Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

IMG_2188.webp
Kızlar sıkmayın güzel çanlarınızı

Aynen yedeklerede liste yapmak güzel fikir hem herkes motive olur :KK66: izindekilerde dahil artık toparlansın herkes de şöyle yaza kadar süper kilolar verelim bizlerde :KK66:

Aramızda hoş geldin canım :KK66:
Bendeniz Banu :KK52:
37 yaşındayım biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum :KK66:
Maalesef benim rekorum 124.5 kgdu :KK57: ama şükür baya gitti ve son kalan 20 kiloyuda Allahın izniyle yaza kadar veririm diye düşünüyorum :KK66:
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum :KK67: O zamanlar eşim çok zayıfsın çok zayıfsın diye beni deli ediyordu yok ölümü gör ye diye diye kilo aldırdı üzerine hamilelik birde KV faktörü eklenince bir ara gözüme perde indi sanırım kilo aldığımın farkında olduğum halde durumum vehametini kavradığımda rekoruma ulaşmıştım :kızgın:
Şükür bu günüme tabiki :KK66: Adamcağız şu halime şimdi fındık kurdu diyor :KK70: :KK70: :KK70: hani senin kilolarda olsam ne der Allah bilir :KK70:
48 kg ben hayal bile edemem ama inşallah sen en kısa zamanda o kilolara da ulaşırsın :KK66: ben 65 olsam dünyalar benim olur gerçi adam çokda zayıflama diyip duruyor :KK70: sonrada sen bu gazla 36 beden bile giyersin diyor :KK70: şu anda 42 beden giyiyorum şükür :21:

Kuralları birazdan özet geçerim şu listeyi bir aradan çıkartayım :KK66:

Canım o sağlık sorunlarından yada atıyorum hamilelikten dolayı izne ayrılırken sebep bildirip gidenler için geçerli maalesef :KK43: birde en son ayrıldığında verilen kilonun %5den fazlası alındıysa yani onu bir hesaplamak lazım belki o kuraldan bir açık bulur Diademi listeye sokarız :KK48:
Hoşbuldum canım. Ne kadar güzel anlatmışsın kendini :) sanırım kaptan sizsiniz. Okurken keyif aldım. Insallah 20kg da uçup gider 36 lı bedenleride görürsün. Minyonum oyuzden kilo sanki 2 kati gibi geliyor gozume ama hedef 48. Eski üyelerden olduğum için biliyorum az çok sizde irademi göreceksiniz ins.
Birazdan eşim gelir bari o gelmeden yeni gelen arkadaşlar için kuralları da bir tekrar kısaca özetliyeyim ;

Her gün düzenli paylaşım bekliyoruz :KK66:
Minimum 5 mesaj günlük
Menülerimizi paylaşıp birbirimizi uyarıyoruz bize göre yanlış bir şey varsa :KK66:
Spor yapmak zorunlu değil ama yapanlar dakikasını yazıyor ve doga3 doga3 arkadaşımızı etiketliyor ki o takım içinde spor listesi tutuyor :KK66: haftadan haftaya en fazla spor yapan arkadaşımızı belirlemek adına :KK66:
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( en geç öğlen 2ye kadar genelde yapılıyor )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı yöneticiler koydukları için biz kaptanlar esnetemiyoruz :KK66: )
Bir kaç gün gelememe durumunda önceden sırf merak etmeyelim diye haber verilmesini rica ediyoruz :KK66:

Bu kadar :sampiyon:
Okudum kabul ediyorum :) Işim olur dışarda olurum vs bilgi veririm teşekkür ederim :KK200:En Büyük KK

doga3 doga3 kittenlove kittenlove

Hoşbuldum takımınıza ekip ruhunuza.

Boyum 1.55 minyonum :-) yarışma varsa bende dahil olayim 62 kiloda
Ol tabi neden olmasin daha heycanli olur...:rolleyes:
Hoşgeldin bu arada.. benim boyda 161...hedefim 57 kg...su anki kilom 60.8...bakalim haftaya 3 müzden en cok kim eksi görecek tartda:KK6:

Apfelstrudel elmali börek oluyo..ama tatli....berlineri ama biluyorsunuzdur..cok meşhur..oda ici recelli yağda kizartilmiş.yumuşak tatli ekmek:KK66:

Bu hafta çok yürüdüm.
Haftada 3 gün salona gidiyorum biliyorsun
Iki gün de halkoyunlarina basladim arkadaşımla :)
Hep hareket halindeyim özetle..

Sen de yapıyordun bir ara vaktinmi yok.

Hahahaha
Mumbar dolmasiymis.:KK53::KK53:
Abo hayatta yemem:KK45:kız yemek yemek isteyen gelsin buraya neler var neler :KK51:

Abo hayatta yemem:KK45:kız yemek yemek isteyen gelsin buraya neler var neler :KK51:

Ben de yemem..
Sakatat hiç sevmem..

Bilmemmi kız . Benim patron antepli.
Ne baklavalar geliyor. .
Benim favorim kahke. .

Sipariş veriyorum ordan Salça ve kurutmalık geliyor bana..

Back
X