Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Islerinden dolayimi ugramayacaksin
evet yarın Afyon'a gidiyorum bir eğitime sonraki pazar döneceğim cepten girebildiğim kadar girerim ama yoğun tempoda fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. Dün hazırlık falan derken eve 8de geldim koltukta uyuyakalmışım :) Bir haftalığına beni affedin :(

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Tekrar herkese hayırlı günler :KK68:

Sibeldeki kontrolüm bittikten sonra Ayşe, Arkadaşımız Dilek ve Ben yakın bir AVMde yemek yedik sonrada çay keyfi yapıp bol bol sohbet ettik :KK68:
Ordan çıkışta eşimin yanına şirkete geldim :KK48: Aslında Akraba günümüz de bugün varmış ama canım istemedi bende kontrolden yetişemiyorum diye bahane uydurdum :D Eşimede tembihledim sakın ağzından kaçırma diye :KK48:

Eşim iş yaparken birde sizlere bakayım dedim ;)
Maşallah bu haftada herkes harika ;) Gülşene de mesaj attım gelir bildirim yapmaya olmadı bana mesaj atarsa hemen onuda düzenler paylaşırım alanda listemizi ;) olmadı eve geçince yada Nilüfere havale :KK48:

Bu arada köşe minderi gibi oturmak doğal olarak bana yağ olarak dönmüş :kızgın:
300 gr kilodan gitmiş ( 91.6 çıktım orda nedense ) ama 1.5 yağdan gelmiş ama Sibel çok doğaldır sonuçta evde yatıyorsun çoğu zaman dedi ;) hatta kolum geçmedi diye bana doktor önerdi birde ona imkanın varsa görün kaç gün oldu hala geçmedi yazık canına Ablacığım dedi ( onun dedeside aylarca çekmiş geçmişte o doktor iyileştirmiş )
Eşime dedim göndersin bilgileri de hemen bizde bir bakalım dedi ;)

Kızlar Gülşenden henüz ses çıkmadı ama birazdan ya burdan ya cepten çıkar diye düşünüyorum ;) inşallah az da olsa ondan da gitmiştir yada sabittir o zaman ortalamamız süper oluyor ;)
Ben birazdan eve geçeceğim olmadı evden gidince listemizi taşırım ;)
Nasılsa daha vakit var ve yetişirim rahat rahat daha erken nasılsa ;)

**** 8. Takım 545.Etap****

Yena ( 71,7 /70 /1.7 / 2.37% )
doga3 ( 93 /92,5 / 0,5/ 0,54% )
kittenlove ( 65 / 64 / 1 / 1,54 % )
serenalar ( 73,3 /73.2 /0.1 / 0.14% ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 2.ci izni )
perihan00 ( 65,8 / 65,4 / 0,4 / 0,61 % )
anlem ( 74,1 / 73.8 / 0.3/ 0.40 % )
mavimli ( 81,9 / 80,6 / 1 ,3 / 1,59 % )
adayaren38 ( 62 / / / % ) Sabit

8.Takım Ortalaması: 0,899%

İyi akşamlar kızlar
Menüm:
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, 2 ceviz, yarım dilim çavdar ekmek, bir tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara kocaman fincan süt, üç kuru incir, 7-8 siyah kuru üzüm
Akşam bol kıymalı kabak yemeği ve yoğurt
Fırında sütlaç yaptım uzun zamandır yaptığım ilk tatlı. Regli olacağım olsun o kadar sonuç bir kase üzeri fındıklı fırında sütlaç

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

An itibaren 3.cülüğümüz tescillenmiştir :KK48:
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve hepinizle gurur duyuyorum :KK68: Cidden harikasınız kızlar
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben nedense yine yamuldum :( Diyetisyenimen hala mesaj gelmedi doktorun adıyla alakalı olmadı yarın sabah mesaj atarım da bir an önce önerdiği doktorun yerini öğrenip gideyim ;) bir ara eşime akşam üzere o doktorun vizitesini bir öğrenelim belki tuzludur dedim de aşkım sağ olsun senden değerli değil ya lafını bile etme bunu bir daha dedi :KK68:
Ya aslında biliyorum biz söz konusu olduğumuzda asla para hesabı yapmaz ama ben o konuda biraz cimriyim sanırım :D hani herşeye harcarım ama doktora gelince bazen kendimde pintilik yapıyorum devlettede var nasılsa doktor diye :D
Gerçi şu anda 300 lira da dese vermeye razıyım yeterki artık şu ağrılarım bitsin ;)

