Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Pazarda olsa benim için gün yine karga kahvaltısını etmeden başladı :KK48:
Sade Türk kahvemi içtim birazdan da kahvaltımı yapacağım kuzuyu uyandırıp :KK66: Aslında yüzmeye gideceği için çok mutlu ama dün gece nerden aklına geldiyse yahu ben artık hiç bir sabah geç saatte kadar uyuyamıyacakmıyım dedi :KK70: erken yatarsın olur biter dedim :KK66:

Eşim dün sen götürürsün diyordu ama yine benide uyandır diye tembihledi :KK48:

Bu arada bahtsız bedevi olduğumu söylemişmiydim :KK70:
Dün biz eşimin halasına giderken büyük kız çizim yaparım diye evde kaldı :KK53: İyikide kalmış çünkü biz gelmeden bir 15 dakika önce mutfağa girdiğinde bakmış baya su var o_O kombi kendi kendine su basıp sonrada basınç oluşunca tahliye etmiş ve kombinin önü komple suyla dolmuş :KK57:
Kızcağız hemen parkeler kabarmasın diye silmiş ama tabi o arada zaten emmiş emmeceği kadar suyu o_O
Gözle görülmüyor ama ayağımı o kısmında gezdirdiğimde hafif kabardığını hissedebiliyorum o_O
Gelir gelmez hemen mutfağı toparladık eşim peteklerden su boşalttı basıncı azaltmak için ama bu sabah baktım yine kendi kendine su basmış ki kombiyi komple kapatmıştık ( zaten petekleri kullanamıyorduk aşağı su akıyor diye sadece sıcak suyu kullanıyorduk oda artık yalan oldu :KK48: )

Üstelik daha dün eşimin Kombici arkadaşıyla muhabbeti olmuş 19 senelik kombi valla iyi sıkıntı yaşamıyorsunuz diye :KK67: dedim arkadaşına mesaj at şoma ağızlı kombi gitti diye :KK70: :KK70: :KK70: nasıl gülüyor valla içimize mi doğmuş ne diye :KK70:
Dedim ne gülüyorsun len yine masraf çıktı amannn canımız sağ olsun diyor :KK70:

Neyse yüzme faslı bitsin de olmadı öğlen çağırırız da bir gelip bakar :KK66:

Canım detoks suyunu geçen ben paylaşmıştım hatta dur bir daha bulup paylaşayım;

Metabolizma hızlandırıcı çayın tarifi
Malzemeler;

• 2 litre su
  • 1 adet elma
  • 2 adet limon
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 1 ufak parça taze veya kök zencefil ( tozda oluyor 1 çay kaşığı kadar )
  • 3 - 4 karanfil
  • 1/2 çay kaşığından biraz az toz karabiber ( varsa tane karabiberin 4 - 5 tane yeterli bence )
Bütün malzemeleri bir tencerede 7 - 8 dakika kadar kaynatıp süzüyorum :KK66: sonra şişeyle dolaba koyuyorum ve içeceğim zaman yarım bardakdan biraz fazla döküp üzerine kaynamış suyla ilave yapıyorum ki sıcağa yakın içmiş oluyorum :KK66:
Diyetisyenime de danıştım kesinlikle harika bir metabolizma hızlandırıcı üstelik bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bir kış çayı dedi :KK66: günde 3 bardak içiyorum dedim sabah öğle akşam :KK66: sıkıntı yok dilediğin gibi içebilirsin dedi :KK66:

Kabaklı Zayıflatan meze Tarifi;

Malzemeler;

1 adet kabak ( çiğden rendeliyoruz ve elimizle suyunu sıkıyoruz )
Yoğurt ( Kabakle karıştırıp koyu cacık kıvamına getiriyoruz )
Sarımsak ( lezzet vermek için ekliyoruz ki çok yakışıyor )
Bol nane :KK66:

Bu Mezede Hem Yağ yakımını sağlıyor hemde çok güzel tok tutuyor :KK66: diyetisyenimin sınırsız yiyebilirsin dediği tek şey :KK48:
Perşembe akşamları genelde bunu tüketmeye çalışacağım :KK66: 1 kabaktan bile rahat 3 kaseden az fazla çıkıyor hani dolaptada bir şey olmuyor 2 - 3 günde dursa :KK66: Benim bir nevi imdat çekicim haline geldi :KK70:
Bunuda kesinlikle tavsiye ederim :KK66:

Canım menün çok güzel tebrik ederim :KK66: suyunuda bol tutarsan güzel bir eksi göreceğine eminim :KK66:
Öncelikle geçmiş olsun kaptanım:KK43:
Tarifler için teşekkürler kabak hosuma gitti salata niyetine bile yenilebilir çok sağol:KK60:

Hahah yani kabak sana patlayacak en iyisi goş wc ye :)

:D :D :D
Yetistim Allahtan :D Evdekiler nasıl gülüyor hallerine :D nedense birden bastırıyor sanırım havalar soguk ya ondandır; )

Tünaydın kızlar ... bende takımın eski üyesiyim... yaşlandım artık buralarda bende geldim yani arkadaşlar
Bu gün pazar olduğundan biraz serbest yaptım ama artık sıkı tutmalıyım yarın diyetisyene gideceğim yılbaşı sözümü tutamadım ama şubat sonuna kadar 68 i görmek istiyorum aslında tam diyet modundayım aklımca dün akşam sadece bir tatlı yiyecektim ama eşimle tartıştım moralim bozuldu çorba kabak ve salata yedim çok azama tatlıda yedik 1 tane halka tatlısı
Bu gün ise saat 12 de kahvaltı ettik ben az gözleme az peynir az salata 2 zeytin 30 gr kadar peynir yedim aradan 1 saat geçtikten sonra 1 adet cennet hurması yedim.cennet hurmasından çok çektim ama bu sefer az yedim
Bu arada kendimden bahsedeyim yeni arkadaşlar tanımayabilir
Adım emine 41 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında muhasebecilil yapıyorum şunda 72’50 kg yim boyum 154’50 belden kişom var üsttarafım kilolu... zamanla beni daha iyi tanırsınız...kaptan banu gülşen perihan ve fatoş eski takım arkadaşlarım...
HOŞBULDUM KIZLAR❤️

Eminecigim hoş geldin ♡♡♡♡
Senide burada gormek çok güzel ;) Hadi yaza kadar inşallah çok güzel fark yaratiriz ;)

:KK50::KK49:İnşallah canım..hedef falan koydunuzmu ne yapacağız bir program var mı acaba ???

5 Şubat için aylık hedef koydu herkes; ) Sizlerde hedef koyun Fatoş ve Haticeyle ;) @serenalar arkadaşım Liste yapıyor sizlerde ekler ilk fırsatta
Hem motivasyon oluyoruz o şekilde

Yatak odasıni aksama biraksaydiniz

Hadi haftalık hedef koyalım 100 Gr bile olsa olur. Ben bu hafta odem olduğunu düşünüyorum. 1 kg gider benden. Takıma gelmezsem bana kızın tamam mı?

Valla mutfağı temizleyecegim diye baya yoruldum baktım evdekiler yayılmış laf sokayim dedim :D çay kahvede istermisin dedim eşime :D adam bir kahveni içerim demezmi :D
Yaptım kahveleri bende oturdum :D Yatak odasını da yarin yaparım zaten ütüler var onları aradan cikartiram başka birşey kalmıyor birde nevresim degistirecegim ;)

Tarifler için teşekkürler kabak hosuma gitti salata niyetine bile yenilebilir çok sağol:KK60:

Kesinlikle en güzel salata bence hatta ben misafire bile meze niyetine yaparım ilk fırsatta ;) haftaya belki eşimin kuzeni yemeğe gelebilir o zaman onuda ortaya çeşit yaparım hatta onlara süzme yoğurtla yaparım az daha koyu olsun diye ;)

Merhaba
Hoşdöndün o vakit. :KK68:

Aaa çok sevindim canım. . Ustalarla ugrasmak fikri bile beni strese sokar masrafı da geçtim :)

Kaloriden öte porsiyon kontrolü ve kaliteli besin tüketmeye çalış aynı zamanda diyor benim diyetisyen..
Hani kalori sayımı yapamazsan bu şekil de ilerlersin. .
Bir de 18 aydan sonra sen de biliyorsun maalesef kilo alımı başlıyor normale dönüyoruz artık :KK43:

Eline sağlık tatlım. Mis olmus. .:KK68:
teşekkürler canım:KK68:

Tünaydın kızlar ... bende takımın eski üyesiyim... yaşlandım artık buralarda bende geldim yani arkadaşlar
Bu gün pazar olduğundan biraz serbest yaptım ama artık sıkı tutmalıyım yarın diyetisyene gideceğim yılbaşı sözümü tutamadım ama şubat sonuna kadar 68 i görmek istiyorum aslında tam diyet modundayım aklımca dün akşam sadece bir tatlı yiyecektim ama eşimle tartıştım moralim bozuldu çorba kabak ve salata yedim çok azama tatlıda yedik 1 tane halka tatlısı
Bu gün ise saat 12 de kahvaltı ettik ben az gözleme az peynir az salata 2 zeytin 30 gr kadar peynir yedim aradan 1 saat geçtikten sonra 1 adet cennet hurması yedim.cennet hurmasından çok çektim ama bu sefer az yedim
Adım emine 41 yaşındayım 1 kızım var 11 yaşında muhasebecilil yapıyorum şunda 72’50 kg yim boyum 154’50 belden kişom var üsttarafım kilolu... zamanla beni daha iyi tanırsınız...kaptan banu gülşen perihan ve fatoş eski takım arkadaşlarım...
HOŞBULDUM KIZLAR❤️
hoşgeldin eminem:KK60:
hep birlikte yeniden güzel bir başlangıç yapıcaz inşallah:KK200:

HOŞBULDUM KIZLAR❤️

Ne güzel çoğumuz aynı yaş aralığındayiz.
Artı meslektasmisiz
Hoşgeldin yeniden...

Kabak perşembe günlerin en iyi kurtarıcısı :)

3
Hoşgeldin beni unutmussun niyse
seni göremediğim içindir...unuturmuyum senş haticeciğim

hoşgeldin eminem:KK60:
hep birlikte yeniden güzel bir başlangıç yapıcaz inşallah:KK200:
inşallah canım evet yaoacağız bu sefer...

Ne güzel çoğumuz aynı yaş aralığındayiz.
Artı meslektasmisiz
Hoşgeldin yeniden...
)
muhasebecikerin kilo sorunu bitmez canım otur otur depoluyoruz yağları

Evet aylik hedef koyuyoruz...ilk şubatin cumasina kadar herkez hedefini koydu bende 2.9 kilo vercem o güne kadar inşallah yapabilirim
bende şubatın başına kadar 70 diyeyim ayın sonuna kadar 68 olsun bariiii değil miEn Büyük KK

:KK70: :KK70: :KK70:
Yetistim Allahtan :KK70: Evdekiler nasıl gülüyor hallerine :KK70: nedense birden bastırıyor sanırım havalar soguk ya ondandır; )

Eminecigim hoş geldin ♡♡♡♡
Senide burada gormek çok güzel :KK66: Hadi yaza kadar inşallah çok güzel fark yaratiriz :KK66:

5 Şubat için aylık hedef koydu herkes; ) Sizlerde hedef koyun Fatoş ve Haticeyle :KK66: @serenalar arkadaşım Liste yapıyor sizlerde ekler ilk fırsatta
Hem motivasyon oluyoruz o şekilde

Valla mutfağı temizleyecegim diye baya yoruldum baktım evdekiler yayılmış laf sokayim dedim :KK70: çay kahvede istermisin dedim eşime :KK70: adam bir kahveni içerim demezmi :KK70:
Yaptım kahveleri bende oturdum :KK70: Yatak odasını da yarin yaparım zaten ütüler var onları aradan cikartiram başka birşey kalmıyor birde nevresim degistirecegim :KK66:

Kesinlikle en güzel salata bence hatta ben misafire bile meze niyetine yaparım ilk fırsatta :KK66: haftaya belki eşimin kuzeni yemeğe gelebilir o zaman onuda ortaya çeşit yaparım hatta onlara süzme yoğurtla yaparım az daha koyu olsun diye :KK66:
Hedef olarak 74 diyim hadi 4 kg 2 haftada mucize gibi
Annem tavuklu yapıyor kabağı bende ona bayılıyorum

Bu arada bende kaç gündür dolanıyorum hiç tanitmadim kendimi. İsmim Hatice buranın eski mezunuyum. Azıcık artiya çıkınca koşarak geliyorum imdat diye. 78.2 olmuşum. Boyum 172. Ebeyim. Evde sağlık hizmetleri mi duydunuz mu bilmiyorum ev ev geziyorum. Şimdilik bu kadar.

