Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boncuk fikrini sevdimSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese tekrar hayırlı pazarlar
Eve döndük
Kuşumun havuz faslı yine çok eğlenceli geçti ve kuzum bugün desteksiz sırt üstü yüzdü ( önceden sırf ayak çırpıyorlardı bugün kulaçlarıda eklediler )
Kahvaltımı zaten erkenden yapmıştım hazır dışardayken de ara öğün olarak Ayranımı içtimBirde Halk ekmekten eşim küçük sarımsaklı ekmeklerden aldı atıştırmalık ondan yedim az o yüzden öğlen yemiyorum ( tokum şu an
küçük paketti zaten ama eşimle bölüştük )
Kendime bir yorgunluk Nescafesi yaptım
Biraz dinleneyim de az ev işi yapar birde yemek ayarlarım akşamlık
7
Çok şükür sıkıntının sebebini bulduk da düzeldiBizim suların basıncı çok fazla olduğu için biz biraz su vanasını kısmıştık
karşı daireyi de ev sahibi kiracı çıkınca tadilata sokunca Niyaziler kazayla bizim vanayıda sonuna kadar açmışlar
sabah yine sularla karşı karşıya kalınca eşim dur bir vanaya bakayım onda mı sıkıntı var dedi o anda fark etti
Yine temizledik her yeri ve kaç saattir şükür sıkıntı yok
Hayır suyun etrafa akmasından öte kombiye fazla basınç oluştuğu için Allah korusun onun patlamasından korktum
Kesinlikle çok daha verimli olacağımıza inanıyorum
Fatoşcuğum seni burada tekrar gördüğüme çoooook sevindim canım
Hadi bakalım yarın itibaren yaza kadar ortadan kaybolmak yok bak yoksa sen yersen Banu seni geçer unutma![]()
![]()
Çok güzel kilolar vereceğimize eminim
Sağ olasın canımhakikkaten çok nazara geliyoruz en sonunda nal gibi mavi boncuk alıp boynuma takacağım
![]()
![]()
![]()
Boncuk fikrini sevdim
Sonunda başardim..
Buseferde resim gönderme engeli kalkmişti ama resimi kabul etmiyordu hata veriyordu boyutu yüzünden...bende cektigim resmi screenshot yaptim..o şekilde oldu sonunda
Tünaydın mutlu pazarlar. 4 gündür evdeyim Perihan gibi kalori sayayim dedim. Sanırım yanlış saydım 2 kg artidayim kısmet artık saldım bugün. Pazartesi farklı bir yaklaşım deneyeceğim bakalım
bende inanıyorum artık gültenciğim.Fatmacim cok sevindim buraya geldigine...burda daha başarili olacağina inaniyorum...![]()
ooo.manzara enfes
dur ben sana alıp yollıyam boncuk
banuşum burdayım artık.yola girdim Allahın izniyle
yaza kadar bitecek bu hikaye.
yolu yok artık![]()
Sagol canim..evet banunun listesi..ooo.manzara enfes
afiyet olsun arkadaşım.
banuşun liste demi
merhabalar arkadaşlar
mutlu pazarlar hepinize
takımın eski üyesiyim.geri döndüm
kısaca kendimi tanıtayım.
adım fatoş
49 yaşındayım ev hanımıyım.
24 ve 20 yaşlarıda bir kız birde oğlan annesiyim.
yarın tartılıp güncel kilomla başlıyım inş.
