Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şebnem bılıyormusun bızde elazıglıyız benım dogum yerım orası babam oralı ben orada dogmuşum

hadiiiii canımmm neden demiyon hemşoo elazığın neresi çoksevindimm
canım ben bu 20 kiloyu 2 yıl içinde verdim ama bu son 1 yıldır hep 68 dim bi ara 66 oldum tekrar 68 e geldim ama yazın 73 küsür oldum 1 ay içinde tekrar verdim tatlım 1 kilom kaldı yani

severim bnde sağol cnm payalştığın için

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
buzdolaınmı patladı
o nasıl oldu çilek:1shok:

alçak kelimesi az kalıyor yaa
nese forum ortamıı
yoksa bn ve tabii sizlerde ne beddualar veriyorz
ama giden gelemeyecek en yüksek mertebeye ulaştısenağlama

günaydın arakdaşlar
heryerde yağmur varkn burda neden yok diyordum
sabah 6 da
biz balkonda yatarken sağnak bi şekil de bastrdı pılımızı pırtımızı toplayıp yallah içerii
ama şuan halen hava sıcak
şöle bi geldi geçti

kızlar herkese günaydın..
sormayın ya dün akşam benim de çok moralim bozuldu..Allah sabır versin sevenlerine..maddi kayıplar da büyük yazık insanlara..Selimpaşada oturan bir arkadaşım var dün aradım onlarda bişi yokmuş çok şükür ama denize yakın yazlıkların hepsi su içindeymiş eşyalar denize sürüklenmiş denizin içinde en az 100 araba var görsen inanamazsın dedi...Allah kolaylık versin de artık havaların düzenini de bozduk böyle felaketlere hazır olmamız lazım....
şehitlerimize diyecek söz ben de bulamıyorum...Mekanları cennet olsun ana kuzularının...

ben iyiyim iltercim sen nasılsın??dün akşam mezun olanların hikayelerini okudum işten çıkmadna önce...akşam saatlerine hiç halim yoktu ve içimden acaba tatlı alsam mı keyfim yerine gelir demiştim ...o yazıları okuyunca acayip gaza geldim valla..eve gitmeden önce alışveriş yaptım pazı aldım yeşil elma aldım..şu elmalı karışımdan pişirdim ...dün pişirdim pazımı bugüne hazır yoğurtla yicem..
akşam pirinç lapamı yedim..
sabah kepek ekmekli sandviçimi yedim ...
yanımda öğle için haşlama patates getirdim ve elma karışımından..
nedense kendimi daha iyi hissediyorum..bakalım bu gaz ne kadar gidecek:)

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senn gazın bitince söle bnan o linki atayım bol bol oku
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

olur valla..bir diyete bağlı kalmanın da beni sıktığına karar verdim..zayıflayanların çoğu da belli bir listeye uymamış zaten...bakalım bir süre de böyle deneyelim..:)

Allah kimsenin gazını bitirmesin kaydirigubbakcemile3
bizde şirketteki arkadaşlarla 2 günlük yemenin ardından yine gaza geldik hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…