Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

YENA YENA Ausencia Ausencia

Gercekten abartisiz icimden gelerek yaziyorum ikinizde sınırsız huzur ve güven veriyorsunuz.

Nasil oluyor bilmiyorum ama oluyor.

Rahat ediyorum huzurlu oluyorum sizi gorunce.
Gormeyincede cok ariyor gozlerim
:KK200:

:KK68::KK68::KK68:

Huzuru bilemem :confused: ama güven konusunda ..daya sırtını dön arkanı .. hiç mütevazi olamam :)

Kızlar tam bir kaçamak yaptım bugün.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, kibrit kutusu beyaz peynir, yarım dilim çavdar ekmek ile tereyağlı petek balı ve filtre kahve.
Ara fındıklı fırında sütlaç
Öğlen yemeğini dışarda yedik saç tava biraz pide salata ayran irmik helvası çok yedim çok en az 1500 kalori
Patlıcan dolmada yedim bir adet
off bugün abarttım :(

Kızlar tam bir kaçamak yaptım bugün.
Kahvaltı karnıbaharlı yumurta, kibrit kutusu beyaz peynir, yarım dilim çavdar ekmek ile tereyağlı petek balı ve filtre kahve.
Ara fındıklı fırında sütlaç
Öğlen yemeğini dışarda yedik saç tava biraz pide salata ayran irmik helvası çok yedim çok en az 1500 kalori
Patlıcan dolmada yedim bir adet
off bugün abarttım :KK43:
..yarindan ittibaren cumaya siki tutarsan halledersin takma bence..bende dün toplam 1700 kalori tüketmişim...1 dilim pasta 1 muffin yemiştim.birde akşam .:duduk:.ama takmiyorum nasil olsa dengelemeye calişacagim cumaya kadar....bugünde 500 kalori tükkettim...
Sabah .1 bardak kefir ictim...
Öylen ..mor lahana mezesi
Akşam..mor lahana mezesi...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK36:

Dünden beri yine yatış vaziyetlerindeyim :KK53: Beynime vuran ağrı akşam üzere tekrar başladı ve salonda yine hasta yatağımı açtırdım :KK53:
Sağ olasun diyetisyenim bana önerdiği Doktorun bilgilerini atmış ve hemen araştırmaya girdim :KK66: Şu anda Bakırköy Acıbademdeymiş ve muayene ücreti 370 TL :KK57::KK57::KK57: SSKla anlaşması yokmuş hastanenin özel sigortada olmayınca bu kadar kalın fiyat koymuşlar :KK48:
Okadar para vereceğim o hastaneye adamın varsa muayenehanesine gideyim bari dedim az daha araştırınca başka bir telefon numarasına ulaştım ve aslında 20:00de kimsenin cevap vermeyeceğini düşündüğüm halde dur bakayım belki telesekreter çıkarda bende o numaranın doğru yer olup olmadığını öğrenirim dedim ;)
Şansıma Sekreter çıkmazmı :KK48: Durumu tam izah edip hani muayenehanede de bakıyormu Doktor Bey diye soracakken Kadın demezmi Doktor bey burada durun vereyim onunla görüşün diye :KK48:
O saatte benle muhattap olması bile benim için çok güzel bir durumdu ve ona uzun uzun durumumu izah ettim :KK66: Sabırla dinledikten sonra bana başka bir numara verdi ve Pazartesi öğleden sonra ara randevu versinler ama merak etme fiyatla ilgili ben yardımcı olacağım sana dedi Diyetisyenimin ( onların aile dostuymuş rahmetli amcası ) yönlendirdiğini duyunca :KK68: Allah razı olsun inanın artık dayanamıyorum beynime vuruyor ağrısı dedim sağ olsun beni çok rahatlattı yumuşak canayakın tavrıyla :KK68: merak etme ben elimden geleni sana her türlü yapacağım dedi :21::21::21:

Tabi Pazartesi yinede FTR doktorunada görüneceğim ;) en azından fikir almış olurum ;) Salı günü de o doktora giderim MR raporlarımla ;)

Sabah yine inanılmaz bir ağrıyla uyandım ve kımıldamadan oturdum ;) şimdi biraz hafifleyince sizlere de bakayım dedim ;) Kahvaltımı bile eşim hazırladı bana kımıldadıkça beynime ağrı vuruyor diye ;)

Bu arada kızlar dün yeni bir şey öğrendim sizlerle de paylaşmak istedim :KK66:
Ben genelde bu hastalıklarla ilgili hep Allah dermansız dert vermesin derdim ( şükür anlamında ) ama dün bir Arkadaşım beni o konuda uyardı :KK53: Sonuçta oda bir nevi dua gibi olduğundan o an saattine deng gelirse Rabbim tamam dermansız dert istemiyorsa bende dermanı olan dert veririm olarak onu kabul edebilirmiş o_O Hatta okuduğu bir Kitapta yazıyormuş o ve okadar güzel anlatmışlar ki inan bana da baştan biraz tuhaf geldi ama çok doğru olduğuna inandım sonunda dedi ;) Rabbim şifa versin demek en doğrusu ;) Bazen düşünmeden konuşup aslında başımıza gelenlerin bir nevi sebebi biz oluyoruz ( dua olarak kabul edildiğinden )
Banada mantıklı geldi çünkü dermansız dert vermesini çok uzun zamandır ben çok sık kullanıyorum ve hakikaten de hiç ne bende ne eşimde dert eksik olmuyor :KK57: Artık kendi adıma daha dikkatli olup sadece Rabbim acil şifalar versin demeye gayret edeceğim ( bazen ağzımdan kaçarsa diye daha dikkatli olmam lazım ;) )

kızlarrrr bu aksam memlekete geri geldim.
ama hem basım hem de disim agrıyor ya önerisi olan var mı? :KK43::cry:
bu arada bu haftada dahil olmamısım ben listeye :110:

Canım sanada Rabbim açil şifalar versin ;)
Daha geçen gün televizyonda bir doktor diş ağrısında karanfil çiğneyin ağrıyı alır diyordu bir dene istersen ;) benimde aslında iki gündür hafif dişim sızlıyor ama diğer ağrıdan pek umursamıyorum ;)

Ya liste konusunda kusura bakma canım seni H helopini arkadaşımız ile karıştırdım :D Kendinisi bir seminer için şehirdışında olacağı için beni ayın 3.den sonra listeye al yazmıştı bende saftirik nikleri karıştırınca senden çıktı o sanmıştım :D
Bu hafta kesinlikle listedesin canım ;) hatta kendime cebe hatırlatma yazacağım ;) inan bu ara kafam 300 - 500 olduğu için arada kaynayabiliyor :KK60:

Günaydın
Mutlu haftasonları

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum inşallah bu sefer faydasını görürsün canım.
Yalnız sende de suç var bir süre hiç hareket ettirmemen gerek demiş doktorlar sen dinlemiyorsun. yürümen bile hareket ettiriyor orayı bu durumlarda iyileşmen gecikiyor.
Dikkat et kuzum:KK200: daha zayifliycaz :))

Doğru söylüyorsun canım eşimde o konuda söyleniyor dayaklıksın diyor :sinirli: Bugün sadece tuvalete kalkıyorum yerimden ;) Laptoba bile 15 - 20 dakika müsaade etti sonra yatıyorsun gece tekrar girersin dedi ;)

Back
X