motivasyonumuz bol olsun kızlar![]()
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese tekrar hayırlı pazarlar
Eve döndük
Kuşumun havuz faslı yine çok eğlenceli geçti ve kuzum bugün desteksiz sırt üstü yüzdü ( önceden sırf ayak çırpıyorlardı bugün kulaçlarıda eklediler )
Kahvaltımı zaten erkenden yapmıştım hazır dışardayken de ara öğün olarak Ayranımı içtimBirde Halk ekmekten eşim küçük sarımsaklı ekmeklerden aldı atıştırmalık ondan yedim az o yüzden öğlen yemiyorum ( tokum şu an
küçük paketti zaten ama eşimle bölüştük )
Kendime bir yorgunluk Nescafesi yaptım
Biraz dinleneyim de az ev işi yapar birde yemek ayarlarım akşamlık
7
Çok şükür sıkıntının sebebini bulduk da düzeldiBizim suların basıncı çok fazla olduğu için biz biraz su vanasını kısmıştık
karşı daireyi de ev sahibi kiracı çıkınca tadilata sokunca Niyaziler kazayla bizim vanayıda sonuna kadar açmışlar
sabah yine sularla karşı karşıya kalınca eşim dur bir vanaya bakayım onda mı sıkıntı var dedi o anda fark etti
Yine temizledik her yeri ve kaç saattir şükür sıkıntı yok
Hayır suyun etrafa akmasından öte kombiye fazla basınç oluştuğu için Allah korusun onun patlamasından korktum
Kesinlikle çok daha verimli olacağımıza inanıyorum
Fatoşcuğum seni burada tekrar gördüğüme çoooook sevindim canım
Hadi bakalım yarın itibaren yaza kadar ortadan kaybolmak yok bak yoksa sen yersen Banu seni geçer unutma![]()
![]()
Çok güzel kilolar vereceğimize eminim
Sağ olasın canımhakikkaten çok nazara geliyoruz en sonunda nal gibi mavi boncuk alıp boynuma takacağım
![]()
![]()
![]()
Tünaydın mutlu pazarlar. 4 gündür evdeyim Perihan gibi kalori sayayim dedim. Sanırım yanlış saydım 2 kg artidayim kısmet artık saldım bugün. Pazartesi farklı bir yaklaşım deneyeceğim bakalım
Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedidedim Önce dediğine göre sonrasıda var
heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi
Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye
![]()
![]()
![]()
Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine![]()
![]()
Hadi yine iyisiniz bizim takımıda mis gibi yaptım domestoslaDiğer takımlardan gelen olursa anam bunlar ne pis demesinler
![]()
Şöyle güzel bir kahve içesim var ama çok useniyorum :)
Kızım yapıcak sözde onu bekliyorum telefon konuşması bitse de icsem :)
Ille yapayım birlikte içelim diye tuturdu
Benimde şimdi aklımdan geçti ama abla kardeş performans ödevi yapıyorlar ufaklığınİngilizce sayıların olduğu bir tırtıl
Neyse bol bol su içtim birde lavaboya koşayım bari hem spor oluryoksa evide domestosla silmek zorunda kalacağım
![]()
![]()
![]()
Sende iyi yaptin canim tekrar buraya gelmekle..el birliği ile fazla kilolardan kurtulacagiz inşallahTünaydın kızlar ... bende takımın eski üyesiyim... yaşlandım artık buralarda bende geldim yani arkadaşlar
Bu gün pazar olduğundan biraz serbest yaptım ama artık sıkı tutmalıyım yarın diyetisyene gideceğim yılbaşı sözümü tutamadım ama şubat sonuna kadar 68 i görmek istiyorum aslında tam diyet modundayım aklımca dün akşam sadece bir tatlı yiyecektim ama eşimle tartıştım moralim bozuldu çorba kabak ve salata yedim çok azama tatlıda yedik 1 tane halka tatlısı
Bu gün ise saat 12 de kahvaltı ettik ben az gözleme az peynir az salata 2 zeytin 30 gr kadar peynir yedim aradan 1 saat geçtikten sonra 1 adet cennet hurması yedim.cennet hurmasından çok çektim ama bu sefer az yedim
Bu arada kendimden bahsedeyim yeni arkadaşlar tanımayabilir
Adım emine 41 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında muhasebecilil yapıyorum şunda 72’50 kg yim boyum 154’50 belden kişom var üsttarafım kilolu... zamanla beni daha iyi tanırsınız...kaptan banu gülşen perihan ve fatoş eski takım arkadaşlarım...
