Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

20180114_104113.webp

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı pazarlar :KK68:

Eve döndük :21:
Kuşumun havuz faslı yine çok eğlenceli geçti ve kuzum bugün desteksiz sırt üstü yüzdü ( önceden sırf ayak çırpıyorlardı bugün kulaçlarıda eklediler )

Kahvaltımı zaten erkenden yapmıştım hazır dışardayken de ara öğün olarak Ayranımı içtim :KK66: Birde Halk ekmekten eşim küçük sarımsaklı ekmeklerden aldı atıştırmalık ondan yedim az o yüzden öğlen yemiyorum ( tokum şu an :KK66: küçük paketti zaten ama eşimle bölüştük )
Kendime bir yorgunluk Nescafesi yaptım :KK68:

Biraz dinleneyim de az ev işi yapar birde yemek ayarlarım akşamlık :KK66:

7

Çok şükür sıkıntının sebebini bulduk da düzeldi :KK66: Bizim suların basıncı çok fazla olduğu için biz biraz su vanasını kısmıştık :KK66: karşı daireyi de ev sahibi kiracı çıkınca tadilata sokunca Niyaziler kazayla bizim vanayıda sonuna kadar açmışlar o_O sabah yine sularla karşı karşıya kalınca eşim dur bir vanaya bakayım onda mı sıkıntı var dedi o anda fark etti :KK66:
Yine temizledik her yeri ve kaç saattir şükür sıkıntı yok :KK66:
Hayır suyun etrafa akmasından öte kombiye fazla basınç oluştuğu için Allah korusun onun patlamasından korktum :KK53:

Kesinlikle çok daha verimli olacağımıza inanıyorum :KK68:

Fatoşcuğum seni burada tekrar gördüğüme çoooook sevindim canım :KK68:
Hadi bakalım yarın itibaren yaza kadar ortadan kaybolmak yok bak yoksa sen yersen Banu seni geçer unutma :KK70: :KK70: :KK70:
Çok güzel kilolar vereceğimize eminim :KK71::KK71::KK71:

Sağ olasın canım :KK66: hakikkaten çok nazara geliyoruz en sonunda nal gibi mavi boncuk alıp boynuma takacağım :KK70: :KK70: :KK70:
Boncuk fikrini sevdim

Sonunda başardim..:-)
Buseferde resim gönderme engeli kalkmişti ama resimi kabul etmiyordu hata veriyordu boyutu yüzünden...bende cektigim resmi screenshot yaptim..o şekilde oldu sonunda

Harika bir kahvaltı canım bol eksiler olur inşallah :KK9::KK9::KK9::KK9:

Boncuk fikrini sevdim

Eee ama haksızmıyım :KK48: nazara çekiciliğim var sanki :KK48:

Sonunda başardim..:-)
Buseferde resim gönderme engeli kalkmişti ama resimi kabul etmiyordu hata veriyordu boyutu yüzünden...bende cektigim resmi screenshot yaptim..o şekilde oldu sonunda

Bende de öyle oluyor bazen ekran görüntüsü alınca yükleniyor ;) fazla yakından çekince mi resmi boyut hatası veriyor orası bende henüz çözemedim ;)

Tünaydın mutlu pazarlar. 4 gündür evdeyim Perihan gibi kalori sayayim dedim. Sanırım yanlış saydım 2 kg artidayim kısmet artık saldım bugün. Pazartesi farklı bir yaklaşım deneyeceğim bakalım

Canım acaba senin kullandığın program mı yanlış hesapladı da sen az daha hak tanıyabildin kendine :( yada regl yakınsa oda olabilir ;)
Gerçi senin suylada pek aran yoktu sanırım :KK53:
Yoksa turşu yada maden suyu tarzı bir şey yiyip içtinmi :KK64: İnan bende şimdi çok şaşırdım o_O

Ya diyorum ben sana uy benim listeye bir hafta en azından denemiş olursun ;)
Birde bizim şu detoksuda mutlaka yap en kötü işe giderken şişeye koyar yanına bile alırsın ;)
Faydası olur zararı olmaz ;)

Fatmacim cok sevindim buraya geldigine...burda daha başarili olacağina inaniyorum...:KK19:
bende inanıyorum artık gültenciğim.
sizdeki azim beni gaza getiren zaten.
ama başlamak zor geliyodu.
bayadır düzen yok hiçbişey yok.nereye kadar.
olacak bu sefer.
rabbim ömür verirse tabi:KK68:

Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedi :KK57: dedim Önce dediğine göre sonrasıda var :KK48: heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi :KK57: Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine :KK70: :KK70: :KK70:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Hadi yine iyisiniz bizim takımıda mis gibi yaptım domestosla :KK48: Diğer takımlardan gelen olursa anam bunlar ne pis demesinler :D

merhabalar arkadaşlar:KK36:
mutlu pazarlar hepinize:KK37:
takımın eski üyesiyim.geri döndüm:KK24:
kısaca kendimi tanıtayım.
adım fatoş
49 yaşındayım ev hanımıyım.
24 ve 20 yaşlarıda bir kız birde oğlan annesiyim.
yarın tartılıp güncel kilomla başlıyım inş.
motivasyonumuz bol olsun kızlar:KK25:

Merhaba
Hoşdöndün o vakit. :KK68:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar hayırlı pazarlar :KK68:

Eve döndük :21:
Kuşumun havuz faslı yine çok eğlenceli geçti ve kuzum bugün desteksiz sırt üstü yüzdü ( önceden sırf ayak çırpıyorlardı bugün kulaçlarıda eklediler )

Kahvaltımı zaten erkenden yapmıştım hazır dışardayken de ara öğün olarak Ayranımı içtim :KK66: Birde Halk ekmekten eşim küçük sarımsaklı ekmeklerden aldı atıştırmalık ondan yedim az o yüzden öğlen yemiyorum ( tokum şu an :KK66: küçük paketti zaten ama eşimle bölüştük )
Kendime bir yorgunluk Nescafesi yaptım :KK68:

Biraz dinleneyim de az ev işi yapar birde yemek ayarlarım akşamlık :KK66:

7

Çok şükür sıkıntının sebebini bulduk da düzeldi :KK66: Bizim suların basıncı çok fazla olduğu için biz biraz su vanasını kısmıştık :KK66: karşı daireyi de ev sahibi kiracı çıkınca tadilata sokunca Niyaziler kazayla bizim vanayıda sonuna kadar açmışlar o_O sabah yine sularla karşı karşıya kalınca eşim dur bir vanaya bakayım onda mı sıkıntı var dedi o anda fark etti :KK66:
Yine temizledik her yeri ve kaç saattir şükür sıkıntı yok :KK66:
Hayır suyun etrafa akmasından öte kombiye fazla basınç oluştuğu için Allah korusun onun patlamasından korktum :KK53:

Kesinlikle çok daha verimli olacağımıza inanıyorum :KK68:

Fatoşcuğum seni burada tekrar gördüğüme çoooook sevindim canım :KK68:
Hadi bakalım yarın itibaren yaza kadar ortadan kaybolmak yok bak yoksa sen yersen Banu seni geçer unutma :KK70: :KK70: :KK70:
Çok güzel kilolar vereceğimize eminim :KK71::KK71::KK71:

Sağ olasın canım :KK66: hakikkaten çok nazara geliyoruz en sonunda nal gibi mavi boncuk alıp boynuma takacağım :KK70: :KK70: :KK70:

Aaa çok sevindim canım. . Ustalarla ugrasmak fikri bile beni strese sokar masrafı da geçtim :)

Tünaydın mutlu pazarlar. 4 gündür evdeyim Perihan gibi kalori sayayim dedim. Sanırım yanlış saydım 2 kg artidayim kısmet artık saldım bugün. Pazartesi farklı bir yaklaşım deneyeceğim bakalım

Kaloriden öte porsiyon kontrolü ve kaliteli besin tüketmeye çalış aynı zamanda diyor benim diyetisyen..
Hani kalori sayımı yapamazsan bu şekil de ilerlersin. .
Bir de 18 aydan sonra sen de biliyorsun maalesef kilo alımı başlıyor normale dönüyoruz artık :(

Eşim biraz önce Aşkım az daha dinlen de birazdan birlikte önce mutfağı temizleyelim dedi :KK57: dedim Önce dediğine göre sonrasıda var :KK48: heee mutfak bitsin yatak odasına da girişiriz dedi :KK57: Tövbe deee lennnnn dedim de nasıl gülüyor hadi hadi üşenme yardım edeceğim sana diye :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Keşke buradaki gibi tıkladıkça temizlik yapılsa kendi kendine :KK70: :KK70: :KK70:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Hadi yine iyisiniz bizim takımıda mis gibi yaptım domestosla :KK48: Diğer takımlardan gelen olursa anam bunlar ne pis demesinler :KK70:

Eline sağlık tatlım. Mis olmus. .:KK68:

Şöyle güzel bir kahve içesim var ama çok useniyorum :)
Kızım yapıcak sözde onu bekliyorum telefon konuşması bitse de icsem :)
Ille yapayım birlikte içelim diye tuturdu

Benimde şimdi aklımdan geçti ama abla kardeş performans ödevi yapıyorlar ufaklığın ;) İngilizce sayıların olduğu bir tırtıl :D
Neyse bol bol su içtim birde lavaboya koşayım bari hem spor olur :D yoksa evide domestosla silmek zorunda kalacağım :D :D :D

Benimde şimdi aklımdan geçti ama abla kardeş performans ödevi yapıyorlar ufaklığın :KK66: İngilizce sayıların olduğu bir tırtıl :KK70:
Neyse bol bol su içtim birde lavaboya koşayım bari hem spor olur :KK70: yoksa evide domestosla silmek zorunda kalacağım :KK70: :KK70: :KK70:

Hahah yani kabak sana patlayacak en iyisi goş wc ye :)

