- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yarın Afyon'a gidiyorum bir eğitime sonraki pazar döneceğim cepten girebildiğim kadar girerim ama yoğun tempoda fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. Dün hazırlık falan derken eve 8de geldim koltukta uyuyakalmışım :) Bir haftalığına beni affedinIslerinden dolayimi ugramayacaksin
Kizlar listenix hala eklenmemis bir sorun mu var yardima ihtiyac var mi
Evet çok iyi oldu tam gaza geldimmavimli canım çok iyi vermişsin bu hafta :) Bu takım işleri sana baya iyi gelmiş :)
İyi akşamlar kızlar
oynakbasi34 banum 3.olmuşsunuz tebrik ederim
YENA yenam bireyselde derecedesin kutlarım
![]()
Haftada yarım kilo ile bir buçuk kilo arası ideali benceTebrik ederim kızlarr 3.olmuşuz daha iyilerini de görürüz inşallah her hafta en az yarım kilo versek oh çok güzel olcak ama insanın haftası haftasına uymuyor :)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
An itibaren 3.cülüğümüz tescillenmiştir
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve hepinizle gurur duyuyorumCidden harikasınız kızlar
Ben nedense yine yamuldumDiyetisyenimen hala mesaj gelmedi doktorun adıyla alakalı olmadı yarın sabah mesaj atarım da bir an önce önerdiği doktorun yerini öğrenip gideyim
bir ara eşime akşam üzere o doktorun vizitesini bir öğrenelim belki tuzludur dedim de aşkım sağ olsun senden değerli değil ya lafını bile etme bunu bir daha dedi
Ya aslında biliyorum biz söz konusu olduğumuzda asla para hesabı yapmaz ama ben o konuda biraz cimriyim sanırımhani herşeye harcarım ama doktora gelince bazen kendimde pintilik yapıyorum devlettede var nasılsa doktor diye
Gerçi şu anda 300 lira da dese vermeye razıyım yeterki artık şu ağrılarım bitsin
Ölçümümüzü yapan Elif bile bugün dedi Abla sen belli etmemeye çalışıyorsun ama ben farkındayım senin motivasyonun düştü bir iki haftadır bu omuzundan dolayı ama haline şükret yatalak olanlarda var dediaslında haklı hepde şükrediyorum halime ama her gün bir yerlere çıkan ben eve tıkılınca ne kadar şükrediyorum desem de bazen yahu neden geçmedi diye de söyleniyorum kendi kendime
Rabbime asla isyan değil tabi bu ama işte dile getirmesem aklımdan geçiyor devamlı
Neyse buda geçecek inşallah Allahın izniyle
Sorma kız ben listeden izne ayrıldım kızlar daha bir güzel vermeye başladılarhani Deliha filmini izlediysen bir Traktör sahnesi var dur bulursam ekliyeyim
aynı ondaki gibi hissettim bir anda
Ahanda burada 04.40 itibaren aynı ben![]()
![]()
![]()