- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
hoşgeldin boyun kaçtı ve hedefin nedir :)26 yaşındayım 62 kiloyum. Yıllaaar yıllar önce bende yarıştım bu platformda. Şuan yeni mezunum iş arıyorum :) He bide nişanlıyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin boyun kaçtı ve hedefin nedir :)26 yaşındayım 62 kiloyum. Yıllaaar yıllar önce bende yarıştım bu platformda. Şuan yeni mezunum iş arıyorum :) He bide nişanlıyım.
ben de öyle biliyorumAaa bilmiyodumbundan sonra daha dikkat etmem gerekecek
Tamam canim..hadi bakalimGulhan1 yarışıyoruz artık ona göre :) başka 60 lı kilolarda olan arkdaşlar da yazsın
Apfelstrudel yedim olur mu?
TabikiSagolun kizlar desteginiz icin...
Haftaya inşallah daha iyi durumda olurum..
O ne gııApfelstrudel yedim olur mu?![]()
olursun olursun senin potansiyel yüksekSagolun kizlar desteginiz icin...
Haftaya inşallah daha iyi durumda olurum..
bana elmalı bişeymiş gibi bi çağrışım yaptı tamamen atıyorum ama şuanApfelstrudel yedim olur mu?![]()
Hoşbuldum canım. Ne kadar güzel anlatmışsın kendini :) sanırım kaptan sizsiniz. Okurken keyif aldım. Insallah 20kg da uçup gider 36 lı bedenleride görürsün. Minyonum oyuzden kilo sanki 2 kati gibi geliyor gozume ama hedef 48. Eski üyelerden olduğum için biliyorum az çok sizde irademi göreceksiniz ins.Aynen yedeklerede liste yapmak güzel fikir hem herkes motive olurizindekilerde dahil artık toparlansın herkes de şöyle yaza kadar süper kilolar verelim bizlerde
Aramızda hoş geldin canım
Bendeniz Banu
37 yaşındayım biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Maalesef benim rekorum 124.5 kgduama şükür baya gitti ve son kalan 20 kiloyuda Allahın izniyle yaza kadar veririm diye düşünüyorum
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdumO zamanlar eşim çok zayıfsın çok zayıfsın diye beni deli ediyordu yok ölümü gör ye diye diye kilo aldırdı üzerine hamilelik birde KV faktörü eklenince bir ara gözüme perde indi sanırım kilo aldığımın farkında olduğum halde durumum vehametini kavradığımda rekoruma ulaşmıştım
Şükür bu günüme tabikiAdamcağız şu halime şimdi fındık kurdu diyor
![]()
![]()
hani senin kilolarda olsam ne der Allah bilir
48 kg ben hayal bile edemem ama inşallah sen en kısa zamanda o kilolara da ulaşırsınben 65 olsam dünyalar benim olur gerçi adam çokda zayıflama diyip duruyor
sonrada sen bu gazla 36 beden bile giyersin diyor
şu anda 42 beden giyiyorum şükür
Kuralları birazdan özet geçerim şu listeyi bir aradan çıkartayım
Canım o sağlık sorunlarından yada atıyorum hamilelikten dolayı izne ayrılırken sebep bildirip gidenler için geçerli maalesefbirde en son ayrıldığında verilen kilonun %5den fazlası alındıysa yani onu bir hesaplamak lazım belki o kuraldan bir açık bulur Diademi listeye sokarız
![]()
Okudum kabul ediyorum :) Işim olur dışarda olurum vs bilgi veririm teşekkür ederimBirazdan eşim gelir bari o gelmeden yeni gelen arkadaşlar için kuralları da bir tekrar kısaca özetliyeyim ;
Her gün düzenli paylaşım bekliyoruz
Minimum 5 mesaj günlük
Menülerimizi paylaşıp birbirimizi uyarıyoruz bize göre yanlış bir şey varsa![]()
Spor yapmak zorunlu değil ama yapanlar dakikasını yazıyor vedoga3 arkadaşımızı etiketliyor ki o takım içinde spor listesi tutuyor
haftadan haftaya en fazla spor yapan arkadaşımızı belirlemek adına
![]()
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( en geç öğlen 2ye kadar genelde yapılıyor )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı yöneticiler koydukları için biz kaptanlar esnetemiyoruz)
Bir kaç gün gelememe durumunda önceden sırf merak etmeyelim diye haber verilmesini rica ediyoruz![]()
Bu kadar![]()
Oda güzel ama berliner de güzel..gerci apfelstrudel daha hafif..Apfelstrudel yedim olur mu?![]()
Ol tabi neden olmasin daha heycanli olur...doga3
kittenlove
Hoşbuldum takımınıza ekip ruhunuza.
Boyum 1.55 minyonumyarışma varsa bende dahil olayim 62 kiloda
Hoşbuldum. Güzel heyecanlı bi rekabet olsun hadi bakalımOl tabi neden olmasin daha heycanli olur...
Hoşgeldin bu arada.. benim boyda 161...hedefim 57 kg...su anki kilom 60.8...bakalim haftaya 3 müzden en cok kim eksi görecek tartda![]()
o spor ne öylee hiçç kıskanmadımmm![]()
O ne gıı![]()
Hoşbuldum. Güzel heyecanlı bi rekabet olsun hadi bakalım![]()
Bu hafta çok yürüdüm.
Haftada 3 gün salona gidiyorum biliyorsun
Iki gün de halkoyunlarina basladim arkadaşımla :)
Hep hareket halindeyim özetle..
Sen de yapıyordun bir ara vaktinmi yok.
Hahahaha
Mumbar dolmasiymis.![]()
Abo hayatta yememBu hafta çok yürüdüm.
Haftada 3 gün salona gidiyorum biliyorsun
Iki gün de halkoyunlarina basladim arkadaşımla :)
Hep hareket halindeyim özetle..
Sen de yapıyordun bir ara vaktinmi yok.
Hahahaha
Mumbar dolmasiymis.![]()
Abo hayatta yememkız yemek yemek isteyen gelsin buraya neler var neler
![]()