Bugün pazar aslında kaçamak yapmaya bayılırım bugün ama yarın tartışacağız korkusu sardı beni :KK17: dermişim :KK30: yok valla öyle olmadı sabah kahvaltıda menemen, fıstık ezmesi ve petek balı yedim bir güzel avuç içi kadar pideyle. Az da beyaz peynir.
Öğlen iki parça pirzola ve yeşil salata.
Akşam büyük bir avuç çekirdek ve çok az kabuklu fıstık :rolleyes: ve çay.
Sanırım sevgili kocamla geç saatlerde şömine karşısında bir kadeh de şarap içerim :KK8:

Ha bu arada Perihan ve kaptanım Almanya taşınma işi ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım büyük parça götürmeyeceğiz sadece bazı şeyleri kargoya veririz diye düşündük. Bakalım kısmet. Eşim yeni ev yeni düzen olsun istiyor. Halbuki sevdiğim güzel parça mobilyalarım var hepsi kalacak napalım. Zaten sadeleşmeye gitmeye çalışıyorum tam dibe vuracağım :confused:

Bu arada bende kaç gündür dolanıyorum hiç tanitmadim kendimi. İsmim Hatice buranın eski mezunuyum. Azıcık artiya çıkınca koşarak geliyorum imdat diye. 78.2 olmuşum. Boyum 172. Ebeyim. Evde sağlık hizmetleri mi duydunuz mu bilmiyorum ev ev geziyorum. Şimdilik bu kadar.
Slm canım kilomuz ve boyumuz yakın. Ben 1.73 üm kilom 80. Seni yakın takipteyim o zaman gaz verelim birbirimize. :KK55: hedefin kaç?

Ha bu arada Perihan ve kaptanım Almanya taşınma işi ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım büyük parça götürmeyeceğiz sadece bazı şeyleri kargoya veririz diye düşündük. Bakalım kısmet. Eşim yeni ev yeni düzen olsun istiyor. Halbuki sevdiğim güzel parça mobilyalarım var hepsi kalacak napalım. Zaten sadeleşmeye gitmeye çalışıyorum tam dibe vuracağım :confused:
Rica ederim canim..Inşallah herşey gönlünüzce olur.....:KK50:

Bundan sonra persembeleri bende yapayim cuma tartida eksiyle takima katki saglarim

3.cü cuma bildiriminde güzel bir yüzdeyle sende takım listesine gireceksin inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68:

Yarından itibaren menü ve spor paylaşımına başlıcam dikkat ediyorum ama tam bi menüm oluşmadı yarına artık heveslendim

:21::21::21: Hadi haftasonu herkes koşturmacadan pek fırsat bulamıyor ama yarın itibaren herkes menülerinide düzenli olarak paylaşacak :KK68::KK68::KK68:

Bugün pazar aslında kaçamak yapmaya bayılırım bugün ama yarın tartışacağız korkusu sardı beni :KK17: dermişim :KK30: yok valla öyle olmadı sabah kahvaltıda menemen, fıstık ezmesi ve petek balı yedim bir güzel avuç içi kadar pideyle. Az da beyaz peynir.
Öğlen iki parça pirzola ve yeşil salata.
Akşam büyük bir avuç çekirdek ve çok az kabuklu fıstık :rolleyes: ve çay.
Sanırım sevgili kocamla geç saatlerde şömine karşısında bir kadeh de şarap içerim :KK8:

Ohhh afiyet olsun canım ;) kızzz şarabın kalorisi fazla :KK48: neyse keyif yap olmadı artık çok daha dikkatli devam edersin ;)

Ha bu arada Perihan ve kaptanım Almanya taşınma işi ile ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım büyük parça götürmeyeceğiz sadece bazı şeyleri kargoya veririz diye düşündük. Bakalım kısmet. Eşim yeni ev yeni düzen olsun istiyor. Halbuki sevdiğim güzel parça mobilyalarım var hepsi kalacak
napalım. Zaten sadeleşmeye gitmeye çalışıyorum tam dibe vuracağım :confused:

Kızzzzzz yeni eve yenide bebek olmasın sonra :D :D :D
Şaka bir yana ama herşey gönlünce olur inşallah ve çoook mutlu olursunuz oralarda:KK60:

Back
X