Mali son temizlik bükücüBiz temizledik sen otur kahveni iç kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mali son temizlik bükücüBiz temizledik sen otur kahveni iç kuzum![]()
Çok açım nolar susNe oturması kuzum şimdi bende sizlere kıyamlı bir lahana sarması yapayım
Ben sadece bir tane tadına bakarım sanırım gerçi ben çok çok az bulgur ekliyorum iç harcına hatta Annem hep der seninki sarma gibi değil daha çok lahanaya sarılmış köfte sayılır diyeheee babam dahil herkes bayılır tabi Anamın yaptığında içindeki kıymalar sayılır ama yemin etse başı ağrımaz kıymalı sarma
![]()
![]()
![]()
Biz de seni çok seviyozzz
Temizliği de beğendin daha ne isteriz
Geliriz biz ara ara :)
Çok açım nolar sus![]()
Evet ya diyetteyim diyince zorla yediriyorlar sanki kilo verince hayatim kararicak gibi davraniyorlarSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler tekrar
Gece çok geç yatınca sabahta karga kahvaltısını etmeden uyanınca sersem gibiydim bugünhatta bir ara öğlen dayanamadım sızmışım
Kuzunun yüzmesinden sonra büyük kızında eksiklerini aldık hatta bir ara bunlar kesin dışarda açıktık yemek yiyelim diye tuttururlar bende o arada listeme uygun çorbamı içerim diye düşündüm ama eşim baktım eve giderken birşeyler alırız diye kandırdı sıpaları![]()
![]()
Gerçi benim işime geldi çünkü evde en azından çorbanın nasıl yapıldığını biliyorum
Tabi koşturmacada benim ara öğün arada kaynayacakti hatta baya bir acıktım anam kan şekerim düşüyor galiba dedim bir tuhaf olunca ( gerçi uykusuzluktan da olabilir ) hemen eşim sağ olsun ayran takviyesi yaptı da kendime geldim
Eve gelir gelmezde öğlen yemeğimi yedim
Bir ara işte sızmışım kalkıncada hemen Türk kahvesiyle enerji depoladım
Kesinlikle kaçamaksız devamCumaya çok var diye rahat davranmıyoruz sonuçta her başarılı gün bizlere bol eksi olarak dönecek
İnşallah gönlüne göre olur ve kuaförde güzelce saçını kestirip biraz daha enerji depolarsınnedense kuaföre gidince ben öyle oluyorum kaşımı bile aldırsam sanki kendim için çok özel bir şey yapmış gibi enerji doluyorum
Canım gelemesende elinden geldiğince kaçamaksız atlatmaya bak haftasonunu
Süpersin canım ilk günden hemen eksiler devam ediyor
Kvye gidince de yemeklerde salata ve yoğurtla kendini tıkamaya çalış en azından diğer şeyleri daha az tüketecek yer kalsınTatlı faslı olursada hemen uzaklaş baktın dayanamayacaksın
Ayyyy ne sevindim seni burada görünce
Hoş geldin canım iyi etmişsin
İyiyiz şükür seni sormalı
Sizin şu titiz hallerinize bayılıyorum
Ellerine sağlık canım miss gibi domestos koktuen sevdiğim
Ben gezentilikten bir toz alamaz oldum bu ara![]()
![]()
Siz el atarsınızda olmazmı
Yahu sizin şu hallerinize bayılıyorum
Böyle enerji olunca tabi birincilikler kaçınılmazYerim ben sizi yaaa
Evet kızlar kardeş takım 5.takım ama tabiki diğer bütün takımlara da istediğiniz zaman gidip hoş sohbet edebilirsinizKardeş takım olayı da işte bir sıkıntı olduğunda listelerle alakalı hemen devreye girecek kaptan olması açısından
Sana kolay gelsin canımaman bol bol hizmet et ki kaçamak fırsatı doğmasın sana
Bence gittiğin yere yemeğini ye de git ve hiç bir zaman için diyetteyim deme
Nedense bizim milletimiz diyetteyim diyince ayyyy bugün diyet olmaz ölümü gör ye moduna geçiyorlar![]()