Tünaydın kızlar ... bende takımın eski üyesiyim... yaşlandım artık buralarda bende geldim yani arkadaşlar
Bu gün pazar olduğundan biraz serbest yaptım ama artık sıkı tutmalıyım yarın diyetisyene gideceğim yılbaşı sözümü tutamadım ama şubat sonuna kadar 68 i görmek istiyorum aslında tam diyet modundayım aklımca dün akşam sadece bir tatlı yiyecektim ama eşimle tartıştım moralim bozuldu çorba kabak ve salata yedim çok azama tatlıda yedik 1 tane halka tatlısı
Bu gün ise saat 12 de kahvaltı ettik ben az gözleme az peynir az salata 2 zeytin 30 gr kadar peynir yedim aradan 1 saat geçtikten sonra 1 adet cennet hurması yedim.cennet hurmasından çok çektim ama bu sefer az yedim
Bu arada kendimden bahsedeyim yeni arkadaşlar tanımayabilir
Adım emine 41 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında muhasebecilil yapıyorum şunda 72’50 kg yim boyum 154’50 belden kişom var üsttarafım kilolu... zamanla beni daha iyi tanırsınız...kaptan banu gülşen perihan ve fatoş eski takım arkadaşlarım...
HOŞBULDUM KIZLAR❤️

Tünaydın kızlar ... bende takımın eski üyesiyim... yaşlandım artık buralarda bende geldim yani arkadaşlar
Bu gün pazar olduğundan biraz serbest yaptım ama artık sıkı tutmalıyım yarın diyetisyene gideceğim yılbaşı sözümü tutamadım ama şubat sonuna kadar 68 i görmek istiyorum aslında tam diyet modundayım aklımca dün akşam sadece bir tatlı yiyecektim ama eşimle tartıştım moralim bozuldu çorba kabak ve salata yedim çok azama tatlıda yedik 1 tane halka tatlısı
Bu gün ise saat 12 de kahvaltı ettik ben az gözleme az peynir az salata 2 zeytin 30 gr kadar peynir yedim aradan 1 saat geçtikten sonra 1 adet cennet hurması yedim.cennet hurmasından çok çektim ama bu sefer az yedim
Adım emine 41 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında muhasebecilil yapıyorum şunda 72’50 kg yim boyum 154’50 belden kişom var üsttarafım kilolu... zamanla beni daha iyi tanırsınız...kaptan banu gülşen perihan ve fatoş eski takım arkadaşlarım...
HOŞBULDUM KIZLAR❤️
Sende iyi yaptin canim tekrar buraya gelmekle..el birliği ile fazla kilolardan kurtulacagiz inşallah:KK50:

Harika bir kahvaltı canım bol eksiler olur inşallah :KK9::KK9::KK9::KK9:

Eee ama haksızmıyım :KK48: nazara çekiciliğim var sanki :KK48:

Bende de öyle oluyor bazen ekran görüntüsü alınca yükleniyor :KK66: fazla yakından çekince mi resmi boyut hatası veriyor orası bende henüz çözemedim :KK66:

Canım acaba senin kullandığın program mı yanlış hesapladı da sen az daha hak tanıyabildin kendine :KK43: yada regl yakınsa oda olabilir :KK66:
Gerçi senin suylada pek aran yoktu sanırım :KK53:
Yoksa turşu yada maden suyu tarzı bir şey yiyip içtinmi :KK64: İnan bende şimdi çok şaşırdım o_O

Ya diyorum ben sana uy benim listeye bir hafta en azından denemiş olursun :KK66:
Birde bizim şu detoksuda mutlaka yap en kötü işe giderken şişeye koyar yanına bile alırsın :KK66:
Faydası olur zararı olmaz :KK66:
O su güzelde iade olmaz canım sık WC ister. Bu su programı indirdim. Şu içmeye çalışıyorum.

Hadi yine iyisiniz bizim takımıda mis gibi yaptım domestosla :KK48: Diğer takımlardan gelen olursa anam bunlar ne pis demesinler :KK70:
Yatak odasıni aksama biraksaydiniz
Merhaba
Hoşdöndün o vakit. :KK68:

Aaa çok sevindim canım. . Ustalarla ugrasmak fikri bile beni strese sokar masrafı da geçtim :)

Kaloriden öte porsiyon kontrolü ve kaliteli besin tüketmeye çalış aynı zamanda diyor benim diyetisyen..
Hani kalori sayımı yapamazsan bu şekil de ilerlersin. .
Bir de 18 aydan sonra sen de biliyorsun maalesef kilo alımı başlıyor normale dönüyoruz artık :KK43:

Eline sağlık tatlım. Mis olmus. .:KK68:
Evet canım gayet normale döndüm. Artık nefsimle basbasayim.
Bana da gonderin
HOŞBULDUM KIZLAR❤️
Hoşgeldin beni unutmusun ya niyse.

:KK50::KK49:İnşallah canım..hedef falan koydunuzmu ne yapacağız bir program var mı acaba ???
Hadi haftalık hedef koyalım 100 Gr bile olsa olur. Ben bu hafta odem olduğunu düşünüyorum. 1 kg gider benden. Takıma gelmezsem bana kızın tamam mı?

Back
X