severim bnde sağol cnm payalştığın içinBir acı denizinde kayboldu umutlarım
Ağlarım dalgalardan görülmez gözyaşlarım
Bir boşluğa asılmış kanayan fotoğrafın
Gecelerde çırpınır ebruli kanatların
Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim
Küçücük bir ümit sür solan gözbebeğime
Daldan kopan yaprak gibi yalnızım yalnız anne
Bir masal kuşu uçur üşüyen düşlerime
Kayboldum kör sokaklarda gel de bul beni anne
Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülüşlerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenslm kızlar akşama 7 genç öğretmenim geldi yemeğe.....patlıcan kebabı yaptım fırında yanında çiğ köfte yiyemedim ya....
buarada buzdolabım patladı yeni buzdolabı aldım ev berbat halde....giremedim fazla....görüşürüz ilerleyen saatlerde............
selma kim söylüyo bu şaarkıyı
benimde misafirlerim gitti şimdi çok yoruldum ama kızlar allahtan misafirim çok yardımcıydı bi bardak yıkatmadı hepsini kendi koydu makinaya yemeklerimde güzel olmuştu
ben nekadar yedim ne yedim bilmiom vallahi kızlar
şehitlerimiz var evet allahım hepsinin ailesine sabır versin o alççaaaaakkkklarında yanına kalmasın allahım bu mübarek günlerde ciğerler yandıı öfff ööff
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamakızlar herkese günaydın..
sormayın ya dün akşam benim de çok moralim bozuldu..Allah sabır versin sevenlerine..maddi kayıplar da büyük yazık insanlara..Selimpaşada oturan bir arkadaşım var dün aradım onlarda bişi yokmuş çok şükür ama denize yakın yazlıkların hepsi su içindeymiş eşyalar denize sürüklenmiş denizin içinde en az 100 araba var görsen inanamazsın dedi...Allah kolaylık versin de artık havaların düzenini de bozduk böyle felaketlere hazır olmamız lazım....
şehitlerimize diyecek söz ben de bulamıyorum...Mekanları cennet olsun ana kuzularının...
senn gazın bitince söle bnan o linki atayım bol bol okuben iyiyim iltercim sen nasılsın??dün akşam mezun olanların hikayelerini okudum işten çıkmadna önce...akşam saatlerine hiç halim yoktu ve içimden acaba tatlı alsam mı keyfim yerine gelir demiştim ...o yazıları okuyunca acayip gaza geldim valla..eve gitmeden önce alışveriş yaptım pazı aldım yeşil elma aldım..şu elmalı karışımdan pişirdim ...dün pişirdim pazımı bugüne hazır yoğurtla yicem..
akşam pirinç lapamı yedim..
sabah kepek ekmekli sandviçimi yedim ...
yanımda öğle için haşlama patates getirdim ve elma karışımından..
nedense kendimi daha iyi hissediyorum..bakalım bu gaz ne kadar gidecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?