![]()
Ben eskiden ne zaman diyetteyim desem aaaa 15 de bir günümüz var akşam yemezsin olur biter diyorlardı ama en son ben sırf bu yüzden hep rahatsız olduğumu eşimin halalarına söyleyince onlarda sağ olsun kız diyetteyim deme gerisi bizde demişlerdisonuçta okadar diyetisyene gidiyorum parama yazık
O günden sonra sadece ben evde yemeğimi yiyip gidiyorum ve gittiğim yerde de ay ben çok acıktım valla yedim de geldim benim düzenimi bozmayın diyorumeşimin halalarıda çok ısrar eden olursa hemen devreye girip rahat bırakın kızı ne güzel kilo verdi fıstık gibi zaten kalan kilolarıda verecek diyorlar
![]()
![]()
İnan Anneme bile giderken ya yanımda götürüyorum yiyeceğimi yada soruyorum bana uygun ne var diyegerçi oda sağ olsun daha sabahtan sorar bugün ne var menünde ona göre yapayım diye
![]()
Evet ya diyetteyim diyince zorla yediriyorlar sanki kilo verince hayatim kararicak gibi davraniyorlar
Hele Kv dem bi tabak hazirliyor yemiyince bütün gün surat asıyor tadina bakayimi duymak istemiyor. En sonunda alıştırdim simdi gecende diyet yemekler yapmis. Bizim evdede bol sebze piser annem o konuda iyidir tuzu şekeri hemen kaldirir ortadan
Hayırlı günler kızlar
Nasılsınız bakalım
Ben bugün tartıda düne göre 200gr daha eksik çıktım nasıl sevindiim
Eşime nerdeyse yalvardım yarım saat yürüyüşe gidelim diye çok yorgunum dedi gidemedik haftasonu olduğu için görümcemede diyemedim
Neyse pazartesiye kaldı
Birazdan kv delere gideceğiz
Yarın akşam döneceğiz
Orda yemek düzenim olmuyo pek
Ama yinede çok dikkat edeceğim
İnşallah
İadei ziyaret @oynakbasi34 kaptanıma
Bir de naif @YENA ya
Bir de yena diyince aklımda bitiveren @Bonus kafalıma
Selammmm edelimmm
Nasılsınız kızlaaaar
![]()
Akşama misafirim var gece girerim artık
Gün menüsü yemeyeyim diye doğum gününe gitmiyorum aradım hediyemi gonderdim ısrarla yedirecekler gelmem bu oyunlara![]()
Ay bu adam beni deli edecekbu saat olmuş lahana sarması yapacaktın hani demezmi
![]()
![]()
Akşam halasına çaya gideceğiz tabi yemek faslından sonra gidileceği için daha var nasılsa yaparsın sen diye verdi çoşkuyu gitti koltuğa uzandı
Neyse laf ağızdan bir kere çıkar bari hemen su kaynatıp yaprakları bir başlıyayımda o arada iç harcını da yaparım büyük kızla iki dakikada sarar ateşe koyarız
Valla erkek olarak doğmak varmışyapsana etsene
ömürleri boyunca tek sıkıntıları sünnet oda 1 kere oldu da bitti maşallah
birde düzenli işe gitmek ki onu kadınlar yaptıkları halde yine ev işleride yemekde onlara kalıyor
Valla çalışan kadınlara cidden hayranım ben evde olduğum halde bazen yetişemiyorum![]()
Bence iyi olur...Kızlar bu arada bundan sonra her Pazartesi bildirim yapalım fazladanen azından haftasonu ister istemez kaçamaksız geçirmiş oluruz diye düşünüyorum
![]()
P.tesinden itibaren motive olalım sporda menüde yarisalim sende verirsin 2 kiloyu hadi bozma moralini toparlan tatlımkızlar ya benim son 2 kilom ama niyeyse çok motivasyonum düştü devam edemiyorum (kesinlikle bırakmıyorum ) böyle dikkat etme isteiğim falan yok aynada inceldiğimi görünce rahatlık çöktü dicem ama hala istediğim kıvamda değilimeskisi gibi spor yapcak enerjiyi motivasyonu da bulamıyorumm hatta diyet market alışverişi bile yaptım bugün yine de işe yaramadı :s
Bügünkü menüm...