Ölçümümüzü yapan Elif bile bugün dedi Abla sen belli etmemeye çalışıyorsun ama ben farkındayım senin motivasyonun düştü bir iki haftadır bu omuzundan dolayı ama haline şükret yatalak olanlarda var dedi ;) aslında haklı hepde şükrediyorum halime ama her gün bir yerlere çıkan ben eve tıkılınca ne kadar şükrediyorum desem de bazen yahu neden geçmedi diye de söyleniyorum kendi kendime :KK53:
Rabbime asla isyan değil tabi bu ama işte dile getirmesem aklımdan geçiyor devamlı o_O
Neyse buda geçecek inşallah Allahın izniyle ;)

İyi akşamlar kızlar:KK54:
oynakbasi34 oynakbasi34 banum 3.olmuşsunuz tebrik ederim:KK68:

YENA YENA yenam bireyselde derecedesin kutlarım:KK15:

Sorma kız ben listeden izne ayrıldım kızlar daha bir güzel vermeye başladılar :D hani Deliha filmini izlediysen bir Traktör sahnesi var dur bulursam ekliyeyim :D aynı ondaki gibi hissettim bir anda :D

Ahanda burada 04.40 itibaren aynı ben :D :D :D

Tebrik ederim kızlarr 3.olmuşuz daha iyilerini de görürüz inşallah her hafta en az yarım kilo versek oh çok güzel olcak ama insanın haftası haftasına uymuyor :)
Haftada yarım kilo ile bir buçuk kilo arası ideali bence ;) ama dediğin gibi kolay değil insan bünyesi hep aynı tepkiyi de vermiyor.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

An itibaren 3.cülüğümüz tescillenmiştir :KK48:
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve hepinizle gurur duyuyorum :KK68: Cidden harikasınız kızlar
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben nedense yine yamuldum :KK43: Diyetisyenimen hala mesaj gelmedi doktorun adıyla alakalı olmadı yarın sabah mesaj atarım da bir an önce önerdiği doktorun yerini öğrenip gideyim :KK66: bir ara eşime akşam üzere o doktorun vizitesini bir öğrenelim belki tuzludur dedim de aşkım sağ olsun senden değerli değil ya lafını bile etme bunu bir daha dedi :KK68:
Ya aslında biliyorum biz söz konusu olduğumuzda asla para hesabı yapmaz ama ben o konuda biraz cimriyim sanırım :KK70: hani herşeye harcarım ama doktora gelince bazen kendimde pintilik yapıyorum devlettede var nasılsa doktor diye :KK70:
Gerçi şu anda 300 lira da dese vermeye razıyım yeterki artık şu ağrılarım bitsin :KK66:

Ölçümümüzü yapan Elif bile bugün dedi Abla sen belli etmemeye çalışıyorsun ama ben farkındayım senin motivasyonun düştü bir iki haftadır bu omuzundan dolayı ama haline şükret yatalak olanlarda var dedi :KK66: aslında haklı hepde şükrediyorum halime ama her gün bir yerlere çıkan ben eve tıkılınca ne kadar şükrediyorum desem de bazen yahu neden geçmedi diye de söyleniyorum kendi kendime :KK53:
Rabbime asla isyan değil tabi bu ama işte dile getirmesem aklımdan geçiyor devamlı o_O
Neyse buda geçecek inşallah Allahın izniyle :KK66:

Sorma kız ben listeden izne ayrıldım kızlar daha bir güzel vermeye başladılar :KK70: hani Deliha filmini izlediysen bir Traktör sahnesi var dur bulursam ekliyeyim :KK70: aynı ondaki gibi hissettim bir anda :KK70:

Ahanda burada 04.40 itibaren aynı ben :KK70: :KK70: :KK70:

Tebrik ederim bizi :halay:

Kızlar Pazartesi Öğleden sonraya FTR doktoruna Randevu alabildim sonunda ;) Bakalım doktor ne diyecek bu omuzum için ;) Yine ağrılar beynime beynime vurmaya başladı :( artık inşallah bir çare bulunur ;)
Diyetisyenimin önereceği doktora da gösteririm olmadı MR sonucumu da içim rahat eder ;)

Back
X