HOŞBULDUM KIZLAR![]()
O su güzelde iade olmaz canım sık WC ister. Bu su programı indirdim. Şu içmeye çalışıyorum.Harika bir kahvaltı canım bol eksiler olur inşallah
Eee ama haksızmıyımnazara çekiciliğim var sanki
Bende de öyle oluyor bazen ekran görüntüsü alınca yükleniyorfazla yakından çekince mi resmi boyut hatası veriyor orası bende henüz çözemedim
Canım acaba senin kullandığın program mı yanlış hesapladı da sen az daha hak tanıyabildin kendineyada regl yakınsa oda olabilir
Gerçi senin suylada pek aran yoktu sanırım
Yoksa turşu yada maden suyu tarzı bir şey yiyip içtinmiİnan bende şimdi çok şaşırdım
Ya diyorum ben sana uy benim listeye bir hafta en azından denemiş olursun
Birde bizim şu detoksuda mutlaka yap en kötü işe giderken şişeye koyar yanına bile alırsın
Faydası olur zararı olmaz![]()
Yatak odasıni aksama biraksaydinizEşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedidedim Önce dediğine göre sonrasıda var
heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi
Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye
![]()
![]()
![]()
Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine![]()
![]()
Hadi yine iyisiniz bizim takımıda mis gibi yaptım domestoslaDiğer takımlardan gelen olursa anam bunlar ne pis demesinler
![]()
Evet canım gayet normale döndüm. Artık nefsimle basbasayim.Merhaba
Hoşdöndün o vakit.
Aaa çok sevindim canım. . Ustalarla ugrasmak fikri bile beni strese sokar masrafı da geçtim :)
Kaloriden öte porsiyon kontrolü ve kaliteli besin tüketmeye çalış aynı zamanda diyor benim diyetisyen..
Hani kalori sayımı yapamazsan bu şekil de ilerlersin. .
Bir de 18 aydan sonra sen de biliyorsun maalesef kilo alımı başlıyor normale dönüyoruz artık
Eline sağlık tatlım. Mis olmus. .![]()
Bana da gonderinŞöyle güzel bir kahve içesim var ama çok useniyorum :)
Kızım yapıcak sözde onu bekliyorum telefon konuşması bitse de icsem :)
Ille yapayım birlikte içelim diye tuturdu
Hoşgeldin beni unutmusun ya niyse.Tünaydın kızlar ... bende takımın eski üyesiyim... yaşlandım artık buralarda bende geldim yani arkadaşlar
Bu gün pazar olduğundan biraz serbest yaptım ama artık sıkı tutmalıyım yarın diyetisyene gideceğim yılbaşı sözümü tutamadım ama şubat sonuna kadar 68 i görmek istiyorum aslında tam diyet modundayım aklımca dün akşam sadece bir tatlı yiyecektim ama eşimle tartıştım moralim bozuldu çorba kabak ve salata yedim çok azama tatlıda yedik 1 tane halka tatlısı
Bu gün ise saat 12 de kahvaltı ettik ben az gözleme az peynir az salata 2 zeytin 30 gr kadar peynir yedim aradan 1 saat geçtikten sonra 1 adet cennet hurması yedim.cennet hurmasından çok çektim ama bu sefer az yedim
Bu arada kendimden bahsedeyim yeni arkadaşlar tanımayabilir
Adım emine 41 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında muhasebecilil yapıyorum şunda 72’50 kg yim boyum 154’50 belden kişom var üsttarafım kilolu... zamanla beni daha iyi tanırsınız...kaptan banu gülşen perihan ve fatoş eski takım arkadaşlarım...
HOŞBULDUM KIZLAR![]()
Hadi haftalık hedef koyalım 100 Gr bile olsa olur. Ben bu hafta odem olduğunu düşünüyorum. 1 kg gider benden. Takıma gelmezsem bana kızın tamam mı?İnşallah canım..hedef falan koydunuzmu ne yapacağız bir program var mı acaba ???