Kahvalti...
1 haşanmiş yumurta
1 parca peynir
Yeşillik
2 kaşik chiali yogurt
Öylen....
1 kase chiali yogurt
1 kepce kirmizi mercimek çorba
1 kivi
Ara...1 fincan Türk kahve
Akşam...
1 büyük kase salata
1 kücük porsiyon sebzeli tavuk yemeği
Toplam kalori....972..
İyi akşamlar,
Bugün bol bol temizlikle geçti akşam spora gitmeye halim kalmadı.
Menümü söyleyim hemen,
Sabah: ayvalık tostu ve çay
Öğlen: temizlikle es geçtim yemeği
Akşam: kıymalı karnıbahar yemeği yanında iki dilim ekmek
kızlar ya benim son 2 kilom ama niyeyse çok motivasyonum düştü devam edemiyorum (kesinlikle bırakmıyorum ) böyle dikkat etme isteiğim falan yok aynada inceldiğimi görünce rahatlık çöktü dicem ama hala istediğim kıvamda değilimeskisi gibi spor yapcak enerjiyi motivasyonu da bulamıyorumm hatta diyet market alışverişi bile yaptım bugün yine de işe yaramadı :s
Misafirlerim gitti lahana dolması fazla kaçmış olabilir ama yarın detoks suyu içerim bol bol bide kabaklı cacık yerim
Siyah maske yaptım yüzüme bakalım sonuç nasıl olacak
Siyah noktalara etkiliymis
Biraz mekik çekeceğim 100kadar 100kerede ziplarim vicdan azabı çekiyorum açım ama doyasıya bişey yemedigim anlamına geliyor dimi kızlar
Kahve yaptım yaninda lokum hiç yemedim
Sadece lahana kaçtı
Detoks suyu nedir? Birde bu takımda kabak mezesi okumuştum faydası ve yapılışı nedir?Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kalpleri kondurunca anlayın ki ben Laptop sırası bekliyorum
Eşimin halasına gittik geldik vé herkes ikramları yerken ben sadece şekersiz çayımı içtim
Bol bol hoş sohbet ettik ve tabiki kilolarını ilgili güzel iltifatlarda aldım bir ara mutfakta
Giderken hadi Kvyide goturelim sıkılmıştır dedikpek memnun oldu hatun
Kuzu eve döner dönmez yattı bende birazdan yatarım malum erkenden kalkacağım yine havuza gidilecek diye
Menün yine harika canım tebrikler ♡
Menü süper canım ama öğlen es gezme ki metabolizma hızı düşmesin; )
Canım şu bizim Gultenle yaptığımız detoks suyunu takviye yapsanaen azından eksileri gördükçe insan daha çok motive ediyor
![]()
Bügünkü menüm...
Kahvalti...
1 haşanmiş yumurta
1 parca peynir
Yeşillik
2 kaşik chiali yogurt
Öylen....
1 kase chiali yogurt
1 kepce kirmizi mercimek çorba
1 kivi
Ara...1 fincan Türk kahve
Akşam...
1 büyük kase salata
1 kücük porsiyon sebzeli tavuk yemeği
Toplam kalori....972..
kızlar ya benim son 2 kilom ama niyeyse çok motivasyonum düştü devam edemiyorum (kesinlikle bırakmıyorum ) böyle dikkat etme isteiğim falan yok aynada inceldiğimi görünce rahatlık çöktü dicem ama hala istediğim kıvamda değilimeskisi gibi spor yapcak enerjiyi motivasyonu da bulamıyorumm hatta diyet market alışverişi bile yaptım bugün yine de işe yaramadı :s
Aynen Banu abla zevkli vallaHadi geçmiş olsunmisafir faslini atlattı
Bencede hallederim yarın sen onuda
Benim kızda aldırdı siyah maske :) ilk ikimiz aynı anda yaptık ama ne güldük o halimize![]()
Yanlız burundakini çıkarmak biraz açılmıştı malum orası daha hashasama çok etkili üstelik soymasi da zevkli
![]()