dediler diye :KK53: Size ben onları yazdıktan 10 dakika sonra eşim kendi de aynı konuda sitem etti :KK48:
Böyle günde kimin ne olduğu belli oluyor bak daha 2.5 sene önce hastalık sebebiyle tanıştığımız kadıncağız bile bizim için kendini paraladı ama ne kızkardeşin nede bizimkiler hiç görünmedi bile değil bir şeye ihtiyacın varmı diye özel aramak dedi :KK48:
Dedim hiççç sıkıntı değil bunların hepsi hem kızkardeşime hemde seninkilere yol su elektrik olarak geri dönecek söylemedi deme :KK70: :KK70: :KK70: Elbet benim kardeşim yada seninkilerde zorda kalacak o zaman bende gidersem banada Banu demesinler :sopa:
Valla kesinlikle haklısın bak Annem kendi Halamlar için bile ay onlar için kendini paraladın hani nerdeler diye çamur attı ama onlar duyar duymaz hemen ertesi gün atlayıp geldiler ama Annem yok meydanda dedi eşim :KK66: Eeee ben bekliyorum vakti gelicek nasılsa o zaman görüşeceğiz :KK48:

Aslında iş değil yada yemek değil mesele :KK66: bu gönül almaktır ama KV kimseye yaranamazsın derken çok haklıymış :KK66: başta kendilerine yaranılmıyor o yüzden bundan sonra herkes hak ettiği kadardan gram fazla göremeyecek benden :KK66:
Bende lohusalik döneminde çok şey yaşadım insan uunutamıyor ama şimdi devir döndü ben aynısını görümcelerime ve kv ye yapıyorum insanları düşündükçe kırmamaya calistikca onlar senin saf olduğunu sanıyor Allahtan eşim arkamda Oda onlarla bir olsa verem olur giderdim hiç takma kafana iyi oluyor aslinda bazen böyle şeyler saf salak yerine koyanlari anlıyorsun

Canım ya bi düzelemedin:KK43:dileğe katılıyorum bi röntgen çektir bence de ,bu kadar zamanda ağrı geçmez mi yahu çok sinir bozucu:işsiz:
Dilekten de Allah razı olsun:KK200:
Azami dikkat et et kendine banum:KK15:

Hayirli akşamlar..bugünki yediklerim..

Kahvalti...
1 tabak mor lahana salatasi
1 parca peynir
1 muz
1 elma

Öylen..
1 tabak mor lahana salatasi
2 mandalin
1 ince dilim kremali rulo pasta

Ara...1 muz

Akşam...
1/2 tabak tavuk etli pilav...
1 bardak kefir

Toplam kalori..1091

Dün cok mor lahana salatasi yapmiştim..kimsede yemeyince atmaya kiyamadim .kahvaltiya bile yedim:-)
Bu hafta sonu kacamak yapmadim nasip olmadi:-)..kac gündürde canim tatli cekiyordu soñunda dayanamayip yedim ince bir dilim pasta...ama iyi geldi rahatladim.:KK70:..neyse bu haftalik bukadar yeter....canimiz ne cekiyorsa yemeliyiz diye düşünüyorum..kendimizi fazla kasmanin bi anlami yok..ama sinirlarimizi aşmamak şartiyla tabi..ve haftada 1 kere..En Büyük KK

tutukluk oluyor mu o omzunda sabahları yada boynunda

Back
X